BitMEX-gearing forklaret 2019 – del I

Bitcoin og andre digitale aktiver er berømte for den volatilitet, der ser deres priser svinge betydeligt på kort tid. Den 17. december 2017 steg Bitcoins pris til næsten $ 20.000, før den faldt med over 60% i de første tre måneder af 2018.

Faldet kom efter at den amerikanske forretningsmagnat Warren Buffet og andre skeptikere advarede om, at Bitcoin-dille var en boble, der til sidst ville gå ned.

Brug af gearing i kryptokurrencyhandel

Hvis du gerne vil tjene penge på kryptovalutamarkedets volatilitet, kan du overveje BitMEX gearing handel.

BitMEX er en af ​​verdens mest populære cryptocurrency-børser, der tilbyder forskellige finansielle produkter som marginhandel for Bitcoin, Ethereum, og Litecoin.

Webstedet tilbyder også kryptovaluta-derivater og andre finansielle produkter til investorer. Konceptet bag BitMEX-marginhandel kan også findes i aktie- eller futureshandel.

Platformen tillader op til 100x gearing på en enkelt handel. Brug af gearing i kryptokurrencyhandel kan dog være et tveægget sværd. Det kan føre til betydelige overskud eller fuldstændig konkurs. Faktisk er gearinghandel teknisk set en form for spil i modsætning til investering.

Det kan være risikabelt for begyndere at bruge denne metode, fordi de generelt ikke har erfaring i den. Ikke desto mindre kan succes stadig opnås med det korrekte niveau for gearing og det rette niveau for risikostyring. Hovedreglen for spil er aldrig væddemål mere, end du komfortabelt har råd til at tabe.

Sådan fungerer BitMEX gearinghandel

Det er let at udnytte handel med BitMEX. Til at begynde med skal du tilmelde dig en BitMEX konto. Platformen tillader oprettelse af anonyme konti. Det er ikke obligatorisk at give dit rigtige navn. For at starte handel skal du først deponere en vis mængde kryptokurrency.

En hurtig påmindelse: Send ikke Litecoin, Ripple eller andre altcoin, uanset hvilken type kontrakt du vil købe – dine penge går tabt. Kun Bitcoin accepteres. Også midler kan kun trækkes tilbage i Bitcoin.

Når indskuddene er bekræftet, kan du begynde at handle med op til 100x gearing. Dette betyder, at hvis du har 0,01 BTC på din konto, kan du købe 1 bitcoin i en enkelt handel.

Noter det BitMEX handler kun i digitale valutaer. Du kan ikke købe og sælge Bitcoin-futures ved hjælp af fiat-valutaer som dollars eller euro.

Kontrakter

BitMEX tilbyder to typer kontrakter, nemlig en futureskontrakt og en evig kontrakt.

Futures kontrakter

En futures-kontrakt er grundlæggende en aftale mellem en sælger og en køber om at udveksle et aktiv på et defineret tidspunkt i fremtiden og til en aftalt pris. På et bestemt tidspunkt bytter det underliggende aktiv hænder.

I modsætning til et traditionelt aktiekøb ejer du ikke aktien, hvilket betyder, at du ikke har ret til udbytte. Du har heller ikke lov til at deltage i generalforsamlinger. Tilsvarende giver en BitMEX futures-kontrakt handlende mulighed for at handle mønter uden at skulle eje dem.

Men i modsætning til traditionel aktiemarkedsinvestering tjener du ikke kun penge, når prisen stiger. Med BitMEX futureskontrakter, kan du tjene penge, selv når prisen på kryptokurver falder.

Næsten alle varer kan have en futures-kontrakt defineret for det. Enhver forretningsperson, f.eks. En ejendomsinvestor, en eksportør eller en svineproducent er udsat for risiko. For at mindske denne risiko kan de afdække ved at sælge eller købe en futureskontrakt.

Evig kontrakt

En evig kontrakt svarer til en futures-kontrakt, men har ikke en bestemt dato i fremtiden, hvor den udløber. Som navnet antyder, fornyes en evig kontrakt løbende. Det sporer prisen på det underliggende aktiv og formodes at være mindre volatil end konventionelle futureskontrakter. Evige kontrakter er bedst egnede til langsigtede investorer.

En enkelt kontrakt i en evig swap for bitcoin er værd $ 1. Dette betyder, at hvis du har 0,01 BTC på din konto, der svarer til $ 50 i pris til en markedspris på $ 5000, kan du købe 5000 kontrakter til 100x gearing. Med en 10x gearing kan du købe 500 kontrakter. Hvis du tror, ​​at prisen vil stige, skal du købe mere. Hvis du har ret, kan du gøre et stort afkast på din margenindskud.

Hvis du tror, ​​at prisen på Bitcoin vil falde i de næste tre måneder eller deromkring, skal du gå kort.

Tager en lang position

Når du tager en lang position på et aktiv, køber du Bitcoin på et åbent marked, og du forventer, at priserne vil stige over en rimelig periode. Det betyder, at du køber aktivet, og din fortjeneste er afhængig af, at det skyder i værdi.

Du ville sparke dig selv nu, hvis du gik længe i slutningen af ​​2017, da priserne nåede en heltidshøjde på tæt på $ 20000 pr. Bitcoin. Naturligvis pundits projekterer prisen på Bitcoin til at overstige $ 20.000 i løbet af de næste par år.

Men hvad der er mere interessant ved køb og salg af en futureskontrakt med BitMEX er, at du kun betaler for en procentdel af prisen på kontrakten. Med andre ord køber du på margen. Kort sagt, du køber det på lånte penge.

Så lad os sige, at du købte 10 BTC til omkring 19000 USD i november 2017. Du kunne have solgt valutaerne for 19000 USD pr. Mønt på det tidspunkt og derefter tilbagebetalt din kreditor med omkring $ 6000 pr. Valuta, da priserne var som værst i februar 2018 – raking i en kæmpe 13000 USD fortjeneste på hver mønt.

Et andet eksempel: Lad os sige, at den nuværende pris på BTC er $ 6300, og du har $ 6300. Du besluttede at bruge 5x gearing. Det betyder, at du kan købe 5 BTC til $ 6300. Hvis Bitcoin stiger kun med 100 USD, får du 500 USD. Dette er den slags metode, som mange mennesker anvender lige nu.

Hvis du bruger 100x gearing til at erhverve 100 Bitcoin, vil du enten tjene en masse fortjeneste eller få store tab. Og hvis markedet bevæger sig mod din position, vinder BitMEX-forsikringsfonden.

Den samme logik gælder for at gå kort.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner