10 lande med de fleste Bitcoin Hodlers

Der er meget spekulationer om, hvem der har flest kryptomønter, og hvilke der er de største Bitcoin hodlers. Nogle mener, at de fleste af dem ejes af store børser, fonde eller mineselskaber, der bruger deres position til at påvirke markedet til deres fordel. En almindelig Bitcoin-kendsgerning er, at disse ofte omtales som “hvaler” – store pengeinvestorer i krypto, som normalt er institutioner som hedgefonde og investeringsfonde, der ofte forårsager “bølger” på markedet for mindre investerere.

Deltag i kryptovalutaens fremtid, og handl dine yndlingsmønter videre Binance!

Men der er stadig mange brugere, der gennem deres kollektive investering i Bitcoin har sat visse lande på kryptokortet for at eje betydelige mængder af den digitale mønt. Forskellige statistiske undersøgelser og analyser, herunder en foretaget af Statista, angiver, at tingene ikke er så dystre, og der er faktisk mange krypto-investorer, der ejer og HODL BTC.

Selvom der stadig er meget at gøre for at opnå mainstream-adoption, er interessen stigende, og flere og flere virkelige applikationer og anvendelser begynder at dukke op.

Største Bitcoin Hodlers

Vi har lavet en liste over de lande, der har flest Bitcoin HODLere.

Bitcoin Hodlers over hele verden

De Forenede Stater

I øjeblikket er USA hjemsted for de fleste af kryptoindsatser og aktiviteter med et stort antal børser, handelsplatforme, fonde, kryptomineringsfaciliteter og blockchain-orienterede projekter. På grund af dette vil de fleste betragte det som normalt for dette land at have det største antal Bitcoin hodlers ud af alle lande.

david everett strickler 371717 unsplash

Kilde: https://unsplash.com

Overraskende nok ser det ud til, at borgerne i De Forenede Stater ikke er så meget interesserede i kryptokurver, som man kunne forvente. Men i betragtning af at den har den største befolkning sammenlignet med resten, repræsenterer dens 8% af Bitcoin-ejere stadig et stort antal.

Rumænien

Rumænien er sandsynligvis mest kendt for at være hjemsted for et stort antal internationale virksomheder og virksomheder, der aktiverer i it-sektoren, samt et stort antal freelance programmerere og udviklere.

I betragtning af landets tætte forhold til teknologiindustrien kommer det ikke som en overraskelse, at det har en udviklet forbrugerbase, der er involveret i kryptokurver.

På grund af dette er Rumænien et af de lande, der scorer højt blandt andre, der hodl kryptoer. Når man ser det store antal internationale virksomheder, der bor her, er det logisk, at kryptokurrency-betalinger anvendes på grund af de lave omkostninger ved transaktioner med dem i udlandet. 12% af deres forbrugerpulje har vist sig at eje mindst en type krypto, hvor Bitcoin er den mest populære.

Tjekkiet

Bortset fra hackingsforsøg skaber de fleste østeuropæiske lande ikke overskrifter for at eje kryptoer. Men Tjekkiet ser ud til at være undtagelsen, da det ser ud til, at deres kryptokurrency-samfund er i fuld blomst nu og har 9% af alle sine forbrugere investeret i kryptokurrency. Det vides ikke nøjagtigt, hvor populært Bitcoin eller altcoins er fra individ til individ, men alligevel viser disse tal noget løfte.

Kina

Selvom Kina har skabt overskrifter for sine mange nedbrud på kryptooperationer, har det stadig en rekord for at udmærke sig inden for digital handel. Landets førende børser har en af ​​de største mængder Bitcoin, der handles dagligt. Der har været mange rapporter, der viser, at kinesiske borgere er flyttet tættere på kraftværker for at drage fordel af den billige elektricitet, der leveres af dem, og bruge dem til at udvinde bitcoins. Imidlertid ser antallet af hodlers ved at se de nuværende lovgivningsmæssige handlinger over for kryptoer i fremtiden.

chuttersnap 710335 unsplash

Kilde: https://unsplash.com

Spanien

Spanien er vært for et stort antal almindelige bank-pengeautomater, der understøtter udveksling af Bitcoin til fiat-valuta. Men lige så positiv som denne udvikling er for adoptionsbevægelsen, ser det ud til, at kun denne markedsniche er favoriseret i landet på trods af 10% af forbrugerne, der har købt og ejet nogle digitale aktiver. En interessant begivenhed, selvom der er meget behov for mere vækst.

Som nævnt før er der mange pengeautomater installeret i landet, der giver enkeltpersoner mulighed for at købe og sælge digitale aktiver. Ifølge data leveret af CoinATMRadar er der i Spanien 96 pengeautomater til at håndtere Bitcoin. Det her gør Spanien det femte største land med det største antal pengeautomater installeret.

Polen

Polens kryptokurrencyindustri er for tiden stort set ukendt territorium, da der ikke er meget kendt bortset fra en positiv holdning til Bitcoin og andre kryptoer. 11% af forbrugerpopulationen har en lille procentdel af kryptoer i deres kapitalportefølje, da flere mennesker begynder at få interesse for bevægelsen.

Selvom der er flere enkeltpersoner og virksomheder, der opererer på kryptokurrencymarkedet i landet, har nogle problemer påvirket rummet. I juli 2019 oplevede kryptokursudvekslingen BitMarket, en af ​​de største i Polen med hensyn til handelsvolumen, likviditetsproblemer og stoppede driften. Flere millioner dollars værd af Bitcoin er gået tabt. Medstifteren er også fundet død, hvilket gør tingene endnu værre.

Landet skal fokusere på at forbedre sine lovgivningsmæssige rammer, hvis det ønsker at forblive konkurrencedygtigt. Tidligere i 2018 blev mange enkeltpersoner berørt på grund af den manglende klarhed i lovgivningsmiljøet i Polen.

Derudover er der mange virksomheder i landet, der i øjeblikket arbejder på kryptokurrencymarkedet. Dette viser, at der er stor interesse for digitale aktiver i Polen og potentiel fremtidig vækst.

Kalkun

Tyrkiet er et land fyldt med politiske spændinger og tvetydige regler, men dette miljø er det, der gjorde det muligt for Bitcoin og altcoins at eskalere med hensyn til trækkraft og interesse. Selvom der stadig mangler passende procedurer for krypto- og blockchain-relaterede spørgsmål, ser tingene ret lovende ud. Det er blevet opdaget, at en ud af fem tyrkere har Bitcoin eller andre digitale valutaer, hvilket repræsenterer et lidt større antal. Alligevel udgør disse statistikker kun en procentdel af alle dens beboere og skal fortolkes ved at tage dette i betragtning.

Det er værd at påpege, at under den nylige krise, som den tyrkiske lira oplevede, begyndte mange enkeltpersoner at købe Bitcoin og andre virtuelle valutaer. Det digitale aktiv fungerede som en butik af værdi i løbet af den tid. Selvom Bitcoin var i en bjørnetendens, tiltrak forventningerne til dens fremtidige vækst mange investorer i landet.

Japan

Japan er kendt i samfundet for at være meget pro-krypto, da det er blandt de få lande at anerkende kryptovalutaer som et legitimt betalingsmiddel. På grund af dette er der et stort antal BTC-transaktioner ind og ud af landet, hvor mange vælger at holde dem for det højtydende investeringspotentiale. Ifølge data fra CoinMarketCap, landets kryptobørs har høj transaktionel trafik.

ryo yoshitake 732825 unsplash

Kilde: https://unsplash.com

Landet har også et af de mest effektive reguleringsmiljøer i verden relateret til blockchain-teknologi og virtuelle valutaer. Børser, der ønsker at begynde at operere i landet, skal have den nødvendige licens leveret af Financial Services Agency (FSA), landets regulerende enhed.

Disse nye regler blev implementeret efter tyremarkedet i 2017 og på grund af det faktum, at flere krypto-udvekslinger blev påvirket af hacks og uregelmæssige problemer. For eksempel blev CoinCheck, en af ​​de vigtigste kryptoplatformer til handel med digitale aktiver i landet, hacket og tabte 500 millioner dollars værd af NEM (XEM) -tegn i begyndelsen af ​​2018.

Nu er der mange virksomheder, der ønsker at etablere sig i landet og venter på godkendelse fra FSA. Japan er også det land med den næststørste handelsvolumen mod Bitcoin rundt om i verden efter den amerikanske dollar.

Schweiz

Schweiz er mest kendt for sine banebrydende banker og finansielle institutioner, men nu har denne nation gjort det klart, hvad det har tænkt sig at blive et kryptokurrency- og blockchain-knudepunkt. Banker er begyndt at åbne deres døre for kryptokurrencybetalinger, et skridt, der har opmuntret mange af dets borgere til at dabble i kryptoer, hovedsageligt fordi de nu har en form for sikkerhed.

Schweiz har også fået en vigtig position i kryptokurrencyområdet med regler, der blev implementeret på dets territorium. Byen Zug har oplevet en eksponentiel vækst i antallet af virksomheder relateret til kryptomarkedet, der opererer der.

Samtidig har tilsynsmyndigheder et meget åbent sind over for digitale aktiver og hvordan de bruges, det er derfor, den schweiziske SIX-børs besluttede at liste forskellige børshandlede produkter (ETP’er) relateret til Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) og også XRP.

Sydkorea

Sydkorea er et andet Asien-land, der påvirker Bitcoin-scenen. Med den kinesiske regerings ikke så positive holdning til kryptohandel har mange omdirigeret deres handelsaktiviteter i det nærliggende Sydkorea. Med en forkærlighed og dygtighed til teknologi er landet nu vært for en overflod af børser og kryptovirksomheder, der henvender sig til en befolkning, der har en stigende interesse i handel og brug af kryptovalutaer. Bitcoin er blandt de bedste kryptoer, der også handles og ejes her.

Selvom den sydkoreanske regering ikke tog klare foranstaltninger med hensyn til kryptovalutamarkedet, er der mange virksomheder, der ønsker at vokse og tilbyde nye tjenester til kryptovalutaindustrien. En af dem er Kakao, det mest populære messaging-program i landet. Kakao kunne i sidste ende integrere forskellige kryptorelaterede tjenester til sin messaging-applikation i fremtiden.

Desuden Sydkorea konti for næsten 10% af al BTC, der handles rundt om i verden efter den amerikanske dollar og den japanske yen, ifølge CoinHills.

21222

Der er mange andre lande rundt om i verden, der har mange kryptobrugere. Det er dog på en eller anden måde vanskeligt at skabe troværdige estimater om det. Faktisk har vi de aktuelle data gennem undersøgelser, der udføres af forskellige virksomheder snarere end af objektive oplysninger.

En måde at forstå, hvordan lande opfører sig på markedet, er ved at kontrollere antallet af aktive noder, de har. Som bitnoder rapporter, USA har 24,88% af det samlede antal noder rundt om i verden, efterfulgt af Tyskland med 20,27% og Frankrig med 6,04%. Kina kommer i femte position med 4,18% af det samlede antal noder rundt om i verden, og Japan er i den 11. position.

Cole er en freelance skribent med fokus på kryptokurrency og nye teknologier. Tidligere artikler om Masternodes er blevet vist på førende kryptosider og citeret i Whitepapers.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner