CEX.io Exchange: Hallitse salauksen käyttäjän tarkistusopas

CEX.io Exchange -katsaus

Kuinka käyttää, käydä kauppaa ja rekisteröityä CEX.io Exchangeen

CEX.io on salausvaluutanvaihto, joka perustettiin vuonna 2013. Selvitä kaikki mitä sinun tarvitsee tietää pitkään käynnissä olevasta salausvaihdosta tänään tarkistuksestamme ja käyttöoppaastamme.

ominaisuudet

  • Lontoossa toimiva kryptovaluutanvaihto toimii sujuvasti vuodesta 2013
  • Elinkeinonharjoittajien käytettävissä 99 prosentissa maailman maista (ja 31 Yhdysvaltain osavaltiossa)
  • Saatavana useita kryptoja ja fiat-valuuttapareja

Talletusmenetelmät

  • Pankkisiirto (SEPA, ACH, SWIFT, nopeammat maksut)
  • Luottokortit (Visa ja MasterCard)
  • Salaus (BTC, ETH, BCH, BTG, DASH, LTC, XRP, XLM …)

Plussat

  • Hyvin säännelty kaupankäyntiympäristö
  • Nopeat osto- ja myyntiominaisuudet
  • Kilpailukykyiset kaupankäyntimaksut

Haittoja

  • Voimakkaampi KYC / AML-prosessi kuin useimmat muut vaihdot

Johdanto

CEX.io on Lontoossa toimiva kryptovaluutanvaihto, joka perustettiin vuonna 2013.

Vuonna 2013 CEX.io oli maailman ensimmäinen pilvikaivostoimittaja. Nykyään CEX.io tarjoaa alustojen välistä salausta kaupankäynnille verkkosivustonsa ja mobiilisovelluksensa kautta. CEX.io antaa myös kauppiaiden muodostaa yhteyden pörssiin WebSocketin ja REST API: n kautta, jolloin kuka tahansa pääsee käyttämään korkean likviditeetin CEX.io -tilauskirjaa.

mikä on CEX.io Exchange

CEX.io: ta käyttävät sekä vähittäiskauppiaat että institutionaaliset kauppiaat. Alustalla on monitasoinen tilijärjestelmä, joka palvelee kaiken kokoisia kauppiaita. Muita CEX.io: n tarjoamia tärkeimpiä ominaisuuksia ovat maailmanlaajuinen kattavuus, useita maksuvaihtoehtoja ja ympärivuorokautinen tuki.

CEX.io tarjoaa yllättävän laajan valikoiman maksuvaihtoehtoja, kuten Visa, MasterCard, pankkisiirto (SWIFT, SEPA, ACH, nopeammat maksut) ja salauksen. Elinkeinonharjoittajat voivat myös käydä kauppaa jopa 10x vipuvaikutuksella ilman erillisen tilin luomista.

CEX.io toimitti kerran pilvikaivoksen GHash.io-altaan kautta. CEX.io hankki omaisuuden kyseiseen kaivospooliin lokakuussa 2013. Kuukauden kuluessa GHash.io oli noussut maailman johtavaksi kaivospooliksi. Tammikuuhun 2015 mennessä CEX.io on kuitenkin keskeyttänyt pilvikaivospalvelunsa.

CEX.io: n pääkonttori on Lontoossa, vaikka pörssillä on myös kirjeenvaihto-osoite Jersey Cityssä, New Jersey, USA. CEX.io on virallisesti rekisteröity Isossa-Britanniassa, ja sillä on FinCENin kautta Money Services Businesses -asema.

CEX.io: n perusti Oleksandr Lutskevych, jolla on Kyber-maisterin tutkinto Kyivin kansallisesta yliopistosta. Ennen CEX.io: n perustamista Lutskevych työskenteli kehittäjänä ja konsulttina IT- ja peliteollisuudessa. Lutskevych on edelleen CEX.ion toimitusjohtaja.

Joulukuussa 2019 CEX.io sijoittuu aivan 100 parhaan pörssin ulkopuolelle kaupankäyntimäärällä noin 2 miljoonan dollarin kaupankäyntimäärällä päivässä (tällä hetkellä # 136 luettelossa CoinMarketCapin mukaan).

Avainominaisuudet

CEX.io: n tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

Rekisteröity ja säännelty: CEX.io on virallisesti rekisteröity Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Pörssillä on myös Money Services Business (MSB) -asema Amerikan FinCENin kautta. CEX.io noudattaa jokaisen maan tai lainkäyttöalueen lakisääteisiä vaatimuksia, joissa se toimii, ja CEX.io estää käyttäjiä muilta kuin tuetuilta lainkäyttöalueilta. Kaiken kaikkiaan tämä on luotettava ja hyvin säännelty vaihto.


Ympärivuorokautinen asiakastuki: CEX.io on ylpeä ympärivuorokautisesta asiakastukestaan ​​väittäen, että “jokainen tukitiimin jäsen käy läpi huolellisesti suunnitellun intensiivikoulutuksen voidakseen käsitellä kaikkia mahdollisia asioita”.

50+ paria: CEX.io tukee tällä hetkellä yli 50 kryptovaluutta- ja fiat-valuuttaparia. Suosituimpia pareja sivustolla CEX.io ovat BTC / USD, BTC / EUR, XRP / USD, ETH / USD ja BTC / GBP.

Useita tuettuja Fiat-valuuttoja: Kuten muutkin hyvin säännellyt pörssit, CEX.io antaa sinun vaihtaa fiat-valuutat kryptovaluuttoihin. CEX.io: lla on tällä hetkellä pareja, joiden määrä on USD, EUR ja GBP.

KYC ja AML vaaditaan: Muiden säänneltyjen pörssien tavoin CEX.io vaatii käyttäjiä suorittamaan tunnista asiakkaasi (KYC) ja rahanpesun estämisen (AML) tarkistukset ennen alustalla käymistä. Tämä tarkoittaa, että sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi ja lähetettävä todiste osoiteasiakirjoista.

CEX.io-salausvaihdon edut

Välityspalvelut: CEX.io toimii pörssinä ja välittäjänä. Uudet käyttäjät voivat käyttää CEX.io -välitystoimintaa ostaessaan kryptovaluuttoja ensimmäisen kerran mahdollisimman helposti, vaikka he maksavatkin korkean palkkion. CEX.io -välitystoiminnot perustuvat FOK-tilauksiin.

Halpa kaupankäyntimaksu: CEX.io: n vakiokaupoista veloitetaan 0,25%: n maksu.

Marginaalikauppa: Vuonna 2019 kerran tarjottiin marginaalikauppaa suoraan kaupankäyntialustastaan. Vuonna 2019 CEX.io avasi kuitenkin erityisen marginaalikauppapalvelun nimeltä CEX.io Broker. Tämän palvelun avulla voit käyttää jopa 10-kertaista vipuvaikutusta. CEX.io väittää myös, että sillä on negatiivinen tilin saldosuojaus.

Luottokorttituki: CEX.io tukee talletuksia luottokortilla tai maksukortilla, mukaan lukien Visa ja MasterCard.

Pankkitalletustuki: CEX.io tukee myös pankkisiirtoja tai kotimaisia ​​pankkisiirtoja. CEX.io tukee kaikkia SEPA-, ACH-, SWIFT- ja Nopeampi-maksuja.

Neljä tilin vahvistustasoa: CEX.io: lla on neljä tilin vahvistustasoa, mukaan lukien henkilöllisyys, osoite, parannettu ja yritys. Alimmalla tasolla henkilöllisyystodistuksen käyttäjät voivat ostaa jopa 1000 dollaria BTC: tä päivässä ja 3000 dollaria BTC: tä kuukaudessa. Osoite-, parannettu- ja yritystileillä ei ole rajoituksia.

Kauppiaiden maailmanlaajuinen tuki 99 prosentissa maista: CEX.io mainostaa, että se on saatavana “99 prosentissa maista ympäri maailmaa”, mukaan lukien 31 osavaltiota Amerikassa. Tietyt maat (kuten pakotetut maat) eivät voi tallettaa rahaa luottokortilla tai pankkisiirrolla. Yleensä CEX.io: lla on kuitenkin vahvin salausvaihtotilassa nähty kansainvälinen tuki.

DDoS-suojaus ja suojaus: CEX.io tarjoaa täydellisen salauksen ja on PCI DSS -standardien mukainen.

Alustojen välinen kauppa: CEX.io tukee kaupankäyntiä verkkosivuston, mobiilisovelluksen, WebSocketin tai REST-sovellusliittymän kautta.

Korkea likviditeetti: CEX.io lupaa toimeksiantojen nopean toteutuksen, matalan spreadin ja pääsyn korkean likviditeetin tilauskantaan parhaimmille valuuttapareille.

3 miljoonaa + asiakasta: CEX.ion käyttäjäkanta on yli 3 miljoonaa.

Todistettu kappaletiedot vuodesta 2013: CEX.io on toiminut sujuvasti vuodesta 2013. Käyttäjävaroja ei ole koskaan varastettu pörssistä.

CEX-salauksenvaihto-ominaisuudet

CEX.io Valuutat ja parit

CEX.io tukee noin 15 kryptovaluutta ja kolmea fiat-valuuttaa.

Suurinta osaa salatuista valuutoista tuetaan, mukaan lukien BTC, XRP, ETH, XLM, TRX, DASH, BCH ja LTC. CEX.io tukee paljon vähemmän tunnettuja kryptovaluuttoja, kuten MHC, BTG, BTT, ONG, ONT ja OMG.

Kolme tuettua fiat-valuuttaa ovat USD, EUR ja GBP. CEX.io tukee myös Gemini US Dollar (GUSD) -tablettirahaa.

CEX.io: n tuetut talletus- ja nostomenetelmät

CEX.io tukee useita talletus- ja nostotapoja, mukaan lukien pankkisiirrot (ACH, SWIFT, SEPA ja nopeammat maksut), luottokortit (Visa ja MasterCard) ja salaukset (mikä tahansa pörssin tukema kryptovaluutta).

CEX.io-rekisteröinti ja kirjautumisprosessi

Kuten useimmat säännellyt pörssit, CEX.io vaatii kaikkia käyttäjiä tarkistamaan henkilöllisyytensä, osoitteensa ja muut tiedot ennen kauppaa alustalla. CEX.io: ssa on neljä tilitasoa:

Henkilöllisyys: Vahvista henkilöllisyytesi ja osta ja myy sitten bitcoin vain Visa- tai MasterCard-kortilla. 1000 dollarin päivittäinen enimmäisraja, 3000 dollarin kuukausiraja.

Osoite: Vahvista osoitteesi poistaaksesi päivittäiset tai kuukausittaiset rajoitukset. Voit myös rahoittaa tiliäsi pankkisiirrolla tai luottokortilla.

Parannettu: Täytä manuaalinen KYC / AML-vahvistus saadaksesi etusijalle tukea ja laajennettuja rajoituksia tilillesi, mukaan lukien korkeammat talletus- ja nostorajat.

Yritys: Määritä yritystili osoitteessa CEX.io poistaaksesi useimmat rahoitusrajat tililtäsi kokonaan.

Vaikka osoitteen, parannetun ja yritystilin talletusten enimmäismäärää ei ole, osoiterivilläsi on kuitenkin talletusrajoituksia (200 000 dollaria päivässä, 500 000 dollaria kuukaudessa). Tehostetuilla ja yritystileillä on päivittäiset ja kuukausittaiset luottokorttirahoitusrajat, vaikka pankkisiirroille ei ole rajoituksia.

CEX.io Trading

CEX.io: lla on samanlainen kaupankäyntirajapinta kuin tavallisella kryptovaluutanvaihdolla. Käyttöliittymä on tuttu kaikille, jotka ovat aiemmin käyneet kauppaa muilla salauspörsseillä.

Jos olet täysin uusi salakirjoitustoiminnassa, CEX.io: lla on nopea osto-ominaisuus, jonka avulla voit ostaa salaus välittömästi luottokorteilla, vaikka maksat jopa 7%: n palkkiot. Tämä on samanlainen kuin Coinbasen ja muiden yritysten tarjoama luottokortin salausostopalvelu, jolla on yhtä korkeat palkkiot.

CEX.io-palkkiot

Suurin osa CEX.io-sivuston kauppiaista maksaa 0,25%: n takaajamaksun ja 0,16%: n valmistajapalkkion olettaen, että kaupankäynnin arvo on alle 5 BTC: tä jokaisella 30 päivän jaksolla. Kaupankäyntimäärän kasvaessa palkkiot laskevat. Jos vaihdat yli 6000 BTC: tä kuukaudessa, maksat takuumaksun 0,10% ja valmistajamaksun 0,00%.

CEX.io-palkkiot

Samaan aikaan CEX.io veloittaa eri summat erilaisista nostomaksuista. Maksat esimerkiksi 2,99% useimmista Visa- ja MasterCard-talletuksista, vaikka pankkitalletukset ovat ilmaisia. Rahaa nostettaessa maksat luottokortteja käytettäessä enintään 3%: n palvelumaksun, kun taas pankkisiirtojen maksu on 0,3%. Kaikki talletukset ja nostot ACH-, SEPA- ja Nopeammat maksut -palvelujen kautta ovat täysin ilmaisia.

CEX.io -vaihtopalkkiot

CEX.io: n turvallisuuskysymykset ja seisokit

CEX.io: lla on yllättävän puhdas turvallisuushistoria. Vaihto käynnistettiin vuonna 2013 ja väittää, ettei se ole koskaan menettänyt käyttäjien varoja. CEX.io ei myöskään ole kokenut suuria seisokkeja. Kaiken kaikkiaan on selvää, että CEX.io on investoinut merkittävästi turvallisuuteen alusta asti johtavana kaivospoolina nykypäivän vaihtoon.

CEX.io Helppokäyttöisyys

CEX.io on helppo käyttää aloittelijoille, keskitason ja edistyneille salakirjoittajille. Se on yksinkertainen vaihto-rajapinta tavanomaisille kaupoille. Voit myös ostaa nopeasti bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja ensimmäistä kertaa – esimerkiksi luottokorteilla.

CEX.io Luottamus ja yksityisyys

CEX.io on luotettava, hyvin säännelty ja arvostettu yritys. Laitos noudattaa sovellettavaa lakia kaikilla lainkäyttöalueilla, joilla se toimii. Se on saatavana 99 prosentissa maailman maista ja 31 Yhdysvaltain osavaltiossa. Lisäksi CEX.io: lla on asema Money Services Business (MSB) -palveluna Amerikan FinCEN-rahoituslaitoksen kautta, ja CEX.io on virallinen, rekisteröity yritys Iso-Britanniassa..

CEX.io -asiakaspalvelu

CEX.io tarjoaa 24/7 asiakaspalvelua sähköpostitse ja tukilipulla.

CEX.io -asiakaspalvelu

Lontoon CEX.io-toimiston puhelinnumero on saatavana myös verkossa.

miten CEX.io toimii

CEX.io-käyttöopas: CEX.io-ohjelman asennus ja käyttö

CEX.io: lla on yksinkertainen asennus- ja kirjautumisprosessi. Jatka lukemista saadaksesi selville, kuinka CEX.io määritetään ja käytetään ensimmäistä kertaa.

1. Rekisteröidy

CEX.io: n asennus ja käyttö

Käy CEX.io-sivustossa ja napsauta etusivulla Rekisteröi.

rekisteröidy osoitteeseen CEX.io

Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. CEX.io lähettää vahvistuskoodin postilaatikkoon vahvistamaan osoitteesi.

CEX.io -vaihdon asetukset

CEX.io -kauppapaikka

CEX.io -sähköposti

Seuraavaksi CEX.io tarvitsee sinut vahvistamaan puhelinnumeron.

CEX.io-turvallisuus

2. Todentaminen

Säännelty salausvaihto CEX.io vaatii kaikkia käyttäjiä suorittamaan tietyn tason KYC / AML-varmennuksen ennen vuorovaikutusta alustan kanssa millään tavalla.

CEX.io-tarkistus

Suurin osa käyttäjistä haluaa suorittaa Tier 1 Identity- ja Tier 2 Address -vahvistuksen. Tier 1 -tilillä voit rahoittaa tiliäsi vain luottokorteilla ja sinulla on erityiset päivä- ja kuukausirajat. Tier 2 -tilillä voit tallettaa pankkisiirrolla ja muilla tavoilla ilman kaupankäyntirajoituksia ja noin 500 000 dollarin kuukausitalletusten rajoituksia.

Tason 1 henkilöllisyyden todentaminen:

Anna asuinmaasi. Valitse maa avattavasta luettelosta ja valitse osavaltio, maakunta tai lainkäyttöalue.

Kaikkien Yhdysvaltain asukkaiden on annettava sosiaaliturvatunnuksensa (SSN) tässä vaiheessa.

Jos et ole Yhdysvaltojen asukas ja sinulla on verotunnistenumero (TIN), sinun on määritettävä se. Jos sinulla ei ole TIN-tunnusta, poista valinta ja paina Seuraava.

Lataa seuraavaksi henkilötodistus. CEX.io hyväksyy passit, henkilökortit tai ajokortit. Lähetä valokuva kyseisestä asiakirjasta. Ajokortteja ja henkilökortteja varten sinun on lähetettävä valokuva asiakirjan molemmilta puolilta (edessä ja takana).

miten käyttää CEX.io: ta

Voit ottaa valokuvia mobiililaitteellasi, skannata QR-koodin näytöllä älypuhelimella ja ottaa sitten valokuvat. Vaihtoehtoisesti voit ladata valokuvatiedostot tietokoneeltasi (tuetaan PDF-, PNG-, JPG- ja GIF-muotoja).

Lopuksi sinun on tehtävä selfie asiakirjan kanssa sekä käsinkirjoitettu muistiinpano, jossa ilmoitetaan “Olen CEX.IO-asiakas”, nykyinen päivämäärä ja allekirjoitus. Voit ottaa selfietä mobiililaitteellasi tai ladata tiedoston tietokoneeltasi.

CEX.io-salauksenvaihtovinkit

Kirjoita sukupuoli, etunimi, toinen nimi, sukunimi, kansalaisuus ja syntymäpaikka.

Syötä sitten henkilöllisyystodistuksesi tiedot, mukaan lukien sarjanumero, myöntämispäivä, myöntävä maa ja viimeinen käyttöpäivä.

Tason 2 osoitetarkistus

Jos haluat nostaa tilirajoituksia ja sallia rahoituksen pankkisiirroilla, sinun on suoritettava CEX.io: n Tier 2 Address -vahvistus. Kun olet suorittanut kaikki yllä olevat vaiheet, sinun on ladattava asiakirjat, jotka todistavat osoitteesi.

Ota ensin valokuva asiakirjasta, joka vahvistaa nykyisen osoitteesi. CEX.io hyväksyy sähkö- ja sähkölaskut, tiliotteet, veroilmoitusasiakirjat ja muut asiakirjat, joissa on osoite ja etu- ja sukunimi. Varmista, että asiakirja on annettu viimeisten kolmen kuukauden aikana. Voit ottaa valokuvan asiakirjasta skannaamalla QR-koodin puhelimeesi. Tai voit ladata sen tietokoneeltasi.

CEX.io-tarkistus

Ilmoita sitten asuinosoitteesi, mukaan lukien katuosoite, huoneisto ja sviitti, kaupunki, postinumero, osavaltio / maakunta ja maa. Yhdysvaltain asukkaiden on myös syötettävä lääninsä.

Lopuksi voit syöttää sosiaalisen verkoston profiileja vahvistaaksesi vahvistusmahdollisuuksiasi. CEX.io suosittelee, että jätetään linkki ainakin yhteen sosiaalisen median profiileistasi, kuten Facebookiin, LinkedIniin tai Twitteriin.

Lähetä kaikki nämä tiedot ja seuraa sitten vahvistustilaa:

CEX.io-todennus

Tasojen 3 ja 4 parannettu ja yritysvahvistus

Jos haluat poistaa kaikki rajoitukset tililtäsi tai perustaa institutionaalisen tilin, sinun on suoritettava tehostettu (taso 3) tai yritys (taso 4) vahvistus.

Tämä vahvistustaso vaatii manuaalisen hyväksynnän, ja prosessin loppuun saattamiseksi sinun on otettava yhteyttä erilliseen CEX.io -päälliköön.

3. Kahden tekijän todennus

CEX.io suosittelee vahvasti kaksivaiheisen todennuksen (2FA) määrittämistä tilillesi. Itse asiassa sinun on valittava useita varoitusruutuja, jos et määritä 2FA: ta.

CEX-vaihdon turvallisuus

2FA-suojauksella sinun on vahvistettava SMS-koodi tai mobiilisovelluskoodi ennen kirjautumista tilillesi, kauppaa tai kotiutusta.

4. Maksutapa

Olet nyt valmis tallettamaan rahaa CEX.io: een. CEX hyväksyy talletukset luottokortilla (Visa tai MasterCard), pankkisiirrolla (ACH, SWIFT, SEPA tai nopeammat maksut) tai salauksella (kaikki tuetut kryptovaluutat).

CEX.io-salausvaluutan vaihto

Aloita pankkisiirtotalletus napsauttamalla talletuspainiketta Talous-sivulla sen valuutan vieressä, jonka haluat tallettaa. Voit myös napsauttaa talletusta minkä tahansa sivun oikeassa yläkulmassa CEX.io -sivustolla.

5. Salausvaluutan kauppa

Kun rahat ovat CEX.io-tililläsi, olet valmis käymään kauppaa tai ostamaan kryptovaluutta.

CEX-salausvaluutta

Voit ostaa salauksen heti napsauttamalla Osta nyt -painiketta. Valitse salausvaluuttasi ja maksutapa ja syötä sitten Visa- tai MasterCard-veloitus- tai luottokorttitiedot.

osta salaus osoitteesta cex.io

Tai, jos haluat tehdä tavanomaisen kaupan, siirry CEX.io: n ‘kauppa’ -sivulle. Kaavion vasemmalla puolella on luettelo käytettävissä olevista valuutoista. Valitse pari, joka vastaa tallettamaasi fiat-valuuttaa. Jos tililläsi on USD ja haluat ostaa esimerkiksi bitcoinia, menisit BTC / USD-pariin.

CEX.io ostaa salausvaihtoehtoja

CEX.io antaa sinun tehdä markkinoita tai rajoittaa tilauksia. Markkinatilaukset tehdään parhaalla käytettävissä olevalla markkinahinnalla, kun taas limiittitilaukset tehdään tietyllä osto- tai myyntirajalla.

CEX.io-salausvaihto ostaa btc

6. Peruuttaminen

Voit nostaa rahaa CEX.io -sivustolta milloin tahansa napsauttamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Nosta. Nostoja on saatavana luottokortilla, pankkisiirrolla ja salauksella.

Viimeinen sana

CEX.io on pitkään jatkunut salausvaihto, jossa on pieni määrä kaupankäynnissä olevia fiat-valuuttoja ja kryptovaluuttoja. Se on erittäin säännelty vaihto, joka on käytettävissä 99%: lla maailman maista (ja 31 Yhdysvaltain osavaltiosta).

Jos haluat oppia lisää CEX.io: sta tai aloittaa kaupankäynnin tänään, käy osoitteessa https://cex.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map