Dette er virksomhederne, der investerer i Facebook Libra Cryptocurrency

Facebook, det største sociale medienetværk i verden, arbejder på sit kryptokurrency * og blockchain-projekt kaldet Libra. Hovedmålet er at tilbyde en kryptotjeneste, så brugerne kan sende og modtage midler gennem en virtuel valuta, der kaldes Vægt.

TheLibra Blockchain vil arbejde med en konsensusalgoritme, der er afhængig af validatorer. Disse validatorer er ansvarlige for vedligeholdelse og styring af Libra blockchain-netværket. Oprindeligt tildelte Vægt stemmer til stiftende medlemmer, enheder, der opfylder et sæt kriterier, og som ejer Libra Investment Tokens efter at have investeret $ 10 millioner på projektet. 

Facebook mener, at kvalificeringskriterierne vil beskytte netværket mod ondsindede aktiviteter. Samtidig ville disse virksomheder også forsøge at beskytte deres validatorer mod forskellige angreb. Libra Investment Token repræsenterer en forventning om afkast fra renter på den reserve, virksomheden har. Dette vil tilskynde validatoren til at forblive operationel.

Ifølge Libra Association inkluderer dets stiftende medlemmer følgende firmaer:

Mastercard, MercadoPago, PayPal, PayU, Stripe, Visa, Bookingholdings, eBay, Facebook, FarFetch, Lyft, Spotify, Uber, Iliad, Vodafone, Anchorage, BisonTrails, Coinbase, Xapo, Andreessen Horowitz, Breakthrough Initiatives, Ribbit Capital, Thrive Capital , USV, Creative Destruction Lab, Kiva, Mercy Corps og Women’s World Banking. 

Mange af dem har forskellige roller på markedet og har forskellige tilgange til digitale aktiver. Ikke desto mindre ser de en mulighed for vækst i Vægten og chancen for at gøre forskellen i betalingsbranchen. 

Mastercard

Mastercard er et multinationalt selskab med hovedkontor i USA. Firmaet har arbejdet i over halvtreds år i betalingsbranchen, der tilbyder kreditkort til enkeltpersoner fra hele verden. 

Kredit- og betalingskortselskaber har fungeret rundt omkring i verden i lang tid. De giver enkeltpersoner mulighed for at foretage betalinger via posnets installeret på handelssteder forskellige steder i verden.

Virtuelle valutaer er blevet brugt mange gange af købmænd til at reducere gebyrer, som kortselskaber tager. MasterCard kunne således drages fordel af at implementere og integrere Vægten i sine operationer for at flytte midler rundt om i verden, hjælpe købmænd med at acceptere betalinger og reducere de gebyrer, de i sidste ende tager. 

Nogle virksomheder har lanceret deres forudbetalte MasterCard-kort, der er knyttet til Bitcoin-konti. Vægten kunne wok med MasterCard og tillade klienter at bruge kort, der er bakket op af deres Libra-midler. 

MercadoPago

MercadoPago er et firma i Argentina, der er relateret til MercadoLibre, en af ​​de største markedspladser i Latinamerika. Firmaet har investeret i Vægt, men det informerede ikke om, hvilke forventninger de har til projektet. 

Firmaet forenkler betalinger for brugere, der ønsker at købe i butikker og online. Det er muligt at betale ved hjælp af en mobiltelefon, QR-koder, sende penge via chat eller endda sociale netværk. Desuden kan klienter modtage midler til at starte deres projekter og finansiere deres ideer. 

Vægten kunne hjælpe firmaet med at få en endnu større gennemtrængning på markedet, reducere de samlede omkostninger og forbedre de tjenester, de tilbyder brugerne. Indtil nu havde virksomheden ikke kontakt med kryptokurrencymarkedet eller Bitcoin. 


PayPal 

Dette er måske en af ​​de mest populære virksomheder, der behandler betalinger i USA og andre udviklede lande. Firmaet har i lang tid tilbudt købmænd og enkeltpersoner fra hele verden. 

Cryptocurrency-samfundet har flere gange kommenteret de høje gebyrer, som det er nødvendigt at betale for at bruge deres tjenester. Transaktioner har tendens til at have høje gebyrer, og de har ikke særlig attraktive valutakurser for brugerne. Dette gør det vanskeligt for mange personer, der ikke har nok ressourcer. 

Desuden har der været adskillige klager over, hvordan firmaet håndterer de midler, som brugerne har på deres konti. I mange tilfælde forbliver midlerne frosne i flere måneder, indtil firmaet beslutter at låse dem op. 

Med Vægten kunne PayPal forbedre den tilstedeværelse, den har på markedet, og begynde at tilbyde bedre tjenester til brugerne. Selvom der ikke er nogen information om de planer, de forsøger at følge, kan beslutningen om at investere i Facebooks Vægt-projekt være tæt knyttet til dets planer for virksomheden.. 

eBay

eBay investerer også i Facebooks kryptoprojekt. Den multinationale e-handelsplatform letter salg fra forbruger til forbruger ved hjælp af sit websted. I øjeblikket opererer firmaet i over tyve lande rundt om i verden.

Det er ikke første gang, eBay investerer i betalingsselskaber. Tilbage i 2002 blev PayPal et helejet datterselskab af eBay, noget der sluttede i 2015. eBay har en reel interesse i at forbedre sit betalingssystem.. 

Med denne nye investering på virksomheder som Facebook og kryptoprojektet Libra kan eBay-betalingssystemet ændre sig. Vi kunne se et firma, der ville være fuldt integreret med Libra-økosystemet, og som ville give enkeltpersoner mulighed for at betale direkte fra deres Calibra-konto ved hjælp af Libra digitale aktiv. 

Uber

Uber, det populære firma, der tilbyder forskellige tjenester såsom ridesharing og madlevering, investerer nu i Facebooks blockchain- og kryptoprojekt. Tidligere var der mange initiativer relateret til Uber, der accepterede cryptocurrency-betalinger. Imidlertid var ingen af ​​dem i stand til at få succes og blive løsladt. 

Flere brugere vil gerne foretage cryptocurrency-betalinger, når de bruger Uber-applikationer. At have Uber tilsluttet en kryptokurrency-tegnebog er noget, som mange anser for værdifuldt, og som bestemt vil bruge. 

At være investeret i Vægten er et meget lovende signal, der viser, i hvilken retning Uber forsøger at bevæge sig. Selvom de muligvis ikke tilføjer Calibra-support, forstår de måske, hvordan de kan tilbyde bedre tjenester til brugere, der ønsker at bruge virtuelle valutaer. 

Coinbase

Coinbase er en af ​​de største og mest populære kryptokursudvekslinger på markedet. Placeret i San Francisco besluttede virksomheden at investere i Facebooks blockchain-projekt. Dette er blot en af ​​de få kryptorelaterede virksomheder, der investerer i projektet, langs Xapo, BisonTrails og Anchorage. 

Denne kryptokurrencyudveksling kan være en af ​​de første, der tilføjer støtte til Vægten. Imidlertid anerkendes kryptobørs ikke for at være den første noteringstoken. Andre platforme tilføjede support til mange altcoins før end Coinbase. 

At være den første motor i branchen er noget, der kunne gavne Coinbase, så det kan forblive foran andre konkurrenter i rummet. Desuden tillader Coinbase handlende at acceptere kryptobetalinger. Ved at tilføje støtte til Vægten ville mange brugere og handlende være i stand til at modtage Vægte-betalinger. 

Andreessen Horowitz

Venturekapitalfirmaet Andreessen Horowitz (a16z) har også investeret i Facebooks Vægt. Virksomheden investerer i startups i tidlige faser og også andre virksomheder. 

I øjeblikket opererer Coinbase i omkring 32 lande og tilbyder bitcoin-transaktioner og opbevaring i 190 lande rundt om i verden. Virksomheden investerede i forskellige virksomheder relateret til virtuelle valutaer gennem $ 300 millioner dedikeret kryptokurrencyfond. 

At være en del af de første investorer i Facebooks Vægt ville give virksomheden mulighed for at forstå, hvordan andre virksomheder bevæger sig i kryptoindustrien, og hvilke der er de vigtigste tendenser i økosystemet. 

Konklusion

Som vi nævnte før, investerer mange andre virksomheder i Facebooks kryptoprojekt. Virksomheden beskæftiger sig nu med regulatorer og regulatoriske spørgsmål i forskellige jurisdiktioner for at kunne operere på markedet. Tilsynsmyndigheder er bekymrede over den effekt, den digitale valuta kan have i pengepolitikken i mange lande og på den generelle økonomi. 

Det er værd at påpege, at der ikke er nogen banker eller traditionelle finansielle virksomheder, der investerer i Libra-projektet. Selvom der ikke er nogen oplysninger om, hvorvidt Facebook ikke accepterede investeringer fra disse virksomheder, er disse firmaer i øjeblikket i en situation med sårbarhed, hvis de ikke bevæger sig i samme retning, som kryptomarkedet følger. 

Bestemt gør Vægten i øjeblikket traditionelle finansielle virksomheder bekymrede. Facebook ønsker at give brugerne mulighed for at sende og modtage hurtige betalinger fra deres Messenger-, WhatsApp- eller Calibra-applikationer. Milliarder af brugere er i øjeblikket forbundet via disse tjenester, det er grunden til, at regulerende agenturer forsøger at forstå Facebooks mål og motivationer. 

Alle de virksomheder, vi beskrev, har deres interesser og grunde til at investere i Vægt. De fleste af dem forventer dog at få gavn, hvis den digitale valuta oprettet af Facebook frigives til markedet næste år, som det var planlagt. 

* Selvom der er mange eksperter, der mener, at Vægten ikke kan mærkes som en “kryptokurrency” af forskellige årsager, bruger vi dette udtryk som et synonym med digitalt aktiv og virtuel valuta for at holde tingene enkle. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map