De sikreste tegnebøger at holde krusninger i 2018 | Begyndervejledning

Der er mange muligheder for Krusning XRP tegnebøger til rådighed, og det kan være ret svært at vælge den rigtige. Denne guide hjælper dig med at beslutte, hvilken slags Ripple-tegnebøger der er, og hvilken der er den rigtige for dig.

Før du får en tegnebog

Den allerførste ting, du bør vide, før du får en Ripple XRP-tegnebog, er at uanset hvilken tegnebog du vælger, kræves 20 XRP fra din saldo for at reservere din tegnebogadresse. Disse 20 XRP vil ikke være tilgængelige for transaktioner, idet XRP bruges til at holde din tegnebog åben og aktivere din XRP på Ripple Ledger. (Dette er ikke tilfældet, når du gemmer XRP på en børs.)

Derfor anbefales det, at du kun opbevarer og bruger en Ripple-tegnebog, medmindre det er strengt nødvendigt.

De forskellige typer tegnebøger

Før du går igennem typerne af Ripple-tegnebøger på denne liste, er det vigtigt, at du kender forskellen mellem de forskellige typer tegnebøger på markedet. Ved at kende forskellene kan du bestemme, hvilken tegnebogstype der bedst passer til dine behov.

En softwarepung er en online tegnebog, der kan opbevares på en computer, tablet eller mobilenhed. De kræver internetadgang og lagring. De er nemme at bruge, og mange kan downloades gratis. På grund af deres online forbindelse betragtes de som sårbare over for angreb og kræver en stabil internetforbindelse, når de handler.

En hardware tegnebog er en fysisk tegnebog (det ligner normalt en USB-nøgle), hvor du gemmer dine digitale aktiver. De betragtes som de mest private og sikre metoder til lagring af kryptoer. På den anden side er de mere på den dyre side.

En varm tegnebog, også kendt som en browser-tegnebog, er en type tegnebog, der udelukkende kan tilgås, mens du er online. Dette gør det muligt for brugerne at udføre øjeblikkelige transaktioner.

En papir tegnebog er et stykke papir, hvor alle data fra dine kryptofonde er trykt på, inklusive de private nøgler og adresser.

Ledger Nano S

Ledger Nano S er en hardware-tegnebog, der ligner et USB-drev, der har en OLED-skærm. Det betragtes af kryptoentusiaster som den sikreste måde at opbevare private nøgler på, fordi det begrænser hackers evne til at få adgang til valutaen.

I modsætning til andre tegnebøger begrænser Nano ikke antallet af mønter, du kan gemme, hvilket betyder at du kan gemme et ubegrænset antal XRP-mønter. Det understøtter også andre kryptokurver.

For at få adgang til de midler, du har gemt på din Ledger Nano S, skal du bare slutte den til din pc eller mobil, og du kan nemt begynde at sende og modtage XRP’er.


Alle private nøgler opbevares i offline-miljøet, og det er derfor næsten umuligt for hackere at stjæle dine penge. Enheden er kompatibel med pc’er, der kører Windows, Mac, Linux og Chrome OS. Ved at bruge et OTG-kabel forbinder du det også til din Android-telefon.

Denne enhed har en separat skærm, der viser transaktionsoplysninger såsom seed-nøglen. De private nøgler opbevares separat i enheden, da den kører den angivne kryptografiske firmware uploadet i sin dual-chip-arkitektur. Når du tilslutter den til pc’en, kræver det desuden, at du indtaster en 4-cifret PIN-kode.

Efter tilslutning Ledger Nano S til din pc er det nødvendigt, at du installerer et program for at kontrollere din XRP-saldo og alle transaktionerne. Når du ønsker at sende XRP, skal du have fysisk adgang til enheden for at godkende transaktionen, hvilket gør den mere sikker, da den begrænser kontakten med kun ejeren.

Exarpy

Exarpy, en smart ordspil på XRP, er en Ripple (XRP) web-tegnebog, der gør det muligt for handlende at interagere direkte med Ripple-netværket via deres tilgængelige applikation. Tegnebogen giver brugerne mulighed for at gennemføre Ripple-transaktioner overalt, hvilket giver en forbindelse mellem brugeren og det globale Ripple-netværk via en brugervenlig og interaktiv grænseflade.

Deres interface er meget lydhør og kan bruges selv af nybegynderhandlere. Desuden har Exarpy ingen medlemsoplysninger, da platformen ikke ejer eller administrerer en database. Platformen overvåger heller ikke klienter via backend-analyseværktøjer som Google Analytics. Dette gøres, fordi det at føre sådanne poster øger risikoen for online-hacks.

Den mest sikre mulighed, som tegnebogen tilbyder, ville være deres PIN-login-sikkerhedsforanstaltning. Når du prøver at logge ind i Exarpy, vises der en besked, der fortæller dig at afbryde din pc eller bærbare computer fra internettet. Når du afbryder forbindelsen, sendes du til login-siden, hvor du bliver bedt om at angive din givne PIN-kode og bekræftelseskode. Når du har indtastet dine oplysninger, skal du klikke på login-knappen. Derefter fortæller tegnebogen dig, at det er sikkert at oprette forbindelse til internettet igen.

Det skal bemærkes, at Exarpy-tegnebogen opkræver et 0,0025 XRP-gebyr pr. Transaktion (som inkluderer netværksgebyrer). Som en af ​​de mest populære Ripple-tegnebøger er Exarpy en sikker platform, hvor du kan gemme dine værdifulde XRP-mønter uden at skulle bekymre dig om, at dine beholdninger bliver hacket eller mistet.

Guarda tegnebog

Wallet-websted: https://guarda.co/

Tegnebogstype: Web, mobil, desktop, Chrome-udvidelse

Brugervenlighed: Let

Sikker: Ja

Koste: Gratis

Guarda er en open-source mobil-tegnebog med en valuta. Det understøtter Android-enheder, hvilket giver brugerne mulighed for at sende, modtage og udveksle XRP-mønter lige fra deres smartphones. Ud over det kan brugerne kontrollere deres transaktionshistorik med tilladelse til den brugervenlige grænseflade, der gør dets anvendelse let, hurtigere og behagelig. Udviklerne af tegnebogen leder altid efter nye måder at forbedre deres kunders oplevelse.

Guarda er en multi-mønt tegnebog, der understøtter de fleste af de almindelige kryptokurver, inklusive XRP. Andre understøttede kryptokurver inkluderer blandt andet Bitcoin (BTC), NEO, Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) og Bitcoin Gold (BTG). En af de mest interessante funktioner i denne tegnebog er, at den tilbyder en ikke-frihedsberøvende løsning til at holde kryptokurver. 

For at sikre, at alle mennesker forbliver i kontrol med deres midler, opbevarer Guarda ingen personlige oplysninger, herunder tegnebogoplysninger og private nøgler. Den private nøgle forbliver i en sikker hukommelse på enheden og sletter sig selv straks en bruger logger ud fra enheden. Denne funktion gør Guarda til en af ​​Zcashs bedste tegnebøger online.

Som rapporteret af Trustpilot har Guarda-tegnebogen 84% af de positive kommentarer fra brugere, der mener, at tegnebogen er “Fremragende” eller “God”. Kun 13% af anmeldelserne var negative i betragtning af de tjenester, der blev leveret af tegnebogen “Dårlig” eller “Dårlig.” Dette viser også, at tegnebogen tilbyder gode tjenester til brugere på kryptokurrencymarkedet. 

Ristet brød

Ristet brød er en online tegnebog udviklet af StarStone Limited. Det blev oprindeligt udviklet til at være en mobil tegnebog, men nu har den også tilgængelige desktopversioner. Alle private nøgler genereres og opbevares på brugerens enhed i stedet for at gemme dem online, hvilket gør alt mere sikkert og mindre modtageligt for hackingangreb. Kildekoden og softwarebinarierne, som er baseret på, er open source.

Toast kan downloades til iOS, Android, Windows, Mac og Linux. Denne tegnebog er helt gratis og oplader ikke noget fra deres side. De dirigerer ikke nogen information eller hemmelige adgangskoder fra din enhed til deres servere og hævder således at have forbedret sikkerhed.

Konklusion

Dette har været vores top tre af de bedste tegnebøger til din XRP. Vi håber, at vores topvalg hjælper dig med at indsnævre søgningen efter din ønskede tegnebog.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map