xCoins Exchange: Hallitse salauksen käyttäjän tarkistusopas

XCoins Exchangen käyttö, kauppa ja rekisteröityminen

xCoins, löytynyt verkosta osoitteesta xCoins.io, on bitcoin-laina- ja ostoalusta. Selvitä, onko xCoins laillista tänään, xCoins-katsauksestamme ja käyttöoppaastamme, onko tämä turvallinen ja tehokas tapa saada bitcoin heti.

ominaisuudet

 • Lainaa bitcoin heti
 • Laina bitcoinia ansaitsemaan korkoa
 • Toimii sujuvasti vuodesta 2016

Talletusmenetelmät

 • Pankkikortit
 • Pankkisiirrot (ACH)
 • eTarkistukset
 • PayPal-luotto
 • PayPal-saldo
 • Luottokortit (Visa ja MasterCard)

Plussat

 • Osta bitcoin PayPal-saldoilla tai PayPal-hyvityksillä
 • Osta bitcoinia kaikilla tärkeimmillä luottokorteilla
 • 50% voittotakuu lainanantajille

Haittoja

 • 15% – 20% lainanottajien palkkiot (sisältää koron)
 • Rajoitettu avoimuus yritykselle
 • Ei välttämättä aina voi olla yhteydessä luotonantajaan

Johdanto

xCoins.io, jota ei pidä sekoittaa Xcoins.comiin, on bitcoin-laina-alusta, jonka avulla voit lainata tai lainata bitcoineja. Alustan avulla on helppo lainata bitcoineja välittömästi luottokorteilla ja muilla tavanomaisilla maksutavoilla.    xcoins-arvostelu

Koska xCoins on suojattu laina-alusta, lainanottajien on pantattava jotain lainan vakuudeksi. Aivan kuten asuntolaina tai autolaina, lainanottaja antaa lainanantajalle jonkinlaisen vakuuden koko lainan ajan. Tällöin lainanottaja antaa lainanantajalle USD vastineeksi BTC: stä.

Yksi xCoinsin ainutlaatuisista asioista on se, että voit ostaa bitcoineja PayPalilla. Vuonna 2016 xCoins oli yksi harvoista alustoista, joista voit ostaa bitcoinia PayPalin avulla. xCoins tukee myös kaikkia yleisimpiä luottokortteja ja muita käteviä maksutapoja.

Tyypillisesti bitcoinin ostaminen PayPalilla on haastavaa takaisinperinnän mahdollisuuden vuoksi. xCoins on löytänyt keinon kiertää tämän, koska yritys ei teknisesti myy sinulle bitcoinia: se vain lainaa sinulle bitcoinia. Yhdistät luotonantajaan, lähetät rahaa kyseisen lainanantajan PayPaliin, ja sitten lainanantaja lähettää sinulle bitcoinia.

miten-xcoins-toimii

XCoins-lainausprosessi on myynnin ja lainan välillä. Aluksi ostaja ilmoittaa kuinka monta bitcoinia ostaa. Ostaja suorittaa henkilöllisyystodistuksen loppuun ja tallettaa sitten lainatun määrän USD-vastaavaksi. Ostajan on myös lisättävä luottokortti tai PayPal-käsittelymaksut ja kiinteä rahamäärä, joka toimii lainan korona.

Tämän ainutlaatuisen lainausrakenteen vuoksi xCoins ei veloita teknisesti lainasta jatkuvaa korkoa. Korko on jo sisäänrakennettu kertamaksuna. XCoinsin kanssa ostettujen bitcoinien kokonaispalkkiot ovat kuitenkin yleensä yli 20%, joten maksat varmasti palkkion xCoinista riippumatta.

Otettuasi lainan xCoinsin avulla voit maksaa lainan milloin tahansa saadaksesi takaisin USD-talletuksesi miinus palkkiot. Sinun on palautettava lainaamasi bitcoinin USD-arvo. Jos lainasit yhden BTC: n, kun BTC oli esimerkiksi 10000 dollaria, ja sitten BTC nousi 20000 dollariin, sinun on palautettava vain 0,5 BTC (USD summa on sama).

using-xcoins-tips

xCoinsin avulla voit myös lainata bitcoineja alustan kautta. Lainanantajana päätät, kuinka paljon olet valmis lainaamaan Yhdysvaltain dollareina, ja talleta sitten summa xCoins-tilillesi. xCoins yhdistää sinut automaattisesti ostajien (lainanottajien) kanssa, ja nämä lainanottajat tallettavat rahaa suoraan PayPal-tilillesi.

xcoins-payment-metodit

xCoins on myös yksi harvoista luotonantoalustoista, jotka tarjoavat voittomarginaalitakuun. xCoins takaa voiton lainanantajille. Jos lainanantajan voittomarginaali laskee jostain syystä alle 50% lainasta, xCoins palauttaa lainanantajalle eron saadakseen takaisin vähintään 50%: n voittomarginaalin.


xcoins-crypto-lainausalusta

xCoins on yksityinen yritys, joka perustettiin 1. huhtikuuta 2016 Santa Monicassa Yhdysvalloissa. Yhtiöllä on neljä rekisteröitynyttä työntekijää, perustajan Sergey Nikitinin johdolla. Näiden perustietojen lisäksi meillä on vain vähän tietoja siitä, kuka johtaa yritystä tai miten se toimii. Kourallinen sponsoroituja lehdistötiedotteita on julkaistu verkossa, mutta se siitä. Yhtiö toimii nimellä Aspect Intl, Inc..

Avainominaisuudet

XCoinsin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

Osta Bitcoin PayPalilla: xCoins oli yksi ensimmäisistä alustoista, jonka avulla voit ostaa bitcoinia turvallisesti ja helposti PayPalin avulla. Ennen xCoinsia Bitcoinin ostaminen PayPalilla oli vaikeaa takaisinperinnän mahdollisuuden vuoksi. Voit ostaa bitcoinia xCoinsin kautta suoraan PayPal-luottosi tai PayPal-saldosi avulla.

Osta Bitcoin pankkikortilla ja pankkisiirrolla: xCoins tukee maksukorttiostoja ja pankkisiirtoja ACH: n kautta.

Maksa luottokorteilla: xCoins hyväksyy luottokorttimaksut PayPalin kautta.

xcoins-buy-bitcoin-options

Yksinkertainen maksurakenne: Monilla laina-alustoilla on monimutkaiset maksurakenteet tai naurettavan korkeat korot. Sillä välin xCoinsilla on yksinkertainen palkkiorakenne, joka on rakennettu suoraan lainaan. On helppo nähdä, kuinka paljon maksat etukäteen ostamastasi bitcoinista.

Ansaitse rahaa Bitcoinistasi: Jos haluat ansaita rahaa bitcoineistasi, voit rekisteröityä alustalle luotonantajana. Talleta summa, jonka haluat lainata, ja odota, kunnes xCoins sopii sinulle ostajien kanssa.

Osta Bitcoin muutamassa minuutissa: Monet vaihdot saavat sinut odottamaan päiviä henkilöllisyytesi vahvistamiseksi ja bitcoinin ostamiseksi ensimmäistä kertaa. Sillä välin xCoins toimii eri tavalla, jolloin saat bitcoinisi muutamassa minuutissa.

P2P Marketplace: Samoin kuin LocalBitcoins, xCoins antaa sinun selata markkinoita täynnä lainanantajia, jotka tarjoavat palveluitaan. Luotonantomarkkinat ovat kilpailukykyiset, vaikka luotonantopalkkiot eivät laske alle.

xCoins-lompakko: xCoinsissa on sisäänrakennettu lompakko, jonka avulla voit nopeasti vastaanottaa bitcoinia ja käyttää sen sitten suoraan lompakosta.

Hintavaihteluiden säätimet: Mitä tapahtuu, jos BTC: n hinta nousee tai laskee lainan aikana? Lainat ovat aina dollareina. Jos lainasit yhden BTC: n hintaan 10000 dollaria, mutta bitcoinin hinta on nyt 20000 dollaria, sinun on palautettava vastaava BTC: n vastaava USD-määrä, joka on 0,5 BTC (10000 dollaria)..

Automaattinen järjestelmä: Vertailukelpoiset verkkosivustot, kuten LocalBitcoins, vaativat ostajia ja myyjiä suorittamaan kaupan manuaalisesti käyttämällä eri menetelmiä (ostajan tai myyjän asettamat). XCoinsilla tämä prosessi on kaikki automatisoitu. xCoins seuraa käyttäjien maksuja ja vapauttaa bitcoineja ostajalle / luotonsaajalle.

Laina niin vähän kuin 20 dollaria Bitcoinia: xCoinsin avulla pääset alkuun vain 20 dollarilla. Sinun ei tarvitse tallettaa merkittävää summaa rahaa ansaitaksesi rahaa salaustilillesi.

Voittomarginaalitakuu: xCoinsilla on voittomarginaalitakuu. xCoins väittää olevansa ainoa sijoitusalusta, joka takaa voiton. Jos voittomarginaali laskee alle 50 prosentin lainanantajille, xCoins korvaa eron saadakseen sinut takaisin vähintään 50 prosentin voittomarginaaliin.

Lainan helppo takaisinmaksu: xCoins helpottaa lainan takaisinmaksua. Ota vain yhteyttä lainanantajaan, kun olet valmis maksamaan lainan takaisin. Siirrä sitten bitcoin-määrä takaisin hänen bitcoin-lompakkoonsa. Sitten lainanantaja suorittaa maksun PayPal-tilillesi. Lainanottajan on maksettava kaikki käsittelymaksut ja pankkisiirtomaksut.

Yli 25 000 asiakasta: Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 2016 xCoins on palvellut yli 25 000 asiakasta yli 40 maassa ympäri maailmaa.

xCoins-valuutat ja -parit

xCoins käsittelee vain bitcoinia (BTC) ja Yhdysvaltain dollareita (USD). Alustalla ei ole muita fiat-valuuttoja tai kryptovaluuttoja.

xCoins-tuetut talletus- ja nostomenetelmät

xCoins tukee pankkikortteja, luottokortteja, PayPalia ja pankkisiirtoja (ACH: n kautta). Suurin osa siirroista tapahtuu PayPalin avulla (mukaan lukien PayPal-hyvitykset tai PayPal-saldosi). Siirrät rahaa suoraan lainanantajalle näiden menetelmien avulla. Samaan aikaan lainanantaja tallettaa BTC: n xCoinsiin. xCoinsilla ei ole USD: tä.

xCoins-rekisteröinti ja kirjautumisprosessi

xCoinsilla on yksinkertainen rekisteröinti- ja kirjautumisprosessi. Käyttäjien on suoritettava henkilöllisyystodistuksen perustiedot lainaamalla tai lainattamalla rahaa alustan kautta, mukaan lukien ladattava valokuva sinusta, jolla on valtion myöntämä valokuvallinen henkilöllisyystodistus ja paperinpala, johon on kirjoitettu tämän päivän päivämäärä ja XCOINS.

xCoins Trading

xCoins on bitcoin-laina-alusta, joka yhdistää lainanantajat lainanottajiin. Kaikki kaupat tehdään BTC: llä ja USD: llä.

xCoins-palkkiot

Maksat keskimäärin 15-20% bitcoinin ostamisesta tai lainaamisesta xCoinsilla.

xCoins mainostaa näkyvästi kilpailukykyisiä palkkionsa väittäen, että luotonantajat kilpailevat keskenään tarjotakseen teoreettisesti parhaan mahdollisen koron. Todellisuudessa xCoins ei salli luotonantajien asettaa maksua alle 15 prosentin. Se on korkeampi maksu kuin keskimääräinen bitcoin-vaihto.

Muista, että xCoins ei veloita juoksevia korkopalkkioita, joten tämä 15%: n ja 20%: n välinen maksu on ainoa foorumin perimä maksu riippumatta laina-ajasta.

xCoinsin turvallisuuskysymykset ja seisokit

xCoins herätti kiistaa vain muutama kuukausi julkaisun jälkeen. Joulukuussa 2016 foorumi hakkeroitiin, ja käyttäjät menettivät merkittävän määrän bitcoinia xCoins-lompakkoistaan. Sitä ei koskaan paljastettu, oliko hakkerointi sisäinen työ vai ulkoinen hyökkäys. XCoins näyttää kuitenkin korvaavan kaikki bitcoin-hakkeroinnin käyttäjät kokonaan.

xCoins Helppokäyttöinen

xCoins on helppokäyttöinen. xCoins hoitaa lainanoton automaattisesti, vaikka lainanottajien on otettava yhteyttä lainanantajiin aina, kun he ovat valmiita maksamaan lainan.

xCoinsin luottamus ja yksityisyys

xCoins ei ole kokenut merkittäviä, julkisesti ilmoitettuja tietoturvaloukkauksia tai tietovuotoja. Yritys ei paljasta paljoakaan tietoa itsestään tai siitä, ketkä ovat tekemisissä yrityksen kanssa, ja xCoinsin läpinäkyvyys on rajallinen.

xCoins-asiakaspalvelu

xCoins ei ole liian avoin yrityksen tiedoissa. Yritys kuitenkin julkaisee asiakaspalvelunumeron, sähköpostiosoitteen ja fyysisen osoitteen:

 • Sähköposti: [email protected]
 • Puhelin: +3 310-589-4556 tai +1 310-589-4556
 • Osoite: 1541 Ocean Ave., Suite 200, Santa Monica, CA 90401

xCoinsilla on myös tukipalvelu, joka on käytettävissä klo 8–17 PST maanantaista perjantaihin, lukuun ottamatta yleisiä vapaapäiviä. Huolimatta yrityksen läpinäkyvyyden puutteesta yhtiöllä näyttää olevan kunnollinen asiakaspalvelu.

xCoins-käyttöopas: xCoins-ohjelmiston asennus ja käyttö

XCoinsin käyttöönotto ja käyttö on samanlainen kuin rekisteröityminen mille tahansa salauksenvaihto- tai salauslaina-alustalle. Loit tilisi, vahvistat sähköpostiosoitteesi ja täydennät henkilöllisyyden vahvistamisen.

1. Rekisteröidy

Käy osoitteessa xCoins.io ja napsauta sitten Rekisteröidy-painiketta sivun oikeassa yläkulmassa.

sign-up-xcoins-tili

Kirjoita etunimesi, sukunimesi ja sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiosoitteesi on xCoins-kirjautumistunnuksesi.

liittyä-xcoins

2. Todentaminen

Saat sähköpostiosoitteen ja vahvistuskoodin. Kopioi koodi ja liitä se sitten xCoins-ikkunaan.

Tässä vaiheessa voit myös kirjoittaa tarjouskoodin tai jättää sen tyhjäksi.

xcoins-promo-koodi

Sitten sinua pyydetään antamaan salasana ja valitsemaan maasi.

3. Kahden tekijän todennus

Sinun on annettava puhelinnumero vahvistaaksesi tilisi tekstiviestillä tai äänellä. Kirjoita puhelinnumerosi ja napsauta sitten Vahvista. Saat puhelun tai tekstiviestin koodilla.

xcoins-turvallisuus-valtuutus

4. henkilöllisyystodistus

xCoins vaatii käyttäjiä tarkistamaan henkilöllisyytensä lainaamalla tai lainaamalla bitcoinia alustalla. Todentamisprosessi on hieman intensiivisempi kuin tavanomaisessa vaihdossa:

Vaihe 1) Napsauta kuitenkin nimesi yläpuolella ruudun oikeassa yläkulmassa kohtaa ”Henkilötodistus”.

Vaihe 2) Kirjoita sana XCOINS ja tämän päivän päivämäärä paperille tai muistiinpanolle

Vaihe 3) Pidä henkilötodistustasi ja muistiinpanoa yhdessä ja ota sitten selfie verkkokamerallasi tai älypuhelimellasi

Vaihe 4) Lähetä valokuvatiedosto

Kuvallisen henkilötodistuksen nimen on vastattava maksavan henkilön nimeä.

xcoins-käyttäjän vahvistus

Hyväksyttäviä henkilöllisyystodistuksia ovat liittovaltion tai osavaltion henkilökortti, ajokortti, passi tai muut valtion myöntämät asiakirjat nimesi ja valokuvasi kanssa

5. Maksutapa

Vahvistettuasi henkilöllisyytesi voit tallettaa rahaa xCoins-lompakkoon.

xcoins-lainaa-bitcoin-lompakko

Jos aiot lainata bitcoinia xCoinsin kautta, voit tallettaa BTC: n xCoins-bitcoin-lompakkoon. Sinun on tehtävä tämä ennen yhteydenottoa luotonsaajaan.

Jos aiot ostaa / lainata bitcoinia xCoinsin kautta, voit siirtää dollaria PayPalilla, pankkisiirrolla, luottokorteilla tai maksukorteilla. Siirrät rahaa vasta sovittuasi luotonantajan kanssa.

Voit hallita omistustasi milloin tahansa napsauttamalla yläreunassa olevaa Oma lompakko -kohtaa.

6. Bitcoinin lainaaminen tai lainaaminen

Kun bitcoin on talletettu xCoins-lompakkoon, voit lainata bitcoinia mahdollisille lainanottajille. xCoins vastaa tarjoustasi tarvitsevaan lainanottajaan ja hoitaa sitten tapahtuman puolestasi. Aloita lainausprosessi napsauttamalla ‘Lend Bitcoin’ ylävalikosta.

Jos lainat bitcoinia, voit aloittaa napsauttamalla yläreunan valikkoriviltä Hae Bitcoin. Näet luettelon käytettävissä olevista bitcoin-lainatarjouksista, mukaan lukien kokonaishinta, jonka voit odottaa maksavan jokaisesta, sekä käytettävissä oleva vähimmäis- ja enimmäismäärä.

7. Peruuttaminen

Voit nostaa bitcoinisi xCoinsista milloin tahansa siirtymällä yläreunan Oma lompakko -kohtaan ja napsauttamalla sitten Nosta Bitcoin.

Vaihtoehtoisesti voit vaihtaa bitcoinisi toiseen kryptovaluuttaan napsauttamalla Vaihda salausvaluuttoja -painiketta. Sinut ohjataan kolmannen osapuolen keskukseen nimeltä Bitior tapahtuman suorittamiseksi.

Viimeinen sana

xCoins on bitcoinin lainanotto- ja lainausalusta, joka näyttää kilpailevilta huippukilpailijoilta, kuten BlockFi ja Nexo. Lainanottajat voivat ostaa bitcoinia ainutlaatuisilla maksuvaihtoehdoilla, kuten PayPal, maksukortit, luottokortit ja pankkisiirrot, maksamalla kokonaismaksut 15-20% samalla kun lainaa bitcoinia mihin tahansa aikaan.

Samaan aikaan lainanantajat voivat ansaita korkoa bitcoin-omistuksestaan. Talleta vain bitcoin xCoinsiin ja ansaitse sitten korkoa, kun xCoins sopii sinulle lainanottajan kanssa.

xCoins on toiminut sujuvasti vuodesta 2016 lähtien. Sivustolla on ainutlaatuinen liiketoimintamalli (etenkin lainanantajien voittotakuu), mutta se näyttää olevan laillinen tapa lainaajille ja lainanantajille olla vuorovaikutuksessa keskenään.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map