Coinmama Exchange: Hallitse salauksen käyttäjän tarkistusopas

coinmama-exchange-review

Kuinka käyttää, käydä kauppaa ja rekisteröityä Coinmama Crypto Exchangeen

Coinmama on auttanut ihmisiä ostamaan kryptovaluutta nopeasti ja helposti 190 maassa vuodesta 2013. Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Coinmamasta tänään katsauksestamme.

ominaisuudet

 • Osta bitcoin millä tahansa Visa- tai MasterCard-luotto- tai maksukortilla
 • Nopea tarkistus
 • Välitön toimitus

Talletusmenetelmät

 • SEPA EU: n asukkaille
 • Salausvakuudet
 • Visa tai MasterCard

Plussat

 • Halpa ja helppo tapa ostaa suuria kryptovaluuttoja
 • Helppokäyttöinen
 • Saatavana yli 190 maassa

Haittoja

 • Korkeat palkkiot (11% maksu luotto- ja maksukorttien käsittelystä)
 • Rajoitetut myyntioptiot; ei teknisesti salausvaihto
 • Ei 24/7 asiakastukea

Johdanto

Coinmama on israelilainen kryptovaluutanvaihto, jonka pääkonttori sijaitsee Ra’ananassa Tel Avivin laitamilla. Pörssi on toiminut jatkuvasti vuodesta 2013. Nykyään Coinmamalla on 30 työntekijän tiimi, joka palvelee yli miljoona käyttäjää 190 maassa. Pörssi on rekisteröity Slovakiassa, vaikka sen virallisesti omistaa New Bit Ventures Israelissa.

Pörssin tavoitteena on tarjota yksi nopeimmista ja helpoista tavoista ostaa kryptovaluutta. Voit ostaa kryptovaluutta verkossa tunnin sisällä (mukaan lukien vahvistus) debit- tai luottokorteilla. Coinmama hyväksyy minkä tahansa Visa- tai MasterCard-luotto- tai maksukortin ja veloittaa 11% maksuja maksujen käsittelystä ja kryptovaluutan ostamisesta. Se on erittäin korkea maksu, mutta maksat huomattavan suurimman palkkion nopeudesta ja mukavuudesta.

Coinmama on ihanteellinen aloittelijoille, jotka haluavat ostaa ensimmäisen bitcoininsa. Kehittyneempi kauppias voi käyttää eri alustaa säästääkseen transaktiomaksuja, mutta aloittelija löytää Coinmaman olevan erittäin helppokäyttöinen. Jos etsit nopeaa ja helppoa tapaa ostaa ensimmäinen bitcoin, Coinmama on loistava valinta. Coinmama myy myös pienen valikoiman muita kryptovaluuttoja, kuten BCH, ETH, LTC ja muita.

Tietenkään sinun ei tarvitse maksaa korkeita luottokortti- ja maksukorttitapahtumamaksuja. Coinmama sallii myös SEPA- ja SWIFT-siirrot. Näistä siirroista maksat 0% rahan tallettamisesta alustalle, vaikka maksat silti väistämättömän 5,9%: n valuuttakurssimaksun.

Toinen mukava asia Coinmamassa on, että pörssi hyväksyy käyttäjät pitkästä maaluettelosta. Itse asiassa lähes kaikkien maailman maiden asukkailla ei pitäisi olla vaikeuksia päästä Coinmamaan. Coinmama ei salli käyttäjiä pakotetuista maista (kuten Pohjois-Korea) eikä hyväksy käyttäjiä 27 Amerikan osavaltiosta. Kaiken kaikkiaan Coinmama kuitenkin hyväksyy käyttäjiä pitkästä luettelosta sijainteja.

Avainominaisuudet

Coinmaman tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

Helppo maksutapa: Coinmama antaa sinun käyttää samoja maksutapoja kuin päivittäisissä ostoksissasi, mukaan lukien pankki- tai luottokorttisi. Se voi olla turhauttavaa ostaa salausta muilta pörsseiltä, ​​vain ymmärtääksesi, että sinun on käytettävä kallista pankkisiirtoa tai salauksesta salaukseen -siirtoa varojen tallettamiseksi pörssiin. Coinmaman kanssa bitcoinin ostaminen on yhtä helppoa kuin pizzan tilaaminen verkosta.

Käyttäjäystävällinen foorumi: Coinmama markkinoi alustaansa aloittelijoille. Kuten voit odottaa, se on käyttäjäystävällinen foorumi, jonka tarkoituksena on tehdä salauksen monimutkaisista osista helppoja. Coinmamalla on graafit, kaaviot ja tilastot, jotka löydät muista pörsseistä, vaikka sinun ei tarvitse tarkastella mitään näistä tiedoista kolikon alkuperäisen ostoprosessin aikana.

Vahva asiakastuki: Coinmama ylistetään yleensä asiakastukestaan. Voit ottaa yhteyttä tukitiimiin live-chatin kautta. Välitön asiakastuki on kuitenkin käytettävissä vain Israelin normaalina työaikana (klo 9.00–18.00 GMT + 3). Voit myös ottaa yhteyttä asiakastukeen sähköpostitse, tukilippujen tai Facebookin kautta.

Ota kolikot heti henkilökohtaiseen lompakkoon: Yksi Coinmaman ainutlaatuinen piirre Coinbase-kaltaisiin pörsseihin verrattuna on, että saat kolikot heti henkilökohtaiseen lompakkoon. Coinmama ei tallenna kolikoitasi omiin lompakkoihinsa. Tämä tarkoittaa, että tarvitset lompakon osoitteen ennen Coinmaman ensimmäistä käyttöä. Se tarkoittaa myös, että hallitset kolikoitasi täysin.


Aikaisempaa salaustietoa ei vaadita: Etkö ole koskaan ostanut bitcoinia elämässäsi? Ei se mitään! Coinmama tekee bitcoinin ostamisesta niin helppoa, että et tarvitse mitään aiempaa tietoa bitcoinista tai salauksesta.

Erittäin turvallinen: Coinmama on toiminut sujuvasti vuodesta 2013. Vuodesta 2019 lähtien Coinmama ei ole kokenut hakkerointia tai tietoturvaloukkauksia, eikä heillä ole koskaan varastettu käyttäjätietoja.

Säännelty ja rekisteröity: Coinmama on rekisteröity FINCEN: ään Yhdysvalloissa, mikä antaa alustalle ylimääräisen sääntelytason joillekin sen varjoisemmille kilpailijoille.

Coinmama-valuutat ja -parit

Coinmama hyväksyy pienen määrän kryptovaluuttoja, mukaan lukien:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Ripple (XRP)
 • Litecoin (LTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Cardano (ADA)
 • Qtum (QTUM)
 • Ethereum Classic (ETC)

Coinmaman tuetut talletus- ja nostomenetelmät

Coinmama hyväksyy Visa- tai MasterCard-korttien myöntämät luotto- tai maksukortit 5%: n lisämaksusta (plus 5,90%: n valuuttakurssimaksu).

Coinmama alkoi myös äskettäin hyväksyä SEPA-siirtoja. SEPA-siirroilla on 0% käsittelymaksut, vaikka maksat silti 5,9% valuuttakurssimaksun kaikista Coinmama-ostoista.

Voit myös tallettaa varoja Coinmamaan SWIFT: n avulla.

Voit ostaa kolikoita Coinmamalta millä tahansa fiat-valuutalla. Coinmama hyväksyy käyttäjiä yli 190 maasta.

Coinmama-rekisteröinti ja kirjautumisprosessi

Rekisteröityminen Coinmamaan on helppoa. Syötä nimesi ja sähköpostiosoitteesi aloittaaksesi.

Muutamassa sekunnissa saat vahvistussähköpostin postilaatikkoosi. Napsauta vahvistusviestissä olevaa linkkiä vahvistaaksesi sähköpostiosoitteesi.

Sitten sinut viedään Coinmama-rekisteröintisivulle, jossa sinua pyydetään antamaan lisätietoja itsestäsi. Kirjoita nimesi, osoitteesi ja yhteystietosi.

Tässä vaiheessa, riippuen asuinmaastasi, saatat pystyä aloittamaan kaupankäynnin bitcoinilla välittömästi, ostamalla ja myymällä jopa 15 000 dollaria kryptovaluutta.

Muiden maiden, mukaan lukien Yhdysvaltojen asukkaat, sinun on ladattava lisää asiakirjoja henkilöllisyytesi todistamiseksi ja tason 2 vahvistuksen saamiseksi. Coinmamassa on tila, johon voit ladata henkilöllisyystodistuksesi etu- ja takapuolen. Voit käyttää passia, ajokorttia tai kansallista henkilötodistusta.

Sinun on myös ladattava sähkölasku (sähkö-, kaapeli-, kaasu-, vesilaskut, kiinteistövero, tiliotteet tai luottokorttitiedot).

Kun olet ladannut nämä asiakirjat, Coinmaman työntekijä tarkistaa antamasi tiedot. Sitten saat täyden pääsyn Coinmamaan.

Vuodesta 2019 alkaen Coinmama-ilmoittautumisajat ovat noin 30 minuuttia. Tämä tarkoittaa, että voit rekisteröityä Coinmamaan, tarkistaa asiakirjat ja ostaa ensimmäisen bitcoinisi alle 30 minuutissa.

Lähetyksen tunnus: Coinmama hyväksyy passit, ajokortit ja muut kansalliset henkilötodistukset.

Dokumentointi: Sinun on ladattava sähkölasku osoitteen todistamiseksi (sähkö-, kaapeli-, kaasu-, vesilaskut, kiinteistövero, tiliotteet tai luottokorttitiedot, joissa on nimesi ja osoitteesi).

Selfie: Coinmama edellyttää myös, että sinulla on matkapuhelin, jossa on toimiva kamera. Vahvistusprosessin suorittamiseksi sinun on ladattava selfie.

Kun olet saanut tason 1 vahvistuksen, voit nostaa ostorajaasi ja päivittäistä tapahtumarajaasi saamalla tason 2 vahvistuksen. Joitakin käyttäjiä vaaditaan myös saamaan tason 2 vahvistus myydäkseen mitä tahansa salausta, mukaan lukien yhdysvaltalaiset käyttäjät.

Harvinaisissa tapauksissa Coinmaman henkilökunta voi pyytää sinua lataamaan lisää asiakirjoja – esimerkiksi jos alkuperäiset asiakirjat eivät olleet riittäviä tai näyttäneet virheellisiltä.

Coinmama-kauppa

Coinmama antaa sinun ostaa ja myydä bitcoinia tai Ethereumia verkossa. Se ei kuitenkaan ole teknisesti bitcoin-kaupankäyntialusta. Et voi käydä kauppaa bitcoinilla muiden käyttäjien kanssa. Olet ostamassa ja myymässä salausta suoraan Coinmamaan ja sieltä.

Kuvakaappaus matkapuhelimen kuvauksesta luodaan automaattisesti

Kun ostat kolikoita Coinmamalta, nämä kolikot ovat henkilökohtaisessa lompakossa. Coinmama ei tallenna kolikoitasi. Tämä tarkoittaa, että voit siirtää bitcoinejasi toiseen pörssiin kauppaa varten. Tai voit tallentaa ne valitsemaasi henkilökohtaiseen lompakkoon.

Kuten edellä mainittiin, Coinmama les ostat ja myyt BTC: tä, ETH: ta, XRP: tä, LTC: tä, BCH: ta, ADA: ta, QTUM: ta ja ETC: tä..

Coinmama-palkkiot

Coinmamalla on suhteellisen korkeat maksut verrattuna perinteiseen salausvaihtoon. Tietysti Coinmama on myös yksi harvoista alustoista, joissa voit ostaa ja myydä salausta luottokortilla. Näin Coinmaman palkkiorakenne hajoaa:

Valuuttakurssimaksu: Coinmama perustaa kurssinsa XBX-indeksiin ja lisää sitten 5,90%: n maksun kaikille kaupoille

Luottokortti- ja käsittelymaksut: 5,00% (plus 5,90% valuuttakurssimaksu)

SEPA: 0,00% (plus 5,90% valuuttakurssimaksu)

SWIFT: 0,00% (yli 1000 dollaria USD) tai 20 GBP (alle 1 000 dollaria)

Coinmama ei pidä rahaa. Kaikki varat tallennetaan omaan lompakkoon. Ylimääräisiä talletus- tai nostomaksuja ei ole. kolikkomama-maksut-maksut

Coinmaman turvallisuuskysymykset ja seisokit

Coinmamalla ei ole ollut tunnettuja turvallisuusongelmia, käyttäjätietorikkomuksia tai suuria seisokkeja. Osa syystä on se, että Coinmama ei tallenna käyttäjien kryptovaluuttoja omiin lompakkoihinsa; sen sijaan kaikki kryptovaluutat lähetetään suoraan käyttäjien lompakkoihin. Kaiken kaikkiaan Coinmamalla on vahva tietoturva.

Helppokäyttöisyys

Coinmama on yksi helpoimmista salauksenvaihtofoorumeista, joita voit käyttää salauskokemustasostasi riippumatta. Käyttäjät ylistävät vaihtoa sen yksinkertaisesta käyttöliittymästä. Toisin kuin perinteisessä pörssissä, sinun ei tarvitse tarkastella kaavioita tai tulla markkinoille tai rajoittaa tilauksia. Sen sijaan voit ostaa kryptovaluuttoja yhtä helposti kuin ostaisit jotain Amazonista tai tilaisit pizzaa verkosta.

Luottamus ja yksityisyys

Coinmamalla on erinomaiset kokemukset käyttäjien varojen pitämisestä turvassa. Alustalla ei ole ollut merkittäviä turvallisuusrikkomuksia vuosien varrella. Sikäli kuin voimme kertoa, Coinmama pitää tietosi yksityisinä eikä jaa niitä kolmansien osapuolten kanssa.

Asiakaspalvelu

Coinmama tarjoaa live-chat-asiakaspalveluvaihtoehdon normaalina GMT + 3-työaikana. Voit myös ottaa yhteyttä alustaan ​​sähköpostitse tai Facebookin ulkopuolella aukioloaikojen ulkopuolella. Yleensä Coinmamalla on nopeat vasteajat, ja useimmilla käyttäjillä on myönteinen kokemus Coinmaman asiakaspalvelusta. Coinmama on jopa antanut söpön termin asiakaspalvelutiimilleen: se kutsuu heitä “onnen sankareiksi”.

Coinmama-käyttöopas: Coinmaman asennus ja käyttö

1. Rekisteröidy

sign-up-start-coinmama-exchange-join

Rekisteröintiprosessi alkaa Coinmaman kotisivulta. Kirjoita sähköpostiosoitteesi, käyttäjänimesi ja salasanasi.

coinmama-exchange-email-confirm

Odota sitten, että vahvistusviesti ilmestyy postilaatikkoosi. Napsauta sähköpostiviestissä olevaa linkkiä vahvistaaksesi sähköpostiosoitteesi.

tervetuloa-coinmama-salausvaihto

2. Todentaminen

coinmama-krypto-vaihdon todentaminen

Et voi käyttää mitään Coinmama-tilisi osaa, ennen kuin olet vahvistanut dokumentaation. Asuinmaastasi riippuen saatat joutua suorittamaan toisen tason vahvistuksen välittömästi. Tai saatat pystyä aloittamaan kaupankäynnin antamisen jälkeen yhteystietosi.

coinmama-trading-info

Vieritä sivun alaosaan nähdäksesi tason tasot, mukaan lukien kunkin vahvistustason suorittamiseen tarvittavat tiedot. Jos haluat lisätä talletus-, nosto- tai kaupankäyntirajoituksiasi, sinun on toimitettava vaaditut asiakirjat.

coinmama-user-details

3. Lataa dokumentaatio

Coinmama vaatii sinua lataamaan valtion myöntämän henkilöllisyystodistuksen, mukaan lukien ajokortti, passi tai kansallinen henkilöllisyystodistus. Sinun on myös ladattava yleishyödyllinen lasku tai tiliotteesi. Asuinmaastasi riippuen sinun on ehkä ladattava myös selfie.

coinmama-dokumentaatio

3. Kahden tekijän todennus

Coinmama tarjoaa kahden tekijän todennuksen (2FA), ja suosittelemme sen asentamista. Coinmama voi lähettää puhelimellasi Google Authenticatorille henkilöllisyyden vahvistamista koskevan pyynnön. Ne sallivat myös kahden tekijän todennuksen sähköpostitse, vaikka ne suosittelevatkin vahvasti Google Authenticatorin käyttöä.

4. Maksutapa

Coinmama hyväksyy talletukset kolmella päämenetelmällä, mukaan lukien Visa / Mastercard, SWIFT tai SEPA. Maksat 0% talletusmaksun SWIFT- tai SEPA-maksulla ja 5% talletusmaksun Visa / Mastercardilla (kaikista Coinmaman krypto-valuuttakaupoista peritään myös 5,90% valuuttakurssimaksu).

5. Salausvaluutan ostaminen

Voit tehdä uuden kaupan Coinmamalla siirtymällä valikkoon > Osta ja valitse sitten haluamasi kryptovaluutta luettelosta.

Syötä ostettava summa joko BTC: nä tai USD: nä. Sitten Coinmama kertoo sinulle, kuinka paljon saat siitä summasta (hinnat sisältävät maksut).

coinmama-buy-bitcoin

Voit myös myydä bitcoinia Coinmaman kautta. Voit kuitenkin myydä vain bitcoinia, ja rahaa voidaan siirtää vain SEPA: n kautta eurooppalaisille pankeille. Jos ostit salauksen alun perin luotto- tai maksukortilla, sinun on myytävä bitcoin toisella vaihdolla.

6. Peruuttaminen

Coinmamalla ei ole nostovaihtoehtoja, koska varat on tallennettu omiin lompakkoihisi. Voit kuitenkin myydä bitcoinia Coinmama-verkkolompakostasi suoraan vaihtoalustan kautta, mutta vain jos pystyt siirtämään varat SEPA: n kautta eurooppalaiselle pankille. Jos haluat myydä bitcoinia ja nostaa rahaa Coinmamasta, siirry valikkoon > Myydä.

coinmama-sell-bitcoin-peruutus

Kaikki muut Coinmamalta ostetut varat tallennetaan omaan lompakkoon. Olet jo maksanut Coinmaman korkeat palkkiot, joten näiden varojen nostamiseksi ei tarvitse maksaa ylimääräisiä maksuja. Nämä henkilökohtaisessa lompakossa olevat varat voidaan siirtää toiseen vaihtoon myytäväksi ja nostettavaksi, jos päätät tehdä niin.

Viimeinen sana

Coinmama ei ole teknisesti vaihto. Et voi todella ostaa ja myydä kryptovaluutta alustalla. Coinmama toimii kuten Coinbase, joka tarjoaa käyttäjille helpon (ja kalliimman) tavan ostaa bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja luottokorteilla ja muilla tutuilla maksutavoilla.

Coinmama perii korkeita, jopa 11%: n maksuja (5% luottokorttimaksut + 5,9% valuuttakurssimaksut). Kuitenkin, jos etsit kätevää ja nopeaa tapaa ostaa bitcoinia 30 minuutissa, Coinmama on yksi hyvä vaihtoehto.

Kaupankäynti & Vaihto

 • Salausopas 101: Parhaan salausvaluutan vaihto
 • Opas Bittrex Exchange: Kuinka käydä kauppaa Bittrexillä
 • Opas Binance Exchange: Kuinka avata Binance-tili ja mitä sinun pitäisi tietää
 • Opas Gemini Exchange: User Review Guide
 • Opas Kraken Exchange: User Review Guide -oppaaseen
 • Opas Etherdelta Exchange: Kuinka käydä kauppaa Etherdelta
 • Opas kryptovaluuttakaupan perusteisiin: Johdatus salaustekniseen analyysiin
 • Kryptovaluuttakauppa: Kryptovaluuttakauppaparien ymmärtäminen & Kuinka se toimii
 • Salauskauppaa koskeva opas: 4 yhteistä karhua jokainen salauskauppias kokee

Lompakot

 • Opas kryptovaluutta-lompakkoihin: miksi tarvitset lompakoita?
 • Opas kryptovaluutta-lompakkoihin: Bitcoin-lompakon avaaminen
 • Opas kryptovaluutta lompakkoihin: MyEtherWallet (MEW) avaaminen

Voit myös liittyä Facebook-ryhmäämme osoitteessa Hallitse salaus: Edistynyt salausvaluuttaosaaminen kysyä kryptovaluuttoja koskevia kysymyksiä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map