De bedste Zcash (ZEC) tegnebøger, der skal bruges i 2019 | iOS og Android ZEC tegnebøger

Zcash er en af ​​de populære altcoins, der fokuserer på privatliv og anonymitet. Når du har fået nogle ZEC-mønter, har du brug for en sikker og sikker tegnebog til at holde dem. Digitale tegnebøger er de valgte faciliteter til opbevaring af kryptokurrency. De holder dine mønter sikre, sikre og under din kontrol.

Binance er (stadig) vores anbefalede udveksling af køb af ZCash. Lær hvordan du køber ZEC her!

For ZEC-mønter tilrådes det at bruge den bedste Zcash-tegnebog for at sikre, at de altid er sikre. Desuden handler det ikke kun om kryptokurrency at finde den bedste tegnebog. Du skal overveje brugervenlighed, pris og de enheder, den understøtter. Først da kan du være i stand til at vælge Zcashs bedste tegnebog.

Med forskellige digitale tegnebøger på markedet kan det være lidt mere forvirrende at vælge det bedste. Denne guide gennemgår nøje et antal Zcash-tegnebøger, som du kan overveje at sende, modtage og opbevare dine ZEC-mønter.

image4 4

Kilde: tokenclub.io

Ledger Nano S

Wallet-websted: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Tegnebogstype: Hardware; Multicurrency support

Brugervenlighed: Let; understøtter Windows, Linux og Chrome OS

Sikker: Meget sikkert

Koste: Betalt

Ledger Nano S er den mest populære hardware-tegnebog på markedet. Det tilbyder et højt sikkerhedsniveau, er let at opsætte og bruge og gemmer flere kryptokurver, inklusive Zcash. Den eneste ulempe ved denne tegnebog er, at den er dyr – omend konkurrencedygtig. Det er også vigtigt at bemærke, at den ikke er mobilkompatibel.

Denne tegnebog er bedst egnet til brugere, der først overvejer sikkerheden af ​​deres midler før noget andet. Hardware-tegnebøger som Ledger Nano S giver offlineopbevaring af dine midler, så du altid har kontrol over dine midler.

Tegnebogen er lille, bærbar og i stand til at oprette forbindelse til din computer via USB-porten. Med denne tegnebog forbliver din private nøgle i en PIN-beskyttet, sikker offlineopbevaring. Nano S tegnebogen leveres med en indbygget OLED-skærm med to knapper på hver side af enheden. Med denne tegnebog kan du manuelt kontrollere dine transaktioner. Derudover kan denne tegnebog rumme mere end 1000 kryptomønter og tokens, inklusive ZEC.


image6 3

Kilde: unhashed.com

Jaxx tegnebog

Wallet-websted: https://jaxx.io/

Tegnebogstype: Desktop / mobil

Brugervenlighed: Let; understøtter Windows, Linux og Chrome OS

Sikker: Ikke helt

Koste: Gratis

Jaxx passer bedst til brugere, der primært er bekymrede over brugervenlighed og adgang. Tegnebogen pryder en brugervenlig grænseflade, der er nem at få adgang til. Brugere kan få adgang til det på forskellige platforme, herunder browserudvidelser, Android- og iOS-mobiltelefoner og tablets, Windows, OS X samt Linux-desktops. Det brede niveau af kompatibilitet sammen med en brugervenlig oplevelse gør det til en af ​​Zcashs bedste tegnebøger.

Med denne tegnebog kan du gemme flere digitale aktiver, og med sin ShapeShift-integration er det let at modtage og overføre forskellige aktiver under ét tag. De største dækkede kryptovalutaer inkluderer Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Zcash, Dash og mange flere. Tegnebogen leveres med et 12-ords masterfrø, som brugerne kan administrere deres private nøgler med.

På ulempen er Jaxx tilbøjelig til hackingangreb, som bekræftet af tidligere tilfælde af sårbarhed, hvor dens sikkerhed blev kompromitteret.

Imidlertid har tegnebogen implementeret passende sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at brugernes midler forbliver sikre. Sådanne foranstaltninger inkluderer introduktionen af ​​Jaxx Liberty, som er en ny tegnebog med forbedrede brugergrænseflade og sikkerhedsfunktioner.

Det er vigtigt, at brugerne skal forstå, at sikkerheden i tegnebogen ikke er det eneste ansvar, som virksomheden har. Brugere skal også vedtage bedste praksis, især med varme tegnebøger som Jaxx.

image5 5

Kilde: cryptocoinzone.com

Guarda tegnebog

Wallet-websted: https://guarda.co/

Tegnebog type: Desktop, mobil, hjemmeside

Brugervenlighed: Let

Sikker: Sikker

Koste: Gratis

Guarda er en af ​​de bedste tegnebøger på markedet til at opbevare Zcash (ZEC). Denne tegnebog er udviklet til at tænke på, hvordan man kan tilbyde brugerne muligheden for at håndtere et stort antal kryptokurver gennem mange forskellige platforme. I øjeblikket understøttes over 40 forskellige digitale aktiver, herunder ERC-20 mønter. 

Udover ZEC inkluderer nogle af de mønter, der understøttes af Guarda Waves (WAVES), Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Qtum (QTUM), Tron (TRX), XRP, Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Binance Mønt (BNB) og mange andre. 

Brugere kan købe, sende, modtage, udveksle og holde virtuelle valutaer ved hjælp af Guarda gennem dets ikke-depotprodukt. Et af de vigtigste kendetegn ved denne tegnebog er, at den understøtter mange forskellige platforme, herunder desktop, web og mobil. 

På samme tid er denne tegnebog blevet anerkendt af forskellige fonde på kryptokurrencymarkedet og modtaget støtte fra populære figurer i branchen. For eksempel med hensyn til Zcash udviklede Guarda en mobil Zcash-tegnebog til Android, der ville være skræddersyet til Zcash i UX og muligheder. 

Changpeng Zhao, administrerende direktør og grundlægger af Binance-kryptokursudvekslingen, nævnte at denne tegnebog understøtter BNB siden starten. 

Denne tegnebog leverer således fleksible tjenester til enkeltpersoner og investorer, der ønsker at gemme eller håndtere deres Zcash-kryptokurver. Selvom denne tegnebog ikke er en hardwareenhed, er den gratis for brugerne, og den kan bruges på mange forskellige platforme og enheder. 

Atomic Wallet

Atomic Wallet

Atomic er en decentraliseret Zcash tegnebog der blev grundlagt i 2018. Det har allerede været en af ​​de populære løsninger til at styre ZCash, Bitcoin, Ethereum, Polkadot, Litecoin og mere end 500+ tokens. Tegnebogen har mere end 500.000 downloads på alle de vigtigste understøttede desktop OS, Android & iOS. Tegnebogens funktioner gør Atomic til en af ​​de førende softwaretegnere på markedet. 

For det første er Atomic en pung med flere valutaer, der lader dig styre, udveksle, indsætte og købe alle de bedste kryptokurver blandt 500+ tokens blot i en sikker grænseflade. Desuden bytter du 60+ kryptopar anonymt og får en cashback tilmelding til Atomic Wallet-medlemskabsprogram. 

Derudover behøver du ikke risikere at handle digitale aktiver på børser, da Atomic tilbyder dig en sikker indbygget købskrypto-mulighed. Det understøtter et bankkort på over 17 lokale fiat-valutaer verden over. Ikke kun dette, men du kan også indsætte 10 (og tælle) kryptokurver med ATOM, XTZ, ZIL og andre med 5-23% APR for at få belønningerne direkte fra validatorer og støtte decentralisering af netværket. 

Endelig kontrollerer ingen andre end dine midler, da de private nøgler fra tegnebogen er krypteret på din enhed og aldrig forlader den. Derudover kan du forblive helt anonym, fordi du ikke behøver at oprette en konto for at bruge Atomic eller videregive nogen KYC til grundlæggende tegnebogs funktioner. Hvis du nogensinde er forvirret, er fremragende kundeservice klar til at hjælpe med den effektive og hurtige reaktion 24/7.

Cryptonator tegnebog 

Wallet-websted: https://www.cryptonator.com

Tegnebogstype: Web / mobil

Brugervenlighed: Let

Sikker: Ja

Koste: Gratis

Cryptonator er en web-tegnebog, der tilbyder sikkerhed i banken såvel som kontobeskyttelse på øverste niveau. Den leveres med pålidelige IP’er, krypteret SSL-forbindelse og tofaktorautentificering. Disse funktioner og andre gør det til en god Zcash-tegnebog for både nye og veteran Zcash-elskere. Tegnebogen understøtter ZEC-transaktioner såvel som andre kryptokurver.

Med indbyggede funktioner, der muliggør øjeblikkelig kryptoudveksling, kan brugere af Cryptonator nemt konvertere, gemme og overføre deres ZEC-mønter. Dens bankkvalitet og krypterede SSL-forbindelse sammen med totrinsgodkendelse giver brugerne ro i sindet ved at vide, at de har at gøre med en pålidelig og pålidelig enhed.

Derudover er Cryptonator-konti gratis og tilgængelige 24/7 på forskellige platforme, herunder stationære, bærbare og mobile enheder. Dette gør det til en af ​​de bedste Zcash-tegnebøger at bruge på farten. Dens evne til at acceptere flere virtuelle valutaer gør det endnu bedre, så brugerne kan administrere deres aktiver på en konto. Med Cryptonator-tegnebogen er de i stand til at gemme, sende og modtage følgende kryptovalutaer:

  • Zcash
  • Dash
  • Bitcoin
  • Bitcoin kontanter
  • Ethereum
  • Litecoin og mange flere

Da den kommer med indbyggede udvekslingsfunktioner, giver tegnebogen sikker opbevaring, nemme transaktioner og øjeblikkelig udveksling af forskellige kryptokurver, den understøtter – alt sammen på en enkelt personlig konto. Bortset fra person-til-person-transaktioner er det også muligt at betale fakturaer, anmode om eller sende betalinger via e-mail ved hjælp af denne tegnebog.image2 2

Kilde: finder.com

Officiel Zcash-klient 

Wallet-websted: https://z.cash/download

Tegnebogstype: Officiel Desktop-klient

Brugervenlighed: Ikke let for begyndere

Sikker: Ja

Koste: Gratis

Den officielle Zcash-klient er en desktop GUI-tegnebog, der er bedst egnet til erfarne brugere, især dem der fokuserer på ZEC-minedrift. Tegnebogen er designet til Linux-operativsystemer, men brugere kan også hente Mac- og Windows-versionerne fra Zcash samfund. Denne tegnebog giver alle mulighed for at køre kontantklienten på en computer, og den kræver en fuld netværksnode. Efter download af klienten er brugerne i stand til at sende ZEC-midler til private adresser. Denne tegnebog kræver dog mindst 2 GB RAM for at lette en afskærmet transaktion. Derfor kan denne tegnebog ikke betragtes som nyttig uden tilstrækkelig plads på harddisken.

For at sikre optimal transaktionsbeskyttelse rådes brugerne til at bruge gennemsigtige adresser, som er Bitcoin-kompatible og nemme at bruge. De skal også bruge afskærmede adresser, der bruger et standardgebyrvalg i henhold til tegnebogen. Disse adresser er også ideelle til bedre privatliv.

Zcash har begge typer adresser. De gennemsigtige adresser begynder med “t”, mens de afskærmede adresser begynder med “z.” Gennemsigtige adresser er synlige på blockchain og tilbyder ikke stærkt privatliv.

image3 3

iBITcome tegnebog

Wallet-websted: https://www.ibitcome.com/

Tegnebogstype: Mobil

Brugervenlighed: Let at bruge

Sikker: Ja

Koste: Gratis

iBitcome er en one-stop-platform, der integrerer tokenlagring, handel, dApp og markedsnyhedsfeeds. Platformen fokuserer på at levere sikre og praktiske transaktioner, og det bringer en ny dimension i det mobile handelsøkosystem, der omfatter de mest sikre og brugervenlige funktioner.

IBitcome-tegnebogen er en enhed med flere valutaer, der understøtter både Bitcoin og altcoins. Det understøtter også alle ERC-20 tokens, der fungerer på Ethereum blockchain. De vigtigste funktioner inkluderer følgende:

  • Sikkerhed: sikret med en AES-128-CTR krypteringsalgoritme;
  • Privatliv: decentraliseret og indeholder ikke brugernes private nøgle;
  • MPORT: brugere kan importere såsætninger, private nøgler og keystore.

Derudover omfatter tegnebogen en native decentral exchange (DEX), som giver brugerne mulighed for at afvikle deres transaktioner på blockchain, hvilket gør dem sikre og gennemsigtige. Den mobile handelsoplevelse forbedres ved at give brugerne adgang til børsen direkte fra tegnebogen. iBitcome omfatter også en Replayed-On-Chain (ROC) mekanisme, der skaber øjeblikkelige transaktioner.

Med en dApp-browser giver denne tegnebog brugerne adgang til deres foretrukne dApp lige ved hånden. For appbyggere kan de bruge dApp SDK for at oprette et af deres valg.

Afsluttende tanker

Zcash bruger teknologi på højt niveau, der får det til at gå ud over andre digitale aktiver. Brugere kan kontrollere de oplysninger, de deler. Med de tegnebøger, der er nævnt i dette stykke, kan brugerne finde de bedste muligheder for Zcash-tegnebøger til at beskytte deres ZEC-mønter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map