Bedste Ethereum Classic (ETC) tegnebøger i 2019 | Hvad er de sikreste tegnebøger til at gemme ETC

Ethereum Classic resulterede fra en hård gaffel fra den originale Ethereum blockchain. Ligesom Ethereum har den også et oprindeligt token kaldet Ether, men med ETC-ticker. Se mere dækning om ETC her.

Deltag i kryptovalutaens fremtid, og handl dine yndlingsmønter videre Binance!

Det er i øjeblikket blandt de 20 bedste kryptokurver, og selvom det måske ikke har så mange lagringsmuligheder som dets ETH-modstykke, har det nogle tegnebøger, der er tilgængelige på markedet. Nedenfor er vores liste, der indeholder de bedste ETC-tegnebøger, som du kan bruge til at opbevare din Ethereum Classic.

Ledger Nano Ethereum Classic

Kilde: tokenclub.co

1. Ledger Nano S

Wallet-websted:  https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Tegnebog type:  Hardware, multivaluta, kompatibel med Windows, MAC, Linux

Brugervenlighed:  Svært

Sikker:  Øget sikkerhed

Koste: Betalt

Ledger Nano S er en af ​​de mest ansete hardware-tegnebøger, der findes, da den har de bedste sikkerhedsimplementeringer til opbevaring af Ethereum Classic. Tegnebogen kan oprette forbindelse til enhver enhed, der har en USB-port og understøtter hundredvis af kryptokurver ud over Ethereum Classic, såsom Bitcoin, Litecoin og Ethereum.

Den USB-lignende enhed har en OLED-skærm, hvor du kan bekræfte transaktionsoplysningerne ved at trykke på knapperne.

Sikkerhed er det, der gør Ledger til en af ​​de bedste Ethereum Classic-tegnebøger. Backupfrø, 2-faktor-godkendelse, sikret PIN-kode, er blandt de implementeringer, der gør denne enhed ekstremt sikker.

Trezor Ethereum Classic


Kilde: toshitimes.com

2. Guarda Ethereum Classic Wallet

Guarda Wallet-websted:  https://guarda.co/

Tegnebogstype: Mobil, Desktop, Web, Chrome Extension

Brugervenlighed: Let

Safe: Safe

Omkostninger: Gratis

Guarda er en ikke-frihedsberøvende kryptovaluta tegnebog, der giver brugerne mulighed for at holde, gemme, sende og modtage digitale valutaer. Ethereum Classic (ETC) -brugere er i stand til at håndtere dette digitale aktiv og administrere en bred vifte af andre kryptovalutaer. Nogle af dem inkluderer Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Binance Coin (BNB) og mange andre. 

Da Guarda-tegnebogen tilbyder Ethereum Classic-brugere muligheden for at håndtere mange mønter via den samme grænseflade, giver den også en multi-platformsløsning til enkeltpersoner, der ønsker at handle med digitale valutaer gennem en række platforme, herunder web, desktop, Google Chrome-udvidelse og mobil. 

Guarda har arbejdet i de sidste år for at tilbyde løsninger til cryptocurrency-investorer, der ønsker at håndtere og administrere deres digitale valutaer på en hurtig og nem måde. Specifikt er Guarda blevet henvist til som den officielle Android-tegnebog på Ethereum Classic-webstedet. 

En af kunderne, J.J. Palmer, kommenterede om det:

”Jeg er ETC-bruger, fandt ud af Guarda-appen på det officielle web osv. Elsker grænsefladen og ideen om at forblive privat nøgle på enheden. ”

Det er også værd at påpege, at Guarda har omkring 84% af det positive omdømme på Trustpilot. Dårlige anmeldelser tegner sig kun for 9% af det samlede antal. De fleste af brugerne hævder, at Guarda ikke kun tilbyder en kryptovaluta-tegnebog med flere platforme og flere aktiver, men også god kundesupport, der fungerer 24/7. 

3. Atomic Wallet

Atomic Wallet

En af de bedste muligheder for at gemme din ETC kan være Atomic Wallet. Det er en ikke-frihedsberøvende softwaretegnebog med en brugervenlig grænseflade og understøttelse af over 40 separate blockchains og 500 tokens, inklusive eventuelle ERC-20-tokens. Grundlagt i 2018 har Atomic vundet stor popularitet blandt sine 500.000 brugere på alle større desktop-platforme, Android og iOS, og tilbyder fremragende service og en bred vifte af funktioner. 

Først og fremmest kan du udover at sende og modtage din ETC, BTC, ETH, LTC, XRP, XMR, ZIL eller anden krypto efter eget valg let udveksle, købe og stake digitale aktiver inde i tegnebogen. Desuden får du for hver øjeblikkelig og anonym udveksling (60+ kryptopar) cashback, der deltager i Atomics medlemsprogram. 

Hvad mere er, køb kryptomulighed er nu tilgængelig for 19 top digitale aktiver med et bankkort på 17 lokale fiat-valutaer, inklusive USD, EUR, BNP, RUB, AUD osv. Derudover tilbyder Atomic sine brugere belønninger ved decentral indsats med 5 -23% APR for 10 PoS som XTZ, ATOM, ZIL, KMD osv. Og snart ICX, DOT og ADA.

Endelig kan du forblive anonym for at bruge Atomic Wallet, da der ikke kræves verifikation, oprettelse af konto og KYC. Din ETC og andre aktiver er garanteret sikre, fordi ingen andre end du tager kontrol over dine midler med de private nøgler kun krypteret på din enhed. Sidst men ikke mindst, hvis du nogensinde støder på problemer med appen, skal du nå ud til den fremragende supporttjeneste, der er 24/7 klar til at give et sammenhængende og hurtigt svar.

4. TREZOR  

Wallet-websted:  https://trezor.io/

Tegnebog type:  Hardware, multikurrency, kompatibel med Windows, MAC, Linux

Brugervenlighed:  Svært

Sikker: Øget sikkerhed

Koste: Betalt

TREZOR er en anden hardware-tegnebog, der har imponerende sikkerhedskarakteristika og har kompatibilitet med en lang række kryptoer. Enheden ser anderledes ud end en USB, men den er lille, bærbar og har en indbygget skærm og fysiske knapper til transaktionsbekræftelse.

Ud over ETC kan du også gemme Ethereum, Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Dash (DASH) og mere. For at få adgang til enheden skal du indtaste en PIN-kode, og et 24-ords gendannelsesfrø genereres første gang du indtaster din tegnebog. Denne Ethereum Classic-tegnebog er en af ​​de bedste og mest sikre lagringsmuligheder på markedet.

De apps, der kan installeres på tegnebogen, er TREZOR Wallet, Mycelium og Multibit HD.

Tegnebogen er kompatibel med Windows (version 7 og nyere), OS X (version 10.8 og nyere), Linux og Android-enheder.

image6 4

Kilde: finder.com

5. Coinomi

Wallet-websted: https://www.coinomi.com/en/

Tegnebog type: Multicurrency, kompatibel med mobil- og desktop-system

Brugervenlighed: intuitiv GUI

Sikker: Høj

Koste: Gratis

Coinomi-tegnebogen er en populær mobil tegnebog, der giver brugerne mulighed for at gemme mange kryptoer ét sted. Applikationen understøtter Ethereum Classic, Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash og yderligere 200 tokens. En desktopversion er også frigivet.

Coinomi er en HD-tegnebog, der bruger specielle algoritmer til at generere en let frøsætning, så du sikkerhedskopierer din konto. HD-tegnebøger genererer også nye adresser til hver transaktion, hvilket gør det sværere at spore en række transaktioner til en adresse. Coinomis servere anonymiserer også IP-adresser.

Der kræves ingen oplysninger til registreringsprocessen. Shapeshift-integration giver brugerne mulighed for at foretage cross chain-betalinger og sende mønter til andre adresser fra tegnebogen.

Trust Wallet til Ethereum Classic

Kilde: bitcoinexchangeguide.com

6. Stol på tegnebogen

Wallet-websted: https://trustwallet.com/

Tegnebogstype: Mobil tegnebog, Android og iOS.

Brugervenlighed:  Brugervenlig

Sikker: Lav

Koste: Gratis

Trust-tegnebog er en enkel og praktisk at bruge tegnebog til mobilbrugere. Denne ETC-kryptotegnebog understøtter Ethereum Classic-, Ethereum- og Ethereum-baserede ERC20-tokens og ERC223-tokens. Ulempen er, at ingen Bitcoin understøttes. Appen er kompatibel med Android- og iOS-enheder.

Ud over Ethereum Classic (ETC) kan du også understøtte Callisto (CLO) og over 30.000 ERC20-tokens, såsom OmiseGO, Qtum, Kyber Network, EOS, BAT, TenXPay og Augur.

Ingen registrering eller personlige oplysninger er nødvendige. Tegnebogen lader Android-brugere købe ETH via Coinbase, Shapeshift eller Changelly.

Interaktioner med dApps kan også udføres direkte fra appen, og tegnebogen kan fungere som en Web3-browser. Et backupfrø genereres i installationsprocessen, som gør det muligt for brugere at gendanne deres tegnebøger på mindre end 30 sekunder.

image2 5

Kilde: captainaltcoin.com

7. Exodus for Ethereum Classic

Wallet-websted:  https://www.exodus.io/

Tegnebog type:  Desktop-tegnebog, multivaluta, kompatibel med Windows, Mac OS og Linux

Brugervenlighed:  Let interface

Sikker:  Moderat

Koste: Gratis

Exodus er en cryptocurrency-tegnebog til desktops, der understøtter ETC-lagring og -styring. Desuden bruger den omkring 30 tokens og altcoins, inklusive Ethereum, Bitcoin, Litecoin, Dash, Zcash og EOS.

Exodus er en af ​​ETCs bedste tegnebøger til nye handlende, der er på udkig efter en brugervenlig grænseflade, der indeholder veldesignede funktioner og kortværktøjer. Det inkluderer også ShapeShift-integration, der giver mulighed for krypto-udveksling i tegnebogen.

Alle kryptoaktiver krypteres og gemmes direkte på din enhed, hvilket betyder at du bevarer kontrollen med dine midler. Et backup-system er tilgængeligt, og en e-mail med et sikkert link vil blive sendt til at reaktivere tegnebogen ud over frøet. Linket er sikret med en 12-ords seed og nøgle.

Guarda Wallet Ethereum Classic

Kilde: coindoo.com

8. Guarda for Ethereum Classic

Wallet-websted:  https://guarda.co/

Tegnebog type:  Multicurrency, Multi-Platform

Brugervenlighed:  Intuitiv grænseflade

Sikker: Moderat

Koste: Gratis

Guarda er en cryptocurrency-tegnebog, der kan bruges via web-, mobil- og desktop-app på alle større operativsystemer (Androids, iOS, Windows, Linux, macOS, Chrome-udvidelse). Denne Ethereum Classic-tegnebog understøtter også mønter og tokens som Bitcoin, Ethereum (og ERC20-tokens), Zcash, Ripple, DASH, EOS, Monero og andre. Dens pålidelighed og platformskompatibilitet er det, der gør dette til et af væddemålene på Ethereum Classic-tegnebøger til alsidige handlende.

Fordelen med denne tegnebog er, at Guarda ikke registrerer følsomme personlige oplysninger, private nøgler eller tegnebogsdata. De private nøgler opbevares i enhedens hukommelse, og når du logger ud fra tegnebogen, slettes den automatisk.

Brugere kan sende og modtage valutaer, bruge en indbygget udveksling, kontrollere transaktionshistorik, foretage køb med fiat-valuta samt importere og eksportere private nøgler. En backup-funktion er også tilgængelig.

Ingen registrering, grænser eller komplekse verifikationsprocedurer er påkrævet. Dens brugergrænseflade er nem at bruge på alle platforme, der har alle dens funktionaliteter.

Resumé

Selvom der ikke er så mange tegnebøger, der understøtter Ethereum Classic sammenlignet med Ethereum, er der masser af muligheder, du kan finde. Afhængigt af dine handelsbehov, systemkompatibilitet, sikkerhedsforanstaltninger og brugergrænseflade til interface er der forskellige ETC-tegnebøger, der er ideelle til opbevaring af denne mønt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map