Coinsquare Exchange: Hallitse salauksen käyttäjän tarkistusopas

coinsquare-exchange-review

Kuinka käyttää, käydä kauppaa ja rekisteröityä Coinsquare Crypto Exchangeen

Coinsquare on Kanadan suosituin kryptovaluutanvaihto. Nykyään moderni pörssi tarjoaa helppokäyttöisen käyttöliittymän, oman kaupankäyntialustan, CAD / BTC-kaupankäynnin ja muita hyödyllisiä ominaisuuksia.

ominaisuudet

 • Vaihda Kanadan dollareita helposti BTC: lle ja muille kryptovaluutoille
 • QuickTrade välittömään salauksen ostamiseen
 • Coinsquare Wealth institutionaalisille / korkean nettovarallisuuden sijoittajille

Talletusmenetelmät

 • Interacin sähköinen siirto
 • Flexepin
 • Tilisiirto
 • Kryptovaluutat

Plussat

 • Kätevä salauskauppapalvelu aloittelijoille ja edistyneille salakauppiaille
 • Käyttäjäystävällinen asettelu
 • Hyvä palvelu aloittelijoille, edistyneille, institutionaalisille ja korkean nettovarallisuuden kauppiaille

Haittoja

 • Rajoitettu määrä kryptovaluuttoja (yhteensä kymmenen)
 • Korkeat palkkiot
 • Mobiilisovellukset tarvitsevat työtä

Johdanto

Coinsquare on Kanadan johtava kryptovaluutanvaihto. Kun Coinsquare lanseerattiin, sen pääkilpailija oli kanadalainen kollega QuadrigaCX. Vuonna 2018 tietysti QuadrigaCX: n perustaja kuoli ja otti Quadrigan kylmien lompakoiden yksityiset avaimet mukanaan. QuadrigaCX on sittemmin suljettu, jättäen Coinsquare: n Kanadan parhaaksi kryptovaluutanvaihdoksi.

kolikkoneliö-salausvaihto

Torontossa toimiva pörssi tarjoaa tänään helpon salauksen kaupan hyvin suunnitellulta käyttöliittymältä. Jos huomaat, että muut salausvaihdot ovat hämmentäviä tai informaatiota raskaita, Coinsquaren yksinkertainen, minimalistinen käyttöliittymä voi olla oikea valinta sinulle.

Coinsquare QuickTrade -ominaisuus on erityisen hyödyllinen aloittelijoille. Sen sijaan, että selaat kaavion käyttöliittymää ja valitset erilaisia ​​tilaustyyppejä, voit yksinkertaisesti syöttää haluamasi summan ja sitten ostaa sen. Se siitä. Maksat pienen palkkion kaupasta QuickTradella (0,2% ostomaksu kaupoista, joihin liittyy BTC, tai 0,4% kaupoista, joissa ei ole BTC: tä). Se on kuitenkin helppo tapa ostaa salausta ensimmäistä kertaa.

Toinen ainutlaatuinen asia Coinsquare-yhtiössä on, että yritys on rakentanut alustan taloon omalla tekniikallaan. Olisit yllättynyt siitä, kuinka monta muuta salausvaihtoa vain Whitelabel on kolmannen osapuolen vaihtoalusta. Siksi niin monet muut vaihdot näyttävät identtisiltä. Coinsquare väittää, että sen 100% oma ratkaisu on testattu stressitesteillä ja DDoS testattu. Lisäksi järjestelmä on SSL- ja 2FA-yhteensopiva, ja Coinsquare on 95%: n kylmävarastointi käytännössä kaikessa digitaalisessa valuutassa.

Coinsquare on myös ainutlaatuinen vaatimus, jota monet muut vaihdot eivät voi tehdä: yritys on perustettu vuonna 2014, eikä se ole koskaan menettänyt kolikkoa.

Kaiken kaikkiaan Coinsquare on paras Kanadassa toimiva salausvaihto, joka on saatavilla tänään. Muutama vuosi sitten kanadalaiset pystyivät todella ostamaan bitcoinia vain QuadrigaCX: n tai Coinsquare: n kautta. Nykyään suuret yhdysvaltalaiset pörssit, kuten Coinbase, ovat avanneet ovensa kanadalaisille. Coinsquare on kuitenkin edelleen joitain etuja, mukaan lukien CAD / BTC-pari ja Interac-verkkosiirtojen käyttö kanadalaisille pankkiasiakkaille.

Avainominaisuudet

Coinsquare-alueen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

Käyttäjäystävällisyys: Coinsquare on yksi käyttäjäystävällisimmistä pörsseistä, jotka ovat saatavilla tänään. Yritys on tehnyt salakirjoituksen ostamisesta naurettavan helppoa riippumatta siitä, oletko ensimmäinen kerta vai oletko tehnyt sen satoja kertoja. QuickTrade-vaihtoehto veloittaa korkeampia maksuja (0,2% – 0,4%), mutta antaa sinun ostaa kolikoita välittömästi, sekoittaa salkkuasi ja harjoittaa muita kauppoja.

Kymmenen kryptovaluutta: Lokakuusta 2019 Coinsquare antaa sinun käydä kauppaa kymmenellä parhaalla kryptovaluutalla, mukaan lukien BTC, BCH, BSV, ETH, ETC, DOGE, DASH, LTC, XLM ja XRP. Suurin osa likviditeetistä on keskittynyt BTC- ja ETH-pareiksi.


Kanadan dollarin kauppa: Coinsquare on yksi harvoista pörsseistä, joissa voit ostaa ja myydä kryptovaluutta Kanadan dollareille (CAD). Lokakuusta 2019 lähtien noin 75% pörssin kaupankäynnistä on BTC / CAD-parissa.

95% kylmävarastointi: Coinsquare on 95%: n kylmäsäilytyskäytäntö kaikissa digitaalisissa valuutoissa. Olemme nähneet, että jotkut pörssit mainostavat 98% tai 99% kylmävarastointikäytäntöjä, vaikka monet pörssit eivät mainosta kylmävarastointikäytäntöjään lainkaan.

SSL ja 2FA: Coinsquare tarjoaa Secure Socket Layer (SSL) ja kaksivaiheisen todennuksen (2FA) turvallisuuden parantamiseksi.

100% oma alusta: Monet muut salakirjoitukset vaihtavat Whitelabel-alustoja nykyisiltä tarjoajilta. Coinsquare on kuitenkin luonut alustansa tyhjästä. Se on 100% oma alusta.

Kohtuulliset palkkiot: Coinsquare oli aikaisemmin paljon korkeampi, mutta yhtiö on sittemmin alentanut palkkioita ollakseen kilpailukykyisempi muiden pörssien kanssa. Tänään Coinsquare-standardikaupoissa on valmistajapalkkio 0,1% ja takaajamaksu 0,2%.

OTC-markkinat: Coinsquare on OTC-markkinat sijoittajille, jotka haluavat pitää kaupan pois pörssin tilauskannasta. OTC-markkinat ovat suosittuja institutionaalisten sijoittajien ja korkean nettovarallisuuden omaavien henkilöiden keskuudessa, jotka haluavat tehdä suurempia kauppoja vaikuttamatta markkinoihin.

Coinsquare Wealth: Coinsquare on ottanut käyttöön yksinomaisen palvelun nimeltä Coinsquare Wealth. Palvelu on tarkoitettu päteville henkilöille tai laitoksille, joiden digitaalinen valuutta on vähintään 25 000 dollaria. Coinsquare nimeää sinulle tilijohtajan tavoitteena kasvattaa digitaalista valuuttasalkkua.

KYC-vahvistus: Coinsquare on säännelty ja hyvämaineinen pörssi, joten kaikkien kauppiaiden on suoritettava KYC-vahvistus ennen kauppojen tekemistä sovelluksella.

Saatavana englanniksi tai ranskaksi: Coinsquare on saatavana Kanadan kahdella virallisella kielellä – englanniksi ja ranskaksi.

Keskimääräinen mobiilisovellus: Coinsquare julkaisi äskettäin mobiilisovellukset iOS: lle ja Androidille, mutta ne tarvitsevat jonkin verran työtä. Käyttäjät valittavat rajoitetusta mahdollisuudesta käydä kauppaa esimerkiksi sovelluksen kautta.

Coinsquare-valuutat ja -parit

Coinsquare hyväksyy Kanadan dollarit (CAD) päävaluuttansa, vaikka myös USD-talletukset hyväksytään. Voit tehdä QuickTradesia CAD: n kanssa useimmissa suurimmissa kryptovaluutoissa. Tai voit käydä kauppaa suosittujen parien, kuten CAD / BTC, kanssa. Kymmenen kryptovaluuttaa on saatavana yhteensä, mukaan lukien bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Satoshi Vision (BSV), Dogecoin (DOGE), Dash (DASH), Ripple (XRP) , Ethereum Classic (ETC) ja Stellar Lumens (XLM).

Coinsquare-tuetut talletus- ja nostomenetelmät

Coinsquare tarjoaa kolme erilaista rahoitusvaihtoehtoa Kanadan dollareina, mukaan lukien Interacin e-siirto, Flexepin ja tilisiirto. Ne tarjoavat myös kolme rahoitusvaihtoehtoa Yhdysvaltain dollareille, mukaan lukien Wealth Gold Wire, Wealth Platinum Wire ja Wealth Diamond Wire (Yhdysvaltain dollareille vaaditaan vähintään 25 000 dollarin talletus). Nostovaihtoehtoihin kuuluvat suorat pankkitalletukset ja pankkisiirrot. Voit myös tallettaa minkä tahansa kymmenestä tuetusta kryptovaluutasta Coinsquare-tilillesi.

Coinsquare-rekisteröinti ja kirjautumisprosessi

Coinsquare on yksinkertainen rekisteröinti- ja kirjautumisprosessi. Sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi tehdessäsi fiat-valuuttatalletuksia (osoitetodistus ja valtion myöntämä valokuvallinen henkilöllisyystodistus vaaditaan esimerkiksi kaikille CAD-talletuksille). 2FA on käytettävissä, kun olet määrittänyt tilisi turvallisen kirjautumisen varmistamiseksi. Selitämme rekisteröinti- ja kirjautumisprosessit yksityiskohtaisesti alareunassa.

Coinsquare-kaupankäynti

Coinsquare tarjoaa useita erilaisia ​​kaupankäyntivaihtoehtoja. Aloittelevat kauppiaat arvostavat QuickTrade-vaihtoehtoa, jonka avulla voit ostaa salauksen yhtä helposti kuin ostaa jotain Amazonista: kirjoita vain haluamasi summa ja napsauta sitten Osta. Korkea nettovarallisuus ja institutionaaliset sijoittajat pääsevät Coinsquare Wealthiin ja OTC-kauppapisteeseen. Sillä välin tavalliset kauppiaat voivat käyttää tavanomaista kaupankäyntirajapintaa Coinsquare-palvelun kanssa.

Coinsquare-palkkiot

Coinsquare-kaupankäyntimaksut ovat kilpailukykyisiä, vaikka tietyt talletus- ja nostovaihtoehdot ovat oudosti kalliita.

 • Valmistajan maksu: 0,1%
 • Takaajamaksu: 0,2%
 • QuickTrade-maksu: 0,2% (kun ostat tai myydään BTC: tä) tai 0,4% (kun molemmat kolikot eivät ole BTC: tä)
 • Flexepin-talletukset: 3,5% maksu (vähintään 20 dollaria, enintään 500 dollaria)
 • Interacin e-siirtotalletukset: 1,5% maksu (vähintään 100 dollaria, enintään 10000 dollaria)
 • Pankkisiirtotalletukset: 0,5% maksu (vähintään 10000 dollaria, ei enimmäismäärää)
 • Suora pankin nostaminen: 2% maksu (vähintään 100 dollaria, enintään 10000 dollaria)
 • Pankkisiirron peruutus: 2% maksu (vähintään 10000 dollaria, enintään 100000 dollaria)
 • Varallisuuden johtojen vetäytyminen: 1% maksu (vähintään 10000 dollaria, enintään 100000 dollaria)
 • Kiireinen langan peruutus: 2% maksu (vähintään 50000 dollaria, ei enimmäismäärää)
 • USD pankkisiirtotalletukset: 0,5% maksu (vähintään 25000 dollaria USD) – 0% maksu (vähintään 250 000 USD)
 • USD-pankkisiirrot: 1% maksu (normaali tilisiirto) tai 2% maksu (kiireinen pankkisiirto)

Coinsquare-kaupankäyntimaksut ovat kaiken kaikkiaan erittäin kilpailukykyisiä, mutta talletus- ja nostovaihtoehdot ovat kalliita muihin tarjoajiin verrattuna. Tietenkin voit vapaasti siirtää kryptovaluutan tililtäsi ilman maksuja (lukuun ottamatta kaivosmaksua), joten se on vaihtoehto niille, jotka eivät halua maksaa yhden prosentin maksuja vain nostaakseen rahansa.

Coinsquare turvallisuusasiat ja seisokit

Coinsquare väittää ylpeänä, ettei ole koskaan menettänyt kolikkoa sen perustamisen jälkeen vuonna 2014. Sikäli kuin voimme kertoa, se on totta. Coinsquare ei ole kärsinyt myöskään suurista tietoturvaloukkauksista, tietovuodoista tai muista tapahtumista, joista yleisö tietää. Coinsquare kertoo menestyksensä omalle tekniikalleen, joka lupaa tarjota luokkansa parasta: Coinsquare on rakentanut alustansa alusta asti, mikä tarkoittaa, että muihin vaihtoihin vaikuttavat hyödyntämiset eivät välttämättä vaikuta Coinsquare

Coinsquare Helppokäyttöinen

Coinsquare on suunniteltu aloittelijoille tai edistyneille kauppiaille helppokäyttöiseksi. QuickTrade-ominaisuus on helpoin tapa ostaa kryptovaluutta tänään, vaikka et ole koskaan ennen nähnyt verkkopörssiä. Käyttöliittymä on minimalistinen ja käyttäjäystävällinen. Samaan aikaan Coinsquare ei muistuta tarkalleen kaikkia muita markkinoilla olevia pörssejä, joten jos olet tottunut kauppaan muilla pörsseillä, voi kestää muutaman minuutin tottua Coinsquare.

Coinsquare Luottamusta ja yksityisyyttä

Coinsquare on hyvä maine Kanadassa ja ulkomailla. Yritys on hyvin säännelty pörssi Toronton keskustassa. Vuonna 2014 perustettu Coinsquare ei ole kärsinyt merkittävistä turvallisuusrikkomuksista vuosien varrella. Coinsquare: n ennätys luottamuksesta ja yksityisyydestä näyttää erityisen hyvältä, kun otetaan huomioon kilpailijan, QuadrigaCX, tapahtuma vuonna 2018, jolloin asiakkaat menettivät varoja perustajan kuoleman jälkeen ja ottivat yksityiset avaimet mukanaan..

Coinsquare-asiakaspalvelu

coinsquare-asiakaspalvelu

Coinsquare on yksinkertainen tukijärjestelmä, johon voit lähettää lippupyynnön. Coinsquare-palvelulla ei kuitenkaan ole asiakaspalvelun maksutonta puhelinnumeroa eikä asiakaspalvelun sähköpostiosoitetta. Sinun on tehtävä lippu. Yleensä Coinsquare reagoi lippuihin kohtuullisessa ajassa. Et näe niin paljon valituksia Coinsquare-verkosta kuin muissa pörsseissä. Käy tilisi sivulla nähdäksesi kaikki avoimet tukiliput.

coinsquare-support-liput

Coinsquare-käyttöopas: Kuinka asettaa ja käyttää Coinsquare

Coinsquare on yksinkertainen rekisteröintiprosessi. Seuraa alla olevia ohjeita rekisteröityäksesi ja käyttää Coinsquare-sovellusta ensimmäistä kertaa.

1. Rekisteröidy

Käy Coinsquare.com-sivustossa ja napsauta Rekisteröidy.

coinsquare-käyttäjätili

Kirjoita käyttäjänimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos joku ohjasi sinut vaihtoon, voit kirjoittaa tämän henkilön viittauskoodin tähän.

2. Todentaminen

Seuraavaksi Coinsquare lähettää sinulle sähköpostia. Vahvista sähköpostiosoitteesi napsauttamalla painiketta. Sitten sinut ohjataan sivulle, jolla voit suorittaa vahvistusprosessin loppuun.

coinsquare-exchange-email-address

Vahvistuksen suorittamiseen tarvitaan kolme kohdetta, mukaan lukien matkapuhelinnumero, yleishyödyllinen lasku tai tiliotte ja valtion myöntämä henkilötodistus.

coinsquare-crypto-kyc-vahvistus

Coinsquare lähettää sinulle tekstiviestin vahvistusnumeron. Syötä kyseinen numero jatkaaksesi.

coinsquare-exchange-identiteettitodennus

Tässä vaiheessa voit myös valita valintaruudun tarkistaaksesi tiedot Equifaxilla. Tämä on vaihtoehtoinen varmennusmenetelmä, joka voi nopeuttaa vahvistusprosessia (mikä tekee siitä melkein välittömän), vaikka sitä ei vaadita.

coinsquare-crypto-exchange-sign-up -prosessi

Jos et suostu kolmannen osapuolen Equifax-vahvistukseen, tilisi tietojen vahvistaminen voi kestää muutamasta tunnista muutamaan päivään..

3. Kahden tekijän todennus

Coinsquare suosittelee kaksivaiheisen todennuksen (2FA) määrittämistä tilisi suojaamiseksi. Voit määrittää 2FA: n käyttämällä Google Authenticatoria iOS: lle tai Androidille.

Aktivoi 2FA kirjautumalla tiliisi ja siirtymällä Tilin asetukset -sivulle, valitsemalla sitten 2FA-todennus ja valitsemalla Google Authenticator. Napsauta Luo avain, skannaa sitten QR-koodi Authenticator-mobiilisovelluksella ja syötä kuusi numeroa. Paina lopuksi Aktivoi vahvistaaksesi 2FA-asetukset.

coinsquare-crypto-exchange-2fa

4. Maksutapa

Kun Coinsquare on vahvistanut tietosi, voit tallettaa varoja fiat-valuutalla (CAD tai USD) tai kryptovaluutalla.

Pankkisiirtotalletukset:

 • Kirjaudu sisään Coinsquare-tilillesi
 • Napsauta ylärajan valikkoriviltä (tai mobiiliversiossa näytön alareunasta) Rahasto.
 • Valitse valuuttasi CAD tai USD (USD-talletukset pankkisiirrolla edellyttävät vähintään 25 000 USD)
 • Valitse pankkitilisi rahoitusmenetelmäksi ja suorita siirto noudattamalla ohjeita.

Interacin e-siirtotalletukset:

Ennen kuin käytät Interac e-Transfer -ohjelmaa, ota huomioon, että e-Transferissa olevan nimen on vastattava Coinsquare-tilisi nimeä. Kaikkiin sähköisiin siirtoihin sisältyy myös maksu, joka on 1,5% tapahtuman kokonaismäärästä, ja siirtojen käsittely kestää noin 3 päivää.

 • Kirjaudu sisään Coinsquare-tilillesi
 • Napsauta ylävalikkoriviltä (tai ruudun alaosasta, jos käytät mobiiliversiota) Rahasto.
 • Valitse valuuttasi CAD (Interac e-Transfer on Kanadan pankkisiirtojärjestelmä, etkä voi siirtää USD: tä)
 • Hae sähköpostiosoite, viesti, turvakysymys ja turva-vastaus tältä näytöltä
 • Kirjaudu sisään verkkopankkiin ja aloita Interac-verkkosiirto kirjoittamalla Coinsquare sinulle tarkka sähköpostiosoite, viesti, turvakysymys ja turva-vastaus

Kun Interacin e-Transfer-varat ovat tililläsi, niille asetetaan ylimääräinen kolmen päivän pidätysaika. Voit käydä kauppaa tänä aikana, vaikka et voi nostaa varoja.

Flexepin-talletukset:

Jos haluat siirtää rahaa Coinsquare-alueelle käyttämättä kanadalaista pankkia tai luottokorttia, Flexepin on yksi vaihtoehto. Coinsquare veloittaa 3,5% Flexepin-palkkioita, ja talletuksissasi on rajoitettu 10000 dollariin kuukaudessa.

 • Kirjaudu sisään Coinsquare-tilillesi
 • Napsauta ylävalikkoriviltä Rahasto
 • Valitse valuuttasi CAD vasemmalta puolelta
 • Valitse Flexepin
 • Syötä 16-numeroinen Flexepin-kuponkikoodi

Voit ostaa Flexepin-kuponkeja monista lähteistä. Voit ostaa niitä esimerkiksi tietyistä lähikaupoista ja useista verkkokaupoista. Kun sinulla on 16-numeroinen alennuskoodi, voit tallettaa rahaa Coinsquare-kentälle nopeasti. Flexepin.com on täällä kauppapaikka jonka avulla löydät lähimmän Flexepin-jälleenmyyjän.

Kryptovaluuttatalletukset:

Voit myös rahoittaa Coinsquare-tilisi helposti kryptovaluutalla.

 • Kirjaudu sisään Coinsquare-tilillesi
 • Napsauta ylävalikkoriviltä Rahasto (tai napauta mobiilisovelluksessa alavalikosta Siirrä ja sitten Rahasto
 • Valitse salausvaluutta, jonka haluat tallettaa
 • Napsauta “Hae osoite”
 • Kopioi luotu osoite salauksen lompakon siirtoikkunaan
 • Lähetä varat nykyisestä salauslompakostasi
 • Coinsquare tukee talletuksia kaikissa kymmenessä kryptovaluutassa.

5. Salausvaluutan kauppa

Salausvaluutan kaupankäynti Coinsquare kanssa on helppoa. Voit käyttää QuickTrade-vaihtoehtoa vaihtaaksesi nopeasti yhden omaisuuden toiseen.

coinsquare-crypto-trading-foorumi

QuickTrade helpottaa myös salkun jakamista. Voit heti käyttää esimerkiksi 25%, 50% tai 100% varoistasi BTC: lle. Näistä kaupoista peritään 0,2%: n (kaupoista, joihin liittyy BTC) tai 0,4%: n (sellaisista kaupoista, jotka eivät sisällä BTC: tä) kauppoja. QuickTraden avulla kauppa tapahtuu välittömästi markkinahintaan.

Jos haluat tavallisemman kaupankäyntirajapinnan, voit löytää sen myös CoinSquare-sivustolta. Coinsquare-kaaviopohjaisen käyttöliittymän avulla voit tarkastella pörssin tilauskantaa, toteuttaa markkina- tai limiittitilauksia ja vaihtaa syvyys- ja hintakaavioiden välillä.

coinsquare-exchange-market-trading

Coinsquare ei löydä samoja edistyneitä tilaustyyppejä (kuten esimerkiksi OCO-kauppoja) kuin muissa pörsseissä. Stop-loss-ominaisuus on myös rajoitettu. Coinsquare tekee työn kuitenkin, jos haluat perusmarkkinat tai rajoittaa kauppaa.

coinsquare-bitcoin-price-chart

Suorita kauppa siirtymällä kaupankäyntinäkymän Osta tai Myy -kohtaan ja napsauttamalla sitten Tee ostotilaus tai Tee myyntitilaus..

coinsquare-exchange-buy-bitcoin-sell-btc

Coinsquare paljastaa maksun heti kaupankäyntiikkunan alapuolella.

6. Peruuttaminen

Voit nostaa rahaa Coinsquare-alueelta siirtymällä pörssin Nosta-sivulle.

kolikkoneliö-salaus-vedä

Nostosivulla on yhteenveto saldoistasi fiat- ja salaustiedoissa. Voit myös nähdä, onko varoja pidätetty tällä hetkellä.

Voit valita kotiutuksen fiat- tai kryptovaluutassa.

Fiat-nostot:

 1. Valitse haluamasi valuutta (CAD tai USD) vasemmanpuoleisesta valikosta.
 2. Syötä nostettava summa ja valitse sitten nostotapa.
 3. Vieritä alaspäin ja lisää käyttämäsi pankkitili ja napsauta sitten Pyydä nostoa

Salausnostot:

 1. Valitse salausvaluutta, jonka haluat nostaa
 2. Syötä nostettava summa
 3. Liitä osoite (lompakon osoitteesi), jota haluat käyttää nostossa

Viimeinen sana

Coinsquare on Kanadan johtava kryptovaluutanvaihto. Torontossa sijaitsevalla pörssillä on todistettu turvallisuustiedot ja vahva maine. Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 2014 Coinsquare väittää, ettei ole koskaan menettänyt kolikkoa.

Tietyt maksut ovat korkeammat kuin muut pörssit, erityisesti tietyissä valuutan talletus- ja nostomenetelmissä ja QuickTrade-ominaisuudessa (0,2–0,4% kaupankäyntimaksut). Kaiken kaikkiaan käyttöliittymä on kuitenkin helppo navigoida, ja normaalit kaupankäyntimaksut ovat kilpailukykyisiä (0,1% – 0,2%).

Jos olet kanadalainen, joka haluaa ostaa salauksen ensimmäistä kertaa, CoinSquare on paras tänään saatavilla oleva kanadalainen vaihtoehto – varsinkin jos haluat käyttää Kanadan dollareita ja tehdä Interac-verkkosiirtoja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map