8 bedste XRP-tegnebøger i 2019 – Sådan gemmes din krusning sikkert

I denne vejledning over de bedste XRP-tegnebøger i 2019 gennemgår vi syv kryptobøger, hvor brugerne kan gemme deres XRP. Det er dog vigtigt at bemærke, at i modsætning til Bitcoin-tegnebøger, som normalt er gratis, kræver Ripple-tegnebøger, at brugerne har 20 XRP for at reservere deres tegnebogadresse. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige tegnebog første gang for at undgå at bruge 20 XRP på flere adresser.

Ripple tegnebøger falder i fire kategorier. Vi har softwaretegnebøger, der inkluderer mobile tegnebøger og desktop-tegnebøger. Derefter er der hardware-tegnebøger, papirbøger og endelig udveksling, der tilbydes tegnebøger, hvor brugerne kan købe og gemme XRP på platformene. Uden meget ado, lad os komme i gang.

Sådan køber du Ripple (XRP)

XRP er blevet noteret på en hel masse børser og kan købes ved hjælp af fiat-valutaer og byttes også til nogen af ​​de vigtige kryptovalutaer.

Blandt de mange tilgængelige muligheder for at købe XRP, Binance, Changelly og ShapeShift er nogle af de bedste kryptovalutaudvekslinger, hvor du nemt kan købe Ripple med andre kryptovalutaer. I modsætning til andre børser kræver udveksling af en mønt til en anden på Changelly eller shapeshift ikke, at du sender penge til platformen eller registrerer en konto for at bruge platformen. Alt, hvad der er brug for, er at sende (til en adresse genereret af disse platforme) mønter / tokens fra tegnebogen, hvor du har de mønter, du vil bytte til XRP (kan være Ether eller Bitcoin), og derefter indtaster du din Ripple-tegnebog, hvor du vil din XRP gemt. Mønterne overføres straks til Uden yderligere handling skal du få dine Ripple-mønter til den anslåede tidsramme.

Vi har tidligere skrevet en artikel om Bedste steder at købe krusning; måske vil du tjekke det ud.

Hvis du er registreret på Binance-børsen, skal du tjekke vores artikel om, hvordan du køber XRP fra Binance.

Bedste XRP tegnebøger

Her er vores bedste valg til Ripple-tegnebøger i ingen særlig rækkefølge:

Ledger Nano S

Ledger Nano S-enheden er en hardware-cryptocurrency-tegnebog til flere kryptovalutaer – inklusive Ripple (XRP). Hvad der gør Ledger til en perfekt tegnebog er det faktum, at det giver brugerne total kontrol over deres kryptokurrencyaktiver. Ikke kun giver det dig adgang til dine private nøgler, men holder også nøglesætningerne, der bruges til at få adgang til din tegnebog, krypteret lige på enheden. Ingen kan få adgang til disse nøgler, medmindre du fortæller dem.

Tilføjet til det faktum, at dine private nøgler er sikret, er der tilføjet sikkerhedsfunktioner, der gør Ledger til en perfekt pasform til opbevaring af dine Ripple-mønter.

Transaktioner på enheden kræver fysisk godkendelse ved at trykke på knapperne på enheden, før de påbegyndes. Hvilket betyder, at ingen kan overføre dine kryptokurver, hvis de ikke er fysisk sammen med din tegnebog. Det giver dig en vis sikkerhed for at være sikker i tilfælde, hvor cyberangribere har kompromitteret din computer.

At have en Ledger er ikke kun at gemme Ripple, men også en hel masse andre kryptovalutaer. Betydningen af ​​at købe en Ledger er omkostningseffektiv, da du ikke behøver at købe flere tegnebøger for at indeholde andre kryptovalutaer.


Toast-tegnebogen

Toast tegnebog er en gratis open source Ripple XRP softwaretegnebog til iOS, Android, Windows, Mac og Linux-enheder.

Toasten er nem at bruge, og både nybegyndere og nørder kan let finde vej gennem applikationen med lethed. Tegnebogen giver dig også adgang til dine private nøgler, hvilket giver dig total kontrol over din investering. Toast-tegnebogen er også tilgængelig til Chrome-browsere.

Guarda tegnebog

Guarda tegnebog er en af ​​de mest avancerede og anerkendte tegnebøger, der ikke kun gemmer XRP, men også et stort antal digitale aktiver på kryptokurrencymarkedet. Guarda er en webbaseret portefølje med flere valutaer, der giver enkeltpersoner mulighed for at modtage, gemme, sende og udveksle kryptovalutaer. 

Da XRP bliver vidt brugt overalt i verden af ​​virksomheder og brugere, arbejder Guarda for at kunne tilbyde de bedste løsninger til brugere, der anmoder om tjenester til XRP. En af de største fordele, som denne tegnebog har, er at du kan gemme andre digitale valutaer i stedet for kun XRP. Ved hjælp af en simpel grænseflade hjælper Guarda tegnebog investorer med at håndtere deres midler i virtuelle valutaer. 

Tegnebogen er tilgængelig for desktop- og mobilbrugere. Gennem denne ikke-frihedsberøvende løsning har brugerne mulighed for sikkert at gemme deres digitale aktiver og være beskyttet mod tredjepartsangreb og hackere. Cryptocurrency-udvekslinger er sårbare over for disse problemer, og den bedste ting at gøre for XRP-indehavere er at købe de ønskede mønter og sende dem til en kryptotegnebog snarest muligt. 

Nogle af de tilgængelige kryptovalutaer for brugere at gemme på det digitale Guarda-aktiv inkluderer Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP, Litecoin (LTC), Ethereum Classic (ETC), Bitcoin Gold (BTG) og mange andre. 

Desuden har tegnebogen samarbejdet med forskellige fonde, herunder blandt andet Ethereum Classic, Zcash (ZEC), Binance og Bitcoin Gold. Selvom XRP-indehavere finder denne tegnebog meget nyttig, er det også muligt at gemme en bred vifte af kryptoaktiver. 

Bedste XRP-tegnebøger: Exarpy Browser Wallet

Ikke alle web tegnebøger er sikre, men med funktionerne Exarpy giver, ser det sikkert sikkert ud, hvis du følger alle angivne regler. Det er ikke så meget en web-tegnebog, men den kan tilgås ved hjælp af en webbrowser, men funktioner til denne tegnebog er stadig tilgængelige, mens den er afbrudt fra internettet.

Exarpy er en ikke-hostet Ripple-tegnebog, der bruges til at opbevare, sende og modtage ethvert beløb af Ripple-mønter uden nogen tredjepartsindblanding.

Bemærk, at brug af denne tegnebog koster, da det opkræver 0,025 krusninger for hver transaktion, og dette inkluderer også gebyret for krusningsnetværket.

Gate.io-udvekslingen

Hvorfor vi nævnte, den Gate.io er på grund af dets brugervenlighed. Det er vigtigt at bemærke, at det ikke er den bedste idé at have dine kryptokurver gemt på børserne. Du skal bruge børserne til at købe eller sælge, mens du holder dine mønter / tokens i en tegnebog, du har fuld kontrol over. Hvis du vil bruge børserne til at holde Ripple, skal du sørge for, at det ikke er et stort beløb; en som du har råd til at miste.

Gate.io udveksling tilbyder en mobil applikation ved siden af ​​webplatformen, der gør det nemt at sende og modtage Ripple-mønter på alle enheder.

Bedste XRP-tegnebøger: Binance

Binance er en anden børs, ligesom Gate.io. Det er en af ​​de betroede børser derude, der planlægger at blive decentraliseret.

Binance er en hurtigt voksende børs, der blev lanceret i 2017 og fanger millioner af kryptokurrencybrugere over hele verden opmærksomhed.

Køb XRP på Binance i dag!

Opbevaring af din XRP (Ripple) på Binance giver dig fordelen ved nemt at konvertere dine mønter til andre kryptokurver. Du bør dog ikke holde for meget af dine Ripple-mønter på børsen; Du kan altid overføre til en hardware- eller softwarepung, som du har total kontrol over.

Se denne vejledning om, hvordan du køber XRP på Binance

Atomic tegnebog

bedste XRP tegnebøger

Dette er en gratis ikke-frihedsberøvelse desktop tegnebog der understøtter XRP og nogle andre 300+ kryptomønter. Ikke alene tillader tegnebogen brugere at administrere XRP, men det hjælper dem også med at udveksle valutaen gennem en indbygget udvekslingsmotor, der drives af Changelly. Brugere kan også købe XRP ved hjælp af et kreditkort.

Funktionerne tilbydes i en simpel grænseflade, der leveres af et mnemonic frø. Første gang brugere starter applikationen, genereres frøet, og de skal gemme det sikkert. Det gode ved denne tegnebog er, at brugerne har fuld kontrol over deres midler, og at deres private nøgler er krypteret på enheden.

Papir tegnebog

bedste XRP tegnebøger

Selvom papir tegnebøger repræsenterer et skridt bagud i betragtning af eksistensen af ​​hardware tegnebøger, er de på niveau med dem, når det kommer til opbevaring af midler sikkert. Papirbøger er bare et stykke papir, der indeholder tegnebogens offentlige og private nøgler trykt på dem. Interessant nok genereres nøglerne for det meste offline, og det gør det sværere for udenforstående, især hackere, at kende til deres eksistens.

Deres ene største ulempe er, at papiret let kan blive forskudt, mistet eller beskadiget af vand eller ild. For at afdække dette kan en bruger bestille en tegnebog med en manipulationssikker forsegling og fortsætte med at laminere den og derefter opbevare den i et pengeskab eller endda begrave den i haven..

Konklusion

Gennemgå omhyggeligt alle tegnebøger nævnt ovenfor, og du vil sandsynligvis måske undersøge mere om, hvordan hver af dem fungerer, ved at se videoer på Youtube.

Efterhånden som tiden går, bør der være flere tegnebøger, der integrerer Ripple på deres applikation, hvilket gør det let tilgængeligt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map