Alt hvad du behøver at vide om Pundi X Cryptocurrency | Begyndervejledning i 2018

Pundi X (NPXS) er en relativt ny kryptokurrency, der kan prale med et af de mest prisværdige mål inden for denne særlige sfære – at forenkle brugen af ​​kryptokurrency. Det sigter mod at gøre det ved at give sine brugere en enkel måde at købe varer og tjenester ved hjælp af kryptokurrency.

vand

Introduktion

Som helhed er den decentrale platform baseret på tre teknologier, der spiller sammen: Pundi X-platformen, dens mobile tegnebøger og kortbetalingssystemet. Pundi X sigter mod at distribuere forskellige PoS-smarte enheder (salgssteder) til detailhandlere, som derefter kan acceptere betalinger i form af Pundi X-tokens. Kunder kan enten betale for varer med kryptokurrency, der allerede er gemt i en tegnebog, eller købe kryptokurrency. Poletterne vil også spille en stor rolle i at kvalificere kunder til forskellige rabatter såvel som at levere gas til transaktionerne og reklamerne.

Virksomheden har sagt det direkte i projektets hvidt papir at det sigter mod at etablere sig som Walmart eller 7-Eleven af ​​blockchains. Pundi X hævder også, at deres system er bedre end Bitcoin-pengeautomater. Først og fremmest er enhederne mindre end Bitcoin-pengeautomater, og de involverede omkostninger vil være lavere. Det faktum, at enhederne er bærbare, og at de tilbyder større nytte end Bitcoin-pengeautomater, vil også gøre en forskel.

Holdet bag projektet lovede at distribuere mere end 100.000 enheder inden for de næste tre år i håb om, at platformen bliver den største decentrale offline-kryptokurrency..

Distributionen af ​​de nye PoS-enheder fandt sted i Indonesien, det største land i Sydøstasien. Holdet planlægger at udvide deres tjenester i andre asiatiske lande som Thailand og Malaysia.

Hver PoS-enhed vil blive forbundet til Ethereum og NEM-blockchain via komponenter kaldet XPlugins. Dette betyder, at blockchain-udviklere fra hele verden kan oprette forbindelse til Pundi X-netværks enheder og økonomiske forretninger.

PundiX

Mobil tegnebog

Den mobile tegnebog er en del af, hvorfor Pundi X er så let at bruge. Denne særlige tegnebog sikrer, at brugerne ikke behøver at administrere deres offentlige og private nøgler som i tilfældet med så mange kryptokurver derude. I stedet kan brugere bruge et adgangskodesystem, der svarer til det, der normalt er forbundet med bankrelaterede procedurer.

Smartkortbetaling

Smartkortet er endnu en grund til, at dette system er så brugervenligt. En af hovedårsagerne til, at dette kort er så nyttigt, er, at det kan bruges uden at kræve mobilapplikationen. Det kan dog fungere sammen med mobilappen. Det giver brugerne mulighed for at betale med midler fra kryptobøger eller traditionelle mobile tegnebøger.

Ved hjælp af dette smartkort giver Pundi X alle muligheden for at købe produkter ved hjælp af kryptokurrency. Ifølge hvidbogen “kan de fleste kryptokurver kun bruges til at købe andre kryptokurver (og dette) reducerer relevansen af ​​dem til næsten nul for de fleste.”

Platformen


Pundi Xs platform er lavet af alt fra softwareprotokoller til alle hardwareenheder, der er involveret i funktionen af ​​Pundi X-økosystemet. Disse inkluderer alle PoS-enheder samt alle de involverede SDK’er og API’er.

Polet

Holdet

Pundi X ledes af en hold af kryptokyndige personer fra Shenzhen, Kina, Jakarta og Indonesien. Forsknings- og udviklingsteamet opererer i øjeblikket ud af Shenzhen med 14 ansatte, og ledelse og driftsteam er baseret i Jakarta og Indonesien.

Et af de vigtigste navne, der er knyttet til projektet, er det for Constantin Papadimitriou, Pundi Xs præsidentrådgiver. Papadimitriou er en økonomisk tech-ekspert og også grundlægger af to af Indonesiens største virksomheder af denne slags, Infinetworks og E2Pay.

Andre navne, der omfatter ledelsespersonalet, inkluderer Zi Ban, Pundi Xs administrerende direktør, Huang Pu, CTO / COO og Danny Lim Wei Xiang, CFO.

hold

Markedsanalyse

Siden lanceringen har Pundi X været langsomt stigende. Projektets tegnebog har genereret over 100.000 downloads fra over 500 handlende. Det mest interessante ved dette projekt er ikke, at det sigter mod at vokse, men at det også sikrer væksten i hele kryptomarkedet.

I øjeblikket er prisen på token et sted omkring $ 0,004378-mærket, hvilket skulle gøre dette projekt til en meget god langsigtet investering, især da flere og flere indonesiske detailhandlere vil vedtage POS-enheder.

Ifølge køreplan, 2018 annonceres at være et meget vigtigt år for Pundi X, da virksomheden sigter mod at etablere nye kontorer i London samt Tokyo, Seoul og Nord- og Sydamerika.

Handel med NPXS

I øjeblikket kan Pundi X handles på nogle af de mest populære kryptobørser derude, såsom Binance, IDEX, Miteste, CoinBene, Hotbit, Gate.io, og Tidex. Flere oplysninger findes i afsnittet Markeder på CoinMarketCap.

Tilstedeværelse på sociale medier

Projektet er til stede på alle de store sociale medier og videodelingsplatforme som f.eks Facebook, Twitter, Sammenkædet, Reddit, Telegram, og Youtube. For mere generel information om projektet kan brugerne tjekke den officielle Ofte stillede spørgsmål.

Konklusion

Pundi X er uden tvivl et meget lovende projekt, der meget vel kan blive et af de største offline-salgsnetværk i kryptokurrency i verden. Opgaven, som Pundi X har valgt, nemlig at bringe kryptokurrency lidt tættere på den daglige person, er intet mindre end prisværdigt og ambitiøst.

Hvis du stadig ikke er overbevist om projektets potentiale, kan det være værd at se på de partnerskaber, som virksomheden har formået at sikre. Nogle af de vigtigste samarbejder er med NEM, E2Pay.co.id, fintech Indonesien, Xpos Consortium, En kæde, Aditus, LoyalCoin, SFA, Vedholdende, og STJÆLNER. Dette er meget gode eksempler på, hvordan virksomheden sigter mod at øge engagement og adoptionsrater med tredjepartsbidrag.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map