Hvad er BitShares (BTS) – alt hvad du behøver at vide

Oprettet langt tilbage i 2014 af kryptoverundet Dan Larimer, BitShares (BTS) er et af de ældste blockchain-projekter, da det plejede at gå under navnet ProtoShares (med det tilstødende PTS-token).

Platformens hovedmål er at lette finansielle transaktioner og interaktioner i en decentral sag via en teknologisk avanceret børs, der understøtter både oprettelse af kryptokurver og handel. Kort sagt blev det designet til at hjælpe alle dem over hele kloden, der ikke har direkte adgang til klassiske finansielle tjenester.

I det væsentlige giver BitShares en unik mulighed for de “ikke-bankede” til at blive deres helt egne banker takket være sikre og decentraliserede værktøjer bakket op af blockchain-teknologier.

BitShares

Alt om Graphene

En anden interessant kendsgerning er, at BitShares er baseret på Grafen, en open source, C ++ blockchain implementering designet til at fungere som en konsensusmekanisme. Du kan se nogle af Graphene’s virkelige værktøjer bag projekter som f.eks Steemit.com og PeerPlays.com.

En bemærkelsesværdig kendsgerning er, at Graphene kan håndtere så meget som 100.000 transaktioner pr. Sekund og har en blokeringstid på kun 1,5 sekunder. Derfor er BitShares i stand til at håndtere flere transaktioner hvert sekund end MasterCard og Visa finansielle tjenester tilsammen. Den dag i dag har BitShares stadig rekorden for det største antal transaktioner på en enkelt dag, et sted omkring 920.000 transaktioner blev registreret den 13. september 2017.

BitShare’s decentraliserede børs

Det BitShares udveksling blev designet til at sikre beskyttelsen af ​​alle dens transaktioner uden at have de typiske handels- og tilbagetrækningsgrænser. Det er en af ​​de billigste børser derude, og alle handlende har lige rettigheder og fordele.

På BitShares decentraliserede børs kan du hurtigt og billigt handle med to typer aktiver: smartcoins og brugerudstedte aktiver.

For at sætte det i perspektiv sporer disse kryptobaserede aktiver virkelige aktiver såsom den amerikanske dollar, også kendt som bitUSD. Med hensyn til smartcoins skal du bemærke, at disse mønter er programmeret til altid at være omtrent samme værdi som deres repræsentative aktivs virkelige værdi. De spejler altid deres tilknyttede fiat-værdi. For eksempel er en bitUSD designet til at have den samme værdi som en US dollar.

Brugerudstedte aktiver oprettes af platformens brugere. Enhver, der ejer BTS, kan udstede sit eget aktiv. Disse aktiver er brugerdefinerede tokens, der kan registreres på platformen. Den bedste del er, at brugerne får fuld kontrol over, hvordan de opretter disse aktiver, da de kan vælge deres tilknyttede struktur såvel som deres værdi. Den, der opretter et aktiv, skal også angive navn, distribution, beskrivelse og andre nødvendige oplysninger.

Børsen inkluderer støtte til aktiver, der sporer inflation, aktier, obligationer og endda indekser. Du kan handle stort set alt, forudsat at dit aktiv har interesse nok. Et par relevante eksempler er kryptokurver, fiat-valutaer, guld, gas, olie og andre dyrebare materialer.

Decentraliserede autonome selskaber (DAC’er)

BitShares ‘interne administration styres af et såkaldt Decentralized Autonomous Company (DAC), en ramme, der er specielt designet til at hjælpe BitShares-indehavere med at beslutte fremtiden for BTS. BitShares selv kan betragtes som en DAC, da den er designet til at sikre tilstrækkelig kompensation til alle de mennesker, der er involveret i udviklingen af ​​platformen.


Ethvert medlem kan i det væsentlige blive medarbejder, da BitShares-møntindehavere kan beslutte, hvordan midlerne tildeles inden for platformen. Jo flere mønter nogen har sat, desto højere vejes deres stemme. Der er tre typer arbejdstagere: vidner, delegerede og arbejdere.

Delegeret bevis for indsats (DPoS)

Den første type arbejdere, vidnerne, er dem, der får betaling for at behandle transaktioner og for at sikre netværket. Delegaterne er derimod ulønnede, men de holder deres holdning baseret på deres bidrag, hvilket betyder, at de kan foreslå forskellige opdateringer til platformen som helhed. Endelig er arbejderne dem, der kan foreslå projekter, og hvis og når deres projekter bliver stemt, begynder de at få betalt for at gå videre med deres udvikling.

For yderligere at forenkle alt: vidner gør “tunge løft”, vidner og arbejdere betales af blockchain, og vidner holdes ansvarlige.

Traditionel bevis for arbejde (PoW) (som brugt af de fleste kryptokurver, inklusive Bitcoin) betragtes allerede som en forældet løsning, da den bruger betydelige computervirksomheder. BitShares bruger en delegeret Proof of Stake (DPoS) konsensusmodel. Det er designet til at forbedre designet af Proof of Stake (PoS) og eliminere behovet for en PoW-model.

Planlagte betalinger på BitShares

En bemærkelsesværdig fordel, som BitShares har i forhold til andre smarte kontraktplatforme, er dens understøttelse af planlagte betalinger, der giver dig mulighed for at oprette en autoriseret udbetaling fra din konto. Endnu bedre er platformen også med understøttelse af tilbagevendende betalinger, hvilket får månedlige abonnementsbetalinger til at virke som en tur i parken.

Alt du skal gøre for at oprette tilbagevendende betalinger er at give tilbagetrækningstilladelser og vælge udbetalingsgrænse pr. Periode.

Henvisningsbelønningsprogram

Svarende til de fleste blockchain-platforme tilbyder BitShares også et henvisningsprogram med belønninger. Det er designet til gavn for platformen og alle, der allerede er på netværket, og det lykkes at sige flere mennesker ind. Programmet giver dig $ 80 USD for hvert Lifetime-medlem, du tilmelder dig. $ 80 USD er fra $ 100 USD-gebyret, som hvert Lifetime-medlem skal betale, når de tilmelder sig.

Henvisning

Than Team

BitShare’s offentlige repræsentant er Dan Larimer, dens skaber. Som tidligere nævnt er BitShares en DAC, så det er ikke overraskende, at der er meget lidt kendt om resten af ​​holdet. I teorien er praktisk talt enhver bruger, der aktivt engagerer sig i platformen gennem oprettelse, afstemning, indsats og udvikling, medlem.

Sådan køber du BitShares BTS

Du kan købe BTS på BitShares Asset Exchange sig selv ved at handle med enhver anden kryptokurrency for det eller direkte fra nogle af de mest populære børser. Disse inkluderer ZB.COM, Binance, Huobi, Poloniex, Gate.io og mange andre.

Konklusioner og involverede risici

BitShares er uden tvivl en meget kraftfuld platform baseret på en gennemtænkt arkitektur, og som tilbyder sine brugere en masse nyttige decentrale finansielle tjenester. Det giver sine brugere muligheden for at udstede smartcoins (bitAssets), det har potentialet til at håndtere mere end 100.000 transaktioner pr. Sekund, og det tilføjer et nødvendigt styringslag via sin delegerede Proof of Stake (DPoS) algoritme.

Intet symbol er imidlertid i øjeblikket immun mod radikale fald i værdi. Risikoen for en “Black Swan Event” er stadig meget til stede, og hvis det sker, kan platformen muligvis miste evnen til at gennemføre stabile transaktioner i stor skala.

Hvis ikke andet, er BitShares en sand erklæring om, at virksomheder rent faktisk kan gennemføres ved hjælp af en decentral metode. Det er dog en eksperimentel teknologi, så der er stadig en lang vej at gå, indtil BitShares bliver usynlig for sådanne uforudsete begivenheder, FUD’er og endda sikkerhedsbrud og angreb.

BitShares-kontakter og yderligere oplysninger:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map