7 berømte Ethereum-investorer, som du bør kende

I øjeblikket er verdens næstmest værdifulde kryptokurrency, Ethereum, begyndt at tiltrække mere opmærksomhed fra investorer. Efter december 2017, hvor ETH-prisen sammen med de fleste andre kryptoer nåede en højeste tid, endnu flere Ethereum-investorer har tilsluttet sig markedet. I dag viser vi de 7 mest berømte.

En af grundene til, at Ethereum er blevet en favorit blandt investorer, er, at det faktisk er så meget mere end bare et kryptokurrencyprojekt. Faktisk kan man argumentere for, at Ethereum er verdens vigtigste blockchain-projekt, da det aktivt bidrager til mainstream-vedtagelsen af ​​kryptoer takket være sin platform, der tilbyder support til dApps, smarte kontrakter og nye blockchain-projekter..

Som med alle kryptokurver er der forskellige risici involveret, når det kommer til at investere i Ethereum som en platform. Dette har dog ikke forhindret et stort antal mennesker i at gøre netop det, inklusive forskellige berømtheder og store navne inden for kryptosfæren.

Her er en liste over berømte Ethereum-investorer:

Joseph Lubin

Praler med enorm erfaring inden for områder som software engineering, robotik, maskinsyn og neurale net, Joseph Lubin er også et af de største navne, der er knyttet til Ethereum-projektet. Medstifteren af ​​Ethereum og grundlæggeren af ​​ConsenSys (et Brooklyn-baseret softwarefirma med fokus på at opbygge dApps baseret på Ethereum-platformen) kan meget vel være en af ​​de største Ethereum-investorer.

Ifølge forskellige rygter var Joseph Lubin en af ​​de bedste købere i Ethereum crowd salg begivenhed, der fandt sted for et par år siden. Joseph Lubin betragtes af forskellige industriinsidere som en af ​​de vigtigste indehavere af Ethereum med en værdiansættelse, der formodes at være så høj som $ 10 mia..

Samtidig er Mr. Lubin også grundlæggeren af ​​det schweiziske selskab EthSuisse, der har investeret stærkt i Ethereum. Med ConsenSys og EthSuisse investerer de ikke kun i netværkets fremtid, men også i løsninger, der kan tilbyde bedre tjenester til brugerne. 

Ud over det har Lubin også været involveret i forskellige branchegrupper, der havde til formål at fremme løsninger relateret til styringsspørgsmål i blockchain-rummet. Når du køber Ethereum, betyder det ikke nødvendigvis midler direkte til udviklere, men det kan også være ved at udvikle nye tjenester, samle indsats for at skabe nye løsninger og udvide hele økosystemet.

joseph lubin - berømt ethereum-investor

Kilde: rte.ie

Richard Sherman

Richard Sherman, en amerikansk fodbold-cornerback for San Francisco 49ers i NFL (National Football League), er endnu en berømt person, der brænder for kryptokurver. Sherman startede som en Bitcoin og Ethereum-investor ekstremt tidligt, efter at fans begyndte at spørge, om de kunne købe produkter og merchandise fra hans officielle hjemmeside ved hjælp af forskellige digitale mønter.

Richard erklærede ved flere lejligheder, at han ejer et par BTC, ETH og LTC men er ikke rigtig interesseret i mange andre mindre mønter. Han købte Bitcoin, da den blev værdsat et sted omkring $ 1.000 og formåede at udbetale, da priserne steg højt op til 19.000. Uanset hvad erklærede han, at han beklager ikke at have holdt Bitcoins, som de var.

Richard Sherman er blevet valgt til Pro Bowl fire gange og er også blevet valgt All-Pro fire gange. Han har spillet i Seattle Seahawks mellem 2011 og 2017 og i San Francisco 49ers siden 2018.


Mr. Sherman er ikke kun interesseret i kryptokurver, men han er også ambassadør for trivia-applikationen FleetWit. Desuden har han også investeret i andre tekniske aktier, hvilket viser, at han har en diversificeret portefølje.

Der er forskellige personer, der besluttede at komme ind på kryptokurrencymarkedet.

Cameron og Tyler, Winklevoss Brothers – Ethereum-investorer

Cameron og Tyler Winklevoss har skabt overskrifter ved flere lejligheder på grund af deres forbindelse til kryptoverdenen. Selvom brødrene har gjort sig bemærket efter at have sagsøgt Mark Zuckerberg, grundlæggeren og administrerende direktøren for Facebook, idet de hævder, at han stjal deres idé om et socialt netværk, er Winklevoss-brødrene i dag kendt som nogle af de største Ethereum-investorer..

Retssagen tillod brødrene at nøjes med hele 65 millioner dollars i Facebook-aktier og kontanter. Efter at have set en mulighed inden for blockchain og crypto-teknologi besluttede de at investere i Bitcoin. Brødrene endte med at købe 120.000 Bitcoin i 2012, da prisen var mindre end $ 10. Efter deres økonomiske succes geninvesterede de og samlede omkring 350 millioner dollars fra andre kryptovalutaer, inklusive Ethereum. Søskerne er også kendt for at skabe den New York-baserede kryptobørs kaldet Gemini.

Selvom Winklevoss-brødrene har investeret i Bitcoin (BTC) og fokuseret på dette digitale aktiv, holdt de også Ethereum. Tyler Winklevoss forklaret at Initial Coin Offerings (ICO’er) ikke var i overensstemmelse med værdipapirloven, og at de er tokens oven på tokens. Med hensyn til værdien af ​​Ethereum-netværket og dets tokens sagde Winkleovss, at dets værdi ligger i selve netværket snarere end på andre digitale tokens.

I øjeblikket er der ingen klare oplysninger om mængden af ​​ETH, som de besidder, eller om de har besluttet at sælge en del af deres andel. Ikke desto mindre vil de fortsætte med at spille en vigtig rolle på hele kryptokurrencymarkedet uafhængigt af den virtuelle valuta, de har.

Cameron og Tyler - berømte ethereum-investorer

Kilde: CNBC

Vitalik Buterin – Ethereum-grundlægger

Vitalik Buterin er et navn, der næppe kræver nogen introduktion, især for dem, der er vant til kryptorummet. Vores liste ville ikke være komplet uden Vitalik, hjernen bag hele Ethereum-projektet, og uden tvivl den vigtigste person i kryptosfæren efter Satoshi Nakamoto.

Det er en velkendt kendsgerning, at Vitalik Buterin er en meget velhavende mand med en af ​​de største nettoværdier i krypto. Selvom opfinderen aldrig offentligt har anerkendt, hvor meget ETH han ejer, har der været rapporter om, at han overførte 30.000 ETH til Bitstamp, en af ​​de største kryptobørs, et eller andet sted i december 2017. Andre fora og offentlige stillinger skildrer Vitalik som indehaveren af ​​et eller andet sted omkring 500.000 ETH.

I slutningen af ​​dagen kan ingen besvare dette spørgsmål bortset fra Vitalik Buterin selv. Hvad der er mere forbløffende er, at når de fleste mennesker tænker på Buterin, ser de ikke den velhavende mand, men opfinderen af ​​en af ​​de bedste blockchains-platforme, en person for hvem penge ikke er en prioritet, og som altid ønsker at løse reelle problemer inden for kryptosfæren.

Mr. Buterin har været involveret i kryptovalutamarkedet, og deres investering i Ethereum-netværket er ikke kun økonomisk. Han er dedikeret til Ethereum som udvikler og leder af forskellige hold, der investerer deres tid og midler i at forbedre Ethereum-økosystemet.

Således er det også en måde at investere i det på at bruge tid og kræfter i netværket. Derudover er der mange virksomheder, der stoler på hans anbefalinger og rådgivning for at investere deres penge i udviklere, der arbejder oven på Ethereum. Mere vedtagelse betyder stærkere fundament for Ethereum, som i sidste ende vil blive oversat til en højere pris på det digitale ETH-aktiv.

Buterin er i en lignende situation som Joseph Lubin. Begge var med til at grundlægge Ethereum, og de har arbejdet for at udvide Ethereums løsninger og projekter. De investerer muligvis ikke store beløb direkte i ETH, men de har arbejdet for, at ETH har mere værdi over tid.

vitalik buterin

Kilde: Ethereum World News

Ashton kutcher

Ashton kutcher, Hollywood-skuespilleren, er kendt for at være lidenskabelig for teknologi generelt. Han var også en af ​​de tidlige investorer i teknologier og apps som f.eks Airbnb og Uber, såvel som for kryptokurver. Han var en af ​​de første berømtheder, der hoppede ind på kryptokrampen og har endda tweetet om Ethereum i 2014, næsten et år før den oprindelige frigivelse. Kutcher siges at være en af ​​de store Bitcoin- og Ethereum-investorer, selvom et officielt nummer endnu ikke frigives.

Ashton Kutcher - Ethereum-investor

Kilde: MarketWatch

Charles Hoskinson

Charles Hoskinson er også en af ​​grundlæggerne af Ethereum. Han er nu hovedudvikler af Cardano (ADA) og Ethereum Classic (ETC). Han har arbejdet for at tilbyde alternative løsninger til Ethereum.

På trods af det er han en tidlig adopterer af virtuelle valutaer. Han kom ind i rummet, da Bitcoin blev handlet tæt på $ 1. Når den digitale valuta flyttet til $ 250 besluttede han at lede andre større projekter og begynde at komme videre med udvidelsen i kryptorummet.

Det er værd at nævne, at han er blandt de tidlige Ethereum-investorer som medstifter af netværket. Han afslørede dog ikke en del af sine investeringer i kryptoprojektet, eller om han solgte alle sine mønter efter nogen tid. 

Han har været involveret i et stort antal kryptoprojekter og er nu fokuseret på Cardano, en af ​​de største kryptokurver på markedet. Det arbejde, han har udført, er meget positivt for kryptomarkedet, noget der hjalp med at øge niveauet for tekniske forbedringer i kryptorummet. Ethereum forsøger også nu at konkurrere med andre netværk, herunder Cardano, som giver udviklere mulighed for at tilbyde endnu bedre løsninger og produkter.

På samme måde som hvad Lubin og Buterin gjorde, investerede Hoskinson sin tid i stedet for kun penge på Ethereum. Således på grund af ham og hans passion for kryptoprojekter kunne vi nu have en meget mere avanceret netværks- og kryptovalutaindustri. 11

Cole er en freelance skribent med fokus på kryptokurrency og nye teknologier. Tidligere artikler om Masternodes er blevet vist på førende kryptosider og citeret i Whitepapers.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map