Opas Bittrex Exchange: Kuinka käydä kauppaa Bittrexillä

Jotkut tämän viestin linkeistä ovat sponsoreiltamme. Tarjoamme sinulle tarkkoja ja luotettavia tietoja. Lue mainostiedotteemme.

miten käydä kauppaa bittrex-pörssissä

Artikkelin yleiskatsaus: Tämä opas kattaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Bittrex-pörssistä ja kaupankäynnistä Bittrex-pörssissä.

Olet erittäin kiinnostunut ostamaan ensimmäisiä altcoinejasi ja olet avaamassa (tai olet jo) avaamassa kryptovaluutan vaihtoa.

Kryptojen ostamisen monimutkaisuus voi kuitenkin olla pelottava monille, joilla ei ole taloudellista tai kaupallista taustaa. Älä huoli!

Tämä opas antaa sinulle tarvittavat taidot kryptovaluuttojen ostamiseen ja myymiseen helposti. (Katso myös: 4 syytä miksi nyt on paras aika sijoittaa kryptovaluuttoihin)

Tässä oppaassa käytämme pääasiassa Bittrex-vaihtoa, koska se on suurin Crypto-hyväksyvä pörssi, jonka päivittäinen kaupankäyntimäärä on yli miljardi dollaria.

Useimmilla muilla pörsseillä on samat toiminnot, joten kaupankäynnin prosessi on samanlainen.

Opi tekemään yli 100-prosenttinen tuotto kryptoon sijoittamisesta

ILMAINEN KOULUTUS Nopea navigointi Vaihe 1: Osta Bitcoin / EthereumVaihe 2: Avaa Bittrex-tiliVaihe 3: Talleta perusvaluuttaVaihe 4: Valitse perusvaluuttamarkkinasiVaihe 5: Ostotilausten asettaminenVaihe 6: Myyntitilausten asettaminenViimeinen vaihe: Kaikkien kolikoiden tallentaminen lompakkoonlisäinformaatio

Vaihe 1: Osta Bitcoin / Ethereum

Varmista, että olet jo ostanut Bitcoinin (BTC) tai Eterin (ETH) paikalliselta salausvaihdoltasi, joka hyväksyy paikallisen valuutan.

Bitcoin ja Ether ovat suurimmat kolikot, jotka edustavat salausmaailman perusvaluuttaa; minkä tahansa yli 1 300+ altcoiinin ostaminen edellyttää BTC / ETH: n käyttöä, koska et yleensä voi ostaa altcoineja paikallisella valuutallasi.

Suosittu pörssi on Coinbase, jota on helppo käyttää aloittelijoille, mutta jolla on suhteellisen korkeat maksut. Vaihtoehtoisesti voit tarkistaa paikallisen Bitcoinin, joka on peer-to-peer -markkinapaikka.

Suositus: Ethereum pystyy käsittelemään paljon enemmän tapahtumia kuin Bitcoin, joten siirto- ja vahvistusajat ovat paljon nopeampia. Keskimäärin odotat yleensä muutaman minuutin ETH-siirtoosi, kun taas BTC-siirrot voivat viedä tunteja. Lisäksi siirtomaksut ovat paljon pienempiä ETH: ta käytettäessä kuin BTC.

Vaihe 2: Avaa Bittrex-tili

Bittrex-tilin avaaminen

Avaa Bittrex-tili rekisteröimällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja varmista, että aktivoit 2-tekijän todennuksen, jotta tilisi voidaan suojata hakkeroinnilta..

Seuraava tehtävä on vahvistaa tilisi toimittamalla henkilökohtaiset tietosi ja viralliset henkilöllisyystodistuksesi.

Vahvistamalla itsesi voit nostaa nostorajaasi 0,4 BTC: stä 100 BTC: hen säästämällä paljon päänsärkyä tulevia nostoja varten. Voit seurata vahvistusopasta tässä.

Vaihe 3: Talleta perusvaluutta

Voit nyt tallettaa paikallisesta pörssistä ostamasi BTC / ETH: n äskettäin avatulle Bittrex-tilillesi.

Perusvaluuttaa käytetään valitsemiesi altcoiinien ostamiseen. Noudata tätä opasta saadaksesi yksityiskohtaisen prosessin BTC / ETH: n tallettamisesta tässä.

Vaihe 4: Valitse perusvaluuttamarkkinasi

Bittrexissä on 3 markkinaa:

  1. Bitcoin Market
  2. Ethereum-markkinat
  3. USDT-markkinat

Näitä kolmea markkinaa edustaa yhteiset perusvaluutat käytetään ostamaan laaja valikoima saatavilla olevia altcoineja.

Jos talletit BTC: n perusvaluuttasi, pääsi sitten Bitcoin Marketille ja valitse altcoin, jonka haluat ostaa Bitcoinilla. Jos tallensit ETH: n toisaalta, valitse valitsemasi altcoiinit Ethereum Marketilta.

Vaihe 5: Ostotilausten asettaminen

Syötä ostotilausten tiedot kaupankäyntitunnuksen Osta-ruutuun. Oletetaan, että ostat Moneroa (XMR) ETH: n avulla:

Ostaminen Bittrexillä

Kärki: Ei ole pakollista ostaa tarkalleen yhtä yksikköä kryptovaluutta, koska ne ovat hyvin jaettavissa. Voit ostaa / myydä haluamasi summat budjetistasi riippuen. Joten voit ostaa 0.000001 Bitcoinia huoletta!

Yksiköt: Kolikoiden määrä / määrä, jonka haluat ostaa. Tässä esimerkissä ostamasi Moneron määrä on 2,50

Tarjous: Hinta, jonka olet valmis maksamaan Moneron yksikköä kohden. Esimerkin mukaan hinta, jonka olet valmis maksamaan yhdestä Monerosta, on 0,42100972

Tyyppi: Tämä viittaa tilaustyyppiin, joka koostuu ”Limit” (oletusjärjestys) tai “Conditional” tilauksesta. Raja-tilauksessa asetetaan enimmäishinta (kuten Huutokaupassa on mainittu), jonka olet valmis ostamaan. Tämä takaa, että maksat enintään 0,42100972 ETH yhdestä Monerosta.

Ehdolliset tilaukset ovat monimutkaisempia, koska ne lisätään yleiseen tilauskantaan vasta, kun hinnat saavuttavat asettamasi määritetyt ehdolliset hinnat. Pidä kiinni Limit-tilauksista, ellet tiedä mitä olet tekemässä

Kaikki yhteensä: Perusvaluutan kokonaismäärä (tässä tapauksessa ETH), jonka luovutat vastineeksi ostamiesi altcoinien kokonaismäärästä. Vaihtoehtoisesti nämä ovat Moneron ostamisen kokonaiskustannukset käyttämällä ETH: n perusvaluuttaa

Kärki: Ehdollista tilausta käytetään, kun et halua tilaustesi näkyvän tilauskirjaan, jossa luetellaan kaikki aktiiviset osto- ja myyntitilaukset. Vasta kun hinnat saavuttavat asettamasi ehdollisen hinnan, tilaukset ovat julkisia. Se on kuin “ninja-tilaus”, jota yleensä käyttävät sijoittajat, jotka ostavat valtavan määrän kolikoita eivätkä halua kenenkään tietävän, että he tekevät valtavan tilauksen, jotta ne eivät vaikuttaisi hintaan.

Vaihe 6: Myyntitilausten asettaminen

Kirjoita myyntitilaustesi tiedot kaupankäyntitunnuksen Osta-ruutuun. Oletetaan, että myyt Aragonia (ANT) ja sinulle maksetaan BTC: nä:

https://support.bittrex.com/hc/en-us/articles/115000199631-How-do-I-deposit-coins-to-Bittrex-

Yksiköt: Kolikkojen määrä / määrä, jonka haluat myydä, vastineeksi BTC: n perusvaluutasta. Tässä esimerkissä myymänne Aragonian (ANT) määrä on 500 kolikkoa

Kysyä: Hinta, jonka olet valmis myymään Aragonian yksikköä kohti, ilmoitettu BTC: ssä. Esimerkin mukaan hinta, jonka olet valmis myymään 1 ANT: lle (noteerattu BTC: ssä), on 0,00018449

Tyyppi: Tämä viittaa tilaustyyppiin, joka koostuu ”Limit” (oletusjärjestys) tai “Conditional” tilauksesta. Raja-tilauksessa asetetaan vähimmäishinta (kuten Huutokaupassa on mainittu), jonka olet valmis myymään. Tämä takaa, että saat vähintään 0,00018449 BTC yhden ANT: n kohdalla

Ehdolliset tilaukset ovat monimutkaisempia, koska ne lisätään yleiseen tilauskantaan vasta, kun hinnat saavuttavat asettamasi määritetyt ehdolliset hinnat. Pidä kiinni Limit-tilauksista, ellet tiedä mitä olet tekemässä

Kaikki yhteensä: Perusvaluutan (tässä tapauksessa BTC) kokonaismäärä, jonka saat vastineeksi myytävien altcoinien kokonaismäärästä. Vaihtoehtoisesti tämä on kokonaissumma, jonka saat (noteerataan BTC: ssä) myymällä ANT

Tärkeä: Kolikon hinta, jonka haluat ostaa / myydä (Bid / Ask), on määritetty perusvaluutassa, joka voi olla joko USD, BTC tai ETH. USD-nimellisarvot ovat helppoja, koska se antaa sinulle numeerisen markkinahinnan (esim. Osta Ripple hintaan 0,30 dollaria), mutta BTC / ETH-nimellisarvot voivat olla aluksi hankalia, kun ostat Ripplen suhdetta BTC / ETH -arvoon. Esimerkiksi Ripplen hinta verrattuna BTC: hen (XRP / BTC-pari) voi olla 0,000024, koska Ripplen hintaa verrataan Bitcoinin hintaan muodostamaan suhde, jonka näet.

Viimeinen vaihe: Kaikkien kolikoiden tallentaminen lompakkoon

Turvallisin tapa säilyttää kolikoitasi on saada henkilökohtaiset lompakot. Vaikka sinulla olisi automaattisesti lompakko, kun avaat vaihtotilin (vaihto-isännöity lompakko), et hallitse yksityisiä ja julkisia avaimia.

Avainten hallinta tarkoittaa kolikoiden hallintaa. Pörssit toimivat kuin pankki; se on kolmannen osapuolen palveluntarjoaja, jonka luotat pitämään kolikkosi turvassa.

On kuitenkin aina todennäköistä, että pörssi sulkeutuu tai hakkeroidaan, mikä johtaa kolikoiden menetykseen (esimerkki: Mount Gox -vaihto).

Ottaen huomioon sääntelykehyksen puuttumisen valuutanvaihdosta ja kryptovaluutoista kokonaisuutena sekä alan alkuvaiheessa, paras tapa pitää kolikkosi turvassa on hallita kolikoitasi täydellisesti.

Voit hallita ehdottomasti vain omaa lompakkoasi.

lisäinformaatio

Tarjoushinnassa on 3 tyyppistä tarjousta, jotka ovat:

  • Viimeinen: viimeinen hinta, jolla viimeinen kauppa tapahtui
  • Hintatarjous: korkein hinta, jonka ostaja on valmis maksamaan kolikosta, joka nähdään ensimmäisenä tilauksena Tilauskanta-osion kohdassa Hintatarjoukset.
  • Kysy: Alin hinta, jolla myyjä on valmis myymään kolikon, joka nähdään ensimmäisenä tilauksena Kysy-osion Tilauskanta-osiossa.

Jos haluat luoda omat tilauksesi syöttämällä “Hintatarjous” -summan, tämä ei koske sinua. Edellä olevat 3 luokkaa on tarkoitettu niille, jotka ovat laiskoja syöttämään numeronsa manuaalisesti ja haluavat vain valita lähimmän hinnan tilauskannasta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner