De vigtigste Cryptocurrency og Fintech begivenheder at deltage i 2018

Bitcoin-begivenheder er konferencer eller sammenkomster, hvor folk fra Bitcoin-kernefællesskabet, brugere, entusiaster, iværksættere og nysgerrige tilskuere samles. At være et globalt samfund, er disse begivenheder ofte organiseret over hele verden. Her tilbyder vi dig oplysninger om de mest relevante Bitcoin-begivenheder.

1. London Fintech Week 2018

Dato: 13. juli 2018

Sted: London, Storbritannien

Fintech Week er en række workshops, konferencer, udstillinger, hackathons, fester og møder. Hovedbegivenheden finder sted i QEII Center i Westminster. Andre diskussioner finder sted over hele London og “Tech City.” Omkring 600 til 1000 ledsagere fra over 50 nationer forventes at pryde begivenhederne.

Hovedhøjttaler

Prajit Datta, dataforsker og blockchain-evangelist

2. Søjlekonference

Dato: 15. juli 2018

Sted: Vilnius, Litauen

Arrangementet starter den 15. juli 2018 og lukkes den 22. juli 2018. Kom og lær af kryptoindfødte, blockchain-pionerer og forretningsledere. Eksperimenter, hack og bygg i en uge med Pillar-teamet. Deltag i paneldiskussioner, samtaler, workshops og mesterklasser. Denne begivenhed er gratis og åben for alle. Bare book dit fly og logi.

Højttaler

David Siegel, administrerende direktør for Pillar Project og en amerikansk forretningsmagnat, der bor i London 

3. Global Blockchain Kongres

Dato: 16. juli 2018


Sted: Johannesburg, Sydafrika

Det Global Blockchain Kongres er den ultimative oplevelse for en person med øje for Blockchain-teknologi. Uanset om du er ekspert eller nybegynder i denne afdeling, har denne begivenhed nyttige oplysninger i vente for dig. I denne særlige samling vil eksperter undersøge udsigterne til denne forstyrrende teknologi, ICO’er og kryptokurver. Det er en platform, hvor civilsamfundet og blockchain-evangelister mødes for et seriøst møde om de mulige anvendelser af Blockchain.

Højttalere

Ian Scarffee, en seriel iværksætter og en førende ekspert inden for blockchain og crypto industrier

Eric Annan, administrerende direktør for KubitX Exchange

4. World Blockchain Summit

Sted: Singapore

Dato: 07/19/2018 – 07/20/2018

Dette års World Blockchain Summit finder sted i Singapore. Samlingen har til formål at forbinde globale blockchain-eksperter, teknologiinnovatorer, startups og investorer i dette kryptorum. IT-ledere og eksperter vil diskutere blockchain og dets potentialer.

Højttalere:

Alex Medana, FinFabrik CEO og medstifter

Anson Zeall, medstifter og administrerende direktør for CoinPip

5. International Blockchain Kongres

Dato: 08/03/2018 – 08/04/2018

Sted: Hyderabad, Indien

Telanganas regering i samarbejde med Nucleus Vision lancerer den allerførste udgave af International Blockchain Kongres. Arrangementet er indstillet til at være verdens største blockchain-kongres i regeringen, hvor mange højt profilerede embedsmænd og globale blockchain-ledere deltager. Mere end 2500 deltagere forventes at prise begivenheden. Paneldiskussioner og keynotes udføres af over halvtreds højttalere.

Højttalere:

Tim Draper, venture kapitalist og grundlægger af Draper Venture Network

Arun Seth, iværksætter, kryptoevangelist og formand for NASSCOM foundation

6. Blockchain Connect

Dato: 22. august 2018

Sted: Los Angeles, CA USA

2018 USA-Kina Blockchain og digital valutakonference vil være vært på LAX Marriott Hotel. Arrangementet er organiseret og sponsoreret af Blockchain China Connect, Inc. og Artisan Business Group. Hundredvis af kryptokurrencyhandlere, bitcoin-minearbejdere, investorer, blockchain-evangelister og juridiske eksperter forventes at begunstige begivenheden. Konferencen vil tilbyde en fantastisk platform til P2P-netværks- og samarbejdsmuligheder mellem Kina, USA og andre lande.

Højttalere:

Jack Liao, grundlægger af Bitcoin Gold og LightningASIC

Joe Rubin, medstifter og administrerende direktør for FundingPost.Com

7. Fjern blokering af fællesskab

Dato: 09/09/2018 – 09/10/2018

Sted: Hong Kong

Det Fjern blokering af fællesskab begivenhed, som navnet antyder, er fokuseret på de emner, der er relateret til samfundets værdi for blockchain-industrien. Det vil være fokuseret på samfundet. For eksempel, hvad samfundets rolle i kryptorummet er, hvordan samfundet kan drage fordel af blockchain-teknologien, hvordan tokens kan understøtte samfundet osv. Forvent at møde eksperter fra forskningslaboratorier og universiteter. De vil diskutere strategierne, instrumenterne og kommunikationskanalerne under fasesalgs-, ITO- og post-ITO-faser.

Højttalere:

Richard Millington, en ekspert i opbygning af online-samfund og grundlægger af Feverbee

Joel John, analytiker hos Outlier Ventures

8. Crypto Expo. Moskva  

Dato: 15. september 2018

Sted: Moskva

Verdensmarkederne for digitale valutaer, ICO’er og blokhuse samles i Moskva, Rusland for at løse mysterierne omkring kryptovaluta. Expo er beregnet til at forene alle nøgleaktører, der har ydet de mest betydningsfulde bidrag til kryptoindustrien gennem de sidste år. Deltagerne vil blive introduceret til eksperterne på området. De vil lære, hvad kryptoverdenen er, og hvor meget det koster at komme ind i kryptoriget.

Højttaler:

Valentine Preobrazhensky, grundlægger og administrerende direktør for Latoken

Larson & Holz

9. Blockchain Shift

Dato: 10/11/2018 – 10/12/2018

Sted: Miami, FL, USA

Blockchain udråbt som en af ​​de mest forstyrrende teknologier med mange potentialer. Mødet sigter mod at øge bevidstheden og uddanne verden om kraften i blockchain-teknologi. Forvent at gnide skuldre med brancheeksperter, regulatorer og politikere, der kommer for at fejre udviklingen af ​​blockchain. Arrangementet er sponsoreret af tech-giganter, herunder Tesla, IBM og tZERO.

Konklusion

Kryptovalutaer og relateret blockchain-teknologi har haft en betydelig indvirkning på markederne for nylig. Vi anbefaler, at du ser nærmere på de internationale konferencer om Blockchains og cryptovaluta, der finder sted fra juli til november i år.

Disse Bitcoin-begivenheder giver dig mulighed for at lytte til nogle af de bedste højttalere om emnet. Det stopper ikke der. Du vil også drage fordel af en række formelle klasselokaler, som du kan tilmelde dig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map