Bedste basale tegnebøger (BAT) tegnebøger | Mest sikre BAT-tegnebøger i 2019

Leder du efter nogle af de bedste Basic Attention Token-tegnebøger til at rumme din Basic Attention Token-kryptokurrency? Basic Attention Token (BAT) er et blockchain-baseret projekt, der har til formål radikalt at forbedre effektiviteten i den digitale reklamebranche. Det fungerer på Ethereum blockchain og kan udveksles mellem udgivere, annoncører og brugere.

Udviklerne af BAT mener, at udgivere mister en stor del af deres indtægter på grund af de udfordringer, der konstant ødelægger branchen. For eksempel i det sidste årti alene mistede branchen næsten 66% af sin omsætning, justeret for inflation. Med dette i tankerne fortsætter udgivere med faldende indtægter, da brugerne føler sig i stigende grad krænket. Derfor mindskes annoncørernes evne til at evaluere effektiviteten af ​​tjenesterne.

Basic Attention Token (BAT) er løsningen på disse problemer. Tokenet tilbyder en decentral, gennemsigtig, digital annonceudveksling, der fungerer på Blockchain. BAT samarbejder med Brave, som er en hurtig, open source, fortrolighedsfokuseret browser, der forhindrer tredjepartsannoncer og trackere, og skaber et ledgersystem, der måler brugernes opmærksomhed for at belønne udgivere baseret på deres bidrag. Lad os se på, hvilken Basic Attention Token-tegnebog der passer til din kryptovaluta.

Brave bruger BAT til at kompensere browserbrugerne for deres opmærksomhed og samtidig beskytte deres privatliv. Når du først har optjent noget BAT, har du brug for en tegnebog for at beskytte dem. Denne vejledning giver Basic Attention Token bedste tegnebøger, som du kan overveje for sikkerheden og opbevaringen af ​​dine BAT-midler.

Modig tegnebog Basic Attention Token Wallets

Kilde: basicattentiontoken.com

Modig tegnebog | Grundlæggende opmærksomhedstegnebøger

Brave Wallet-websted:https://brave.com/download

Modig Tegnebogstype: Web / Chrome-udvidelse

Brugervenlighed: Ja

Sikker: Ja

Koste: Gratis

Brave Wallet er udviklet af Brave-samfundet og er den officielle og bedste krypto-tegnebog til BAT. For at komme i gang kan du downloade Brave-browseren og tilføje den som en udvidelse. Når du har downloadet Brave-browseren, kan du blot tilføje BAT-tokens. Brave samarbejder med bekræftede udgivere for at hjælpe brugerne med at tjene mere indtægter end de gør med det nuværende ødelagte ad-tech økosystem.

Det er vigtigt, at du ikke har brug for nogen registrering for at finansiere din BAT-tegnebog. Som ejer kan du blot tilføje penge med Bitcoin, Litecoin, Ethereum eller BAT gennem en overførsel til den tilsvarende tegnebogadresse. Det er vigtigt at bemærke, at Brave tegnebog automatisk konverterer ikke-BAT-midler, der sendes til tegnebogen, og saldoen i BAT. Hvis du ønsker at konvertere fiat-valuta til BAT, kan du bruge Hold fast funktion eller andre udvekslinger. Når du bruger andre udvekslinger, skal du dog betale for netværket og eventuelt udvekslingsgebyr. Det er vigtigt at bemærke, at Brave Wallet er ensrettet. Som sådan kan du ikke trække dine BAT-midler ud af det. Hovedformålet med tegnebogen er at behandle belønningerne for udgivere, der tilmelder sig Brave Rewards-programmet.

Ledger Nano S Wallet Basic Attention Token Wallets

Kilde: tokenclub.co

Ledger Nano S

Ledger Nano S tegnebog internet side: https://shop.ledger.com/products/ledger-nano-s

Ledger Nano S Tegnebog type: Hardware

Brugervenlighed: Meget nem at bruge

Sikker: Meget sikker

Koste: Betalt

Ledger Nano S er en krypto-hardware-tegnebog, der hidtil er markedets bedste med hensyn til sikkerhed. Hvis du leder efter en af ​​de bedste Basic Attention Toke-tegnebøger til beskyttelse af dine kryptokurrencyaktiver, kan du overveje denne første og den eneste uafhængigt certificerede tegnebog på markedet. Ledger Nano S tegnebog fungerer på en sikker chip, der giver maksimal sikkerhed.

Følgende funktioner gør det til en af ​​BATs bedste tegnebøger at overveje:

 • Sikkerhed på højeste niveau: Til at begynde med udsætter denne kryptovaluta tegnebog aldrig din private nøgle. Nøglen forbliver i en PIN-beskyttet sikker chip, der svarer til den, der bruges i pas. Desuden har Nano S tegnebog fuld certificering af ANSSI, det franske agentur for cybersikkerhed.
 • Enkelhed: Desuden er enheden meget enkel at bruge, med kun to knapper til betjening. Alle de handlinger, du udfører, bekræftes på skærmen. Det kommer også med Ledger Live app, som giver dig mulighed for nemt at administrere alle dine kryptokurrency-transaktioner.
 • Backup og genskab: Det er vigtigt, at dine midler forbliver sikre, selvom du mister enheden. Dette er muligt med en gendannelsesmulighed, der fungerer som en sikkerhedskopi til din enhed, som du kan bruge til at gendanne din konto på enhver Ledger-platform.

Trezor tegnebog

Kilde: toshitimes.com

Atomic BAT tegnebog

Atomic Wallet

En af de populære løsninger til styring af Basic Attention Token på markedet er Atomic BAT tegnebog. Atomic er en ikke-frihedsberøvende portefølje med flere valutaer, der understøtter BAT og andre topaktiver som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero, Polkadot med over 500 tokens. Den er tilgængelig til alle større OS, iOS og Android og har en række funktioner, der allerede har tiltrukket mere end 500.000 brugere til appen. 

Som allerede nævnt kan du ikke kun styre BAT, men også alle de bedste kryptokurver og 500+ tokens og tilføje, at du kan købe, indsætte og udveksle dem i en enkelt sikker grænseflade.

For at købe dine foretrukne kryptoer kan du bruge et bankkort med 17 lokale fiat-valutaer, der kan accepteres over hele verden. Hvis du vil bruge en øjeblikkelig udveksling, får du en cashback for at bytte over 60 kryptopar anonymt hver gang du gør det, bare glem ikke at deltage i Atomic Wallet medlemskabsprogram. Også tegnebogen tilbyder en af ​​de mest hyping-funktioner i 2020, som er decentral indsats. Du kan få belønninger med 5-23% API for at indsætte XTZ, ADA, ATOM og andre populære PoS, der modtager dem direkte fra validatorer og understøtter netværkets decentralisering.

Desuden gemmer Atomic aldrig dine private data eller dine midler. Dine private nøgler er krypteret på din enhed, og kun du har fuld kontrol over den krypto, du ejer. Du kan også være anonym, da der ikke kræves nogen KYC, verifikation, oprettelse af konto for at begynde at bruge appen. Hvis du har spørgsmål, skal du sørge for at høre om dem fra det fremragende supportteam, der er tilgængeligt 24/7.

Trezor tegnebog | Grundlæggende opmærksomhedstegnebøger

Trezor tegnebog internet side: https://trezor.io/

Trezor Tegnebog type: Hardware

Brugervenlighed: Meget brugervenlig

Sikker: Ja

Koste: Betalt

Trezor er en relativt billigere version af en crypto-hardware-tegnebog, men har næsten de samme funktioner som Ledger Nano S.Det giver dig mulighed for at forblive i fuld kontrol over din adgangskode og din private nøgle, hvilket gør den meget sikker og en af ​​de bedste Basic Attention Token tegnebøger.

Med frøadgangssætningen, der følger med tegnebogen, kan du hente dine midler, selvom du mister enheden. Trezor er enkel at bruge, flot og har funktioner, som selv begyndere nemt kan forstå.

Udviklerne af Trezor mener, at de oplysninger, der er gemt online, er tilbøjelige til forskellige manipulationer fra tredjepart; for eksempel kan nogen let kopiere og stjæle det. Derudover har online kryptokursudvekslinger oplevet en række hackinger, hvilket gør dem ret upålidelige.

Du kan undgå disse problemer ved at gå offline med Trezor Wallet, da det blev opfundet for at give brugerne digital frihed ved at sikre deres aktiver på en meget ligetil måde. De vigtigste funktioner inkluderer:

De vigtigste funktioner i Trezor:

 • Gennemsigtig sikkerhed: Sikkerhedsforskere, som bekræftet af tegnebogens optegnelse over gennemførelse, reviderer Trezor-tegnebogen.
 • 5-stjernet kundesupport: Eksperter er altid klar til at hjælpe dig.
 • Intuitiv og praktisk brugergrænseflade: tegnebogen er designet til brugerens tillid og ro i sindet.

MyEtherWallet Basic Attention Token Wallets

Kilde: chrome.google.com (app)

MyEtherWallet (MEW)

MyEtherWallet internet side:https://www.myetherwallet.com/

MyEtherWallet type: Hardware

Brugervenlighed: Ja

Sikker: Ja

Koste: Gratis

Myetherwallet er ideel til opbevaring af ERC20-tokens. Den webbaserede, open source kryptovaluta tegnebog opbevarer dataene i browseren på din maskine, hvor de forbliver sikre. Derudover arbejder MEW med andre hardware-tegnebøger, såsom Trezor og Ledger Nano S, hvilket gør det let for brugere, der ønsker at have et større driftsområde.

Denne krypto-hardware-tegnebog sætter Ethereum-blockchain lige ved hånden. Designet af et team af kryptokurrencyentusiaster bringer det den mest sikre og intuitive måde at administrere og opbevare dine ETH-mønter og ERC20-tokens på. For enhver bekymring, du måtte have som bruger, er teamet altid der for at hjælpe.

De vigtigste funktioner i MEW:

 • Support til hardware-tegnebog: MEW understøtter alle større hardware-tegnebøger, såsom Ledger Nano S, Trezor og andre.
 • Bytte rundt: I partnerskab med Bity, Kyber Network, Changelly og Simplex giver MEW dig mulighed for at bytte mellem fiat-valuta og kryptovaluta, ETH og BTC, ETH og ERC20-tokens.
 • MEWforbindelse: Denne ledsagende app giver hardware-tegnebogssikkerhed til din Android- eller iOS-smartphone.

Metamask Wallet Basic Attention Token Wallets

Kilde: techllog.com

Metamask Wallet

Metamask Wallet internet side: https://metamask.io/

Metamask Wallet type: Web- / browserudvidelse

Brugervenlighed: Ja

Sikker: Ja

Koste: Gratis

Ligesom Brave tegnebog er Metamask en anden browserudvidelse, du kan overveje at gemme dine BAT-midler. Det understøtter hovedsageligt ERC20-tokens og giver dig mulighed for at køre decentrale applikationer direkte i din browser. Desuden behøver du ikke køre en fuld node i Ethereum blockchain.

Metamask er tilgængelig for alle browsere, inklusive Google Chrome, Opera og Mozilla. Kort sagt, udvidelsen er en bro, der giver dig mulighed for at se morgendagens distribuerede web i din browser i dag.

Nøglefunktioner i Metamask:

 • Åben kilde: web tegnebogen er let tilgængelig online og er fri adgang. Denne funktion gør det også muligt for udviklerne at gennemgå softwaren og opdatere den i overensstemmelse hermed.
 • HD-indstillinger: Metamask leveres med hierarkiske deterministiske indstillinger, som giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere din konto. Med denne funktion har du en frøsætning, som du kan bruge til at sende mistede kontooplysninger igen.
 • Indbygget møntindkøb: Metamask giver dig et direkte link til to børser, hvor du kan købe kryptovalutaer. Du kan vælge at bruge Coinbase til at købe Ether eller ShapeShift til at købe både Ether- og ERC20-tokens.

Andre fremragende funktioner i Metamask inkluderer førsteklasses kundeservice, enkel brugergrænseflade, lokal nøgleopbevaring og et levende samfund.

Tillid til tegnebogen

Kilde: usethebitcoin.com

Trust Wallet | Grundlæggende opmærksomhedstegnebøger

Tillid til tegnebogen internet side: https://trustwallet.com

Tillid Tegnebog type: Mobil

Brugervenlighed: Ja

Sikker: Ja

Koste: Gratis

Trust er en førende Ethereum-tegnebog, der understøtter ETH, de nye ERC223-tokens og mere end 30.000 ERC20-tokens, inklusive BAT; det blev endnu mere populært efter Binance erhvervede det.

Med Trust Wallet forbliver dine private nøgler lokalt gemt, hvilket betyder, at du er den eneste vogter af dine BAT-midler. Du har også mulighed for at interagere med Ethereum blockchain og køre decentrale applikationer (dApps).

De vigtigste funktioner i Trust Wallet:

 • Enkel og intuitiv: Du har en samlet mobil crypto-tegnebog-adresse, som du kan bruge til at administrere Ethereum og alle tokens. Med den samme adresse kan du deltage i ICO’er eller airdrops. Du kan også sende og modtage Ethereum.
 • Sikker og sikker: Trust wallet sikrer, at dine transaktioner altid er anonyme. Din anonymitet kommer først, styret af følgende principper:

· Et serverfrit miljø, der fuldt ud lokaliserer alle installerede applikationer

· En klientbaseret infrastruktur, der sikrer, at alle dine nøgler forbliver lokalt på din enhed

· Bankstandardsikkerhed, der beskytter dine digitale aktiver mod potentielle trusler

· Et godkendelsessystem på applikationsniveau, der spærrer enhver uautoriseret adgang gennem en ulåst enhed

Afsluttende tanker

Basic Attention Token (BAT) -platformen er allerede i gang, og den første fase, der omfatter Brave-browseren, er allerede afsluttet. Brave bringer et ledgersystem om bord, der måler brugernes opmærksomhed og belønner udgiverne nøjagtigt. For at opnå dette effektivt er der behov for stellar Basic Attention Token tegnebøger for at sikre, at midlerne forbliver sikre og sikre, og du kan vælge en, der bedst opfylder dine behov fra denne vejledning.

Du kan købe BAT-tokens på Binance (den anbefalede børs for UTB-handlende).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner