En begynderguide til binance-mønt (BNB)

Binance Coin (BNB) er et token udviklet af Binance, verdens største kryptovalutaudveksling efter handelsvolumen. Tokenet sigter mod at reducere omkostningerne ved transaktioner på platformen, forudsat at BNB-token bruges. BNB er et ERC-20-token oprettet på Ethereum-blockchain, men der er planer om at overføre BNB til sin egen mainnet. Denne guide til Binance Coin vil gennemgå de grundlæggende i projektet, da den arbejder for at nå sine mål.

BNB’s funktioner på Binance-platformen

Binance Coin er beregnet til at lette forsyningsselskaber ved udveksling og drive operationer til en billigere pris, i det mindste for nu. Nogle af funktionerne, som BNB har tillid til på platformen, inkluderer betaling af transaktionsgebyrer, udvekslingsgebyrer og noteringsgebyrer.

For at få folk til at bruge BNB-token introducerede Binance 50% rabat, når man bruger tokenet. Rabatten vil dog fortsat falde hvert år i fire år.

Ifølge tokens hvidbog vil rabatten være 50 procent i løbet af det første år, 25 procent i andet år, 12,5 procent i løbet af det tredje år og 6,25 procent. Det femte år vil Binance afslutte rabatterne, når du bruger BNB-token på børsen. Handelsgebyrerne på platformen ligger i øjeblikket på 0,1 procent.

Bortset fra at betale gebyrer på børsen kan den også bruges til at købe specifikke ICO-tokens, der er anført på platformen.

BNB-mønthistorie

BNB’s historie er sammenflettet med Binances historie. I midten af ​​sidste år udstedte børsen et første møntudbud.

ICO løb fra 14. juli til 27. juli 2017, og provenuet blev brugt til at starte Binance-kryptovaluta-udveksling og BNB-token. 100 millioner BNB’er blev solgt i løbet af ICO-perioden med 15 millioner dollars.

Børsen havde oprindeligt hovedkontor i Kina, men forskudt sine hovedkontorer til Malta, efter at den kinesiske regering indførte et forbud mod alle cryptocurrency-aktiviteter i landet.

Platformen ledes af Changpeng Zhao som også er dens grundlægger. Andre inkluderer Roger Wang (CTO), James Hofbauer (Chief Architect) og Paul Jankunas (VP ​​of Engineering).

Det er værd at nævne, at holdet bag Binance for nogle få måneder siden besluttede at brænde deres tokenallokering svarende til 40% af de samlede mønter udstedt af børsen. På denne måde behøver de ikke være afhængige af prisen på BNB for at fortsætte med at udføre deres job.

Den reducerende BNB-levering

Binance har skitseret, at det er nødvendigt at reducere mængden af ​​BNB i omløb til kun 100 millioner, hvilket er 50 procent af den samlede BNB-tokenforsyning. Disse opnås ved at brænde eller købe BNB-tokens tilbage kvartalsvis. I hvert kvartal vil mængden af ​​BNB-tokens, der købes tilbage, være værd 20 procent af børsens kvartalsvise overskud.

Ved at købe egne tokens ønsker Binance at reducere udbuddet for at prøve at udløse en efterspørgsel, der kan have en positiv effekt på BNB-prisen.


BNB-tokenet kan også udveksles med andre små møntbalancer, der omtales af børsen som ‘kryptostøv.’ Kryptostøv fra flere mønter på platformen kan konverteres til BNB-token.

Den 12. juli meddelte Changpeng Zhao, at de vil opgive alle deres BNB-tildelinger og bidrage dem til deres forpligtelse til at brænde i alt 100 millioner BNB-tokens. Holdet bag Binance besluttede at brænde deres tokens med den sidste kvartalsforbrænding, hvor 808.888 BNB-tokens blev brændt. 

Som Mr. Zhao forklarede, holdt teamet på Binance 40% af den samlede BNB-forsyning, som blev tildelt dem som en belønning til det arbejde, de udførte med at opbygge krypto-handelsplatformen og blockchain-økosystemet. På denne måde vil de stadig brænde BNB baseret på handelsvolumen på Binance hvert kvartal, men holdet har opgivet deres tokenallokering. 

Målet er at nå en samlet BNB-forsyning på 100.000.000 mønter, når der i øjeblikket er en forsyning på næsten 189.000.000 BNB.

Changpeng Zhao skrev i et blogindlæg frigivet i juli:

“Holdet afbrænder først 80.000.000 BNB-holdfordelingen, og de resterende 9.000.000 BNB vil blive brændt af Binance.com-børsen.”

På denne måde tildeler Binance 0 BNB til sig selv fra den oprindelige forsyning. Alle de midler, virksomheden vil indsamle, kommer fra de tjenester, de i øjeblikket tilbyder.

Fremtidige planer for Binance Coin (BNB)

Binance har planer om at migrere mønten fra Ethereum-platformen sammen med at gøre børsen decentraliseret på Binance Chain, hvor BNB vil være det oprindelige token. Binance søger også at skifte fra at være virksomhedsstyret til at blive styret af samfundet.

For at øge efterspørgslen efter BNB-token har Binance påbegyndt flere projekter, der inkluderer Binance Launchpad, der er specialiseret i ICO’er og giver mulighed for at bruge BNB. Der er også Binance Blockchain Charity Foundation som giver donationer i form af BNB-tokens.

Binance var allerede i stand til at starte sit eget blockchain-netværk og decentrale udveksling. Binance Chain tillader projekter at frigive deres mønter oven på den, og Binance decentral exchange (DEX) hjælper brugerne med at gennemføre digitale aktiver uden at være afhængige af Binance-hovedplatformen. 

Binance Chain var lanceret den 23. april, og det bruger BNB-tokenet som det vigtigste digitale aktiv i netværket. Konsensusmekanismen implementeret af dette blockchain-netværk er kendt som delegeret byzantinsk fejltolerance (dBFT). 

Desuden lancerede børsen sin decentraliserede børs for at brugerne skulle have mere kontrol over deres midler. Centraliserede børser har tendens til at have svage punkter, der udnyttes af hackere. Børsen mistede 7.000 BTC på grund af en hacker, der var i stand til at få adgang til Binances midler. Imidlertid brugte platformen sin SAFU-fond for at genbetale brugerne de penge, de tabte. 17

BNB-opbevaring

At være en ERC-20-token, BNB kan gemmes i softwaretegnebøger som MyEtherWallet og Jaxx, mens hardware-tegnebøger som TREZOR og Ledger Nano S understøtter også BNB. Generelt kan enhver tegnebog, der er i stand til at gemme Ethereum (ETH), også understøtte BNB-tokenet.

Da token imidlertid migrerer til sin egen blockchain, skal holdet udvikle en kompatibel tegnebog.

Lær mere

Læs ud over denne guide til Binance Coin ved at tjekke artiklen om BNB-prisforudsigelse og teknisk analyse. Interesserede læsere bør også tjekke vores dækning af Binance Coin i artikler, der udforsker dets ‘gas’ brug til Binances decentrale børs, eller hvordan BNB-prisen steg i forhold til børsens ekspansion.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map