PrimeXBT Exchange: Hallitse salauksen käyttäjän tarkistusopas

primexbt-vaihto-arvostelu

Kuinka käyttää, käydä kauppaa ja rekisteröityä PrimeXBT-salauspörssiin

PrimeXBT on bitcoin-kaupankäyntialusta, joka tarjoaa vipuvaikutteista kauppaa useilla digitaalisilla omaisuuserillä. Vuonna 2018 perustettu PrimeXBT tarjoaa helpon, nimettömän salauksen kaupan käyttäjille yli 150 maassa.

ominaisuudet

 • Nimetön digitaalinen omaisuuden vaihto, jonka vipuvaikutus on jopa 1000x
 • Ei tarkastusvaatimuksia
 • Yksinkertainen käyttöliittymä

Talletusmenetelmät

 • Bitcoin
 • Changelly
 • Visa tai MasterCard

Plussat

 • KYC: tä tai käyttäjän vahvistusta ei vaadita
 • Vähintään 30 omaisuuden hyödyntäminen 100x – 1000x
 • Käy kauppaa salauksella, valuutalla, indekseillä, hyödykkeillä ja muulla

Haittoja

 • Rajoitettu sääntelyn valvonta, noudattaminen tai luottamus
 • Rajoitettu asiakaspalvelu eikä 24/7 asiakastukea
 • Riskialtis kaupankäyntiympäristö, jossa on 1000x vipuvaikutus ja tuntemattomat käyttäjät

Johdanto

PrimeXBT on bitcoin-pohjainen alusta, joka tarjoaa vipuvaikutteista kauppaa useilla digitaalisilla varoilla, mukaan lukien bitcoin, Ethereum, Litecoin ja Ripple. PrimeXBT perustettiin vuonna 2018 tavoitteenaan välttää muiden salauspörssien kohtaamia ongelmia, mukaan lukien matala likviditeetti ja henkilöllisyyden todentamisvaatimukset. Alustan tarkoituksena on myös tarjota käyttäjille huipputason likviditeetti ja laaja valikoima kaupankäyntivälineitä samalla, kun se tarjoaa käyttäjäystävällisen kokemuksen.

PrimeXBT aloitti vipuvaikutteisen salauksen kaupankäynnin 4. helmikuuta 2019, jolloin seurauksena oli valtava seuraaja. Käyttäjät arvostavat myös sitä, että PrimeXBT tarjoaa 24/7 asiakaspalvelua kuudella eri kielellä.

Yksi PrimeXBT: n tärkeimmistä haitoista on, että rekisteröinti on tällä hetkellä suljettu Yhdysvaltojen ja Kanadan asukkaille. Meillä ei kuitenkaan ollut ongelmaa rekisteröidä anonyymiä Prime XBT -tiliä kummastakin maasta käyttämättä välityspalvelinta: älä vain valitse Yhdysvaltoja tai Kanadaa avattavasta luettelosta ja olet valmis lähtemään.

Kaiken kaikkiaan PrimeXBT on sääntelemätön salausvaihto, jossa nimettömät käyttäjät voivat käydä kauppaa samalla, kun he käyttävät jopa 1000x vipuvaikutusta. Se on riskialtista paikka tehdä kaikenlaisia ​​kauppoja, ja tällaiset vaihdot nousevat ja laskevat koko ajan. Jos kuitenkin etsit anonyymia vaihtoa, jossa voit käydä salausvaluuttoja, hyödykkeitä, indeksejä ja valuuttoja yhdellä alustalla, etkä välitä riskistä, PrimeXBT voi olla oikea valinta sinulle.

primexbt-salausvaihto-marginaali-vaatimukset

Avainominaisuudet

PrimeXBT: n tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

Vipu: PrimeXBT tarjoaa vipuvaikutteisia kauppoja useilla kryptovaluutoilla, mikä lisää potentiaalisia voittojasi ja mahdollisia menetyksiäsi. PrimeXBT tarjoaa alan korkeimpia vipuvaikutuksia, mukaan lukien jopa 100-kertainen vipuvaikutus salausvaroihin ja 1000x valuuttakursseihin, indekseihin ja hyödykkeisiin.

Lähetysjärjestelmä: PrimeXBT tarjoaa tytäryhtiöiden suositusjärjestelmän, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita 20% ohjaamalla uusia käyttäjiä alustalle. Tasopohjaisen viittausjärjestelmän avulla käyttäjät voivat ansaita palkkioita jopa kolmella tasolla syvällä monitasoisella markkinointityylisellä viittausjärjestelmällä.

Kilpailukykyiset palkkiot: PrimeXBT tarjoaa alhaiset, kilpailukykyiset maksut. Kaikista salausvarojen kaupoista peritään kiinteä 0,05 prosentin kaupankäyntimaksu. Lainanoton kustannukset (ts. Yön yli -rahoitus) riippuvat kohde-etuuden likviditeetistä ja kaupankäynnin pituudesta, vaikka palkkiot ovat samat sekä pitkille että lyhyille positioille. Jos kauppias avaa ja sulkee position saman päivän kuluessa, elinkeinonharjoittaja ei maksa yön yli -rahoitusmaksuja.

Nimetön tili ilman KYC: tä: PrimeXBT antaa sinun luoda tilin ilman minkäänlaista KYC-vahvistusta. Tilisi voi olla täysin tuntematon, eikä sinulla ole mitään vaikeuksia käydä kauppaa omaisuudella alustalla.


Turvallisuus: Kuten kaikissa salausvaihdoissa, PrimeXBT painottaa suuresti turvallisuutta. PrimeXBT: llä on käytössä kyberturvallisuuskehys, joka suojaa käyttäjien omaisuutta ulkopuolisilta uhilta. PrimeXBT kannustaa myös kaksivaiheisen todennuksen (2FA) käyttöön käyttäjien varojen turvaamiseksi entisestään. Muita PrimeXBT: n hienoja turvaominaisuuksia ovat tiettyjen osoitteiden lisääminen sallittujen luetteloon, mikä tarkoittaa, että tililläsi on oikeus nostaa varoja vain erityisesti hyväksymiisi osoitteisiin. Plus, PrimeXBT väittää, että vain pieni osa varoista pidetään kuumissa lompakoissa, kun taas loput varat pidetään turvallisissa kylmäsäilytyslompakoissa.

Asiakaspalvelu: PrimeXBT tarjoaa ympärivuorokautisen tuen erillisen tukisähköpostin kautta, vaikka puheluita tai live-chat-vaihtoehtoja ei ole käytettävissä. Tukivasteajat eivät ole läheskään yhtä nopeita kuin johtavien keskustelujen aikana, vaikka useimmat kyselyt saavat vastauksen 48 tunnin kuluessa.

PrimeXBT-valuutat ja -parit

PrimeXBT antaa käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa yli 30 omaisuuteen. Voit käydä kauppaa kryptovaluutoilla, kuten bitcoinilla, Litecoinilla ja Ethereumilla. Voit myös käydä kauppaa indekseillä, kuten S&P 500, varat kuten kulta tai valuuttaparit kuten EUR / USD. PrimeXBT: n kanssa saatavissa olevat valuutat ja parit sisältävät:

 • Salausvaluutat: BTC, ETH, XRP, LTC ja EOS
 • Indeksit: S&P 500, FTSE100, Japani ja paljon muuta
 • Forex: 25+ suurinta fiat-valuuttaparia
 • Hyödykkeet: Öljy, kulta ja muut

Tuettujen valuuttojen ja parien luettelo vaihtelee kuukausittain.

primexbt-trading-limiitit

PrimeXBT: n tukemat talletus- ja nostomenetelmät

 • Bitcoin
 • Changelly
 • Visa tai Mastercard

Rekisteröinnin jälkeen PrimeXBT antaa sinulle henkilökohtaisen bitcoin-talletusosoitteen. Lähetä vain bitcoin kyseiseen osoitteeseen, ja se näkyy tililläsi pian sen jälkeen. Tällä hetkellä voit tallettaa bitcoinin vain suoraan PrimeXBT: lle.

primexbt-krypto-vaihto-osta-peruutus-menetelmät

PrimeXBT: n avulla voit kuitenkin tallettaa myös Visa- ja Mastercard-korttien kautta kolmansien osapuolien maksupalveluntarjoajien kautta. Voit tallettaa myös Changellyllä, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että voit tallettaa minkä tahansa valuutan alustalle. Ole kuitenkin tietoinen maksuista.

PrimeXBT-rekisteröinti ja kirjautumisprosessi

PrimeXBT: llä on yksi nopeimmista ja helpoista rekisteröintiprosesseista, jotka löydät salausmaailmasta. KYC / AML-vahvistusta ei vaadita. Itse asiassa sinun tarvitsee vain vahvistaa sähköpostiosoitteesi kaupankäynnin aloittamiseksi.

primexbt-exchange-lompakko

Sinun ei tarvitse antaa oikeaa nimesi. Voit halutessasi pysyä alustalla täysin tuntemattomana. Niin kauan kuin sinulla on bitcoin, voit käydä kauppaa PrimeXBT: n kanssa. Puhelinnumeron vahvistamista, ajokortin vahvistamista, osoitetodistuksen vahvistamista tai selfien vahvistamista ei vaadita.

Aloita rekisteröintiprosessi napsauttamalla Sign-Up PrimeXBT-pääsivulla. Seuraa sitten oppaamme alaosassa olevaa opetusohjelmaa.

PrimeXBT-kauppa

PrimeXBT: llä on tavallinen kaupankäyntirajapinta, joka on samanlainen kuin muissa salauspörsseissä. Saat kaupankäyntinäkymän, jossa on kaavio sekä luettelo käytettävissä olevista markkinoista vasemmalla. Yläpalkissa näkyy saldo, oma pääoma, realisoitumaton PL ja käytetty marginaali muiden mittareiden joukossa.

Voit mukauttaa kojelautaa haluamallasi tavalla. Voit muuttaa esimerkiksi kaavion tyyliä, tarkastella toimintalokiasi tai tarkistaa kaupankäyntihistoriasi.

Voit tehdä kaupan napsauttamalla haluamaasi paria oikeanpuoleisesta palkista. Valitse sitten summa, jonka haluat ostaa tai myydä, ennen kuin napsautat vihreää Osta- tai Punainen-painiketta.

PrimeXBT: n suosituimpia pareja syyskuusta 2019 alkaen ovat BTC / USD, ETH / USD, EOS / USD, LTC / USD, XRP / USD, ETH / BTC ja LTC / BTC.

primexbt-pörssi-kaupankäyntimaksut

PrimeXBT-palkkiot

PrimeXBT tarjoaa seuraavan palkkiorakenteen:

 • Vähimmäistalletus: 0,001 BTC
 • Tarjottu vipuvaikutus: Jopa 1000x
 • Kauppamaksu: 0,05%
 • Talletusmaksu: ilmainen
 • Nostomaksu: 0,0005 BTC
 • Rahoitusmaksut: – 8,0 dollaria per 1 BTC päivässä (pitkä tai lyhyt)

primexbt-pörssi-hinnoittelu

PrimeXBT: n turvallisuuskysymykset ja seisokit

PrimeXBT lanseerattiin vuonna 2018, eikä tähän mennessä ole aiheutunut tunnettuja turvallisuusongelmia, rikkomuksia tai seisokkeja. Se ei ole arvostetuin foorumi, ja tiedämme vähän siitä, kuka on alustan takana tai missä se toimii, mutta pörssi ei ole kärsinyt julkisesti ilmoitetuista hakkeroista.

Helppokäyttöisyys

PrimeXBT: llä on samanlainen käyttöliittymä kuin kaikilla valuuttakaupoilla tai salauskauppapaikoilla, mukaan lukien yksinkertaiset markkina- tai limiittitilaukset, muokattavat kaaviot ja paljon muuta. Jos olet käyttänyt muita salakirjoitusalustoja, PrimeXBT on heti tuttu. Se ei myöskään ole niin aloittelijaystävällinen kuin aloittelijoille keskittynyt alusta, kuten Coinbase tai Coinmama.

Luottamus ja yksityisyys

PrimeXBT antaa meille vain vähän syytä luottaa alustaan. Vaihto ei vaadi KYC / AML-vahvistusta, eikä pörssi paljasta tietoja perustajista, tiimistä tai sijainnista. Se on halpa vaihto ilman mitään näennäisiä sääntelymenettelyjä, joten luottamus ja yksityisyys ovat täydellisiä jokerimerkkejä.

Asiakaspalvelu

PrimeXBT käyttää sähköpostipohjaista asiakaspalvelua. Voit lähettää sähköpostia PrimeXBT: lle 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa, vaikka vastauksen saaminen voi viedä 48 tuntia tai enemmän.

PrimeXBT-käyttöopas: Kuinka asentaa ja käyttää PrimeXBT: tä

1. Rekisteröidy

Napsauta Rekisteröidy-painiketta PrimeXBT-kotisivulla.

primexbt-login-signup

Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napsauta sitten Rekisteröi.

Seuraavalla sivulla valitset maasi. Yhdysvaltojen ja Kanadan asukkaille on virallisesti asetettu käyttöympäristön käyttö, vaikka meillä ei ollut ongelmia kirjautumisesta kumpaankaan maahan käyttämättä välityspalvelinta.

Napsauta lopuksi Valmis-painiketta. Tilillesi lähetetään sähköposti.

2. Todentaminen

Napsauta kyseisen sähköpostin linkkiä vahvistaaksesi sähköpostiosoitteesi ja suorittaaksesi aktivoinnin.

primexbt-tietoturvatarkastus

Vahvistettuasi sähköpostiosoitteesi napsauta Jatka rahataksesi tiliäsi.

primexbt-exchange-register-vahvistus

Tilisi rahoittaminen ei ole tarpeen lisätarkistusta varten. PrimeXBT ei vaadi sinua käyttämään oikeaa nimeä tai vahvistamaan henkilöllisyyttäsi millään tavalla, muodolla tai muodossa.

primexbt-vaihto-tili

3. Maksutapa

Voit rahoittaa tiliäsi käymällä talletussivulla. Näet bitcoin-lompakon osoitteen. Voit lähettää bitcoinin kyseiseen bitcoin-osoitteeseen. Tai voit tallettaa rahaa Changellyllä tai Visa- tai Mastercard-kortilla. PrimeXBT: n minimitalletusraja on 0,01 BTC.

primexbt-vaihto-talletus

4. Salausvaluutan ostaminen

PrimeXBT: llä on samanlainen kaupankäyntirajapinta kuin muilla suurilla salauksenvaihtofoorumeilla. Suurin ero on, että voit käyttää 100x – 1000x vipuvaikutusta tietyillä pareilla.

primexbt-pörssi-osto-kryptovaluutta

PrimeXBT: n enimmäistilauskoko on 15 BTC. Tilauksen vähimmäiskokoa ei ole. Kaupan tekemiseksi valitse vain haluamasi pari, syötä summa, jonka haluat ostaa tai myydä, ja napsauta sitten osta tai myy-painiketta. Raja- ja markkinatilauksia on saatavana. Voit myös antaa pysäytysmääräyksiä pysäytyshäviön tai voittokomennon antamiseksi tilauksellesi.

PrimeXBT: llä ei ole kehittyneitä kaupankäyntityökaluja näiden ominaisuuksien lisäksi. Sillä on kuitenkin One Cancels the Other (OCO) -kauppakomento auttaakseen salkkuasi automatisoimaan.

5. Peruuttaminen

Voit nostaa napsauttamalla Tilit-välilehden Nosta-painiketta. Jos varojasi käytetään tällä hetkellä kaupankäyntiin, sinun on ensin nostettava rahasi lompakkoon, ennen kuin ne voidaan nostaa käteisenä.

Syötä kohdeosoitteesi ja summa ja napsauta sitten Lähetä vetää-painiketta, jotta nosto voidaan suorittaa loppuun.

Viimeinen sana

PrimeXBT on online-pörssi, jossa voit käydä kauppaa kryptovaluutalla, indekseillä, varoilla, fiat-valuutoilla ja muulla. Pörssillä ei ole minkäänlaista sääntelyvalvontaa tai käyttäjien todentamisvaatimuksia. Niin kauan kuin sinulla on voimassa oleva sähköpostiosoite ja vähän bitcoinia, voit aloittaa kaupankäynnin alustalla heti. Tämä Master The Crypto PrimeXBT -katsausopas toivoo auttaneen sinua ymmärtämään paitsi kuinka käyttää, käydä kauppaa ja rekisteröityä kaupankäyntialustalle, myös miten se eroaa Binancesta, Geminiistä, Krakenista, Bittrexistä ja vastaavista.

Jos etsit turvallista, suojattua ja säänneltyä ympäristöä kryptovaluuttakaupalle, PrimeXBT ei ole oikea valinta. Jos haluat nopean ja yksinkertaisen vaihdon, jossa voit nimettömästi hyödyntää kauppoja 100x: stä 1000x: iin, PrimeXBT voisi olla hyvä vaihtoehto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map