En begyndervejledning til stjernelumen (XLM)

XLM er den oprindelige valuta af Stellar-platformen. Netværket har til formål at hjælpe finansielle institutioner og enkeltpersoner i verden med at foretage grænseoverskridende transaktioner med lette og lave transaktionsomkostninger ved at udnytte den distribuerede hovedteknologi.

Stellar-netværket blev dannet af Jed McCaleb, som også er medstifter af Ripple og Joyce Kim, en advokat.

Bankvirksomhed uden bank med blockchain

Selvom den samme person skabte både Stellar og Ripple, og hver tilsyneladende forsøger at løse de samme problemer i den finansielle sektor, Fantastisk sigter mod at oprette forbindelse ‘Folk til billige finansielle tjenester for at bekæmpe fattigdom og udvikle individuelt potentiale.’

På den anden side, Krusning sigter mod at grænseflade mellem banker, betalingsudbydere digitale aktiver og virksomheder og gøre det muligt for dem at udføre global pengeoverførsel inden for få minutter.

Stellar blockchain er i stand til at bekræfte en transaktion på mindre end 5 sekunder.

Historien om stjernernes

Stellar blev grundlagt i 2014 af McCaleb og Kim. Stellar Development Foundation (SDF), en nonprofitorganisation, blev dannet for at drive platformen. Platformen tilpassede sig straks med betalingssektoren ved hjælp af XLM som sin oprindelige valuta.

I det følgende år opgraderede SDF Stellar-netværket og ændrede navnet på dets oprindelige aktiv fra Stellar til Lumen. Navneændringen skulle afspejle den ændring, der blev foretaget på netværket, og at tegne en klar linje mellem Stellar, den nonprofitorganisation, der udvikler platformen, og dens oprindelige aktiv.

SDF finansierer sine operationer fra en reserve på 5 procent af de 100 milliarder XLM-mønter. SDF kan vælge at auktionere en del af 5% eller sælge store mængder af de reserverede XLM-mønter til private enheder, der er interesseret i et fælles samarbejdsforhold.

Netværksopgraderingen introducerede en ny konsensusalgoritme, Stellar Consensus Protocol (SCP) udviklet af David Mazieres, professor ved Stanford University, og den ledende videnskabsmand ved Stellar Development Foundation.

SCP introducerede en algoritme, der muliggjorde en decentral kontrol, asymptotisk sikkerhed og fleksibel tillid på platformen.

I 2017 en kommerciel afdeling for stjernerne, Lightyear.io, blev lanceret.

Betydningen af ​​XLM-aktivet på stjernernes netværk

For det første lancerede Stellar-platformen med 100 milliarder lumen. Der er dog en procentvis inflation hvert år. Det betyder, at nye XLM’er tilføjes til netværket hvert år med en hastighed på 1 procent.


For at kunne udføre en transaktion på Stellar blockchain skal du betale transaktionsgebyret. Disse gebyrer skal betales med lumen (XLM).

Selvom gebyrerne er minimale, 0,00001 XLM, forhindrer de en Denial of Service (DoS) angreb på netværket. For at Stellar-platformen kan beholde en konto, skal konti opretholde en minimumssaldo på 0,5 XLM. Ifølge Stellar Development Foundation hjælper disse minimumsgange med at fjerne forladte konti.

Med fokus på de finansielle transaktioner muliggør XLM handler mellem valutapar.

Denne beslutning er lidt kontroversiel og kan føre til visse dilemmaer, især i tilfælde af en drastisk prisstigning. Vil du vide, hvad andre mennesker synes om det? Tjek Stellar anmeldelser på Revain.

Denne funktionalitet har imidlertid behov for likviditet mellem den involverede valuta og XLM.

Stellars fremtidige planer

Stellar begyndte at investere i fremtiden under starten. For eksempel udleverer SDF lejlighedsvis gratis XLM-mønter til offentligheden med det formål at få flere mennesker involveret i kryptokurver.

Et sådant skridt er forbundet med SDF’s forpligtelse til at bankere de ikke-bankede. Da flere mennesker i ugunstigt stillede områder, især i Afrika og Asien, har adgang til smartphones end banker, med XLM, behøver de kun en internetforbindelse for at modtage og foretage betalinger.

Stellar har allerede bevist sin levedygtighed i betragtning af de partnerskaber på højt niveau, som det tidligere har blækket for. Dette inkluderer et samarbejde med IBM, KlickEx, SureRemit osv.

I september i år udviklede Stellar et armbånd med virtuel valuta, der anvender NFC-teknologien (Near Field Communication) og Stellars distribuerede hovedbogsteknologi til at foretage betalinger.

Stellar søger også at introducere et lynnetværk for at forbedre platformens skalerbarhed og sikkerhedsaspekter. SCP er også markeret for forbedring med en Bump Sequence-operation.

Basil har tre års freelance-erfaring med at skrive om forstyrrende teknologier. Han fokuserer på at bryde nyheder og uddannelsesstykker; hjælper med at sprede evangeliet om Blockchain. Han håber at have sit eget blockchain-selskab en dag; hjælper verden gennem sin innovative hovedbogsteknologi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map