Hvad er en Bitcoin Transaction Accelerator?

Bitcoin (BTC) -transaktioner kan blive meget langsomme, hvis netværket er overbelastet. Dette er grunden til, at en Bitcoin-transaktionsaccelerator kan hjælpe med dette problem. I denne vejledning deler vi med dig alle de oplysninger, du skal have om, hvordan en bitcoin transaktionsaccelerator fungerer.

Overbelastning af Bitcoin-netværk

Bitcoin-netværket giver brugerne mulighed for at sende og modtage transaktioner. Du kan sende BTC, betale et mindre gebyr til minearbejdere og få dine midler leveret til en anden person. Selvom dette kun tager et par minutter og koster mindre end $ 2, er det ikke altid sådan.

I perioder, hvor markedet stiger, eller hvor mange transaktioner behandles, bliver netværket overbelastet. Når det sker, foretrækker Bitcoin-indehavere at bruge andre netværk såsom Litecoin (LTC) eller Ethereum (ETH). I disse to netværk er transaktioner hurtigere og også billigere, hvilket kan være en fordel.

Dette er grunden til, at folk bruger en Bitcoin transaktionsaccelerator. For at gøre det hurtigere at sende en BTC-overførsel. Dette er dog ikke den eneste gode ting ved gratis Bitcoin-transaktionsacceleratorservices. I de næste sektioner vil du kunne få alle nødvendige oplysninger om det.

Hvad er en Bitcoin Transaction Accelerator?

En Bitcoin transaktionsaccelerator giver dig mulighed for at forstå, hvilken er den optimale pris, som din transaktion behandles på i den korteste periode. Når vi sender en BTC-overførsel, er vi i stand til at vælge det gebyr, vi betaler. Jo højere gebyret er, jo lettere bliver det for vores transaktion at blive inkluderet i den næste blok.

Som vi har forklaret i vores Bitcoin Mempool-guide, vælger minearbejdere overførslerne med de højeste gebyrer. Dette giver dem mulighed for at behandle de transaktioner, der giver dem den største indtjening. Det er imidlertid ikke muligt helt sikkert at vide, hvilket niveau af gebyrer en bruger skal betale for at overførslen kan behandles effektivt.

Med en gratis Bitcoin transaktionsaccelerator vil du være i stand til at sende din transaktion og være sikker på, at den bliver behandlet så hurtigt som muligt. Tag i betragtning, at transaktioner med meget lave gebyrer muligvis ikke behandles af minearbejdere. I nogle tilfælde kan det dog tage nogle få dage at blive afhentet af minearbejdere.

For at en Bitcoin-transaktionsaccelerator skal fungere, skal brugerne betale et mindre behandlingsgebyr. Hvis tjenesten er gratis, vil du bare være i stand til at undgå at betale gebyrerne. Du får dine overførsler behandlet hurtigere.

I mange tilfælde leveres Bitcoin-transaktionsacceleratortjenesterne af minearbejdere selv. Dette giver dem mulighed for at behandle overførslerne og også få et mindre gebyr til dem for denne service. I øjeblikket er der flere Bitcoin-transaktionsacceleratorer på markedet. Nogle af dem er gratis, mens andre inkluderer et mindre gebyr.

BitAccelerate

BitAccelerate er en af ​​de bedste muligheder med hensyn til behandlingstider. Denne Bitcoin transaktionsaccelerator giver dig mulighed for at behandle din BTC-overførsel på få minutter. Brugere skal dele deres ID og grundlæggende oplysninger for at kunne behandle overførslen.

De fleste af de anerkendte tjenester kræver, at du deler dine private oplysninger. Derfor er det måske ikke en god løsning for brugere, der værdsætter deres privatliv. Selvom dette kun er en af ​​de transaktionsacceleratorer, som Bitcoin-brugere nyder, kan det være et godt værktøj, hvis du har brug for at sende en hurtig BTC-overførsel.


BTC.com

BTC.com er den næste Bitcoin transaktionsaccelerator gratis. Denne løsning vil øge mulighederne for din overførsel for at blive tilføjet til den næste blok til 75%. Dette er ret højt. Bitcoin-blokke behandles hvert tiende minut af Bitcoin-netværket.

BTC.com Bitcoin transaktionsaccelerator

Således kan du have 75% muligheder for at få dine midler leveret inden for de næste ti minutter. Ikke desto mindre skal du tage i betragtning, at nogle børser eller tegnebøger ikke accepterer en transaktion med kun en bekræftelse. Generelt går ventetiden til 3 blokke, før en transaktion behandles.

Platformen hævder, at inden for 4 timer vokser mulighederne for din overførsel til en blok til 98%. Dette er en god nyhed, hvis du ønsker, at dine midler skal nå en anden tegnebog på kort tid.

ViaBTC

ViaBTC er måske den mest populære Bitcoin transaktionsacceleratorservice på markedet. De har arbejdet i flere år nu. Faktisk frigav de disse tjenester til markedet i 2017. På det tidspunkt var Bitcoin-transaktionsgebyrer meget høje. I nogle tilfælde overgik de $ 50 pr. Overførsel. Dette var bestemt uacceptabelt for små brugere.

Dette fungerer på samme måde som med de tidligere nævnte tjenester. Brugere bliver simpelthen nødt til at registrere sig på platformen og give deres ID. Dette er bestemt nødvendigt, da regeringer øger deres pres på kryptoplatforme for at overholde KYC og AML-politikker.

Det er værd at nævne, at de nu tilbyder brugerne muligheden for at sende så meget som 100 accelerationer i timen. Dette er således et godt valg, hvis du søger efter en gratis Bitcoin transaktionsaccelerator.

Være forsigtig

Det er altid vigtigt at kontrollere nogle af de rapporter, der er frigivet af Bitcoin-samfundet vedrørende disse tjenester. Nogle af disse firmaer og af Bitcoin transaktionsacceleratorer fungerer muligvis ikke, som de hævder, at de gør.

Desuden vil du i nogle tilfælde sende transaktionen til virksomheden, og dine midler kunne ikke ankomme. Husk, at Bitcoin-transaktioner ikke refunderes. Du kan ikke klage, hvis dine midler sendes til den forkerte tegnebog.

Når du klikker på “Send”, vil dine midler være forsvundet for evigt. Hvis du sendte dem til den rigtige tegnebog, skal du forvente, at dine midler når den. Hvis du sendte det til en anonym tegnebog, vil du aldrig gendanne BTC.

Fordele og ulemper ved Bitcoin Transaction Accelerator

Der er flere fordele og ulemper ved disse kryptotjenester. Dette svarer til hvad der sker med andre platforme. Når vi bruger disse tjenester, skal vi altid analysere, hvilke positive og negative aspekter der er.

Positive ting ved Bitcoin Transaction Accelerator:

  • De kan være meget nyttige til at behandle transaktioner hurtigere
  • Nogle af dem kan bruges gratis
  • Det kan være meget nyttigt i tidspunkter, hvor der er overbelastning på Bitcoin-netværket
  • Disse tjenester kan hjælpe os med at bruge BTC snarere end andre digitale valutaer
  • Vi kan være sikre på, at midlerne sendes inden for en kort periode

Negative ting ved Bitcoin Transaction Accelerator:

  • Nogle af siderne kræver, at vi angiver ID
  • De er muligvis ikke gode af hensyn til privatlivets fred
  • Brugere klager normalt over de tjenester, der tilbydes af disse websteder
  • De tilbudte tjenester er muligvis ikke som de hævder
  • Du kan finde nogle Bitcoin Transaction Accelerators, hvor du bliver nødt til at betale

Selvfølgelig bliver du også nødt til at forstå, hvilke er dine fordele og ulemper. Hver enkelt person og Bitcoin-indehaver har et andet behov. Dette er grunden til, at du skal foretage din egen analyse og forstå, hvilke er de vigtigste positive og negative aspekter af en Bitcoin transaktionsaccelerator.

Bitcoin-behandlingstider

Bitcoin er det største blockchain-netværk på markedet. Dette er en kendsgerning. Vi kan se dette afspejles i dets hash-hastighed. Der er ikke noget decentralt netværk, der er så sikkert som Bitcoin. Minearbejdere behandler transaktioner, de bliver belønnet med blokbelønninger og overførselsgebyrer, og brugere kan føle sig sikre ved at sende og overføre deres midler.

Ikke desto mindre fungerer netværket med en mekanisme af blokke, der kan findes hvert 10. minut. Hver af disse blokke indeholder oplysninger om transaktioner. Der er dog en 1MB grænse for disse blokke. Det betyder, at netværket vil have en grænse for antallet af overførsler, der kan behandles.

Bitcoin-netværket er i stand til at behandle mellem 3 og 7 transaktioner pr. Sekund (TPS). Selvom dette synes at være et lavt antal sammenlignet med VISA, PayPal eller endda andre blockchain-netværk, skal vi huske, at Bitcoin er det sikreste decentrale blockchain-netværk i verden.

Da blokke bliver fulde, når overbelastningen vokser, stiger gebyrene også. Dette er grunden til, at brug af en standard eller lav gebyrtransaktion i perioder med høj belastning måske ikke er den bedste idé. Din overførsel kan sidde fast i Mempool i flere timer, dage eller endda uger, hvis du ikke betaler et højere gebyr.

Derfor hjælper Bitcoin transaktionsaccelerationstjenester brugerne. I stedet for at sælge deres BTC til hurtigere mønter som Litecoin (LTC), er det muligt at fremskynde vores overførsler. Som vi har set i de foregående afsnit, kan enkeltpersoner blot bruge en Bitcoin transaktionsaccelerator.

Bitcoin Transaction Accelerator konkurrenter

Som du bemærker, fungerer disse Bitcoin transaktionsacceleratorservices med on-chain-transaktioner. Alt behandles ved hjælp af det vigtigste Bitcoin-netværk. I de senere år har der været nye udviklinger, der gør det muligt for Bitcoin at blive meget mere effektiv.

The Lightning Network

En af disse løsninger kaldes Lightning Network (LN). The Lightning Network er en af ​​de største konkurrenter til Bitcoin Transaction Accelerators. Dette er en off-chain og anden-lags løsning, der gør det muligt at behandle BTC-overførsler næsten øjeblikkeligt (sekunder) og for næsten intet gebyr (tæt på 1 satoshi pr. Overførsel).

Selvom Lightning Network nu er i en beta-fase, er der nogle platforme, der allerede har omfavnet det. Ikke desto mindre føler ikke hver enkelt BTC-bruger sig fortrolig med at bruge off-chain-løsninger til at udføre deres BTC-overførsler.

Et af de mange brugssager i LN er at muliggøre hurtige og billige små overførsler. I dag skal du betale mere for at sende BTC til en værdi af $ 1 end den værdi, du overfører. Med LN løses dette problem.

BTC-netværket kunne dog fortsætte med at arbejde som hovedkæde til at behandle store overførsler på netværket. De små overførsler behandles ved hjælp af LN. Store overførsler kan stadig bruge Bitcoin transaktionsacceleratorer.

Hurtigere og billigere overførsler via kæden

Hvis Bitcoin bliver en butik af værdi, forventes kun store transaktioner at finde sted on-chain. I mellemtiden kan mønter med mindre cap, der fungerer hurtigere, bruges som en daglig metode til at sende og modtage overførsler.

En af de kryptokurver, der kunne vedtages af Bitcoin-samfundet, er Litecoin (LTC). Dette kan være dårlige nyheder for gratis Bitcoin-transaktionsacceleratorer. Litecoin-kryptokurrency er en af ​​de tætteste på Bitcoin. Dette gælder med hensyn til hvordan det blev bygget og også for samfundene i disse to virtuelle valutaer.

Bitcoin-overførsler kunne behandles ved hjælp af LTC-netværket til mindre betalinger. LTC-netværket fungerer hurtigere end Ethereum (ETH), og det er kompatibelt med Bitcoin. Det betyder, at der er mange forskellige flydende måder at sælge LTC og få BTC og omvendt.

I fremtiden kan atom-swaps hjælpe brugere med at udveksle BTC for LTC, foretage en overførsel og modtage BTC tilbage i kæden med en anden swap. Dette kan være en Bitcoin transaktionsaccelerator morder.

En transaktionsaccelerator, som Bitcoin-brugere gerne vil bruge, er den, der tilbyder de hurtigste tjenester til de laveste gebyrer. I fremtiden kan Bitcoin transaktionsacceleratorer ændre den måde, de arbejder på. I stedet for at fremskynde en BTC-on-chain-transaktion, kunne de vedtage LTC og atomombytninger for at sende BTC til andre brugere på få sekunder.

Det er værd at påpege, at denne løsning endnu ikke er udviklet, og dette er kun spekulation om, hvordan Bitcoin transaktionsacceleratorer kan opføre sig i fremtiden.

Afsluttende overvejelser om Bitcoin-transaktionsacceleratorer

Bitcoin-transaktionsacceleratorer kan være en fantastisk måde for brugere at sende BTC og vide, at midlerne ankommer om få timer. Der er flere platforme, der tilbyder disse tjenester lige nu, men nogle af dem tilbyder muligvis ikke store forbedringer med hensyn til hastighed.

I fremtiden kunne der oprettes nye måder at sende og modtage Bitcoin på. Dette er grunden til, at Bitcoin transaktionsacceleratorer bør tænke en måde at tilbyde bedre tjenester på og tilpasse sig disse markedsændringer. Lightning Network er for eksempel en af ​​disse udfordringer eller konkurrent til disse løsninger.

I mellemtiden kan Atomic Swaps og andre virtuelle valutaer som Litecoin også bruges til at foretage Bitcoin-transaktioner hurtigere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map