5 Profit-of-Stake-kryptovalutaer – Del I

Med kryptokurver er der nogle måder at tjene ekstra indkomst på:

  • Indkøb og hodling af kryptokurver – som prisstigninger, så du tjener nogle seje indtægter. Problemet med dette er, det kan også gå den anden vej, og du mister masser af penge.
  • Handel med kryptokurver – forsøger at købe lavt og sælge højt. Så simpelt som det lyder, skal du have den rette viden til, at dette kan gå ind i det.
  • Minedrift kryptokurver – dette vil koste dig nogle penge at købe hardwareenheder, der kræves for at tjene et rimeligt beløb. Selvom det er sjovt at gøre, kan det være katastrofalt at vælge den forkerte mønt. Den gode del er, at en minedrift normalt fungerer i mere end en kryptovaluta, så du nemt kan bytte.
  • Indsætte kryptokurver – ved en proces kaldet Proof-of-Stake kan du tjene ekstra penge, mens du kaster de kryptovalutaer, der er bekymrede for endnu flere gevinster.

Vi undersøger den fjerde mulighed i denne artikel for at lære at tjene ekstra ekstra kontanter fra Proof-of-Stake-kryptokurver.

Hvordan fungerer møntsatsning?

Staking, også kaldet Proof-of-Stake, indebærer at købe specifikke mønter og opbevare dem i en bestemt tegnebog i en bestemt periode uden at bruge dem. Du kan relatere det til et fast depositum i en kommerciel bank. Når den indstillede tid udløber, kan du vælge at bruge dine mønter + renter eller geninvestere for at få flere gevinster.

Selvom alle disse lyder interessante, er der et par ulemper og fordele, du skal have i tankerne.

I modsætning til minedrift til kryptovalutaer med investering behøver investorer ikke at købe enheder med høj konfiguration for at tjene. Disse penge ville blive brugt til at købe mønterne til hodl, og jo flere mønter du har, jo mere tjener du.

En stor ulempe er dog, at når mønter er låst inde til investering, kan du ikke bruge disse midler, før investeringsperioden er overstået. Da dine penge er med dig, kan du beslutte at bruge dem alligevel, mens du spiller, men det betyder, at du mister enhver gevinst, du kunne have haft, hvis du skulle holde dine mønter / tokens i den periode.

Afregning for den bedste PoS-mønt

Så hvordan ved du, hvilke kryptokurver du skal nøjes med? Disse spørgsmål, selvom de er meget vigtige, har intet ligetil svar. Først og fremmest skal du identificere Bevis for stak-mønter, og for det andet skal du vælge de mønter, der er velrenommerede. For at gøre dette skal du forpligte dig til lange timers forskning, så du ikke ender med mønter, der ophører med at eksistere et eller andet sted langs linjen.

Heldigvis er du landet på den rigtige artikel. Følgende er de bedste valg, du kan være sikker på at investere nogle af dine hårdt tjente penge og satse i længere perioder.

Top 5, du skal prøve

I ingen særlig rækkefølge er her nogle gode valg, som vi synes har et godt ry på markedet. Hvis du sætter disse mønter, tjener du en procentdel, der spænder fra 20%, 50% og endda 99% af værdien af ​​dine indsatte mønter.

NavCoin (NAV)

Dette er en decentraliseret kryptokurrency, der bruger peer-to-peer-teknologi til at drive, hvilket eliminerer formidlere, der er centrale myndigheder eller forretningsbanker, der administrerer transaktionen mod et gebyr. Med NavCoin-kryptokurrency, ingen ejer eller kontrollerer sine transaktioner, og nogen kan være en del af det.

Sådan placeres NavCoin (NAV)


Hvad du først og fremmest har brug for, er kerneversionen af ​​NavCoin-kryptovaluta-tegnebogen med værdien af ​​de mønter, du vil satse på den.

For at få nogle poletter til spil skal du købe ved hjælp af fiat (EUR) eller udveksle BTC-, ETH-, BNB- eller USDT-kryptovalutaer for det på kryptobørs.

Når du først sender nogle mønter til din tegnebog, skal dine mønter gå i en umoden tilstand, der kræver, at du venter ca. 2 timer eller i 240 blokke for at være præcis. Derefter starter indsatsen automatisk uden yderligere indsats.

På hver NavCoin indsat, du får 5% hvilket er 0,05 NAV årligt. Så for at gøre noget væsentligt skal du investere noget håndgribeligt. Her er NavCoin-lommeregner til at hjælpe dig med, hvor meget du tjener på dit budget.

For at downloade NavCoin Core Wallet til din enhed, Klik her.

For at opnå maksimale gevinster skal din enhed, som du har din tegnebog installeret på, holdes på og din tegnebog aktiv.

NEO (NEO)

Neo token er ikke kun en kryptokurrency; Det er også en platform til at køre decentrale applikationer (dApps) ligesom Ethereum blockchain.

Neo, ellers kendt som det kinesiske Ethereum, er en platform, der bruger blockchain-teknologi til at automatisere digitale aktiver ved hjælp af smarte kontrakter.

Sådan indsættes NEO (NEO) -tegn

Hvis du sætter dine NEO-mønter, får du GAS, et andet symbol, der bruges til at betale for tjenester på NEO-blockchain. GAS-token kan også handles med andre kryptokurver på børserne.

Du kan placere dine NEO-tokens på to måder, på børserne og i en NEON-tegnebog.

Hvis du vælger at satse på en børs, er det tilrådeligt at spørge supporten til din børs, hvis du får GAS til dine NEO’er på platformen. To favoritudvekslinger, der er bekræftet for at give brugerne deres GAS-belønninger, er Binance- og KuCoin-kryptokursudvekslinger.

Hvis du sætter med din NEON-tegnebog, skal du på den anden side installere NEON-tegnebogen på din pc. Du kan Klik her for at få downloadlinket.

Du får en 3,34% årligt på indsatte mønter. For hver NEO, du har, får du 0,0980 GAS årligt. Du kan bruge NEO-regnemaskine at kende afkastet af din investering.

Med NEO behøver du ikke din tegnebog aktiv for at få dine GAS-belønninger.

Lisk (LSK)

Lisk er en platform svarende til Ethereum og NEO. Platformen leverer en JavaScript-baseret SDK til udviklere, der udvider funktionaliteten til at opbygge deres ønskede applikation.

Lisk-kryptokurrency (LSK) er den oprindelige valuta for Lisk-platformen. Disse tokens kan erhverves fra nogle kryptokursudvekslinger som YoBit, CoinEgg, Bit-Z, Binance, HitBTC, Livecoin og en lang række andre. Lisk kan handles for dollars, pund og euro. Det kan også handles / udveksles med andre kryptovalutaer.

Sådan indsættes Lisk (LSK) -tegn

Det første skridt til at begynde at tjene passiv indkomst med Lisk er at downloade Core-tegnebogen til dine LSK-tokens. At gøre det, Klik her for at downloade din Lisk Nano tegnebogsprogram til din pc.

Når du installerer og opsætter din tegnebog, skal du sende nogle Lisk, du har købt, ind i den. Det er vigtigt at have dit frø gemt et sikkert sted, så du ikke mister dine tokens.

Du kan stemme op til 33 delegerede på én gang og maksimalt 101 repræsentanter. Klik på fanen “Afstemning”, og vælg dine yndlingsdelegater ved at markere afkrydsningsfelterne foran deres navne.

Det vil koste 1 LSK at stemme. Jo flere delegerede du stemmer, jo mere tjener du. Nano-tegnebogen kræver bekræftelse, klik på “Bekræft”, og det er det.

Da optjening af LSK-tokens har at gøre med at stemme på delegerede, er det dem, der indstiller den procentdel, du får på din investering. Satsen varierer mellem 6,25% – 100% afhængigt af den delegerede, du vælger. Her er en stor ressource, der viser Lisk-delegater og den procentdel, de betaler. Du kan også bruge lommeregner at kende det gennemsnitlige afkast.

Nu hvor du har gjort det, behøver du ikke holde din tegnebog aktiv, da de delegerede, du har stemt på, har deres noder kørende for dig. For flere nyheder vedrørende Lisk kan du tjekke vores Lisk Magazine

ARK (ARK)

ARK giver startups, udviklere og brugere innovative blockchain-løsninger, der skaber et økosystem af sammenkædede kæder. ARK-platformen er sikker og veludviklet til masseoptagelse og vil levere de tjenester, som forbrugere og udviklere ønsker og har brug for.

De har også udviklet en teknologi kaldet SmartBridge, som er oprettet for at give flere blockchains mulighed for at kommunikere med hinanden.

ARK-token kører på ARK-blockchain, og det bruges til at betale for tjenester udført på netværket. Du kan indsætte dine poletter for en passiv indkomst. For at få noget kan du udveksle andre kryptovalutaer til det på Binance, Bittrex, Upbit, OKEx og Cryptopia.

Sådan indsættes ark (ARK) -tegn

ARK bruger DPoS-konsensusalgoritmen, ligesom Lisk-platformen, kan ARK-indehavere stemme en delegat ad gangen. Det koster 1 ARK at stemme på din valgte delegat. Jo flere ARK-tokens du har, jo stærkere bliver din stemme.

Når det er sagt, skal du downloade Core-tegnebogen til at holde Ark-kryptokurver. For at få det, download her.

Nu hvor du har fået den rigtige tegnebog, skal du sende dine Ark-tokens til den genererede tegnebog-adresse, så er du klar til at satse disse tokens.

For at starte indsatsen skal du klikke på fanen “Stem” og “TILFØJ DELEGER” -knappen lige inde i din tegnebog. Vælg det delegerede navn, du støtter, og klik på knappen “Tilføj delegat”.

Du bør se en stigning i balance fra heraf. Alt du skal gøre er at fortsætte indsatsen for at fortsætte med at tjene.

Her er den bedste ressource på nettet, vi fandt til at beregne, hvad du tjener på din Ark-investering. Alt hvad du skal gøre er at indtaste et beløb, og din Ark-adresse indeholder disse tokens. Du skal se en tabelrapport om, hvor meget du tjener dagligt, ugentligt, månedligt og årligt.

Reddcoin (RDD)

En social valuta, som den henvises til, Reddcoin kryptovaluta gør virtuelle valutaer nemme at bruge for offentligheden, som de hævder. Den digitale valutaplatform kan integreres problemfrit med store sociale netværk, hvilket gør afsendelse og modtagelse af tip og små betalinger ligetil, hurtig og nem.

Sådan indsætter du dine Reddcoins (RDD)

For at komme i gang skal du downloade RDD-tegnebogen på deres officielle side til din personlige computer. Køb nogle mønter, hvis du ikke allerede har gjort det, og send dem til den tegnebog, du lige har installeret.

Mønterne skal tage noget tid at modne, men når det gør det, skal du begynde at tjene på dine ubrugte mønter.

Du får en 6,1% årligt afkast på din Reddcoin-investering. Så hvis du har 100 RDD’er, skal du have yderligere 6.183 RDD-tokens med din oprindelige indbetaling. Her er Reddcoin indsatsberegner som du kan bruge til at beregne, hvor meget du tjener i henhold til dit investeringsbudget.

Konklusion

Indsats er ikke et hurtigt hurtigt program. Du vil tjene et ton på udbetalinger og derefter være klar til at investere et ton. Nå, den gode ting er, at dine mønter er i dine hænder med indsats. Du kan til enhver tid vælge at stoppe.

Når prisen stiger, når du tjener flere poletter, stiger også værdien (prisen) på poletterne, så det er en tovejsgevinst.

Ved du har viden, gå videre og omsæt den i praksis. De fleste af disse kryptokurver findes på Binance Exchange.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map