9 Great Wallets til at gemme Tron (TRX) Cryptocurrency | Sådan opbevares TRX Token Safe i 2019

TRON er en blockchain-baseret platform, der fokuserer på indholdsunderholdning. Vigtigst er det, at TRON-brugere kan offentliggøre, eje og gemme data gratis. Siden juni 2018, da netværket lancerede sit hovednet, er TRONIX (TRX) det oprindelige token på TRON-netværket, i øjeblikket (marts 2019) i top 20 i henhold til markedsstørrelse. Det sikreste sted at opbevare TRX-tokens er i en af ​​følgende TRON-tegnebøger.

Med nogle TRX-tokens under dit bælte skal du opbevare dem sikkert og sikkert. Derfor har du brug for en pålidelig og den bedste TRX-tegnebog, enten online eller offline. Inden du nulstiller en bestemt tegnebog, skal du overveje, at du ud over at vælge en god tegnebog skal anvende god praksis for at hjælpe dig med at holde dine bedrifter sikre..

Følgende er de bedste Tron-tegnebøger til at holde din TRX sikkert til senere brug.

Ledger Nano Wallet opført som en af ​​de bedste Tron tegnebøger

Kilde: tokenclub.co

1. Ledger Nano S

Tron Wallet-websted: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Tron Wallet-type: Hardware

Brugervenlighed: Enkelt, men ikke så let for nye brugere

Sikker: Meget sikker

Koste: Betalt

Med hensyn til sikkerhed er en hardware tegnebog det bedste. Ledger Nano S er en af ​​de bedste TRON-tegnebøger, der findes på markedet, da den også er den mest pålidelige. Den er lille, bærbar og tilsluttes let til din computers USB-port. Med denne tegnebog kan du nemt gemme dine private nøgler sikkert offline.

Tegnebogen leveres med bunnsolide sikkerhedsfunktioner såsom en indbygget skærm, en sikker låsbar chip og sætning til sikkerhedskopiering, der er nyttig, hvis enheden går tabt. Det er vigtigt, at Ledger Nano S tegnebogen er en enhed med flere valutaer, der er i stand til at rumme mere end 700 andre digitale aktiver. Alt i betragtning giver denne tegnebog optimal sikkerhed for dine TRX-midler. Den private nøgle, der giver adgang til dine mønter, forbliver beskyttet med den låsbare, sikre chip ligesom den, der bruges i pas.

Desuden gør det faktum, at det rummer mere end en kryptovaluta, det til den bedste mulighed for brugere, der gerne vil administrere flere aktiver med en enkelt hardware-tegnebog..

En anden vigtig ting at bemærke om Ledger-tegnebogen er, at den ikke er gratis. Du er nødt til at dele med penge (næsten $ 100 USD fra november 2018) for at erhverve enheden. Værdien er dog lille sammenlignet med den sikkerhed og sikkerhed, den giver.


Kilde: vimeo.com

2. Guarda tegnebog

Tron Wallet-websted: https://guarda.com/

Tron Wallet-type: Desktop, mobil tegnebog

Brugervenlighed: Enkelt

Sikker: Sikker

Koste: Gratis

Guarda er en ikke-frihedsberøvende webbaseret portefølje med flere valutaer, der giver dig mulighed for at gemme TRX-mønter sikkert uden at skulle være bekymret for hackere eller tredjepartsangreb. Det mest interessante ved denne tegnebog er, at den tilbyder support til mange forskellige digitale aktiver mere end TRX. 

For eksempel inkluderer nogle af disse virtuelle valutaer XRP, Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Bitcoin Gold (BTG) og Zcash (ZEC), blandt andre. 

Brugere kan downloade denne tegnebog på deres mobile enheder, inklusive iOS og Android. De, der ønsker at bruge det på deres stationære computer, kan downloade Guarda-tegnebog til Mac OS. Gennem denne digitale aktiver tegnebog kan enkeltpersoner sende, gemme, modtage og udveksle et stort antal digitale aktiver, mens de beskytter deres TRX-mønter. 

Denne tegnebog er blevet anerkendt af forskellige kryptorelaterede fonde, herunder Changpeng Zhao, Zcash Foundation, Bitcoin Gold-grundlæggerne og det officielle Ethereum Classic-websted. Det er ikke en let opgave at udvikle en kryptovaluta-tegnebog med support til mange virtuelle valutaer, der ikke er frihedsberøvende, og som giver brugerne mulighed for at udveksle deres aktiver. 

Dette er en af ​​de bedste TRX-tegnebøger, der findes på markedet for brugere, der ikke kun kræver opbevaring af deres midler, men også andre funktioner. 

3. Altcoin.io tegnebog

Tron Wallet-websted: https://www.altcoin.io/

Tron Wallet-type: Desktop-klientweb

Brugervenlighed: Enkelt

Sikker: Sikker

Koste: Gratis

Altcoin.io-tegnebogen er en decentraliseret kryptokursudveksling. Derudover giver det brugerne adgang til dets atomiske swap-tegnebogstjeneste. Denne tegnebog understøtter flere kryptokurver, inklusive Bitcoin, Ethereum, EOS og mange flere.

Sandheden om kryptobørs er, at de er et blødt mål for hackere, hvilket fører til massive sikkerhedsbrud og tyveri af midler. Traditionel krypto-udveksling kræver også, at brugerne afleverer deres aktiver til en tredjepart, hvilket rejser spørgsmålet om tillid.

I en decentral udveksling er der ingen formidler, så kommunikationen er mellem brugeren og platformen. Da brugerne har kontrol over deres egne midler, er platformen mindre sårbar over for hacks, der ofte er almindelige i traditionelle børser.

Altcoin.io er en af ​​de decentraliserede børser, hvor du kan gemme dine TRX-beholdninger ved hjælp af atomombytningsteknologien..

Førsteklasses kundesupport: platformen fokuserer på kundesupport. Det har på plads et 24/7 kundesupportteam, der lytter til enhver bekymring fra deres kunder. Derudover er det muligt at nå udvekslingen via sociale medieplatforme som Telegram, Twitter og Facebook. Med mange Tron-tegnebøger at vælge imellem er dette et nyttigt aspekt at have!

Fordelene ved tegnebogen inkluderer fraværet af en mellemmand, hvilket reducerer chancerne for hacking. Interfacet er brugervenligt, og kunderne har kontrol over deres midler. Alligevel har platformen et par ulemper, da den er ny og stadig under opførelse.

Trezor tegnebog til TRON opført som en af ​​de bedste Tron tegnebøger

Kilde: toshitimes.com

4. Trezor

Tron Wallet-websted: https://shop.trezor.io/

Tron Wallet-type: Hardware

Brugervenlighed: Enkelt

Sikker: Sikker

Koste: Betalt

Bortset fra Ledger Nano S er en anden mulighed for en hardware-tegnebog Trezor. Denne tegnebog er en oprettelse af Satoshi Labs fra Tjekkiet. Hardware-tegnebogen understøtter mere end 700 kryptokurver, inklusive TRX. Med det er brugerne i stand til at gemme deres private nøgler i et kølerum offline. Efter transaktion opretter enheden forbindelse til Trezor Bridge, som til sidst interagerer med din valgte browser.

På samme måde som Ledger Nano-tegnebogen kræver Trezor-tegnebogen, at brugerne giver oplysninger ved hjælp af to knapper. Det er simpelt med en brugervenlig grænseflade. Dog er tegnebogen tilgængelig til en pris i henhold til den version, du køber.

For eksempel, hvis du går efter Trezor model T, kommer den med en indbygget berøringsskærm, der giver brugerne mulighed for hurtigt at indtaste information på enheden. Denne version kan også understøtte mønter, der er fraværende i Entry-level-udgaven. For eksempel understøtter Trezor Model T Ripples XRP og Monero (XMR). Fremragende fordele ved tegnebogen inkluderer:

 • Nem, endelig sikkerhedskopiering af tegnebogen: den leveres med standard genopretningsfrø, som gør det muligt for brugere at gendanne hele tegnebogen med et 12-ords frø.
 • Sikker opbevaring af adgangskode: Trezor Password Manager låser adgangskoder individuelt ved hjælp af digitale nøgler.
 • Gennemsigtig sikkerhed og positive kundeanmeldelser

Atomic Wallet opført som en af ​​de bedste Tron tegnebøger

Kilde: medium.com

5. Atomic Wallet

Tron Wallet-websted: https://atomicwallet.io/

Tron Wallet-type: Desktop-klient

Brugervenlighed: Let at bruge

Sikker: Sikker

Koste: Gratis

Atom-tegnebogen giver brugerne mulighed for at købe, sælge og opbevare mere end 300 kryptokurver ved hjælp af den indbyggede atomombytning. Større understøttede valutaer inkluderer Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, XLM og mange andre. Brugere er i stand til at udveksle deres aktiver ved hjælp af ikke-frihedsberøvende Atomic Swap-teknologi ved hjælp af en decentral ordrebog. Derudover leveres tegnebogen med en kraftig efterspurgt tjeneste, der gør det muligt for brugere at minimere den indsats, de bruger til at administrere deres digitale aktiver. Dette gør Atomic tegnebogen gennemsigtig og pålidelig. Følgende højdepunkter gør Atomic til en af ​​TRXs bedste tegnebøger.

 • Atomisk swap-teknologi: tegnebogen bruger atomombytningsteknologi for at gøre det muligt for sine brugere at udføre en cross-chain-udveksling, som hjælper dem med at undgå tredjepartsrisici. Desuden har den indbyggede ShapeShift-, Changelly- og ChangeNOW-udvekslinger for at understøtte mønter, der ikke understøttes af bytteteknologien.
 • Sikker: tegnebogbrugerne nyder stærk kryptering af deres private nøgler samt forvaringsfri løsninger, der fører til et kompromisløst niveau af sikkerhed. I sidste ende har brugerne fuld kontrol over deres midler.
 • Multi-aktiv: Atomic Wallet er designet til at rumme mere end 300 digitale aktiver. Dette gør det til en praktisk tegnebog at opbevare dine TRX-beholdninger. I øjeblikket understøtter det Bitcoin, Litecoin, Ether, XMR, TRX og mange flere. De fortsætter med at opdatere listen og vil til sidst omfatte mere.
 • Kryptokøb: med Atomic-tegnebogen er brugerne i stand til at købe kryptovalutaer som Bitcoin, Litecoin eller TRX ved hjælp af deres bankkort. Tegnebogen accepterer større verdensvalutaer, såsom USD, EUR, samt enhver anden lokal valuta over hele verden.

Tronscan Tron-officiel opført som en af ​​de bedste Tron-tegnebøger

Kilde: coinbureau.com

6. TRON mobil tegnebog

Tron Wallet-websted: https://developers.tron.network/docs/android-wallet

Tron Wallet-type: Web

Brugervenlighed: Let at bruge

Sikker: Sikker

Koste: Gratis

Også kendt som TRON Android Wallet, er denne tegnebog et foretrukket valg for mange brugere på grund af sin multifunktionelle funktion. Den leveres med en praktisk brugergrænseflade sammen med en indbygget kold tegnebog, der giver brugerne mulighed for at gemme og sikre deres TRX-mønter. Med sådanne ædle funktioner er denne bestemt en af ​​TRONs bedste tegnebøger.

TRON Android-tegnebog er en mobilenhed med fuld kryptering med en adgangskode. 24-ords gendannelsesfrø giver et ekstra lag af sikkerhed og gør det muligt for brugere at gendanne deres adgangskode. Tegnebogen er populær, fordi den er den mest anbefalede tegnebog til Android-brugere.

Med det er brugerne i stand til at importere en tegnebog med deres private nøgle eller 24-ords gendannelsesfrasen. De er også i stand til kun at importere offentlige adresser. Wallet-funktionaliteter inkluderer:

 • Individuel forbindelse og evnen til at oprette forbindelse til en hvilken som helst node
 • Kontroller frossen mængde
 • Kontroller TRX-balance og tokens
 • Send TRX-tokens og modtag ved hjælp af QR-kode

Desuden fungerer tegnebogen også som en block explorer, hvorigennem brugere kan se de nyeste blokke og transaktioner. De er i stand til at se repræsentative kandidater, forbundne noder, tokenfordelinger og konti.

Tronscan opført som en af ​​de bedste Tron tegnebøger

Kilde: Reddit.com

7. TronScan

Tron Wallet-websted: https://tronscan.org/#/wallet/new

Tron Wallet-type: Web

Brugervenlighed: let at bruge

Sikker: Medium

Koste: Gratis, kan downloades

Også kendt som en af ​​de vigtigste TRON-tegnebøger, er TronScan en TRX-online tegnebog, der giver nem og hurtig opbevaring af TRX-mønter. Kom godt i gang med tegnebogen er let med en ligetil tilmeldingsproces. Brugere er i stand til automatisk at gemme en kopi af deres private nøgle, og tegnebogens grænseflade er let at navigere, omend ikke helt let at se.

Data vedrørende transaktioner, kontosaldoer og andre vises på skærmen og let tilgængelige. Desuden kan brugere, der gerne vil fryse deres TRX-mønter, gøre det med det samme og uden problemer. Alligevel er online tegnebøger på trods af dets pålidelige funktioner sårbare over for hacks. For TronScan-tegnebogen skal du bare holde dine private nøgler hemmelige.

Med denne tegnebog er brugerne i stand til at få adgang til deres TRX-mønter fra enhver enhed med internetforbindelse og en browser. Det er måske ikke den mest sikre TRX-tegnebog, men grænsefladen er let for brugerne at navigere og gemme deres aktiver.

Det er altid ikke en god ide at frigive et stort antal mønter i en online tegnebog på grund af deres generelle sårbarhed. Du skal starte med en lille mængde TRX-mønter og kun øge beløbet, når du er sikker på, at pengene er sikre. Derudover anbefales det også at anvende god online praksis og opbevare din private nøgle sikkert.

8. Exodus Wallet

Tron Wallet-websted: https://www.exodus.io

Tron Wallet-type: desktop-klientweb

Brugervenlighed: Enkel

Sikker: Sikker

Omkostninger: Gratis

Exodus er en kryptovaluta tegnebog, der blev lanceret tilbage i 2016, og som tilbyder løsninger til brugere af kryptokurrency, der ønsker at gemme digitale valutaer. Selvom tegnebogen tilbyder support til mange virtuelle valutaer og ikke kun er fokuseret på Tron, er der nogle funktioner, der mangler fra den. 

Brug af denne tegnebog ville give brugerne en sikker måde at holde deres TRX-mønter på og også have andre virtuelle valutaer i kun en applikation. Nogle af de manglende funktioner inkluderer understøttelse af TRC Token og dApps. 

Denne desktop tegnebog giver brugerne mulighed for at holde deres TRX-tokens på en nem måde uden at skulle bruge forskellige tegnebøger til at styre deres virtuelle valutaer.. 

9. Bitpie tegnebog

Tron Wallet-websted: https://bitpie.com/

Tron Wallet-type: mobil klient

Brugervenlighed: Enkel

Sikker: Sikker

Omkostninger: Gratis

Denne tegnebog er ikke så kendt af de fleste brugere, men den har mange forskellige funktioner, der ville være meget nyttige for Tron-entusiaster. Tegnebogen understøtter TRC-10 og også TRC-20 tokens. For digitale aktiver såsom Tether (USDT) lanceret på Tron-netværket eller BitTorrent Token (BTT). 

Bitpie er også meget nyttigt for dem, der er interesseret i andre kryptovalutaer, herunder EOS. Dette skyldes, at de også har support til tre dApp-markeder: Tron, Lapp (relateret til Lightning Network) og EOS. Det betyder, at enkeltpersoner let kan bruge applikationerne baseret på Tron-netværket, og som kræver, at brugerne har en TRX-tegnebog. Alle disse funktioner gør Bitpie til en meget fleksibel og alsidig tegnebog til Tron-brugere. 

Køb nogle TRX til dine Tron-tegnebøger

Vil du lære mere om TRON? Læs om, hvordan Trons transaktioner har passeret andre større mønter i vores dybtgående artikel. Du kan også læse om, hvordan Trons pris blev hævet tidligere på året med rygtet om et stort partnerskab.

Er du interesseret i at investere i Tron? Du vil gerne starte med vores Tron-prisforudsigelsesartikel såvel som vores analytikerlæsning om TRX-handel i vores Tron-tekniske analyse.

Det bedste sted at købe, handle eller bytte TRX er på Binance. Derefter kan du bruge en af ​​de store Tron-tegnebøger, der er anført ovenfor, til sikker opbevaring!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map