Changelly Exchange: Hallitse salauksen käyttäjän tarkistusopas

Changelly-arvostelu

Kuinka käyttää, vaihtaa ja rekisteröityä Changellyyn

Changelly-kryptovaluutan vaihtoalusta, jonka avulla käyttäjät voivat käytännössä vaihtaa minkä tahansa kolikon / rahakkeen toiseen kolikoon / rahakkeeseen heti maksamalla vain 0,25%: n maksun. Suojattu Changelly-huoltovapaa on yksi Internetin tunnetuimmista kryptoasetinvaihtopalveluista, tässä on arvostelu ja käyttöopas.

ominaisuudet

 • Vaihda salausvaluutta välittömästi
 • Nimetön kaupankäynti Changelly.comin, Changelly-mobiilisovelluksen tai kolmansien osapuolten lompakoiden kautta
 • Käy kauppaa yli 140 salausvaluutalla ja kolmella fiat-valuutalla

Talletusmenetelmät

 • Pankkikortit
 • Luottokortit
 • Kryptovaluutta
 • USD, EUR, GBP

Plussat

 • Integroituu tärkeimpiin lompakkoihin, jolloin voit vaihtaa kolikoita suoraan lompakostasi
 • Saatavana mobiilisovelluksia, työpöytä- ja lompakko-ohjelmistoja
 • Kätevä kolikonvaihtopalvelu

Haittoja

 • Korkeammat palkkiot kuin tietyt pörssit (0,25% kauppaa kohti)
 • Korotetut luottokortti- ja maksukorttimaksut (suora osto)

Johdanto

Changelly antaa käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa nopeasti ja helposti kryptovaluuttojen välillä. Se ei ole tavanomainen vaihto: et osta kryptovaluutta suoraan toiselta Changelly-käyttäjältä tai tee vaihtosopimusta. Sen sijaan lähetät varoja Changellylle ja takaisin heti. Se on erittäin hyödyllinen ja käytännöllinen vaihtotyökalu bitcoin-haltijoille ja kryptosetti-sijoittajille.

Changelly-käyttöopas

Vastineeksi satojen erilaisten kryptovaluuttojen vaihdon mukavuudesta Changelly veloittaa 0,25%: n maksun. Se on hieman korkeampi kuin perinteinen salauspörssi (joka tavallisesti veloittaa 0,1% – 0,3% kauppaa kohti), vaikka se ei ole kohtuuton maksu, kun otetaan huomioon mukavuus.

kuinka muuttuvasti toimii

Changelly peri alun perin 0,5%: n palkkiot. Vuodesta 2019 lähtien valuutanvaihtopalvelu kuitenkin laski palkkionsa puoleen vain 0,25 prosenttiin. Tämä tekee Changellystä halvempaa kuin Shapeshift ja yksi kustannustehokkaimmista vaihtopalveluista. Kaikki palkkiot ilmoitetaan etukäteen kaupan näytöllä.

Pääset Changellyyn verkossa yrityksen virallisella verkkosivustolla (Changelly.com). Siellä on myös Android-sovellus ja iOS-sovellus. Vaihtoehtoisesti voit ladata yhden monista muiden valmistajien lompakoista, jotka käyttävät Changellyä (Trezor, Ledger, Exodus, Jaxx, Coinomi ja Edge kaikki tukevat Changellyä).

vaihteleva vaihto-arvostelu

Toinen asia, jota arvostamme Changellyssä, on se, että se on läpinäkyvä. Tiedämme kuka johtaa yritystä. Tiedämme kuinka vaihto toimii. Changelly on ollut luotettava nimi yhteisössä vuodesta 2015 lähtien.

vaihteleva salausvaihto

Pidämme myös siitä, että Changelly on integroitu moniin erilaisiin vaihtoihin ja lompakkoihin. Monien lompakoiden avulla voit vaihtaa kryptovaluutat suoraan lompakkoosi esimerkiksi Changellyn avulla. Voit helposti tasapainottaa salkun muutamassa minuutissa tallettamatta ja nostamatta varoja tavanomaisessa pörssissä.

Changelly perustettiin vuonna 2015, ja sitä säännellään Maltalla, mutta sen pääkonttori sijaitsee Hongkongissa. Yritys oli alun perin yhteydessä Minergate-tiimiin. Nykyään Changelly ja Minergate ovat kuitenkin kaksi erillistä yritystä.

muuttuvan sovelluksen tarkistus


Kaiken kaikkiaan Changelly tarjoaa hyvin samanlaisen palvelun kuin Shapeshift. Sekä Shapeshift että Changelly antavat sinun vaihtaa helposti satoja erilaisia ​​kryptovaluuttoja. Molemmat veloittavat palvelustaan ​​pienen palkkion perinteiseen vaihtoon verrattuna, mutta harvat muut vaihtopalvelut tarjoavat tällaista mukavuutta – ja Changellyn uusi 0,25%: n maksu tekee Changellystä parhaan vaihtoehdon tänään.

kuinka vaihtaa Changellyn kanssa

Avainominaisuudet

Changellyn tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

140+ tuettua kryptovaluutta: Changelly tukee yli 140 erilaista kryptovaluutta. Voit vaihtaa minkä tahansa näistä kahdesta kryptovaluutasta helposti vaivattomasti. Se on vaikuttava valikoima kryptovaluuttoja kilpailuun verrattuna (Shapeshift tukee noin 50 kryptovaluuttaa).

vaihtelevat kryptovaluutat

3 tuettua Fiat-valuuttaa: Changelly antaa sinun ostaa salauksen USD: llä, EUR: lla tai GBP: llä. Changelly tukee myös useita tärkeimpiä vakiomalleja, kuten GUSD ja USDT.

0,25% palkkiot: Changelly laski äskettäin maksut puoleensa pudottaen ne 0,50 prosentista 0,25 prosenttiin. Tämä on yksi suurimmista eduista Changellyn käytössä.

Kiinteämääräiset palkkiot: Changelly tekee paljon siitä, että se perii kiinteämääräisiä maksuja. Tämä on selvästi kaivaa Shapeshiftissä, jolla on kelluva palkkiorakenne, joka vaihtelee kullekin kaupalle likviditeetin ja volyymin perusteella (ja yleensä noin 0,5%). Changellyn avulla tiedät tarkalleen, kuinka paljon maksat jokaisesta kaupasta.

Automatisoidut kaupat tärkeimmissä pörsseissä: Changelly toimii tekemällä automatisoituja kauppoja tärkeimmissä pörsseissä. Changelly integroituu esimerkiksi Poloniexiin, Binanceen ja Bittrexiin. Kun pyydät kauppaa Changellyn kautta, Changelly lähettää kaupan johonkin näistä pörsseistä.

Live-hinnat: Changelly perustaa valuuttakurssinsa tärkeimpien pörssien hintoihin. Maksat reaaliaikaisia ​​valuuttakursseja nykyisten markkinaolosuhteiden perusteella. Changelly lisää myös oman 0,5%: n maksun kauppaan.

Usein halvempi kuin vaihto: Maksat 0,5%: n maksun Changellyn kanssa kaikista salaustoiminnoista. Se on kalliimpaa kuin useimpien pörssien perimä 0,1–0,3 prosentin maksu. Sinun on kuitenkin otettava huomioon myös talletus- ja nostomaksut näissä pörsseissä. Kaiken kaikkiaan Changellyn hinnoittelu on kilpailukykyistä tarjotulle palvelulle.

Osta salaus luottokortilla: Changellyllä on suora osto-ominaisuus, jonka avulla voit ostaa suuria kryptovaluuttoja luottokortilla. Changelly on tehnyt yhteistyötä Simplexin ja Indacoinin kanssa tarjotakseen tätä palvelua. Maksat korkeammat maksut, vaikka voit ostaa heti BTC: n, BCH: n, LTC: n, XRP: n ja ETH: n käyttämällä tuttuja maksutapoja.

Osta salaus pankkikortilla: Changelly hyväksyy myös pankkikortit kryptovaluuttaostoksille. Voit ostaa kryptovaluutta 3D-suojatulla kortilla mistä tahansa maasta ja millä tahansa valuutalla.

Nopeat tapahtumat: Suurin osa Changelly-tapahtumista suoritetaan 10-15 minuutin kuluessa, vaikka jotkut tapahtumat voivat viedä jopa 30 minuuttia. Kaikki tapahtumat, joissa on enemmän kuin yksi BTC, kestää kauemmin. Marraskuusta 2019 lähtien Changelly väittää tarjoavansa keskimääräisen käsittelyajan 14,7 minuuttia.

Integroitu suoraan lompakkoihin: Monet ihmiset käyttävät Changellyä koskaan siirtymättä Changelly-verkkosivustolle tai lataamatta Changelly-sovellusta. Tämä johtuu siitä, että Changelly integroituu lompakkoihin, jolloin voit vaihtaa kryptovaluuttoja poistumatta koskaan nykyisestä lompakkosovelluksestasi. Suosittu lompakko-ohjelmisto, jossa on Changelly-integraatiot, sisältää Trezor, Ledger, Exodus, Jaxx, Coinomi ja Edge.

API-tuki: Changelly tarjoaa white-label API -ratkaisun, jonka avulla käyttäjät voivat helposti integroida Changellyn swap-ominaisuuden pörssiin, markkinapaikkaan tai lompakkoon.

Ei salauskaupparajoituksia: Changellyllä ei ole kaupankäynnin rajoituksia, kun käydään kauppaa yhdellä kryptovaluutalla toisen kanssa.

Fiatin ostorajat: Changellylla on ostorajat fiat-valuutan transaktioille. Ensimmäiselle tapahtumallesi on esimerkiksi 50–100 dollaria raja, ja voit tehdä noin 700 dollaria tapahtumissa vain ensimmäisen viikon aikana. Kuukauden kuluttua nämä rajat häviävät.

Luottokortin ostorajat: Lisäksi Changellylla on luottokorttien ostorajat. Jos ostat bitcoinia luottokortilla Changellyn avulla, ensimmäisessä tapahtumassasi olet vain 50–10 000 dollaria. Sen jälkeen sinulla on rajoitettu 20 000 dollariin päivässä ja 50 000 dollariin kuukaudessa.

Saatavilla maailmanlaajuisesti muutamalla poikkeuksella: Changelly ei hyväksy asiakkaita Kuubasta, Iranista, Pohjois-Koreasta, Krimiltä, ​​Sudanista, Syyriasta, Bangladeshista tai Boliviasta. Jotkut online-lähteet väittävät, että Changelly ei hyväksy asiakkaita mistään Yhdysvaltain osavaltiosta tai alueelta. Meillä ei kuitenkaan ollut ongelmaa kirjautua Yhdysvaltain IP-osoitteesta marraskuusta 2019 lähtien.

Perustettu vuosi Shapeshiftin jälkeen: Shapeshift ja Changelly ovat kaksi suurinta toimijaa salauksenvaihtotilassa. Shapeshift sai yhden vuoden etumatkan Changellylle, sillä Shapeshift perustettiin vuonna 2014 ja Changelly perustettiin vuonna 2015. Tänään kuitenkin, Changelly tarjoaa huomattavasti halvempia palkkioita (0,25% verrattuna Shapeshiftin 0,50%: iin) ja enemmän kryptovaluuttapareja (140 verrattuna 50: een) ).

Kauppa ilman KYC- tai AML-vahvistusta: Changelly vaatii joitain käyttäjiä suorittamaan KYC / AML-vahvistuksen, mutta ei muita. Changelly voi ilmoittaa tapahtuman epäilyttävästä toiminnasta ja pyytää käyttäjää suorittamaan täydellisen KYC / AML-vahvistuksen. Monet käyttäjät eivät kuitenkaan koskaan tee ylimääräistä vahvistusta rekisteröitymisen jälkeen.

Rekisteröidy vain sähköpostiosoitteella: Itse asiassa sinun ei tarvitse vahvistaa mitään tietoja Changellyn kanssa ennen ensimmäisen kaupan suorittamista. Sinun tarvitsee vain vahvistaa sähköpostiosoite. Sinun ei tarvitse kirjoittaa nimesi, ladata tunnuksesi tai lisätä muita henkilökohtaisia ​​tietoja tiliisi.

Mobiilisovellukset: Changelly tarjoaa ilmaisia ​​mobiilisovelluksia iOS: lle ja Androidille.

muuttuvaa mobiilisovellusta

Kumppanuusohjelma: Changelly tarjoaa yllättävän kilpailukykyisen kumppaniohjelman. Voit sijoittaa tytäryhtiölinkin tai mukautettavan widgetin verkkosivustollesi, blogiisi tai sosiaalisen median profiiliisi. Jos joku kirjautuu linkkisi kautta, saat 50% Changellyn tuloista jokaisesta kyseisen henkilön tekemästä tapahtumasta.

Muuttavat valuutat ja parit

Changelly tukee yli 140 kryptovaluutta, mukaan lukien käytännöllisesti katsoen kaikki nykyisin käytettävissä olevat suuret kryptovaluutat. Voit vaihtaa minkä tahansa näistä 140 kryptovaluutasta. Voit maksaa myös useilla fiat-valuutoilla tai vakiomallisilla rahoilla (kuten GUSD).

Jotkut Changellyn tukemista merkittävistä suurimmista kryptovaluutoista ovat BTC, ETH, XRP, ADA, ANT, BAT, BCD, BCH, BDG, BKX, BNB, BNT, BSV, BTG, BTT, DASH, DCR, DENT, DGB, DGD, DOGE, EOS, ETC, GNO, GNT, GUSD, HMQ, HT, KIN, IOTX, LINK, LRC, LSK, LTC, MKR, NEO, NEXO, NXT, OMG, ONT, PAX, PAY, QTUM, STORJ, STRAT, TRX, TUSD, USDC, USDT, VET, WINGS, XEM, XLM, XMR, XVG, XZC, ZEC ja ZRX.

Lisäksi Changelly tukee kolmea valuuttaa: USD, EUR ja GBP.

Voit tarkastella täydellistä luetteloa Changellyn tukemista kryptovaluutoista täältä: https://changelly.com/supported-currencies

Changellyn tuetut talletus- ja nostomenetelmät

Changelly tukee talletuksia kaikissa tärkeimmissä kryptovaluutoissa. Voit myös ostaa salauksen suoraan debit- tai luottokortilla.

Changelly-rekisteröinti ja kirjautumisprosessi

Changelly vaatii joitain käyttäjiä suorittamaan KYC- ja AML-vahvistuksen, mutta ei muita. Turvallisuussyistä Changelly ei paljasta järjestelmänsä erityisiä kriteerejä. Käyttäjiä kuitenkin varoitetaan siitä, että tietyt tapahtumat voidaan merkitä, ja käyttäjää voidaan pyytää suorittamaan lisävarmistus. Tämä kriteeri voi sisältää maantieteellisen sijaintisi, asuinmaasi ja tapahtumiesi koon.

Changelly Trading

Kaupan tekeminen Changellyn kanssa on yhtä helppoa kuin syöttämällä kaksi vaihdettavaa valuuttaa, summa, jonka haluat vaihtaa, ja sitten kaupan suorittaminen. Se voidaan tehdä nykyisessä lompakossasi, Changelly.com-verkkosivuston kautta tai Changelly-mobiilisovelluksella iOS: lle tai Androidille.

Changelly-palkkiot

Changelly veloitti alun perin 0,5%: n palkkiot. Vuonna 2019 Changelly kuitenkin laski palkkionsa vain 0,25 prosenttiin. Nämä maksut ovat kiinteitä, ja maksat saman alhaisen maksun joka kerta, kun teet kauppaa Changelly-mobiilisovelluksen tai -sivuston kautta. Muodonmuutos veloittaa noin 0,50 prosentin maksun, vaikka erityinen maksu vaihtelee kustakin tapahtumasta.

Changellyn turvallisuuskysymykset ja seisokit

Changelly perustettiin vuonna 2015, eikä sillä ole ollut merkittäviä tietoturvaloukkauksia, tietovuotoja, seisokkeja tai muita tapahtumia käynnistämisen jälkeen. Itse asiassa ainoa hakutulos, joka tulee esiin, kun haet “Changelly hakata”, on Tämä tarina huhtikuusta 2019, jolloin Changellyn tiimi auttoi jäädyttämään ja jäljittämään Bithumbilta varastetut varat.

Changelly Helppokäyttöinen

Changellyä on helppo käyttää riippumatta siitä, käytätkö työpöytäselainta, mobiilisovellusta tai kolmannen osapuolen sovellusta. Useimmissa Changelly-sovelluksissa käytetään suoraviivaista vaihto-käyttöliittymää: kirjoita vain haluamasi kryptovaluutat ja summat, paina ‘Vaihda nyt’ ja kaikki. Olitpa täysin uusi salausvaluutta tai kokenut käyttäjä, sinun ei pitäisi olla ongelma Changellyn käytössä.

Changellyn luottamus ja yksityisyys

Changelly on läpinäkyvä ja luotettava kryptovaluutanvaihtopalvelu. Vaihtopalvelua hoitaa Fintechvision Ltd., Hongkongissa rekisteröity oikeushenkilö. Changellyn pääkonttori on kuitenkin virallisesti Maltalla. Tiimitiedot, tarkat osoitetiedot ja muut yksityiskohdat paljastetaan kokonaan verkossa Changelly.comin kautta.

vaihteleva joukkue

Changelly perustettiin alun perin Prahassa vuonna 2015. Vaihtoa johtaa Eric Benz (toimitusjohtaja), joka on aiemmin työskennellyt fintechissä ja ollut mukana blockchain-tekniikassa vuodesta 2012.

Changelly-asiakaspalvelu

Changelly on investoinut merkittävästi asiakaspalveluun. Tänään Changelly tarjoaa live-chat-asiakaspalvelua Changelly.comin kautta. Voit ottaa yhteyttä yritykseen myös sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Live-chat-asiakastuki on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivänä viikossa.

Käyttöohjeet Changellyn käyttöönottoon ja käyttöön

1. Rekisteröidy

Voit käyttää Changellyä Changelly.comin kautta. Tai voit ladata mobiilisovelluksen Android- tai iOS-laitteille. Molempia vaihtoehtoja on helppo käyttää.

kuinka vaihtaa

Jos haluat rekisteröityä Changellyyn Changelly.comin kautta, napsauta ‘Vaihda nyt’ -painiketta tai ‘Rekisteröidy’ -painiketta.

vaihteleva välitön vaihto-opas

Syötä sähköpostiosoitteesi. Tai kirjaudu sisään Google-, Facebook- tai Twitter-tililläsi.

Changelly lähettää vahvistussähköpostin. Napsauta linkkiä vahvistaaksesi tilisi.

kuinka ilmoittautua muuttuvalle

Kun olet vahvistanut tilisi, Changelly lähettää sinulle uuden sähköpostin, jossa on kirjautumistunnuksesi (sähköpostiosoitteesi) ja mukautettu salasana. Voit käyttää näitä tietoja allekirjoittamaan ne milloin tahansa myöhemmin.

vaihteleva tili

2. Kauppa

Täältä voit suorittaa kaupan. Valitse vaihdettavat salausvaluutat ja sitten lähetettävä summa. Tarkista, että hyväksyt palveluehdot, tietosuojakäytännön ja AML / KYC-käytännöt.

kaupankäynti muuttuvalla

Changelly näyttää odotetun valuuttakurssin, niiden 0,25% vaihtopalkkion, verkkomaksun ja arvioidun saapumisaikojen.

Kirjoita seuraavaksi vastaanottajan osoite. Tässä kaupassa ostettava ETH lähetetään tähän vastaanottajan osoitteeseen.

miten vaihtaa kolikoita vaihtelevasti

Vinkki: Jos sinulla ei vielä ole lompakkoa, voit napsauttaa ‘Eikö sinulla ole vielä lompakkoa?’ -Linkkiä nähdäksesi luettelon käytettävissä olevista ilmaisista lompakon vaihtoehdoista.

käyttämällä vaihtelevaa vaihtosovellusta

Tarkista kaupan yksityiskohdat. Tarkista uudelleen, että osoite on oikea. Vahvista se sitten.

Lopuksi, Changelly näyttää Lähetä rahat -sivun, maksutapahtuman tunnuksen, lähetettävän summan ja osoitteen, johon haluat lähettää sen. Näet QR-koodin ja julkisen osoitteen.

lähettämällä salauksia muuttuvalla tavalla

Sinulla on 36 tuntia aikaa lähettää varat. Muussa tapauksessa Changelly peruuttaa tapahtuman automaattisesti.

3. Changelly AML- ja KYC-menettelyt

Sinun pitäisi pystyä kirjautumaan Changellyyn suorittamatta minkäänlaista KYC / AML-vahvistusta. Jos Changelly kuitenkin havaitsee epäilyttävää toimintaa tapahtumissasi, sinua saatetaan pyytää suorittamaan ylimääräinen KYC / AML-vahvistus (Changelly ei paljasta KYC / AML-vaatimuksiin käyttämiään erityisiä ehtoja).

Jos sinun on suoritettava KYC / AML-vahvistus, Changelly lähettää sinulle sähköpostin, kun olet pyytänyt kauppaa. Jos tarvitaan KYC / AML-vahvistus, sinun on annettava seuraavat tiedot:

Laadukas valokuva valtion myöntämästä kuvallinen henkilötodistus (passi tai ajokortti)

Todiste varojen alkuperästä

Muu sovellettava dokumentaatio (voi vaihdella käyttäjän mukaan)

4. Peruuttaminen

Changelly on vapaaehtoinen vaihto. Olet lähettämässä varoja Changellylle ja sitten varoja vastineeksi. Varat lähetetään omaan lompakkoon pörssin ulkopuolella.

Jos kuitenkin ostit bitcoinin luottokortilla tai maksukortilla Changellyn suoralla ostovaihtoehdolla, voit nostaa kyseiset varat milloin tahansa.

5. Asetukset ja muut tilitiedot

Changellyn avulla voit tarkastella tapahtumahistoriaasi. Valitse oikeasta yläkulmasta Tili > Historia.

vaihteleva historia

Voit myös mukauttaa Changellyn asetuksia ja määrittää kaksivaiheisen todennuksen. Valitse oikeasta yläkulmasta Tili > asetukset.

Changelly määrittää kaksivaiheisen todennuksen Google Authenticator -sovelluksen kautta iOS: lle tai Androidille. Aina kun kirjaudut sisään tai teet kauppaa, Changelly pyytää sinua vahvistamaan toiminnon Google Authenticatorin kautta. Kuten minkä tahansa 2FA: n kohdalla, suosittelemme 2FA: n asettamista Changellyyn Google Authenticatorin kautta.

Viimeinen sana

käyttäjän arvosteluopas muuttuvasta salauksenvaihdosta

Changelly toimii mainostettuna: kaupankäyntipalvelun avulla käyttäjät voivat vaihtaa nopeasti, helposti ja edullisesti yhden sadoista erilaisista kryptovaluutoista keskenään. Voit käydä kauppaa Changelly.comin, Android- ja iOS-laitteiden Changelly-mobiilisovelluksen tai minkä tahansa Changellyä tukevan krypto-lompakon kautta.

0,5%: n maksulla Changelly on halvempi kuin Shapeshift ja melko kilpailukykyinen pörssien kanssa, kun otetaan huomioon mukavuuskerroin. Lisäksi Changelly antaa sinun ostaa salauksen debit- tai luottokorteilla (korkeammilla maksuilla) tai käydä kauppaa fiat-valuutalla kryptovaluuttaan tai päinvastoin (jälleen korkeammilla maksuilla).

Kaikista näistä ja muista syistä Changelly on edelleen yksi suosituimmista salauksenvaihtopalveluista, jotka ovat saatavilla tänään.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map