Binance Jersey: Alt hvad du behøver at vide

Binance Jersey (Binance.je) er en sikker og pålidelig børs til handel med det britiske pund (GBP) og euroen (EUR) med Bitcoin og Ethereum i Storbritannien og Europa. Platformen tilbyder også digitale aktiveradministrationstjenester til brugere over hele kloden.

I en pressemeddelelse i sidste uge, Binance annonceret at de gik ind på det europæiske marked gennem den nye platform. Binance Jersey vil støtte direkte fiat til kryptohandel ved hjælp af euro (EUR) og det britiske pund (GBP). Med de to valutaer vil brugerne kunne handle med Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH).

Handelspar, der tilbydes i Binance Jersey

Platformen vil give brugerne mulighed for at handle med fire nye par inklusive BTC / GBP, ETH / GBP, ETH / EUR og BTC / EUR, efter at de har gennemført kontoverifikation i henhold til Kend din kunde (KYC) -processen.

I pressemeddelelsen bemærkede Binance, at ekspansion til de europæiske markeder ville give: 

”Frihed fra truende Brexit-usikkerhed, hvor pundet og euroen også er bekymrede. Gennem Binance Jersey ønsker vi at hjælpe med at bygge bro over krypto-fiat-kanalen for Europa og Storbritannien som en del af vores globale ekspansion for at understøtte bredere vedtagelse af kryptovaluta.

Binance Jersey Funktioner

Den nye platform tilbyder brugerne en handelsoplevelse i verdensklasse.

  • Det er hurtigt, sikkert og pålideligt. – Det kan prale af brancheførende ydelse med evnen til at behandle op til 1,4 millioner transaktioner pr. Sekund. Det har også en avanceret lagringsteknologi, der garanterer maksimal sikkerhed.
  • Det tilbyder support i verdensklasse med 24/7 live kundesupport og hurtig KYC-behandling.
  • Det er brugervenligt med en intuitiv og brugervenlig grænseflade.

Sådan kommer du i gang

  • Gå til officiel hjemmeside og registrer en konto, hvorefter du bliver taget gennem KYC-processen.
  • Indsæt aktiver i enten EUR, BNP, BTC eller ETH.
  • Begynd at handle

Hvordan Binance Jersey startede

I juni 2018 Binance underskrevet et aftalememorandum (MOU) med Digital Jersey, en uafhængig organisation, der repræsenterer øens digitale industrier. Samarbejdet førte til fødslen af ​​Binance Jersey.

Samarbejdet vil se, at både Binance og Digital Jersey leverer træning gennem et digitalt færdighedsprogram og nogle andre tjenester med det formål at promovere blockchain i Jersey. Det vil også støtte Binance, når det kommer til forhandlinger om overholdelse af AML-regler.

Digital Jersey vil også understøtte kryptobørs, når det gælder etablering af licens- og bankforhold på jorden.

Digital Jersey har støtte fra øens regering og Financial Services Commission, når det kommer til udviklingen af ​​blockchain inden for fintech og også i væksten af ​​lokalt talent..

På det tidspunkt bemærkede Tony Moretta, administrerende direktør for Digital Jersey, at:

”Vi kan tilbyde en tilladende sandkasse, som innovative kryptovirksomheder kan trives uden at bevæge sig væk fra de generelt høje standarder for regulering, der gælder i vores jurisdiktion. Vi ser frem til at samarbejde med Binance for at udvikle deres udvekslings- og compliancefunktion i Jersey, levere blockchain-træning som en del af vores digitale færdighedsprogram og støtte væksten af ​​nye startups inden for dette område. ”


Ifølge Wei Zhou, CFO i Binance, har øen Jersey allerede en eksisterende juridisk og lovgivningsmæssig ramme for krypto, der gør det muligt for Binance at passe perfekt ind. Det er også en pioner inden for udviklingen af ​​blockchain, som udnyttes af dens robuste ramme og talentpool.

Ved lanceringen i Jersey håber den nye kryptoplatform at øge øens konkurrencemæssige fordel inden for bankbranchen blandt andre jurisdiktioner, der også konkurrerer om kryptorelaterede virksomheder.

Island of Jersey er ikke en del af Den Europæiske Union; men det opretholder et gunstigt forhold til EU gennem Storbritannien, men øen betragtes kun som en del af EU for handel med varer.

Det har også et formelt forhold til Det Forenede Kongerige, der er beskrevet i protokol 3 til Det Forenede Kongeriges tiltrædelsestraktat fra 1972. Øen har lavet sin intentioner klart over for Storbritannien af ​​sit ønske om at bevare sit forhold til EU såvel som Storbritannien efter Brexit.

Så Jersey fungerer som en beredskabsplan efter Brexit for Binance. Udvekslingen har fulgt i fodsporene på Coinbase hvem åbnede et kontor i Dublin sidste år.

Modtagelse af Binance Jersey og Binance Coin-pris

Registreringen på platformen begyndte straks, og ifølge til administrerende direktør har Zhao Changpeng hidtil været overvældende. Han tilføjer det “Der er allerede et efterslæb af KYC-verifikationer.”  De har dog afsat flere ressourcer til at reducere det.

Lanceringen af ​​Binance Jersey har også haft en positiv indvirkning på prisen på Binance-mønten. Det BNB sprang over 18 procent efter offentliggørelsen af ​​den nye platform.

Deltag nu

Binance Jersey tilbyder noget nedsat handel, når det begynder lanceringen. Dette er en fantastisk måde at deltage i kryptomarkedet for europæere ved hjælp af en af ​​de største og mest pålidelige handelsplatforme på markedet. Gå til Binance Jersey ved hjælp af dette link og tjek det selv.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map