Bedste VeChain (VET) tegnebøger til opbevaring af VET sikkert | iOS og Android Vechain tegnebøger

VeChain-platformen blev lanceret i 2015 for at forbedre og reorganisere supply chain management. Platformens native token er VET, som bærer værdioverførselsfunktionen på hele VeChain-blockchain og de aktiviteter, der er knyttet til det. Leder du efter nogle af de bedste VeChain-tegnebøger? Læs videre.

Køb VET On Binance i dag!

Hvis du modtager, sender eller bare beholder nogle VET-tokens, har du brug for en sikker kryptovaluta-tegnebog for at holde dine midler. Den tegnebog, du vælger til dine VET-mønter, skal give dig mulighed for at have kontrol over dens private nøgle. Dette betyder, at du når som helst kan få adgang til dine digitale aktiver. Der er mange muligheder at vælge imellem, inklusive desktop-tegnebøger, hardware-tegnebøger, papir-tegnebøger, mobile tegnebøger og mere.

Alligevel bør du overveje fremragende funktioner, der kan få dig til at vælge en og forlade den anden, før du vælger en tegnebog til dine virtuelle midler. Populære funktioner inkluderer adgangskodekryptering, 2FA og PIN-koder. Sådanne funktioner sikrer, at ingen har adgang til indholdet af din tegnebog undtagen dig. I denne vejledning viser vi VeChains bedste tegnebøger til at rumme dine VET-tokens.

VeChain tegnebøger

Kilde: bitcoinexchangeguide.com

VeChain Thor tegnebog

VeChain Thor tegnebog internet side: https://wallet.vechain.org/

VeChain Thor Tegnebog type: Mobil

Brugervenlighed: Let at bruge

Sikker: Ja

Koste: Gratis

VeChain-blockchain lancerede Thor Wallet umiddelbart efter frigivelsen af ​​Thor mainnet. Oprindeligt frigivet som en let mobil krypto tegnebog-app, var formålet med tegnebogen at give VeChain Thor-blockchain en “kraftfuld, sikker, enkel og fuldt funktionel portal.”

Thor Wallet er tilgængelig til download på både Android- og iOS-versioner. Siden lanceringen modtager den fortsat positiv feedback fra samfundet som et moderne og pålideligt middel til opbevaring af VET-mønter og VTHO-tokens. Den leveres med følgende funktioner:

 • Robust sikkerhedsbeskyttelse

VeChain Thor-tegnebogen har bestået forskellige strenge sikkerhedstest, hvilket gør den til en af ​​VeChains bedste mobile cryptocurrency-tegnebøger. Før lanceringen gennemgik produktet en række sikkerhedskontroller, herunder gennemgang af kildekode, funktionstest, session management audit, smart contract audit og mere.


Derudover tilbyder tegnebogen yderligere lag af beskyttelse, herunder fingeraftryks-ID, 2-faktor-godkendelse, gentagelsesforebyggelse, POST-datakryptering, lokal datakryptering, omvendt beskyttelse og mere. Disse sikkerhedsfunktioner sikrer, at dine VET-midler altid er sikre.

 • Cross-platform Crypto Asset Management

Ud over effektive sikkerhedsforanstaltninger tilbyder VeChain Thor Wallet et passende miljø til digitale valutatransaktioner. For eksempel giver det brugerne mulighed for effektivt at bytte deres VET-tokens gennem Observe Wallet-funktionen. Det er også let at udføre X Node binding, som giver dem mulighed for at se balancen mellem deres digitale aktiver i deres VeChain Thor desktop og hardware tegnebøger.

Guarda tegnebog

Guarda Wallet-websted: https://guarda.co/

Guarda tegnebog type: Mobil, Desktop, Web

Brugervenlighed: Let at bruge

Sikker:  Ja

Koste: Gratis

Der er mange forskellige tegnebøger, som brugerne kan opbevare og gemme deres VET-tokens, men Guarda-tegnebogen tilbyder en anden tilgang til, hvordan brugerne håndterer deres digitale valutaer. Guarda-tegnebog er en kryptovaluta-tegnebog med flere aktiver og flere platforme, der giver brugerne mulighed for sikkert at gemme, håndtere, sende, modtage og udveksle deres virtuelle valutaer. 

Guarda tegnebog understøtter en lang liste med kryptokurver, og de analyserer hele tiden muligheden for at tilføje nye digitale aktiver til deres tegnebog. Nogle af disse mønter inkluderer Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA) og selvfølgelig VeChain (VET). 

Der er mange forskellige tegnebøger på markedet, men Guarda har en anden tilgang til, hvordan man håndterer og administrerer virtuelle valutaer. Specifikt tillader de investorer med mere end kun en kryptovaluta at holde alle deres aktiver sammen i den samme tegnebog. 

Derudover hjælper den multi-platform tilgang, som virksomheden besluttede at følge, enkeltpersoner med at håndtere deres virtuelle valutaer på en hurtig og nem måde. Kryptomarkedet har i øjeblikket brug for tegnebøger, platforme og tjenester, der tilbyder venlige grænseflader til enkeltpersoner. 

Ifølge til trustpilot vurderede over 84% af Guarda-tegnebogsbrugerne tegnebogen som “stor” eller “fremragende”. Kun 9% af brugerne mente, at Guarda-tegnebogen tilbød en “dårlig” tjeneste. De resterende stemmer blev fordelt ligeligt for kategorierne “Dårlig” og “Gennemsnit”. 

Trust Wallet | VeChain tegnebøger

Tillid til tegnebogen internet side:https://trustwallet.com/

Tillid Tegnebog type: mobil

Brugervenlighed: Ja

Sikker: Medium

Trust Wallet er et Android- og iOS-produkt, som du kan overveje at gemme dine VET-midler. Det er sikkert, pålideligt og omfatter en open source-kode, der revideres af sikkerhedseksperter. Du kan også få adgang til Trust Wallet via en online browser og bruge den til at sende, modtage eller opbevare forskellige digitale mønter og tokens. Understøttede mønter og tokens inkluderer:

· Ethereum (ETH)

· Alle ERC20-, ERC223- og ERC721-tokens på Ethereum Blockchain

· GoChain (GO)

· POA-netværk (POA)

· Callisto (CLO)

· Ethereum Classic (ETC)

· VeChain (VET)

· WanChain (WAN)

På Trust Wallet forbliver din private nøgle lokalt på din enhed, så den deles aldrig med nogen tredjepart. Det er dog vigtigt at bemærke, at Trust Wallet ikke har nogen 2FA, men den leveres med en backup-facilitet, der hjælper med enkel gendannelse. Takket være sit samarbejde med Kyber Network har tegnebogen desuden en indbygget decentral udveksling for nem handel samt en indbygget Web3-browser, som du kan bruge til direkte at oprette forbindelse til decentrale applikationer via Trust Wallet-appen..

De vigtigste funktioner i Trust Wallet inkluderer:

 • Sikkerhed: din private nøgle forbliver lokalt gemt og beskyttet med mange lag af sikkerhed.
 • ERC20-kompatibel: tegnebogen understøtter alle ERC20- og ERC223-tokens på Ethereum-blockchain.
 • Multi-valuta: Denne multi-cryptocurrency tegnebog understøtter store kryptotokener og mønter
 • Anonym: Ingen har nogensinde adgang til dine personlige oplysninger. Tegnebogen holder altid dine data private og sikre.

Samlet set tilbyder Trust Wallet en enkel, solid løsning med mere fleksibilitet, endnu bedre end Thor Wallet. Tilstedeværelsen af ​​en decentral udveksling og Web3-browser gør det bare bedre. Dog er dens sikkerhedsfunktioner begrænsede.

VeChain tegnebøger

Kilde: unblock.net

Cobo tegnebog | VeChain tegnebøger

Cobo Tegnebog internet side: https://cobo.com/

Cobo Tegnebog Type: Hardware / mobil

Brugervenlighed: Let at bruge

Sikker: Ja

Koste: Betalt

Cobo er også en af ​​VeChains bedste tegnebøger, og du kan bruge den til at sende, modtage og opbevare dine dyrebare VET-mønter sikkert. Tegnebogen, der betjener både hardware og mobile platforme, er sikker og nem at bruge. Dens funktioner er følgende:

 • Sikker dataoverførsel: med sin “luft-gapped” funktionalitet holder det dine transaktioner beskyttet mod ethvert hackingsforsøg. Dette opnås ved at fjerne alle Bluetooth-, Wi-Fi-, NFC- eller båndbreddefunktioner, der kan føre til netværksinfiltration.
 • Militær kvalitet holdbarhed: Cobo er stolt af at være den første hardware-tegnebog, der matcher den amerikanske militære sikkerhedsstandard. Det omfavner MIL-STD-810G med vandtæt vurdering samt IK9-certificering.
 • Multi-valuta support: Cobo er en multi-kryptovaluta tegnebog, der understøtter alle de større kryptovalutaer, herunder Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Dash, Litecoin, Ethereum Classic og mere end 500 tokens.
 • Næste generations sikkerhed: Den leveres med en krypteringschip af bankkvalitet med tilpasset firmware, der opfylder BIP 32, 39 og 44 protokoller. Dette sikrer, at den private nøgle hele tiden forbliver i krypteringschippen.

De vigtigste funktioner i Cobo Wallet inkluderer:

 • Alt-i-en tegnebog: det er både cloud- og HD-tegnebog.
 • Multi-valuta platform: Det understøtter mere end 20 kæder og mere end 500 poletter.
 • Belønningsinvestering: Det giver digitale aktivvækstværktøjer til PoS- og PoW-mønter.
 • dApp-butik: Cobo er vært for og styrer nogle af verdens populære dApps.

Samlet set giver Cobo Wallet dig muligheden for at placere POS-tegnebøger og generere indtægter. Desuden har du med Cobo en indbygget dApp-butik, dApp-browser og dApp SDK til udviklere. Selvom det er relativt nyt på markedet, er dets fremragende funktioner et vidnesbyrd om, at det forbliver en af ​​VeChains bedste krypto-hardware-tegnebøger og mobile krypto-tegnebøger.

VeChain tegnebøger

Kilde: 99bitcoins.com

Ledger Nano X

Ledger Nano X tegnebog internet side: https://shop.ledger.com/pages/ledger-nano-x

Ledger Nano X Tegnebog type: Hardware

Brugervenlighed: Meget nem at bruge

Sikker: Meget sikkert

Koste: Betalt

Ledger Nano X er en sikker, Bluetooth-kompatibel enhed, der gemmer dine private nøgler for at sikre, at alle dine digitale aktiver er sikre, uanset hvor du går.

Følgende er de vigtigste funktioner i Nano X Wallet:

 • Sikkerhed på højeste niveau: Nano X Wallet gemmer din private nøgle i sin certificerede sikre chip (CC EAL5 +). Dette er den samme chip, der bruges i meget sikre applikationer, såsom pas og kreditkort.
 • Nem backup: Dine kryptomidler forbliver sikre, selvom du mister din enhed. Dette er muliggjort af 24-ords gendannelsessætningen, der ledsager tegnebogen på initialiseringstidspunktet. Du kan bruge adgangssætningen til at gendanne din konto på enhver Ledger-enhed.
 • Enkelhed: Ledger Nano X Wallet blev designet til at være så intuitiv som muligt. To knapper og en skærm – det er alt, hvad du har til at styre din enhed. Du kan administrere dine transaktioner direkte fra din smartphone eller computer ved hjælp af Ledger Live PC og Mobile apps.
 • Mobilitet: Da produktet er Bluetooth-aktiveret, kan du forbinde det til din smartphone ved hjælp af Ledger Live Mobile-appen, uanset hvor du går. Desuden skal du aldrig bekymre dig om sikkerheden for dine midler, mens du bruger denne funktionalitet, fordi al Bluetooth-kommunikation har fuld, ende-til-ende-kryptering, der beskytter mod enhver sikkerhedstrussel..
 • Multivaluta: Nano X multi-cryptocurrency-tegnebogen kan rumme op til 100 applikationer – alt sammen på samme tid. Større kryptokurver understøttes, inklusive Bitcoin, Ethereum, Ripples XRP og mange flere – du kan administrere alle dine aktiver under samme tag på samme tid.

Afsluttende tanker

For at sikre, at dine VET-aktiver forbliver sikre, har du brug for en pålidelig kryptovaluta-tegnebog. Crypto-udvekslinger er altid sårbare over for hackingangreb, hvorfor du har brug for en tegnebog, som du fuldt ud kan styre og kontrollere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map