Opas parhaisiin kryptovaluutanvaihtofoorumeihin

Tässä oppaassa tarkastellaan parhaita kryptovaluutan vaihtoalustoja, keskittyen erityisesti fiat-hyväksyviin kryptovaluutan vaihtoihin.

parhaat krypto valuutanvaihto, krypto valuutan vaihto, kryptovaluutan vaihtoalustat, vaihtoalustat, Opas parhaisiin krypto valuutan vaihtoalustoihin

Jotta voit aloittaa sijoittamisen kryptovaluuttoihin ja rahakkeisiin, sinun on ensin avattava tili kryptovaluutan pörssissä. A kryptovaluutan vaihto on yksinkertaisesti foorumi, joka helpottaa kryptovaluuttakauppaa lukuisien ostajien ja myyjien keskuudessa. Tunnustamme, että voi olla pelottavaa arvioida, mikä vaihto on hyvä vai mikä ei, ja tämä artikkeli opastaa sinua parhailla markkinoilla tällä hetkellä parhaiten hyväksyvillä kryptovaluutanvaihtofoorumeilla.

(Lue lisää: Crypto Beginners Guide: 5 asiaa, jotka salauksen aloittelijoiden tulisi tietää)

Vaiheittainen kryptovaluuttakaupan prosessi

Jos olet uusi salausvaluuttamarkkinoilla, ensimmäinen askel olisi löytää fiat-pohjainen kryptovaluutanvaihto, jonka avulla voit tallettaa paikalliset rahasi. Tiukkojen sääntöjen vuoksi kaikki fiat-hyväksyvät vaihdot edellyttävät, että vahvistat tilisi ennen varojen tallettamista. Sinun on suoritettava Know-Your-Customer (KYC) -prosessi lähettämällä henkilöllisyystodistus ja muut henkilökohtaiset tiedot.

Sinun tulisi ensin löytää vaihto kotimaastasi, jotta voit muuntaa rahaa pankkitililtäsi Bitcoiniksi, perusvaluutaksi.

On tärkeää huomata, että kaikki salausvaihdot eivät hyväksy fiat-rahaa; jotkut pörssit sallivat vain kolikoiden (yleisimmin Bitcoin) tallettamisen muiden vaihtoehtoisten kolikoiden ostamiseksi. Bitcoin on suosituin salaus, jota tarjotaan melkein kaikissa kryptovaluutan pörsseissä ja edustaa porttia muiden kolikoiden ostamiseen. Fiat-hyväksyvät pörssit tarjoavat yleensä vain pienen määrän kolikoita ja niillä on alhaisempi likviditeetti markkinoilla kuin vain kryptovaluutanvaihto.

Jos haluat ostaa muita altcoineja ja rahakkeita, sinun on tehtävä seuraava:

Vaihe 1: Avaa kotimainen salausvaihto maassasi ja vahvista tilisi (lähetä henkilöllisyystodistus)

Vaihe 2: Talleta varat pankkitililtäsi salausvaihtotilillesi ja aloita Bitcoinin ostaminen

Vaihe 3: Avaa salakirjoitustili, joka tarjoaa useita muita kolikoita. Yleensä nämä pörssit eivät hyväksy fiat-talletuksia ja sallivat vain kolikkotalletukset

Vaihe 4: Kun olet vahvistanut tilisi, siirrä paikallisesta pörssistä ostamasi Bitcoin uuteen salausvaihtoon ja voit aloittaa muiden kolikoiden ostamisen Bitcoinilla

(Katso myös: Opas kryptovaluuttakaupan perusteisiin: Johdatus salaustekniseen analyysiin)

Parhaat Fiat-hyväksyvät kryptovaluutanvaihdot

Katsotaanpa joitain fiat-hyväksyviä kryptovaluutanvaihtoja, jotka olemme luokitelleet turvallisuuden, sääntelyn, maksun, maksujen ja luottamustason mukaan.

Kolikkopohja

parhaat krypto-valuutanvaihto, krypto-valuutan vaihto, krypto-valuutan vaihtoalustat, vaihtoalustat, Opas parhaisiin krypto-valuutan vaihto-alustoihin

Monet luotettavat sijoittajat tukevat Coinbasea, ja siksi miljoonat ihmiset käyttävät sitä ympäri maailmaa. Syy siihen, että Coinbase on listan kärjessä, on se, että se on maailman luotettavimmat ja tunnetuimmat kaupankäyntialustat.

Coinbase on tällä hetkellä käyttäjien käytettävissä yli 30 maassa, ja se on myös suurin bitcoinin välittäjä. Asiakkailla on erilaisia ​​maksutapoja kryptovaluuttojen ostamiseen – pankkitilin, SEPA-siirtojen ja muiden maksutapojen kautta.

PLUSSAT

 • Mukava tapa uusille käyttäjille ostaa
 • Korkeampi likviditeetti ja ostorajat
 • Tähän tallennettu valuutta on Coinbase-vakuutuksen takaama
 • Huomattava määrä mainetta ja turvallisuutta

HAITTOJA

 • Keskinkertainen asiakaspalvelutuki
 • Maksutavat ovat rajoitetut
 • Rajoitetut maat tukevat

(Lue myös: Opas kryptovaluutan arvostamiseen: Kuinka arvostaa kryptovaluutta)

Cex.io

parhaat krypto valuutanvaihto, krypto valuutan vaihto, kryptovaluutan vaihtoalustat, vaihtoalustat, Opas parhaisiin krypto valuutan vaihtoalustoihin

Toiseksi luettelossa on Cex.io, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita käytettäessä bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja. Vaihtoalustan avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa fiat-valuutalla kryptovaluuttojen kanssa ja päinvastoin mukavasti. CEX tarjoaa ostaa bitcoineja pienestä maksusta luottokorteilla. Asiakkaat voivat myös tehdä ostoksia ilmaiseksi pankkisiirrolla.

Käyttäjille, jotka haluavat käydä ammattimaista kauppaa, vaihtoalusta tarjoaa yksilöllisiä ja helppokäyttöisiä kaupankäynnin hallintapaneeleja ja marginaalikauppaa.

Aloittelijoille CEX tarjoaa välityspalvelun, joka auttaa heitä yksinkertaisemmilla tavoilla ostaa bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja, jotka ovat enemmän tai vähemmän verrattuna markkinakorkoon. Kun Cex.io -sivusto on turvallinen ja intuitiivinen, jotta salausvaluutat voidaan tallentaa turvalliseen kylmävarastoon.

PLUSSAT

 • Osta bitcoineja luottokortilla alhaisiin maksuihin
 • Kunnollinen vaihtokurssi
 • Suuri maailmanlaajuinen tuki
 • Maineikkain vaihtoalusta

HAITTOJA

 • Kattava tarkistusprosessi ostorajojen nostamiseksi
 • Asiakastuki on keskimäärin
 • Kryptovaluuttojen tallettaminen alustalle on kallista

(Katso lisää: Cryptocurrency Market -luokka: Cryptocurrency Exchange Coins)

PaikallisetBitcoins

parhaat krypto-valuutanvaihto, krypto-valuutan vaihto, krypto-valuutan vaihtoalustat, vaihtoalustat, Opas parhaisiin krypto-valuutan vaihto-alustoihin

LocalBitcoins on peer to peer (P2P) -vaihtofoorumi, jossa on ostajia ja myyjiä yli tuhansissa kaupungeissa ympäri maailmaa. LocalBitcoinsia käytetään Escrow-tili, missä ostajat ja myyjät sopivat samoista kauppaehdoista.

LocalBitcoinsin avulla voit tavata kauppiaita, jotka ostavat tai myyvät bitcoineja käteisenä, lähettävät rahaa PayPalin kautta tai jopa tallettavat rahaa pankkipisteeseen. Myyjiltä veloitetaan 1 prosentin palkkio, joka määrittää oman valuuttakurssin.

LocalBitcoinsilla on luokitusjärjestelmä, joka luokittelee kaikki kauppiaat, joilla on maine, ja näyttää avoimesti aikaisemman toimintansa.

PLUSSAT

 • Yksi yksityisimmistä ja turvallisimmista tavoista ostaa kryptovaluuttoja
 • Välitön siirto
 • Käyttäjäystävällinen ja helppo käyttää aloittelijoille
 • Erilaisia ​​maksutapoja kryptovaluuttojen ostamiseen
 • Henkilötodistusta ei vaadita

HAITTOJA

 • On esiintynyt huijauksia; varovaisuus on välttämätöntä
 • Käteisellä ostettaessa palkkiot ovat yleensä korkeammat
 • Rajoitettu ostomäärä
 • Valuuttakurssit ovat korkeat

(Lue lisää: Opas hajautettuun vaihtoon: Suosittujen DEX-laitteiden vertailu)

PÄÄTELMÄT

Tämä opas keskittyy suosituimpiin fiat-hyväksyviin kryptovaluutan vaihtoihin, ja vaikka tunnustamme, että on olemassa satoja muita pörssejä, valitsemamme pörssit menestyivät hyvin useissa tekijöissä, kuten turvallisuudessa, maksuissa ja julkisen luottamuksen tasossa. Käyttäjiä kehotetaan vahvasti käsittelemään asiaankuuluvaa tietoa kryptovaluutoista ja kaupankäynnistä, koska huijausten ja petosjärjestelmien määrä on tällä hetkellä sääntelemättömillä kryptovaluuttamarkkinoilla.

(Saatat myös olla kiinnostunut Will A Crash Bitcoinin hinnasta johtamaan sen kuolemaan?)

Hyödyllisiä resursseja aloittaaksesi

Jos aloitat matkan salakirjojen monimutkaiseen maailmaan, tässä on luettelo hyödyllisiä resursseja ja oppaita, jotka saavat sinut matkallesi:

parhaat krypto-valuutanvaihto, krypto-valuutan vaihto, krypto-valuutan vaihtoalustat, vaihtoalustat, Opas parhaisiin krypto-valuutan vaihto-alustoihin

Kaupankäynti & Vaihto

 • Salausopas 101: Parhaan salausvaluutan vaihto
 • Opas Bittrex Exchange: Kuinka käydä kauppaa Bittrexillä
 • Opas Binance Exchange: Kuinka avata Binance-tili ja mitä sinun pitäisi tietää
 • Opas Etherdelta Exchange: Kuinka käydä kauppaa Etherdelta
 • Opas kryptovaluuttakaupan perusteisiin: Johdatus salaustekniseen analyysiin
 • Kryptovaluuttakauppa: Kryptovaluuttakauppaparien ymmärtäminen & Kuinka se toimii
 • Salauskauppaa koskeva opas: 4 yhteistä karhua jokainen salauskauppias kokee
 • Opas kryptovaluutan likviditeetistä: Kuinka mitata likviditeettiä & Kauppa hyvin

Lompakot

 • Opas kryptovaluutta-lompakkoihin: miksi tarvitset lompakoita?
 • Opas kryptovaluutta-lompakkoihin: Bitcoin-lompakon avaaminen
 • Opas kryptovaluutta lompakkoihin: MyEtherWallet (MEW) avaaminen

Lue myös: Salauskaupan opas: 4 yleistä karhua, joita jokainen krypta-kauppias kokee ja opastaa salausvaluuttakaupan perusteisiin: Johdatus salaustekniseen analyysiin.

Ilmoittaudu nyt ilmaiseen kryptovaluutta-verkkoseminaariin oppiaksesi kaiken mitä sinun tarvitsee tietää salauksen sijoittamisesta.

Hanki meidän eksklusiivinen e-kirja joka opastaa sinut askel askeleelta aloittaaksesi rahan ansaitsemisen kryptovaluutta-sijoitusten kautta!

Voit myös liittyä Facebook-ryhmäämme osoitteessa Hallitse salaus: Edistynyt salausvaluuttaosaaminen esittää kysymyksiä salauksista!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner