En begyndere guide til OmiseGO (OMG)

OmiseGO er en uafhængig gren af Undlad, en online udbyder af gatewaytjenester, der opererer i Sydøstasien. OmiseGO bruger kraften fra Ethereum-blockchain til at levere finansielle transaktioner i både crypto og fiat.

OmiseGO (OMG) token bruges til at drive aktiviteter på platformen.

Hvordan OmiseGO overvinder manglerne ved Ethereum-platformen

Med lavere transaktionshastigheder kunne OmiseGO ikke have brugt Ethereum-blockchain som det er. For at overvinde denne barriere byggede OmiseGO sin platform som en skaleringsløsning til Ethereum.

Ifølge OmiseGO, “OMG er svaret på et grundlæggende koordineringsproblem blandt betalingsprocessorer, gateways og finansielle institutioner.” Platformen muliggør peer-to-peer-finansielle transaktioner, der ikke er begrænset til pengeoverførsler, supply chain-finansiering eller business-to-business-finansiering.

En del af løsningen af ​​Ethereums mangler var ved at anvende en anden konsensusalgoritme, Proof of Stake, som kunne opnå højere transaktionshastigheder pr. Sekund.

Genesis af OmiseGO

Dets moderselskab, Omise, startede sin virksomhed i 2013, og OmiseGO blev født i 2017 efter en Initial Coin Offering (ICO), der samlede $ 25 millioner. Jun Hasegawa og Donnie Harinsut grundlagde OmiseGO. Platformens rådgivere inkluderer Vitalik Buterin, grundlæggeren af ​​Ethereum.

Platformen beskæftiger en Bevis for indsats (PoS) konsensusalgoritme i stedet for Ethereum ‘Proof of Work (PoW) konsensusalgoritme. PoS-algoritmen bruger validatorer på tværs af netværket, der spiller OMG-tokenet. Validatorer belønnes OMG-tokens.

Ondsindede validatorer straffes blidt ved at skære deres afkast. En streng straf indebærer at skære hele staven.

OMG-tegnet

Bortset fra at bruge OMG-token til at betale transaktionsgebyrer på OmiseGO-blockchain, bruges OMG-token til indsats ved at give sine indehavere ret til at køre en valideringsnode. Validator-noder bruger deres OMG-beholdning som et depositum. De beløb, der er foretaget på platformen, hever tokens værdi.

Grundlæggende om OmiseGO-platformen

OmiseGO har fire forskellige aspekter, der gør det muligt at være en omfattende global finansiel gateway. Disse er:

 1. White-label Wallet Software Development Kit (SDK)

  Dette aspekt af OmiseGO-platformen indeholder standardiserede elementer, der skal bruges af udbydere af digitale tegnebøger. OmiseGO-teamet udvikler stadig dette lag, så en bred vifte af applikationsudviklere kan bruge platformen.

 2. Skalerbarhedsnetværksmekanisme

  Denne mekanisme tilføjer endnu et skalerbarhedslag med fokus på Ethereum. Skalerbarhedsnetværksmekanismen anvender plasmaarkitekturen. Arkitekturen inkorporerer Proof of Stake-algoritmen for at forbedre root / child chain framework med Ethereum som root chain og OmiseGO som child chain.

 3. OmiseGO Digital Wallet Software Development Kit

  Dette aspekt af platformen gør det muligt at grænseflade til platformen med betalingskort og / eller kreditkort for at muliggøre ‘supplerings- og udbetalingsmuligheder via pengeautomater eller i håndkøb.’ Denne proces symboliserer kontanter til en tegnebogsapplikation, og som efterfølgende kan bruges til købe andre tokeniserede aktiver på OmiseGO-platformen.

 4. OmiseGO Decentral Exchange (ODEX)

  ODEX giver en platform, hvor digitale aktiver kan skifte hænder. OMG stakers validerer transaktioner på den decentrale børs. Derudover vil den decentrale udveksling rumme tokens på Ethereum- og Bitcoin-blockchains blandt andre Bitcoin-lignende platforme.

OmiseGO’s køreplan

OmiseGO har spændende projekter i rørledningen inklusive Plasma Cash, som er en plasmakonstruktion, der sigter mod at ændre fungible aktiver til unikke mønter på Ethereum-platformen.

Den første plasmaimplementering er i gang. Dette vil introducere Proof of Authority (PoA) med OmiseGO som operatør.

Kommende udvikling inkluderer Hybrid Proof of Stake, hvor validatorer og OmiseGO (operatør) vil validere blokke i Plasma-kæden. En anden fremtidig udvikling er introduktionen af ​​Full Proof of Stake, som vil give alle OMG-aktørerne valideringsbeføjelser.

Lær mere

Vil du lære mere om OMG-projektet? Læs tre grunde til, at OMG-prisen snart kan stige.

For de interesserede i at investere, start med den aktuelle OMG tekniske analyse. (Foretag altid din egen forskning, inden du investerer). Hvis du er interesseret i at købe OMG, kan du lære at købe OMG på Binance, vores foreslået udveksling for investorer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map