Bedste Tezos (XTZ) tegnebøger til opbevaring af XTZ-tokens i 2019

Inden du begynder at vælge blandt de mange Tezos-tegnebøger på markedet, er det bedre at først forstå, hvordan Tezos-blockchain fungerer – de problemer, det sigter mod at løse, og de løsninger, det giver.

Tezos-netværket blev oprettet for at løse nogle af de problemer, som blockchain-teknologien stod over for, mens de opererede på Ethereum-netværket. Som sådan låner den stærkt fra Ethereum-blockchain, men medfører specifikke kendetegn.

Handelsmønter på Binance i dag!

Tezos-blockchain omfavner protokollen “community consensus”, der giver indehaverne mulighed for at træffe beslutninger gennem afstemning uden at afbryde netværkets funktioner. Desuden opretholder Tezos en “on-chain governance” -mekanisme, der gør det muligt for holdet at tage demokratiske beslutninger og ændringer. Brændpunktet for styringen på kæden er på protokolændringerne inden for netværket. Ved hjælp af denne mekanisme kan indehavere foreslå ændringer i protokoller. En afstemningsproces af Tezos indehavere følger forslaget. Hvis indehaverne accepterer forslaget, fortsætter det til implementering på systemet. Til gengæld modtager udviklerne kompensation for accept af deres forslag.

Siden lanceringen har Tezos overvundet udfordringerne i kryptorummet og er nu klar til en bedre produktudvikling efter lanceringen af ​​sit hovednet i september 2018. Det betyder, at Tezos-tokens (XTZ) nu kan handles på forskellige børser.

Med det i tankerne præsenterer denne guide en udtømmende liste over Tezos bedste tegnebøger, som du kan overveje at opbevare dine XTZ-tokens sikkert.

Tezos tegnebøger

Kilde: tokenclub.co

Ledger Nano S

Ledger Nano S tegnebog internet side:https://shop.ledger.com/products/ledger-nano-s

Ledger Nano S Tegnebog type: Hardware

Brugervenlighed: let at bruge

Sikker: meget sikker

Koste: Betalt

Hvis du planlægger at gemme flere valutaer i et sikkert miljø, er Ledger Nano S tegnebog den ideelle. Denne tegnebog har mere end 700 digitale aktiver, inklusive XTZ, og det er den mest sikre crypto-hardware-tegnebog derude.


Produktet kommer i et USB-lignende design, der gør det let at få adgang til din desktop tegnebog via Ledger Live-teknologien. Ved at bruge Ledger Live kan du nemt installere Tezos-appen på din enhed og oprette forbindelse til en tredjeparts GUI-grænseflade for at administrere dine Tezos-midler. Et eksempel på en tredjeparts GUI-grænseflade er TezBox. Med Nano S tegnebog og TezBox kan du vædde på, at dine XTZ-midler er sikre og kan delegere midlerne gennem tegnebogen. Da det er en betalt tegnebog, skal du bekræfte prisen på deres officielle hjemmeside, før du køber. Husk altid at købe pålidelige, ægte produkter.

Når du køber Nano S-produktet, skal du huske at installere den nyeste firmware på din enhed. Dette undgår enhver uautoriseret infiltration, der kan kompromittere sikkerheden for dine midler. Med det slanke design, intuitive brugergrænseflade og nem betjening er Tezos-understøttet Ledger Nano S tegnebog absolut en af ​​Tezos ‘bedste tegnebøger.

Tezos tegnebøger

Kilde: chrome.google.com (app)

Tezbox tegnebog | Tezos tegnebøger

Tezbox tegnebog internet side: Https://texbox.com/

Tezbox Tegnebog type: Mobil / Desktop

Brugervenlighed: Ja

Sikker: Ja

Koste: Gratis

TezBox er en af ​​de ældste GUI-tegnebøger fra Tezos designet af Tezos-samfundet. Det fungerer både som en mobil- og desktop-tegnebog, og det understøtter Mac- og Windows-operativsystemer.

TezBox er designet under hensyntagen til sikkerhed og har en intuitiv grænseflade, der sikrer, at dine XTZ-midler altid er sikre. Det høster ikke dine data, da din private nøgle forbliver sikker på din enhed. Som et ekstra sikkerhedslag integreres tegnebogen med hardware-tegnebøger som Ledger Nano S og Trezor. Faktisk bliver det den første tegnebog, der udfører den slags integration. Det er også nemt at integrere dine dApps gennem TezBox, da det har en venlig brugergrænseflade.

Nøglefunktioner i TezBox Wallet inkluderer:

  • On-Chain-styring: On-chain governance er en nøglekomponent i Tezos-protokollen. Dette giver en formel proces, hvor interessenter effektivt kan styre platformen og implementere nye innovationer.
  • Sikkerhed: Tezos-blockchain sigter mod at lette formel verifikation, der hjælper med at sikre smarte kontrakter for at undgå enhver fejl i systemet.
  • Bevis for indsats: Tezos omfavner PoS-konsensusalgoritmen, som giver udviklere mulighed for at deltage i valideringen af ​​transaktioner på Tezos-blockchain. I sidste ende modtager de kompensation fra protokollen for at gøre det.

Tezos tegnebøger

Kilde: themoneymongers.com

Guarda tegnebog

Guarda Wallet-websted: https://guarda.co/

Guarda tegnebog type: Desktop, mobil, internet

Brugervenlighed: Let at bruge

Sikker: Sikker

Koste: Gratis

Hvis du er en cryptocurrency-investor, der ejer forskellige virtuelle valutaer, herunder Tezos, vil Guarda være en god løsning for dig. Tegnebogen tilbyder understøttelse af flere valutaer til et stort antal digitale aktiver. Nogle af disse virtuelle valutaer inkluderer Tron (TRX), Stellar (XLM), XRP, NEO, Litecoin (LTC), Bitcoin (BTC) og Monero (XMR). 

Samtidig vil XTZ-indehavere være i stand til at håndtere deres midler på mange forskellige platforme. Guarda tilbyder desktop, mobil og web tegnebøger til brugere. Målet er at tiltrække det største antal brugere som muligt. 

På denne måde kan du vælge de tjenester, der passer til alle dine behov, uanset hvordan du håndterer dine digitale aktiver eller hvilke kryptokurver du har. Opbevaring af virtuelle valutaer i en kryptobørs er meget usikker. Disse platforme er blevet påvirket mange gange af hacks og angreb. 

Guarda leverer ikke kun en bred vifte af tjenester, men den har også en kundesupport, der er tilgængelig 24/7 for at løse alle de problemer, som klienter kan stå over for. Med Guarda har brugerne mulighed for at holde alle deres digitale valutaer, inklusive XTZ, i bare en tegnebog i mange forskellige enheder. 

Selvom dette ikke er en hardware-tegnebog, tilbyder den sikkerhed og også en meget enkel grænseflade for brugerne til at håndtere deres virtuelle valutaer.

CorTEZ tegnebog | Tezos tegnebøger

CorTEZ tegnebog internet side: https://gitlab.com/tezos/cortez-android

CorTEZ Tegnebog type: Mobil

Brugervenlighed: Ja

Sikker: Ja

Koste: Gratis

CorTEZ Wallet er udviklet af Tezos-samfundet og er beregnet til Android-brugere. Android-tegnebogen er et produkt fra Nomadic Labs i Paris og sigter mod at forbedre sikkerheden og indgyde den bedste brugeroplevelse via et Android-operativsystem.

CorTEZ-tegnebogen er udelukkende en open source-kryptokurrency-tegnebog og giver brugerne en 24-ords mnemonic-sætning på initialiseringstidspunktet. Husk at holde mnemonic sikkert og hemmeligt for at undgå uautoriseret adgang, fordi det giver direkte adgang til dine Tezos-midler.

For at forbedre sikkerheden for dine midler skal din CorTEZ-tegnebog have en hovedadgangskode, som du indstiller, når du modtager tegnebogen for første gang. Når din tegnebog er i gang, kan du bruge masteradgangskoden til at beskytte dine private nøgler. For eksempel skal du indtaste adgangskoden for at sende XTZ-midler til en given adresse. Alternativt kan du bruge fingeraftryksindstillingen.

De vigtigste funktioner i CorTEZ Wallet inkluderer:

· Du er i stand til at oprette og gendanne en Tezos-tegnebog.

· Du kan overvåge hash af offentlige nøgler i en simpel adressebog.

· Du kan modtage eller sende Tezos.

· Du kan besøge din driftshistorik igen.

Med disse funktioner kvalificerer tegnebogen som en af ​​Tezos ‘bedste tegnebøger at overveje.

indsat billede 0 26

Kilde: busy.org

Tezos.Blue tegnebog | Tezos tegnebøger

Tezos.Blå tegnebog internet side: https://tezos.blue/

Tezos. Blå Tegnebog type: Mobil

Brugervenlighed: Ja

Sikker: Ja

Koste: Gratis

Tezos.blue er en forvaringsfri tegnebog designet til Android-enheder. Du kan overveje dette, hvis du leder efter den bedste mobile cryptocurrency-tegnebog. Med det kan du beskytte dine Tezos-tokens uden besvær. Den superhurtige lette tegnebog giver dig mulighed for at holde dine tokens anonymt og sikkert på Tezos blockchain.

I øjeblikket er den mobile kryptotegnebog tilgængelig til download på Google Play til Android-brugere og App Store til iOS-brugere. Du kan også få det fra Microsoft. Tezos.blue giver dig mulighed for at oprette en konto effektivt, og efter aktivering kan du delegere, sende, modtage eller gemme dine Tezos-midler med tillid.

De vigtigste funktioner i Tezos.blue tegnebogen:

· Multiknivkryptering af nøgler i hukommelse og lagring på enheden

· Real-time tovejsforbindelse til Tezos-blockchain

· Helt open source

· Minimal ressourceforbrug og optimeret datatrafik

Kom godt i gang med Tezos.blue tegnebog er let, da du ikke længere behøver at gennemgå en KYC-kontrol eller bruge din e-mail til at logge ind. I stedet kan tegnebogen downloades med det samme, og du kan begynde at bruge den. Med hensyn til sikkerhed behøver du ikke bekymre dig så meget, fordi du er den eneste vogter af din tegnebog. Dette er muliggjort af kryptering på flere niveauer af dine nøgler både på enheden og i hukommelsen.

Tezos tegnebøger

Kilde: medium.com

Atomic Wallet

Atomar Tegnebog internet side: https://atomicwallet.io/tezos

Atomar Tegnebog type: Desktop

Brugervenlighed: Ja

Sikker: Ja

Koste: Gratis

Atomic Wallet er en relativt ny multikurrency-løsning, som du kan bruge til at gemme dine Tezos-midler. Denne desktop multi-cryptocurrency tegnebog understøtter mere end 300 digitale mønter og tokens. Desuden opdateres platformen ugentligt for at tilføje flere aktiver og funktioner. Atomic-pung-desktop-appen understøtter forskellige operativsystemer, herunder Windows, MacOS, Ubuntu, Fedora og Debian. Mobilappen understøtter derimod både Android- og iOS-enheder.

De største fordele ved Atomic-tegnebogen:

· Dine private nøgler forbliver på din enhed, og du kan generere dem fra mnemonic

· Du har en indbygget Buy Crypto med kreditkortmulighed

· Ugentlige opdateringer med nye mønter, poletter og nyttige funktioner

· Atomic Swaps til udveksling med reducerede gebyrer

· Øjeblikkelig kundesupport døgnet rundt

· Tilpasset token-funktion – du kan tilføje ethvert ERC20-token på få sekunder

· ShapeShift og Changelly integration til øjeblikkelig udveksling

Disse funktioner gør Atomic Wallet til en af ​​de bedste, hvis ikke den bedste crypto desktop tegnebøger til afsendelse, modtagelse og opbevaring af dine Tezos-midler. Med Changelly og ShapeShift-integrationen er du for eksempel i stand til at udveksle dine Tezos til andre kryptokurver med det samme og på den samme platform.

indsat billede 0 34indsat billede 0 35

Kilde: medium.com

Tezzer tegnebog

Tezzer tegnebog internet side: https://github.com/Tezzerwallet/tezzer-v1.0.4

Tezzer Tegnebog type: Officielt skrivebord til Tezos

Brugervenlighed: Ja

Sikker: Ja

Koste: Gratis

Tezzer blev frigivet i juli 2018 og er den officielle kryptovaluta desktop tegnebog til Tezos blockchain. Den lette desktop-cryptocurrency-tegnebog giver dig mulighed for at gemme og administrere dine Tezos-midler uden at skulle køre en fuld node eller downloade hele blockchain.

Oprindeligt udviklet udelukkende af Tezos-samfundet, blev Tezzer senere gennemgået af Tezos Foundation for at styrke tilliden til produktet og for at frigøre det fra enhver fejl, der kan kompromittere dets anvendelse. Tegnebogen er en kun Windows-enhed, der giver dig mulighed for at forblive i kontrol med dine Tezos-midler. Den leveres med frøord for at sikre dine XTZ-tokens.

I det væsentlige blev Tezzer-tegnebogen udsat for to eksterne anmeldelser med fokus på sikkerhedsrevision og trusselmodellering. Dette førte til høj sikkerhed for brugerne, da enhver fejl eller trussel, der blev opdaget under anmeldelserne, enten blev elimineret eller sendt til dets retmæssige placering efter undersøgelser.

Selvom det kun er et Windows-produkt, kan det være en ulempe for nogle brugere, men det er en af ​​Tezos ‘bedste tegnebøger med hensyn til pengesikkerhed og sikkerhed.

Afsluttende tanker

Tezos blockchain er et voksende samfund med en bred vifte af mål, såsom at reducere omkostninger, spare tid og lette transaktioner. Projektet for et ungt par genererede op til 232 millioner dollars under dets oprindelige tilbud i 2017. Da flere mennesker vedtager Tezos-blockchain, er der behov for at sikre midlerne samt opbevare dem sikkert. Under hensyntagen til vores liste over de bedste Tezos-tegnebøger kan du være sikker på, at dine midler er sikre.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map