9 fantastiske NEO-tegnebøger til gas – De bedste tegnebøger til indsats NEO og optjen GAS

NEO er en af ​​de mest lovende kryptokurver, der tiltrækker opmærksomhed fra både håbefulde og erfarne investorer. Siden 2017 har NEO gennemgået betydelige ændringer i højder og nedture. I skrivende stund vurderes kryptovalutaen til $ 9,85 USD på CoinMarketCap. Hvis du ser på handel med NEO-mønter, er det kun naturligt, at du opbevarer dem i de bedste NEO-tegnebøger.

Vi ved, at NEO-brugere kan kæmpe med forskellige udfordringer, såsom manglende viden om, hvilke NEO-punge der er bedst at bruge. Her er en liste over sikre og sikre NEO-tegnebøger, som investorer kan stole på med deres beholdning.

NEON-tegnebog

Kilde: coinelitist.com

NEON tegnebog

NEON Wallet-websted: https://neonwallet.com/

NEON Wallet-type: Desktop

Brugervenlighed: Let at bruge

Sikker: Sikker

Koste: Gratis

NEON tegnebogen er en af ​​de bedste NEO desktop tegnebøger, ideel til at sende, modtage og opbevare både NEO og GAS. Det er vigtigt, at denne tegnebog giver brugerne mulighed for at gøre krav på deres automatisk genererede GAS, så længe de har NEO’er i deres tegnebog.

Med denne er der ingen grund til at bekymre sig om pengesikkerheden, da den private nøgle aldrig forlader enheden. Derfor har brugeren fuld kontrol over midlerne. NEON-tegnebogen har fuld support fra NEON-udviklere, hvilket rydder det for at være 100% sikkert for brugerne. Enheden er tilgængelig på Windows-, Linux- og Mac-operativsystemer – men kun på engelsk.

Opsætningen er lige så let, da brugere simpelthen kan downloade enheden og installere den på deres computere. Når den er hentet, forlader den private nøgle aldrig brugerens computer, og den går heller ikke gennem nogen tredjepart. Dog skal brugerne være interesserede i enhver fejl eller malware på downloadtidspunktet for at eliminere eventuelle chancer for hacking.

Mens tegnebogen ikke er en oprettelse af NEO’s udviklere, har de gennemgået den og erklæret den sikker for netværket og dets brugere.

LEDGER NANO S tegnebog


Kilde: tokenclub.co

LEDGER NANO S | NEO tegnebøger

LEDGER NANO S Wallet-websted: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

LEDGER NANO S Pungtype: Hardware; Multicurrency support

Brugervenlighed: Let; understøtter Windows, Linux og Chrome OS

Sikker: Meget sikkert

Koste: Betalt

Ledger Nano S Wallet er uden tvivl den bedste hardware-tegnebog på markedet og en af ​​de bedste cryptocurrency-tegnebøger generelt. Tegnebogen, der erklærede sin støtte til NEO i sidste kvartal af 2017, er ideel til brugere, der har til hensigt at holde deres NEO-mønter i midten eller lang sigt, væk fra cyberkriminelers nysgerrige øjne. Det fungerer sammen med NEON-tegnebogen, så brugerne kan kræve deres optjente GAS-tokens ved hjælp af Nano S- og NEON-kombinationen – da det er den sikreste og mest sikre bruger kan forestille sig.

Bedst af alt er, at brugere med denne kombination ikke behøver at indtaste den private nøgle eller opbevare den på deres computer. Dette minimerer i høj grad chancerne for hacking. Derudover kan ingen sende NEO eller GAS, medmindre han eller hun har adgang til brugerens Ledger Nano S-hardwareenhed.

En anden fordel ved Ledger Nano S er evnen til at rumme mere end 30 andre kryptovalutaer. Tegnebogen er nem at bruge, med kun to knapper og en OLED-skærm, der er nem at navigere. Brugere skal blot trykke på de to knapper samtidigt for at bekræfte ethvert køb, og dette eliminerer enhver mulighed for hacking. Det er vigtigt, at tegnebogen også kommer med en sikker PIN-kode som et ekstra sikkerhedslag (2FA).

ANSY Wallet Bedste NEO-tegnebøger

Kilde: pecguesthouse.com

Guarda tegnebog

Guarda Wallet-websted: https://guarda.co/

Guarda Wallet-type: Desktop, mobil, internet

Brugervenlighed: Let at bruge

Sikker: Sikker

Koste: Gratis

Guarda er en af ​​de mest populære kryptovaluta tegnebøger til at gemme NEO. Denne tegnebog har fungeret på markedet i flere år, og den giver brugerne mulighed for at gemme, sende, modtage og udveksle NEO-mønter på en hurtig og nem måde.

En af de vigtigste funktioner i denne tegnebog er, at den giver brugerne mulighed for at håndtere et stort antal digitale aktiver fra den samme grænseflade i enhver enhed, de føler sig mere behagelige at bruge. Tegnebogen kan bruges som en Chrome-udvidelse, som en applikation på en smartphone eller som en desktop tegnebog.

NEO-brugere vil være i stand til at håndtere deres NEO-midler, men også med andre kryptokurver, de måtte have. Alt ville blive udført under en enkelt og brugervenlig grænseflade oprettet af Guarda.

Nogle af de virtuelle valutaer, der understøttes af Guarda, inkluderer blandt andet Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC) og Litecoin (LTC). ERC-20 tokens understøttes også.

Derudover tilbyder Guarda support til brugere døgnet rundt, hvilket betyder, at hvis brugere har et problem med tegnebogen eller med deres aktiver, ville de være i stand til at finde de nødvendige løsninger på kort tid i stedet for at vente i uger til problemet er løst.

Hvis du vil vide mere om denne tegnebog, kan du kontakte teamet på [e-mail beskyttet].

Atomic Wallet

Atomic Wallet

Atomic er en af ​​de mest populære Neo tegnebøger på kryptomarkedet. Det er en ikke-frihedsberøvende softwareapplikation, der siden lanceringen i 2018 er blevet genoprettet som en bekvem måde at styre NEO, BTC, ETH, LTC, ADA, DOT og andre 40+ blockchains og 500+ tokens i en enkelt bruger- venlig grænseflade af over 500.000 brugere.

Du kan finde det attraktivt, at tegnebogen tilbyder dig at købe, udveksle og investere digitale aktiver bortset fra de grundlæggende funktioner som at sende og modtage kryptokurver. Da de også er den første tegnebog med sit eget loyalitetsprogram, får brugerne cashback for at bytte 60+ kryptopar gennem den øjeblikkelige og anonyme udveksling inde i appen.

For at udvide din portefølje kan du nemt købe top kryptoaktiver med et bankkort over hele verden. 19 lokale fiat-valutaer understøttes. Derudover kan du dykke ned i decentral indsats i Atomic. Der er 10 (og tællende) populære PoS-aktiver tilgængelige, inklusive XTZ, ATOM, ZIL og Atomics native token AWC med 5-23% APR.

Endelig er Atomic Wallet tilgængelig på de vigtigste desktop OS-platforme og iOS og Android. Du kan forblive anonym, da ingen KYC, verifikation eller oprettelse af konto er obligatorisk for at begynde at bruge appen. Som en ikke-frihedsberøvende tegnebog gemmer Atomic ikke nogen af ​​dine private oplysninger eller midler. Du tager altid kontrol over din krypto, fordi de private nøgler kun er krypteret på din enhed og aldrig forlader den. Det sidste, i tilfælde af spørgsmål, er du altid velkommen til at nå den kundeservice, der er effektiv og fungerer 24/7.

ANSY Wallet

ANSY Wallet-websted: https://snowypowers.github.io/ansy/

ANSY Wallet-type: Papir

Brugervenlighed: Let

Sikker: Sikker (så længe papiret er sikkert)

Koste: gratis

En anden mulighed for NEO-brugere er papir tegnebogen, blot et stykke papir, som brugeren skriver både den offentlige og den private adresse på. Når den offentlige adresse er tilgængelig, kan brugerne sende ethvert beløb af NEO til denne tegnebog. Den private adresse tillader også brugere at bruge deres tokens. Begge nøgler forbliver offline, i sikker varetægt af ejerens valg.

Så længe papiret er sikret og sikkert, er der ingen trussel. En papir tegnebog er ideel til opbevaring af både NEO og GAS tokens. Dog kan brugere ikke gøre krav på de GAS-genererede tokens gennem denne type tegnebog. Papir tegnebogen kan genereres gennem browsere som Chrome eller Edge. I skrivende stund er tegnebogen kun tilgængelig på engelsk.

Den bedste ting at bemærke om Ansy papir tegnebog er, at brugeren er den eneste vogter af de offentlige og private nøgler. Så længe tegnebogen forbliver et sikkert sted, forbliver mønterne sikre. Nogle af de bedste steder at opbevare en papirpung inkluderer en brandsikker pengeskab eller en låsbar skuffe, hvor kun brugeren har adgang – men det afhænger af alles valg.

NEO Wallet NEO tegnebøger

Kilde: coinsutra.com

NEO tegnebog | NEO tegnebøger

NEO Wallet-websted: https://neowallet.cn/

NEO Wallet-type: Web

Brugervenlighed: Let

Sikker: Sikker

Koste: gratis

NEO tegnebog er en af ​​mulighederne for at overveje for brugere, der leder efter noget intuitivt og simpelt. Den lette API-baserede tegnebog leveres med en brugervenlig grænseflade, der gør det nemt for brugerne at spore deres transaktioner let. Både erfarne og uerfarne brugere kan ubesværet håndtere tegnebogen.

Brugere af NEO-tegnebogen er udviklet af NEO-fællesskabet og kan være sikre på, at alle de oplysninger, de sender, er krypteret for absolut sikkerhed. Dette gør det til en af ​​de bedste NEO-tegnebøger at overveje. Den webbaserede tegnebog er også meget let, hurtig og nem at bruge. Med hensyn til sikkerhed er det blandt de sikreste, da ingen information går ind på serverne. Som bruger forbliver din tegnebogsfil på din enhed, hvilket betyder, at alle dine NEO-midler såvel som din private nøgle er sikre.

Med NEO-tegnebogen kan brugere sikkerhedskopiere deres tegnebog for at hjælpe den med at forblive sikker. Ligesom NEON-tegnebogen giver denne brugerne mulighed for at gemme og udveksle deres NEO- og GAS-aktiver. NEO-tegnebogen er i øjeblikket tilgængelig for webbrowsere som Chrome (Google) og Edge (Microsoft). Desuden understøtter den kun kinesisk og engelsk og vil snart tilføje flere browsere til sit system. Det er vigtigt, at tegnebogen gør det muligt for brugere at kræve GAS-generation for at have deres NEO-tokens.

NEO GUI Bedste NEO tegnebøger

Kilde: docs.neo.org

NEO GUI tegnebog | NEO tegnebøger

NEO GUI Wallet-websted: https://neo.org/client

NEO GUI Wallet-type: Desktop

Brugervenlighed: Let

Sikker: Sikker

Koste: gratis

NEO GUI er udviklet af NEO-samfundet og er den officielle desktop tegnebog for NEO-indehavere. Det fungerer gennem en grafisk brugergrænseflade (GUI). Da det er en synkroniseringsenhed, tager det lidt tid at blande sig med hele NEO-blockchain. Når synkroniseringsprocessen er afsluttet, kan brugerne oprette en ny tegnebog, der er adgangskodebeskyttet.

Derefter kan de sikkerhedskopiere tegnebogen ved at importere den private nøgle i enten HEX- eller WIF-format. Det er vigtigt at bemærke, at brugerne kan spare tid til synkronisering ved at downloade de allerede synkroniserede data fra NEO-blockchain og kopiere filen direkte til deres klientrodholder..

Desuden er tegnebogen perfekt til at sende, modtage og opbevare både NEO og GAS. Brugere kan også generere GAS-belønninger for at holde deres NEO-tokens. I øjeblikket kører tegnebogen kun på Windows 7 Service Pack 1 og nyere versioner.

NEO GUI tegnebog understøtter kun engelsk og kinesisk og giver den bedste mulighed for brugere, der ikke er fortrolige med Command Line Interface (CLI). Med sin tiltalende grænseflade er den nem at bruge til både nybegyndere og erfarne NEO-entusiaster. For at krone det er tegnebogen let at sætte op og tager kun få skridt.

NEO Tracker NEO bedste tegnebøger

Kilde: blockonomi

NEO Tracker Wallet

NEO Tracker Wallet-websted: https://neotracker.io/wallet

NEO Tracker Wallet-type: Web

Brugervenlighed: Let

Sikker: Sikker

Koste: gratis

NEO Tracker er en open source, webbaseret tegnebog, der bruger JavaScript. Enheden er brugervenlig og ideel til afsendelse, modtagelse og lagring af både NEO og GAS. Brugere af denne tegnebog kan også kræve GAS-belønninger for det beløb, de har i NEO.

Det er vigtigt at bemærke, at dette er en officiel offline tegnebog, der kun genererer nødvendige data med pc’ens browser. Intet er gemt på tegnebogens servere, hvilket betyder, at brugeren fuldt ud kontrollerer pengene. Selvom det ikke er et produkt fra NEO-udviklere, implementerer tegnebogen bedste praksis for at sikre, at brugernes midler forbliver sikre.

Efter at have genereret tegnebogen får brugerne en nøglelagerfil, som de skal downloade for at få adgang til deres fuldt krypterede private nøgler. NEO Tracker er tilgængelig for både Microsoft Edge- og Google Chrome-brugere.

Det er vigtigt, at produktet er let at konfigurere, da brugerne kun behøver at oprette en konto til alle de involverede aktiviteter. De kan se deres transaktionshistorik, se deres saldi og kræve GAS samt sende og modtage NEO, GAS og andre tokens, der er dækket af NEO-blockchain.

O3 NEO Wallet NEO tegnebøger

Kilde: reddit.com

O3 NEO tegnebog

O3 NEO Wallet-websted: https://o3.network/

O3 NEO tegnebogstype: Mobil / Desktop

Brugervenlighed: Let

Sikker: Sikker

Koste: gratis

Hvis du leder efter en NEO-tegnebog på farten, kan O3 være den ideelle mulighed. Denne tegnebog gælder for mobilnetværket, der understøtter både Android- og iOS-enheder. I internettets æra er det en af ​​NEO store tegnebøger, som gør det muligt for brugerne at se deres transaktioner i håndfladen. Tegnebogen er open source, hvilket betyder, at den leverer det højeste niveau af gennemsigtighed, der er iboende i blockchain-teknologien.

Tegnebogen understøtter de fleste af de største operativsystemer og vedligeholder regelmæssige opdateringer på NEO-netværket. Desuden giver det brugerne kontrol på højt niveau over deres digitale aktiver. Mens den private nøgle forbliver krypteret og gemt af den krypterede nøgle, skal brugerne sikre, at deres enheder er sikre, før de kører tegnebogen for at undgå enhver chance for at tiltrække malware.

Den har en tiltalende og intuitiv grænseflade, der gør det muligt for brugere at interagere og administrere deres NEO-mønter bekvemt. Tegnebogen rummer også alle aktiver på NEO- og Ontology-netværk inklusive NEO-, ONT- og NEP-5-tokens, og brugere kan også kræve GAS- og ONG-belønninger. Samlet set er det ideelt for både begyndere og veteraner, der hjælper dem med at administrere deres NEO-aktiver direkte fra deres Android-enheder.

Afsluttende tanker

Mange brugere ved ikke, om en NEO-tegnebog genererer GAS eller ej, og endda hvilke tegnebøger de kan bruge til at sende eller modtage NEO- eller GAS-tokens. De kæmper også for at kende forskellen mellem NEO legit-tegnebøger og svindel. Midt i alt dette har NEO dog nogle muligheder derude, når det kommer til at sende, modtage eller opbevare mønten. Denne vejledning indeholder NEOs bedste tegnebøger som man bestemt bør overveje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map