De bedste kryptovaluta bøger at begynde at lære af

Uden ende på ressourcer, der er tilgængelige for at lære om kryptokurver, kan bøger være en fantastisk måde at få et dybt sæt forståelse om den bagvedliggende teknologi og mulighed til stede. Selvfølgelig kan oplysninger hurtigt blive forældede. Disse bøger præsenterer imidlertid grundlæggende sandheder og historier, der står tidstesten bedre end andre.

1. Cryptoassets: The Innovative Investor’s Guide to Bitcoin and Beyond af Chris Burniske og Jack Tatar

Chris Burniske, en partner i kryptovirksomhedens Placeholder Capital, og Jack Tatar, en kendt forfatter om personlig økonomi, gik sammen om at udarbejde denne vejledning til investering i bitcoin og andre digitale aktiver. Deres 2017 bog dækker emner såsom værdiansættelse af kryptokurver, investeringstiming og “tip til at navigere i uundgåelige bobler og manier”, som det fremgår af bogens websted.

Med hensyn til bogen sagde Arthur Laffer, medlem af tidligere præsident Ronald Reagan’s Economic Policy Advisory Board, følgende: “Informativ og handlingsmæssig, Cryptoassets er en must-read for både krypto-entusiaster og kapitalmarkedsinvestorer.”

kryptoassets

Kilde: books.google.com

2. Blockchain Revolution af Don Tapscott og Alex Tapscott

I denne bog fra 2016, blockchain-eksperter Don Tapscott og Alex Tapscott udforsker, hvordan teknologien kan påvirke systemer globalt.

“Don Tapscott, den bedst sælgende forfatter af Wikinomics, leverer sammen med sin søn Alex en glimrende efterforsket, meget læselig og vigtig bog som udforsker, hvordan denne teknologi kan påvirke fremtidens økonomi. ”

En af de grundlæggende teknologier, der er omfattende omfattet af alle disse kryptokurrencybøger, er blockchain. Som mange allerede har observeret, kan blockchain have andre anvendelser og applikationer bortset fra kryptokurver. Tapscotts nærmer sig emner som nye forretningsmodeller, der kan udvikles, hvad de kan gøre for kunstneres rettigheder inden for musik og brugen af ​​blockchain i afstemning og et mere direkte demokrati. Bogen giver et bredt indblik i, hvad der kan ske i fremtidens teknologi.

Faderen og sønnen er medstiftere af Blockchain Research Institute, en canadisk tænketank, der understøttes af virksomheder som Microsoft, IBM, FedEx og PepsiCo. Don Tapscott blev udnævnt af Forbes til “den næstmest indflydelsesrige forretningstenker i 2017.”

Clayton Christensen, professor ved Harvard Business School, sagde, at ”Tapscotts har skrevet bogen bogstaveligt om, hvordan man kan overleve og trives i denne næste bølge af teknologidrevet forstyrrelse. Bliver sandsynligvis en af ​​de ikoniske bøger i vores tid, ”.

blockchain revolution bog

Kilde: Amazon UK

3. Bitcoin-standarden af Saifedeen Ammous


Et rigtigt kig på Bitcoins praktiske gennem en økonoms linse. Ammous sporer, hvordan Bitcoin kan passe ind i det filosofiske koncept om valuta og penge, og hvordan det kan placeres i fremtiden med fremgangen i den digitale tidsalder.

Hans holdning er, at Bitcoin kan være et værdibud i et stadig mere komplekst internationalt finansielt system. Denne form for bog er for den seriøse tænker – en der forestiller sig, hvordan økonomiens natur kan ændre sig i de kommende årtier og århundreder, og den del, som digitale valutaer som Bitcoin kan spille i at være fremtidige handelsstandarder.

4. Kryptovalutas alder af Paul Vigna og Michael J. Casey

Wall Street Journal-journalister, Paul Vigna og Michael J. Casey, satte sig for at præsentere forskellene mellem en verden, der kører på digitale penge og nutidens system med rigtige kontanter, banker, checkhæfte, guld- og kreditkort.

Deres bog fra 2015 åbner med en anekdote, der handler om en kvinde i Afghanistan, der ikke har nogen bankkonto, og som får adgang til penge ved hjælp af kryptokurrency (svarende til denne historie). De prøver at vise, hvilken form for forandring denne teknologi kan medføre, ifølge en gennemgang foretaget af Fortune.

“Vigna og Caseys grundige, rettidige og farverige bog er et givende sted at lære om det hele,” bemærkede The New York Times i sin anmeldelse.

5. Bitcoin & Cryptocurrency Technologies – Arvind Narayanan, Joseph Bonneau, Edward Felten, Andrew Miller, Steven Goldfeder

En adjunkt ved Princeton University, Narayana, sammen med sine fire medforfattere, nærmer sig emnet krypto og blockchain grundigt på en typisk akademisk måde. Denne bog rører emnet i dybden, så du vil måske tage mange noter, især når det kommer ind i kryptomekanismerne. Emner som hashfunktioner og kryptografi forklares udførligt.

Bogen indeholder også diagrammer, der hjælper læseren med at forstå tingene lettere. Det skal bemærkes, at forfatteren også har udviklet et helt online kursus om kryptoteknologier, der inkluderer instruktionsvideoer til hvert kapitel, hjemmearbejdsproblemer, programmeringsopgaver og forelæsningsbilleder, som kan åbnes frit på Coursera.

Uanset om du er studerende, softwareudvikler, teknisk iværksætter eller forsker inden for datalogi, fortæller denne autoritative og selvstændige bog dig alt hvad du behøver at vide om de nye globale penge til internetalderen.

Bogen begynder med at udvide historien om og udviklingen af ​​Bitcoin og kryptokurver og fortsætter med de konceptuelle og praktiske fundamenter, der kræves for at skabe sikker software, der interagerer med Bitcoin-netværket, samt hvordan du kan implementere ideer fra Bitcoin i dine egne projekter. Emnerne, der diskuteres, er decentralisering, minedrift, Bitcoin-politik, altcoins og kryptokurrencymiljø, Bitcoins fremtid og mange andre.

Bitcoin & Cryptocurrency Technologies”Kan ses som en væsentlig introduktion til de nye teknologier inden for digital valuta.

blockchain-bog

Kilde: Princeton University Press

 6. Mestring af Bitcoin af Andreas Antonopoulos

Antonopoulos er en Bitcoin-iværksætter, der har grundlagt tre Bitcoin-virksomheder og lanceret en række community open source-projekter. Han skriver også artikler og blogindlæg på Bitcoin, er vært for den populære podcast “Let’s Talk Bitcoin” og er en vigtig offentlig taler ved kryptohændelser. Andreas fungerer også som rådgiver for flere Bitcoin startups.

Dette er en fantastisk bog at komme i gang med at lære den komplicerede terminologi, der ligger bag Bitcoin, og forfatterens store erfaring med emnet viser virkelig i hans klare forklaringer til læserne..

Mestring af Bitcoin vil guide dig gennem den tilsyneladende komplekse verden af ​​nr. 1-krypto til dato og give dig den viden, du har brug for for at deltage i markedet for digitale penge. Uanset om du udvikler en ny app, investerer i en opstart, eller bare er ved at lære mere om denne teknologi, giver denne bog vigtig indsigt og vejledning, der hjælper dig med at komme i gang i din læringsrejse.

Bogen hjælper dig med at gøre dig bekendt med det grundlæggende i, hvordan Bitcoin fungerer og bevæger sig gennem forskellige typer transaktioner, og hvorfor de bruges; det giver dig også detaljer om multi-sign tegnebøger og andre grundlæggende tekniske aspekter af mønten.

En anden bonusfunktion, der findes i bogen, er de forståelige diagrammer, som er lette at forstå. Nye versioner udgives med jævne mellemrum for at holde bogen opdateret med det hurtige tempo i Bitcoins udvikling.

mestring af bitcoin

Kilde: Amazon

Konklusion

En rigtig kryptoentusiast kender hans eller hendes ting. Disse bøger hjælper med de “stedsegrønne” ideer bag Bitcoin og blockchain. Mens andre eksperter jagter nyheds- og møntpriser, vil dette hjælpe dig med at blive en hjernehjerne af blockchain-koncepter, der er i stand til at udvide de bedste projekter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map