Deribit Exchange: 2020 Master The Crypto User Review Guide

Κάτω

Τρόπος χρήσης, ανταλλαγής και εγγραφής στο Deribit Crypto Exchange

Το Deribit είναι μια ολλανδική πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης που επιτρέπει στους χρήστες παγκοσμίως να συμμετέχουν σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και επιλογών. Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Deribit σήμερα στην κριτική και τον οδηγό χρήσης μας.

Χαρακτηριστικά

 • Μελλοντικά, προαιρετικά και αέναη ανταλλαγή ανταλλαγής
 • Διατίθενται μόνο ζεύγη BTC και ETH
 • Χωρίς ρύθμιση (δεν απαιτείται επαλήθευση KYC / AML για εγγραφή)

Μέθοδοι κατάθεσης

 • Bitcoin

Πλεονεκτήματα

 • Η γρήγορη και εύκολη διαδικασία εγγραφής χωρίς να απαιτείται επαλήθευση
 • Διαφανείς πληροφορίες εταιρείας, ομάδας και τοποθεσίας
 • Φτηνές χρεώσεις συναλλαγών

Μειονεκτήματα

 • Διατίθενται μόνο ζεύγη BTC και ETH
 • Λιγότερα ζευγάρια και μικρότερη ένταση από το BitMEX

Εισαγωγή

Το Deribit είναι ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης με έδρα την Ολλανδία, το οποίο είναι πιο γνωστό για την αγορά μελλοντικών συναλλαγών και τη μόχλευση. Χάρη στο Deribit, οι χρήστες από οπουδήποτε στον κόσμο μπορούν να έχουν πρόσβαση έως και 100x μόχλευση κατά τη διαπραγμάτευση μελλοντικών συμβολαίων Bitcoin.

Deribit κριτική

Το όνομα «Deribit» προέρχεται από ένα συνδυασμό δύο λέξεων: παραγώγων και bitcoin.

Όπως το BitMEX, το Deribit ασχολείται με παράγωγα bitcoin. Αυτό σημαίνει ότι δεν χειρίζεστε «πραγματικό» bitcoin με καμία από τις συναλλαγές. Αντ ‘αυτού, ασχολείστε με προϊόντα που βασίζονται σε bitcoin – όπως συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin.

Το Deribit κυκλοφόρησε το 2016 από τους σημερινούς CEO John Jansen και CTO Sebastian Smyczýnski. Πριν ξεκινήσει το Deribit, η Jansen ήταν έμπορος επιλογών στο Χρηματιστήριο του Άμστερνταμ από το 1999. Το 2012, η ​​Jansen άκουσε για bitcoin για πρώτη φορά και ξεκίνησε τις συναλλαγές. Συνειδητοποίησε ότι υπήρχε μια αγορά για συναλλαγές επιλογών bitcoin. Στις αρχές του 2014, γνώρισε τον Σεμπαστιάν. Οι δύο θα ξεκινήσουν το Deribit δύο χρόνια αργότερα για να ανταγωνιστούν τις υπάρχουσες πλατφόρμες συναλλαγών επιλογών bitcoin όπως το BitMEX.

Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη ως Deribit D.V. Ο Deribit διατηρεί διεύθυνση στο Stationsstraat 2 B, 3851 NH, Ermelo, The Netherlands. Το Deribit είναι εκπληκτικά διαφανές σχετικά με τις πληροφορίες και την τοποθεσία της ομάδας του. Άλλα αξιοσημείωτα μέλη της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων των CMO Marius Jansen και Lead Developer Andrew Yanovsky, αναφέρονται επίσης στη σελίδα της ομάδας Deribit. Αυτό είναι ένα μεγαλύτερο επίπεδο διαφάνειας από ό, τι έχουμε με τη μέση ανταλλαγή κρυπτογράφησης.

Οδηγός ανταλλαγής Deribit

Η δημοτικότητα του Deribit αυξήθηκε το 2018 αφού οι χρήστες του BitMEX άρχισαν να διαμαρτύρονται για την ύποπτη δραστηριότητα εμπορικών πληροφοριών. Μερικοί πίστευαν ότι οι συναλλαγές του BitMEX ήταν απατεώνες. Η Deribit ξεκίνησε την ανταλλαγή κρυπτογράφησης υψηλής μόχλευσης περίπου αυτή τη φορά ως εναλλακτική λύση. Σήμερα, η Deribit έχει εξελιχθεί σε νούμερο ένα ανταγωνιστή του BitMEX.

Μέρος του λόγου για την επιτυχία του Deribit είναι η διαρκής ανταλλαγή. Το BitMEX παρουσίασε για πρώτη φορά το διαρκές swap, το οποίο είναι ένα συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης που δεν λήγει ποτέ. Από το 2019, η Deribit έχει τη διαρκή ανταλλαγή. Η διαρκής ανταλλαγή – απλώς ονομάζεται “Διαρκής” από την Deribit – χρησιμοποιεί πληρωμές χρηματοδότησης μεταξύ αγοραστών και πωλητών παρόμοια με συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης. Σε ένα παραδοσιακό συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης, οι πληρωμές χρηματοδότησης μεταφέρονται κάθε οκτώ ώρες, προκαλώντας αυξήσεις στην τιμή του συμβολαίου γύρω από τη στιγμή της πληρωμής. Με τα διαρκή συμβόλαια της Deribit, πραγματοποιούνται μικρές πληρωμές κάθε μικροδευτερόλεπτο. Αυτό βοηθά στην αποφυγή διαταραχών των τιμών, διατηρώντας παράλληλα την τιμή πολύ κοντά στην αγοραία αξία του bitcoin.

Αποκλεισμός ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων

Η Deribit έχει εγγεγραμμένη διεύθυνση στο Άμστερνταμ, αν και η ανταλλαγή δεν ρυθμίζεται σε καμία δικαιοδοσία στην οποία δραστηριοποιείται. Το Deribit δεν συμμορφώνεται με συγκεκριμένες κρατικές ή εθνικές κανονιστικές απαιτήσεις.

Λόγω της έλλειψης κανονισμών, το Deribit δεν απαιτεί από τους χρήστες να ολοκληρώσουν την επαλήθευση KYC ή AML πριν εγγραφούν. Μπορείτε να καταχωρίσετε τον λογαριασμό σας με μια διεύθυνση email και, στη συνέχεια, να μεταφέρετε το bitcoin για να ξεκινήσετε αμέσως τις συναλλαγές. Αν ψάχνετε για ανώνυμες συναλλαγές χωρίς όρια, τότε το Deribit μπορεί να είναι η σωστή επιλογή.


Η έλλειψη ρύθμισης επιτρέπει επίσης στην Deribit να ανοίξει τις πόρτες της σε χρήστες οπουδήποτε στον κόσμο. Για το μεγαλύτερο μέρος του ιστορικού της, η Deribit δέχτηκε χρήστες από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, από τον Ιανουάριο του 2020, απαγορεύεται η εγγραφή χρηστών με έδρα τις ΗΠΑ.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα βασικά χαρακτηριστικά του Deribit, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου λειτουργίας του Deribit και των διαφορών μεταξύ του Deribit έναντι του BitMEX.

Βασικά χαρακτηριστικά

Διανομή πλεονεκτημάτων ανταλλαγής κρυπτογράφησης

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Deribit περιλαμβάνουν:

Συναλλαγές μελλοντικών συμβολαίων και επιλογών: Το Deribit είναι μια ανταλλαγή παραγώγων bitcoin, που σημαίνει ότι δεν πραγματοποιείτε συναλλαγές «πραγματικού» bitcoin. διαπραγματεύεστε προϊόντα με βάση την τιμή του bitcoin, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών και των μελλοντικών συμβολαίων.

99% Ψυχρή αποθήκευση: Η Deribit ισχυρίζεται ότι διατηρεί περισσότερο από το 99% των κεφαλαίων της σε ψυκτική αποθήκευση. Το Deribit δεν έχει ποτέ παραβιαστεί ή παραβιαστεί με σημαντικό τρόπο.

Μόχλευση έως 100Χ: Η Deribit υποστηρίζει μόχλευση έως 100x σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης BTC, ενώ η μόχλευση έως και 10x είναι διαθέσιμη σε συναλλαγές ζωντανών επιλογών.

Διαφανείς πληροφορίες εταιρείας: Με τις μη ρυθμιζόμενες ανταλλαγές, είμαστε συνηθισμένοι στην ανταλλαγή να αποκαλύπτει λίγες πληροφορίες για τον εαυτό της. Το Deribit, ωστόσο, είναι εκπληκτικά διαφανές. Γνωρίζουμε τα ονόματα των μεγάλων μελών της ομάδας. Γνωρίζουμε την καταχωρισμένη διεύθυνση του Deribit. Το Deribit είναι εκπληκτικά διαφανές.

Γρήγορη υποδομή: Η πλατφόρμα της Deribit έχει κερδίσει ευρέως επαίνους σε όλη την κοινότητα. Είναι γρήγορο και σταθερό. Η Deribit έχει κατασκευάσει την υποδομή της από την αρχή για να διασφαλίσει ότι μπορεί να χειριστεί μεγάλο όγκο αιτημάτων με καθυστέρηση μικρότερη από 1ms.

Φτηνές χρεώσεις συναλλαγών: Οι χρεώσεις του Deribit είναι πολύ παρόμοιες με τις χρεώσεις του BitMEX. Οι κατασκευαστές λαμβάνουν έκπτωση σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και διαρκή συμβόλαια (έκπτωση 0,025%), ενώ οι αγοραστές πληρώνουν τέλος 0,05% έως 0,075%. Δεν υπάρχουν χρεώσεις κατάθεσης ή ανάληψης στο Deribit.

Αποδέχεται μόνο Bitcoin: Όπως το BitMEX, το Deribit δέχεται μόνο καταθέσεις σε bitcoin.

Διαρκή ανταλλαγή: Η Deribit παρουσίασε τα αιώνια ανταλλακτικά για να ανταγωνιστεί το BitMEX. Οι διαρκείς ανταλλαγές του Deribit λειτουργούν παρόμοια, με τις μικροπληρωμές να γίνονται σταδιακά αντί για μία φορά κάθε οκτώ ώρες στο σημείο διακανονισμού.

Δείκτης Deribit: Η συναλλαγματική ισοτιμία του Deribit υπολογίζεται με βάση τις μέσες τιμές από πέντε μεγάλες ανταλλαγές.

Δεν απαιτείται επαλήθευση: Το Deribit δεν απαιτεί από τους χρήστες να ολοκληρώσουν οποιονδήποτε τύπο επαλήθευσης KYC ή AML πριν χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα. Μπορείτε να εγγραφείτε μόνο με μια διεύθυνση email. Εφόσον διαθέτετε bitcoin για κατάθεση, μπορείτε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές σας στο Deribit αμέσως.

Διαθέσιμο παγκοσμίως: Το Deribit είναι αποδεκτό στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Οι μόνες χώρες που απαγορεύτηκαν επίσημα να χρησιμοποιούν το Deribit είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Κούβα, το Ιράν, το Σουδάν, η Συρία και η Βόρεια Κορέα.

Ασφαλιστικό Ταμείο: Η Deribit, όπως και το BitMEX, διαθέτει ένα ασφαλιστικό ταμείο για την κάλυψη υποβρύχιων συναλλαγών. Όλες οι συναλλαγές εξασφαλίζονται από έναν αγοραστή και έναν πωλητή και στις δύο θέσεις, αλλά εάν οποιοδήποτε μέρος δεν μπορεί να καλύψει το κόστος της συναλλαγής, τότε η διαφορά πληρώνεται από το ασφαλιστικό ταμείο Deribit. Αντί των χρηστών να κάνουν «κούρεμα», οι χρήστες πληρώνουν ένα μικρό ποσό σε αυτό το ταμείο ασφάλισης κατά την εκκαθάριση.

Χωρίς προμήθεια κατάθεσης ή ανάληψης: Η Deribit δεν χρεώνει κανένα είδος προμήθειας κατάθεσης ή ανάληψης, αν και θα πρέπει να πληρώσετε ένα τυπικό τέλος δικτύου bitcoin κατά την ανάληψη των χρημάτων σας.

Υποστήριξη TradingView: Το Deribit διαθέτει εξαιρετικά εργαλεία χαρτογράφησης χάρη στη χρήση του TradingView. Αν έχετε συνηθίσει τα γραφήματα και την τεχνική ανάλυση του TradingView σε άλλα χρηματιστήρια, τότε θα βρείτε τα ίδια εργαλεία εδώ.

Επίδειξη συναλλαγών: Το Deribit διαθέτει ένα σύστημα επίδειξης συναλλαγών που μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς λειτουργεί το Deribit trading.

Μη ρυθμιζόμενο: Το Deribit δεν είναι ρυθμισμένο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν ακολουθεί τους νόμους ή τους κανονισμούς οποιασδήποτε δικαιοδοσίας στον κόσμο. Από τον Ιανουάριο του 2020, το Deribit έχει απαγορεύσει μόνο χρήστες από λίγες χώρες (συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών).

Μόνο συναλλαγές BTC: Όλες οι συναλλαγές στο Deribit είναι σε bitcoin. Υπάρχουν τεχνικά μόνο έξι ζεύγη συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων τριών ζευγών bitcoin διαρκή / futures και τρία Ethereum perpetual / futures pair.

Επιτρέπονται επενδυτές στις ΗΠΑ: Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που είχε η Deribit σε σχέση με ανταγωνιστές όπως το BitMEX ήταν ότι οι αμερικανοί επενδυτές είχαν τη δυνατότητα να διαπραγματεύονται στο Deribit. Δυστυχώς, από τον Ιανουάριο του 2020, η Deribit έχει αποκλείσει τις διευθύνσεις IP των ΗΠΑ.

Deribit νομίσματα και ζεύγη

Το Deribit υποστηρίζει μόνο δύο κρυπτονομίσματα: BTC και ETH. Η Deribit έχει έξι ζευγάρια από τον Ιανουάριο του 2020, συμπεριλαμβανομένων:

 • Bitcoin (Επιλογές, Διαρκή ανταλλαγή, Μελλοντικά)
 • Ethereum (Επιλογές, Διαρκή ανταλλαγή, Μελλοντικά)

Αν και η Deribit έχει μόνο έξι ζεύγη, η ανταλλαγή φέρεται να έχει περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια πραγματικού όγκου ανά ημέρα, σύμφωνα με πρόσφατο podcast με τον ιδρυτή και CEO της Deribit John Jansen.

Deribit Υποστηριζόμενες μέθοδοι κατάθεσης και ανάληψης

Το Deribit υποστηρίζει μόνο καταθέσεις και αναλήψεις bitcoin. Οι καταθέσεις και αναλήψεις BTC είναι δωρεάν.

Διαδικασία εγγραφής και σύνδεσης Deribit

Το Deribit έχει μια εύκολη διαδικασία εγγραφής και σύνδεσης. Δεν χρειάζεται να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας ή να ολοκληρώσετε την επαλήθευση KYC για να εγγραφείτε. Μπορείτε να εγγραφείτε από οπουδήποτε στον κόσμο χρησιμοποιώντας μόνο μια διεύθυνση email.

Deribit Trading

Οι συναλλαγές της Deribit είναι πιο περίπλοκες από μια βασική ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Αντιμετωπίζετε παράγωγα, που σημαίνει ότι δεν διαπραγματεύεστε «πραγματική» κρυπτογράφηση. Εάν είστε νέοι σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, επιλογές και μόχλευση, το Deribit μπορεί να είναι περίπλοκο. Ευτυχώς, η Deribit προσφέρει demo trading για αρχάριους.

Οι διαθέσιμοι τύποι παραγγελιών στο Deribit περιλαμβάνουν:

 • Αγορά
 • Οριο
 • Διακοπή ορίου
 • Σταματήστε την αγορά

Μπορείτε να κάνετε συναλλαγές σε τρεις αγορές: διαρκή ανταλλαγή, επιλογές και συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης.

Τέλη Deribit

Η Deribit χρησιμοποιεί ένα μοντέλο χρέωσης κατασκευαστή. Συνολικά, τα τέλη είναι πολύ παρόμοια με τα τέλη του BitMEX, με τους κατασκευαστές να λαμβάνουν έκπτωση και οι λήπτες να πληρώνουν μια μικρή χρέωση. Θυμηθείτε: οι έμποροι ασχολούνται με παράγωγα bitcoin, γι ‘αυτό οι χρεώσεις διαπραγμάτευσης είναι χαμηλότερες στο Deribit παρά σε ένα συμβατικό χρηματιστήριο.

Τέλη Deribit

Καταθέσεις και αναλήψεις

 • Καταθέσεις: Δωρεάν
 • Αναλήψεις: Δωρεάν

Οι καταθέσεις και οι αναλήψεις είναι δωρεάν, αν και θα χρειαστεί να πληρώσετε ένα τέλος δικτύου bitcoin για όλες τις αναλήψεις.

Διαρκή συμβόλαια BTC

 • Προμήθεια κατασκευαστή: -0,025%
 • Τέλη λήψης: 0,075%

Μελλοντικά BTC

 • Προμήθεια κατασκευαστή: -0,02%
 • Τέλη λήψης: 0,05%

ETH Αιώνια & Μελλοντικά

 • Προμήθεια κατασκευαστή: 0,00%
 • Τέλη λήψης: 0,05%

Επιλογές BTC και ETH

 • 0,04% του υποκείμενου ή 0,0004 BTC / συμβόλαιο επιλογής
 • 0,04% του υποκείμενου ή 0,0004 ETH / συμβόλαιο επιλογής

Οι χρεώσεις δεν μπορούν ποτέ να είναι μεγαλύτερες από 12,5% της τιμής της επιλογής. Εάν μια επιλογή διαπραγματεύεται στα 0,0001 BTC, για παράδειγμα, τότε η χρέωση λήψης θα είναι 0,0000125 BTC (αντί για 0,0004 BTC) ή 12,5% των 0,0001 BTC.

Τέλη παράδοσης (Τέλη διακανονισμού κατά τη λήξη)

 • BTC και ETH Futures: 0,025% για futures
 • Επιλογές BTC και ETH: 0,02% των υποκείμενων (για επιλογές, η χρέωση δεν μπορεί ποτέ να υπερβαίνει το 12,5% της αξίας της επιλογής)

Θέματα ασφάλειας και διακοπής λειτουργίας Deribit

Το Deribit ιδρύθηκε το 2016, καθιστώντας το ένα σχετικά νεαρό χρηματιστήριο. Η ανταλλαγή δεν είχε σημαντικά περιστατικά ασφάλειας ή διακοπή λειτουργίας με την πάροδο των ετών.

Το μόνο αξιοσημείωτο περιστατικό συνέβη τον Οκτώβριο του 2019, όταν η Deribit αποζημίωσε τους χρήστες σε απώλειες άνω των 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων λόγω προβλήματος εσφαλμένου υπολογισμού συναλλαγματικής ισοτιμίας bitcoin. Η Deribit χρησιμοποίησε τα κεφάλαιά της για να καλύψει αυτές τις απώλειες: δεν χρησιμοποίησε το ασφαλιστικό ταμείο Deribit. Το πρόβλημα συνδέθηκε με ένα πρόβλημα από την πλευρά του Deribit. Δεν συνδέθηκε με έναν χάκερ.

Εκτός από αυτό το μικρό ζήτημα, το Deribit έχει καθαρό ιστορικό ασφάλειας. Όπως το BitMEX, το Deribit δεν έχει ποτέ παραβιαστεί. Η Deribit ισχυρίζεται ότι διατηρεί πάνω από το 99% του bitcoin της σε ψυκτική αποθήκευση.

Ευκολία χρήσης

Όπως κάθε ανταλλαγή με επιλογές και συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, το Deribit δεν είναι το πιο φιλικό προς τους αρχάριους ανταλλακτήρια. Πρέπει να γνωρίζετε τι κάνετε όταν αρχίζετε να ασχολείστε με συναλλαγές παραγώγων κρυπτογράφησης. Ωστόσο, το Deribit UI είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Είναι μια καλά σχεδιασμένη, γρήγορη πλατφόρμα που θα εκτιμήσουν οι ενδιάμεσοι και προηγμένοι έμποροι κρυπτογράφησης.

Deribit Trust and Privacy

Το Deribit δεν ρυθμίζεται, αν και η ανταλλαγή είναι γενικά αξιόπιστη και διαφανής. Η Deribit αποκάλυψε πλήρως τα στοιχεία της ομάδας της, την καταχωρισμένη της διεύθυνση στο Άμστερνταμ και άλλα στοιχεία της εταιρείας. Όπως κάθε μη ρυθμιζόμενη ανταλλαγή κρυπτογράφησης, το Deribit θα μπορούσε να αντιμετωπίσει περαιτέρω κυρώσεις στο μέλλον ή να απαγορεύσει τους χρήστες από ορισμένες δικαιοδοσίες. Σήμερα, ωστόσο, η ανταλλαγή είναι αξιόπιστη και διαθέσιμη παγκοσμίως.

Deribit Trust and Privacy

Εξυπηρέτηση πελατών Deribit

Το Deribit διαθέτει μέσο σύστημα υποστήριξης πελατών. Οι χρήστες μπορούν να υποβάλουν ένα αίτημα μέσω μιας φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω ζωντανής συνομιλίας. Υπάρχει επίσης ενότητα FAQ.

Οδηγός χρήσης Deribit: Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το Deribit

Το Deribit επιτρέπει σε οποιονδήποτε στον κόσμο να εγγραφεί μόνο με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δείτε πώς μπορείτε να εγγραφείτε και να χρησιμοποιήσετε το Deribit για πρώτη φορά:

1. Εγγραφείτε

Επισκεφτείτε το Deribit.com και κάντε κλικ στην επιλογή “Δημιουργία λογαριασμού”.

πώς να χρησιμοποιήσετε το Deribit

Εισαγάγετε τη διεύθυνση email, το ψευδώνυμο ή το ψευδώνυμό σας, τον κωδικό πρόσβασης και τη χώρα διαμονής.

δημιουργία λογαριασμού Deribit

Εάν βρίσκεστε σε απαγορευμένη δικαιοδοσία (όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες), τότε θα δείτε ένα μήνυμα σαν αυτό:

Απαγορεύεται η ασφάλεια

Όπως και με το BitMEX, παραβιάζετε τεχνικά τους όρους παροχής υπηρεσιών εάν χρησιμοποιείτε διακομιστή μεσολάβησης για να ξεπεράσετε αυτόν τον γεωγραφικό περιορισμό. Ωστόσο, η Deribit δεν φαίνεται να αναλαμβάνει δράση εναντίον εμπόρων με έδρα τις ΗΠΑ που χρησιμοποιούν διακομιστές μεσολάβησης.

2. Επαλήθευση

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο που λάβατε στα εισερχόμενά σας για να επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας.

Εκκαθάριση επαλήθευσης λογαριασμού

3. Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Το Deribit υποστηρίζει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) μέσω του Google Authenticator.

Για να ρυθμίσετε το 2FA, μεταβείτε στη σελίδα Λογαριασμός – Ασφάλεια. Οι ειδοποιήσεις μέσω email είναι ενεργοποιημένες από προεπιλογή (θα λαμβάνετε ειδοποίηση μέσω email για κάθε σύνδεση), αλλά μπορείτε να ενεργοποιήσετε άλλες επιλογές 2FA για πρόσθετη ασφάλεια.

4. Τρόπος πληρωμής

Η Deribit δέχεται μόνο καταθέσεις σε bitcoin. Μεταβείτε στον λογαριασμό μου και μετά καταθέστε για να δείτε τη διεύθυνση πορτοφολιού bitcoin σας. Στείλτε χρήματα σε αυτήν τη διεύθυνση και θα προστεθούν στον λογαριασμό σας στο Deribit.

Εκτελέστε ενημερώσεις

5. Συναλλαγή κρυπτονομισμάτων

Deribit Cryptocurrency Trading

Μόλις καταθέσετε bitcoin στο πορτοφόλι Deribit, μπορείτε να ανταλλάξετε ένα από τα έξι υποστηριζόμενα ζεύγη στο Deribit. Κάντε κλικ στην επιλογή «Συναλλαγές» και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Bitcoin» ή «Ethereum» από το επάνω μενού. Μπορείτε να δείτε τις αγορές διαρκούς ανταλλαγής στην αριστερή πλευρά, μαζί με τις αγορές επιλογών με διάφορες ημερομηνίες λήξης.

χρησιμοποιώντας το Deribit exchange

Μόλις είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή, κατευθυνθείτε προς το παράθυρο διαπραγμάτευσης, το οποίο είναι παρόμοιο με το παράθυρο συναλλαγών οποιουδήποτε κρυπτονομίσματος αλλά με πρόσθετες επιλογές προσαρμογής:

Οδηγός πλατφόρμας συναλλαγών Deribit

6. Απόσυρση

Μπορείτε να κάνετε ανάληψη των χρημάτων σας από το Deribit ανά πάσα στιγμή χωρίς χρέωση.

Μειώστε τις πληρωμές

Θα πληρώσετε ένα τέλος δικτύου bitcoin που κυμαίνεται από μεσαίο έως τρελό με βάση το ποσό που θέλετε να ξοδέψετε.

Τελικό Word

Το Deribit είναι ένα ανανεωμένο αξιόπιστο και διαφανές όνομα στον κατά τα άλλα σκιερό κόσμο των μη ρυθμιζόμενων κρυπτονομισμάτων. Όπως και άλλες μη ελεγχόμενες ανταλλαγές, υπάρχει πιθανότητα το Deribit να τερματιστεί σε οποιαδήποτε χώρα ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, εκτιμούμε το γεγονός ότι η Deribit είναι διαφανής σχετικά με τις πληροφορίες της ομάδας, της εταιρείας και της τοποθεσίας της.

Συνολικά, η Deribit προσφέρει ανώνυμες συναλλαγές παραγώγων κρυπτογράφησης χωρίς επαλήθευση σε ένα ομαλό και γρήγορο περιβάλλον. Υπάρχει μόνο ένας μικρός αριθμός ζευγών διαθέσιμων με BTC και ETH, αλλά το Deribit εξακολουθεί να είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς αγορές παραγώγων κρυπτογράφησης στον κόσμο σήμερα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map