BitMEX Exchange: 2020 Master The Crypto User Review Guide

bitmex

Τρόπος χρήσης, ανταλλαγής και εγγραφής στο BitMEX Exchange

Το BitMEX είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο. Σήμερα, το BitMEX είναι πιο γνωστό για τις αγορές μελλοντικών συναλλαγών και συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το BitMEX.

Χαρακτηριστικά

 • Εύκολη διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης σε ένα μη ρυθμισμένο περιβάλλον
 • Αντικαταστήστε την κρυπτογράφηση με απλώς μια διεύθυνση email
 • Ιδρύθηκε το 2014 από τρεις πρώην τράπεζες

Μέθοδοι κατάθεσης

 • Bitcoin

Πλεονεκτήματα

 • Δεν υπάρχουν όρια συναλλαγών για λογαριασμούς
 • Εύκολη διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης σε πολλά κρυπτονομίσματα
 • Αποκτήστε μόχλευση έως και 100x

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς ρύθμιση σε οποιαδήποτε δικαιοδοσία
 • Υποστηρίζονται μόνο καταθέσεις σε bitcoin

Εισαγωγή

Το BitMEX είναι ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που ιδρύθηκε το 2014 από μια εταιρεία που ονομάζεται HDR Global Trading Limited. Αυτή η εταιρεία ιδρύθηκε από τρεις πρώην τραπεζίτες, συμπεριλαμβανομένων των Arthur Hayes, Samuel Reed και Ben Dello.

αναθεώρηση bitmex

Το όνομα «BitMEX» είναι σύντομο για το Bitcoin Mercantile Exchange. Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στις Σεϋχέλλες, αν και δεν έχει ρυθμιστεί σε καμία δικαιοδοσία.

Από το 2020, το BitMEX είναι ένα από τα πιο διαπραγματεύσιμα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο. Η ανταλλαγή θα ήταν τακτικά η μεγαλύτερη ανταλλαγή στον κόσμο με όγκο συναλλαγών στο Coinmarketcap, αλλά το Coinmarketcap δεν παρακολουθεί τις αγορές παραγώγων, πράγμα που σημαίνει ότι κανένας από τον όγκο του BitMEX δεν “μετράει”. Ωστόσο, από τον Ιανουάριο του 2020, το BitMEX έχει 24ωρο όγκο συναλλαγών περίπου 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, καθιστώντας το τη μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτογράφησης στον κόσμο με όγκο συναλλαγών.

Ωστόσο, επειδή το BitMEX δεν εντοπίζει συναλλαγές bitcoin, αυτός ο όγκος συναλλαγών αντιμετωπίζεται διαφορετικά. Το BitMEX είναι αποκλειστικά μια πλατφόρμα παραγώγων bitcoin. Αυτό σημαίνει ότι το BitMEX ανταλλάσσει προϊόντα που συνδέονται με bitcoin – όπως συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin – αλλά το BitMEX δεν ανταλλάσσει το ίδιο το bitcoin.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα παρατηρήσετε για το BitMEX είναι η πλήρης έλλειψη κανονισμών: η ανταλλαγή δεν ρυθμίζεται σε καμία δικαιοδοσία. Αυτό σημαίνει ότι είναι τεχνικά παράνομο για χρήστες σε ορισμένες χώρες να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα. Ωστόσο, το BitMEX έχει μια περίφημα (περίφημα;) χαλαρή στάση απέναντι σε διακομιστές μεσολάβησης.

Εάν βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες ή σε άλλες απαγορευμένες χώρες, θα πρέπει να έχετε λίγο πρόβλημα πρόσβασης στο BitMEX. Ωστόσο, εάν βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες και δεν έχετε πληρεξούσιο, τότε το BitMEX θα σας απαγορεύσει να κάνετε συναλλαγές στο χρηματιστήριο.

Επειδή το BitMEX δεν έχει ρυθμιστεί, οι έμποροι δεν θα βρουν καθόλου απαιτήσεις KYC ή AML. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό μόνο με μια διεύθυνση email. Θα πρέπει επίσης να επιβεβαιώσετε ότι είστε άνω των 18 ετών (επιλέγοντας ένα πλαίσιο). Μόλις εγγραφείτε, δεν υπάρχουν όρια συναλλαγών: μπορείτε να καταθέσετε bitcoin και να αρχίσετε να διαπραγματεύεστε απεριόριστα ποσά bitcoin αμέσως.

Ένα άλλο μοναδικό πράγμα για το BitMEX είναι ότι η ανταλλαγή δέχεται καταθέσεις μόνο μέσω bitcoin. Αφού καταθέσετε το bitcoin στον λογαριασμό σας, μπορείτε να ανταλλάξετε αυτό το bitcoin για σχεδόν οποιοδήποτε άλλο κρυπτογράφηση. Το BitMEX υποστηρίζει επίσης τρία διαφορετικά ζεύγη νομισμάτων fiat, όπως το δολάριο ΗΠΑ (USD), το γιεν Ιαπωνίας (JPY) και το γιουάν της Κίνας (CNY), αν και δεν μπορείτε να καταθέσετε άμεσα κανένα από αυτά τα νομίσματα στο BitMEX.

Οι έμποροι εκτιμούν επίσης τους πολλαπλούς τύπους παραγγελιών στο BitMEX, όπως εντολές ορίου, εντολές αγοράς, εντολές διακοπής ορίου, εντολές διακοπής αγοράς, εντολές τερματισμού αγοράς, λήψη εντολών ορίου κέρδους και λήψη εντολών αγοράς κέρδους.

Συνολικά, το BitMEX είναι μια εύχρηστη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε γρήγορα το bitcoin σας με πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη μόχλευση, ενώ διαπραγματεύεστε παράγωγα bitcoin – όπως τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin – σε αγορές υψηλής ρευστότητας Εάν αναζητάτε ανώνυμη ανταλλαγή κρυπτογράφησης μεγάλου όγκου, τότε το BitMEX είναι μια επιλογή διαθέσιμη σήμερα.


πώς λειτουργεί το bitmex

Βασικά χαρακτηριστικά

Τα βασικά χαρακτηριστικά του BitMEX περιλαμβάνουν:

TradingView: Το BitMEX διαθέτει το σύστημα χαρτογράφησής του μέσω του TradingView, παρέχοντας στους εμπόρους ένα ευρύ φάσμα εργαλείων χαρτογράφησης και διαφορετικούς τρόπους προβολής των αγορών.

Πολλαπλοί τύποι συναλλαγών: Όριο, αγορά, όριο διακοπής, διακοπή αγοράς, τελικό τέλος, όριο λήψης κέρδους και παραγγελίες αγοράς κέρδους είναι όλα διαθέσιμα.

Διαρκή ανταλλαγή: Το BitMEX ήταν το πρώτο χρηματιστήριο που εισήγαγε συμβόλαια διαρκούς ανταλλαγής κρυπτογράφησης, τα οποία είναι συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης που δεν λήγουν ποτέ.

Συναλλαγή περιθωρίου: Το BitMEX προσφέρει μόχλευση έως και 100x κατά τη διαπραγμάτευση XBT (και μόχλευση 5x έως 50x σε άλλα ζεύγη), επιτρέποντάς σας να μεγιστοποιήσετε τα πιθανά κέρδη σας. Υπάρχουν δύο τύποι συναλλαγών περιθωρίου, συμπεριλαμβανομένης της συναλλαγής μεμονωμένων και διασταυρούμενων περιθωρίων.

Χωρίς Spot Trading: Όταν αγοράζετε και πουλάτε νομίσματα στο BitMEX, δεν κάνετε συναλλαγές σε πραγματικά νομίσματα. Όλες οι συναλλαγές BitMEX πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας παράγωγα, πράγμα που σημαίνει ότι πραγματοποιείτε συναλλαγές μόνο προϊόντων που συνδέονται με bitcoin. Δεν διαπραγματεύεστε BTC, για παράδειγμα, διαπραγματεύεστε XBT. Είναι μια μικρή αλλά σημαντική διαφορά και γι ‘αυτό ο όγκος συναλλαγών του BitMEX δεν υπολογίζεται στο Coinmarketcap.

Ανταγωνιστικά τέλη: Το BitMEX είναι ένα από τα λίγα χρηματιστήρια που προσφέρουν αρνητικές χρεώσεις κατασκευαστή, πράγμα που σημαίνει ότι οι κατασκευαστές αγοράς πληρώνονται για να κάνουν συναλλαγές στο BitMEX. Τα τέλη συναλλαγών του BitMEX είναι εξίσου φθηνά, που κυμαίνονται από 0,05 έως 0,075%. Το BitMEX μπορεί να χρεώσει αυτές τις φθηνές χρεώσεις, επειδή η αγορά αποτελείται από παράγωγα bitcoin – όχι «φυσικά» bitcoin.

Καταθέσεις και αναλήψεις μόνο για Bitcoin: Το BitMEX υποστηρίζει μόνο καταθέσεις και αναλήψεις σε bitcoin.

Δεν απαιτείται επαλήθευση: Το BitMEX δεν απαιτεί επαλήθευση. Η επαλήθευση χρήστη δεν είναι καν επιλογή, και το BitMEX δεν διαθέτει καθόλου προηγμένο σύστημα επαλήθευσης χρήστη.

Χωρίς όρια συναλλαγών: Το BitMEX επίσης δεν έχει όρια συναλλαγών. Μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε απεριόριστο νόμισμα μέσω του BitMEX με όλους τους λογαριασμούς.

Ανώνυμες συναλλαγές: Το BitMEX υποστηρίζει ανώνυμες συναλλαγές. Χρειάζεστε μόνο μια διεύθυνση email για να εγγραφείτε.

Χωρίς χρήστες ΗΠΑ: Το BitMEX δεν επιτρέπει πλέον σε χρήστες από τις Ηνωμένες Πολιτείες να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα (λόγω φόβου για παραβιάσεις των κανονισμών). Ωστόσο, πολλοί χρήστες των ΗΠΑ συνεχίζουν να έχουν πρόσβαση στο BitMEX μέσω διακομιστών μεσολάβησης.

Χωρίς κανονισμό: Το BitMEX είναι εγγεγραμμένο στις Σεϋχέλλες, αν και δεν ρυθμίζεται από καμία εθνική υπηρεσία. Πρόκειται για μια μη ρυθμιζόμενη ανταλλαγή, γι ‘αυτό οι χρήστες δεν χρειάζεται να συμμορφώνονται με οποιεσδήποτε απαιτήσεις KYC / AML.

Τρία νομίσματα Fiat: Το BitMEX υποστηρίζει τρία παράγωγα νομίσματος fiat, όπως το δολάριο ΗΠΑ (XBT), το γιεν Ιαπωνίας (XBJ) και το γιουάν της Κίνας (XBC).

Υποστήριξη Trading Technologies (TT): Η BitMEX συνεργάστηκε πρόσφατα με την Trading Technologies, έναν πάροχο λογισμικού συναλλαγών υψηλής απόδοσης που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες εμπόρους, μεσίτες και παρόχους πρόσβασης στην αγορά. Το λογισμικό παρέχει στους χρήστες ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και δεικτών συναλλαγών.

Ασφαλιστικό Ταμείο BitMEX: Η BitMEX έχει αναπτύξει ένα σύστημα ασφαλιστικών ταμείων. Χάρη σε αυτό το ασφαλιστικό σύστημα, οι χρήστες δεν χρειάζεται να υποστούν ζημιά (δηλ. «Κούρεμα») εάν το BitMEX πρέπει να πληρώσει νικητές σε μοχλευμένες συναλλαγές όταν μια πλευρά δεν έχει τα χρήματα για να το κάνει.

Υποστήριξη πελατών 24/7: Το BitMEX παρέχει 24/7 υποστήριξη πελατών μέσω φόρμας email. Η υποστήριξη είναι διαθέσιμη στα Αγγλικά, Κινέζικα, Ρωσικά, Κορεάτικα και Ιαπωνικά.

Ιδρύθηκε το 2014: Το BitMEX ιδρύθηκε το 2014, αν και έγινε δημοφιλές τα τελευταία δύο με τρία χρόνια. Τον Ιούνιο του 2019, η BitMEX σημείωσε νέο ρεκόρ με αναφερόμενο όγκο συναλλαγών ύψους 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μία μόνο περίοδο 24 ωρών. Τον Ιανουάριο του 2020, ο 24ωρος όγκος συναλλαγών του BitMEX κυμαίνεται μεταξύ 2 και 3 δισεκατομμυρίων $ κατά μέσο όρο, καθιστώντας το ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο.

Νομίσματα και ζεύγη BitMEX

Το BitMEX υποστηρίζει όλα τα ακόλουθα νομίσματα:

Νομίσματα Fiat: Δολάριο ΗΠΑ (XBT), Γιεν Ιαπωνίας (XBJ) και Γιουάν Κίνας (XBC).

Κρυπτονομίσματα: Bitcoin (XBT), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Monero (XMR), Dash (DASH), ZCash (ZEC), Cardano (ADA) ), Tron (TRX) και EOS (EOS).

Επιλογές μόχλευσης: 5x leverage (ZEC), 20x leverage (XRP, BCH, ADA, EOS, TRX), 25x leverage (XMR), 33x leverage (LTC), 50x leverage (ETH) και 100x leverage (XBT) και XBC).

Υποστηριζόμενες μέθοδοι κατάθεσης και ανάληψης BitMEX

Οι καταθέσεις και αναλήψεις του BitMEX είναι απλές: Το BitMEX δέχεται μόνο καταθέσεις και αναλήψεις σε bitcoin (BTC). Δεν υπάρχουν χρεώσεις κατά την κατάθεση ή ανάληψη bitcoin, αν και θα πληρώσετε τυπικές χρεώσεις δικτύου bitcoin. Υπάρχει ελάχιστη κατάθεση 0,001 BTC. Δεν υπάρχει ελάχιστο όριο ανάληψης.

Διαδικασία εγγραφής και σύνδεσης BitMEX

Το BitMEX σάς επιτρέπει να εγγραφείτε στην πλατφόρμα μόνο με μια διεύθυνση email.

Το BitMEX είναι μια μη ρυθμιζόμενη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, που σημαίνει ότι δεν απαιτείται επαλήθευση. Ο μόνος πραγματικός περιορισμός είναι ότι οι πελάτες των ΗΠΑ δεν μπορούν να εγγραφούν στην ανταλλαγή (αν και πολλοί χρήστες αποφεύγουν αυτήν την απαίτηση με πληρεξούσιο).

Συναλλαγές BitMEX

Το BitMEX προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων όλων των παρακάτω:

Οριακή παραγγελία: Ορίστε ένα όριο και η συναλλαγή σας θα εκτελεστεί όταν η τιμή φτάσει αυτό το όριο.

Παραγγελία αγοράς: Αγορά ή πώληση αμέσως στην καλύτερη τιμή αγοράς.

Διακοπή ορίου παραγγελίας: Όπως μια εντολή διακοπής, αλλά σας επιτρέπει να ορίσετε την τιμή της παραγγελίας μόλις ενεργοποιηθεί η τιμή διακοπής.

Διακοπή παραγγελίας αγοράς: Μια εντολή διακοπής που δεν εισέρχεται στο βιβλίο παραγγελιών και παραμένει αόρατη έως ότου η αγορά φτάσει στη σκανδάλη.

Τελική παραγγελία: Παρόμοια με την εντολή διακοπής αγοράς, αλλά οι χρήστες ρυθμίζουν μια τελική τιμή για να τοποθετήσουν την εντολή αγοράς.

Λήψη παραγγελίας ορίου κέρδους: Σας επιτρέπει να ορίσετε μια τιμή-στόχο σε μια θέση παρόμοια με μια εντολή διακοπής, αλλά να εξασφαλίσετε κέρδη αντί να περιορίσετε τις απώλειες.

Λάβετε εντολή αγοράς κέρδους: Ίδιο με μια παραγγελία ορίου κέρδους, αλλά η παραγγελία ενεργοποιείται με βάση την αγορά και όχι ένα συγκεκριμένο όριο.

Μέλλον: Το BitMEX υποστηρίζει συναλλαγές συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης, επιτρέποντάς σας να αγοράσετε ή να πουλήσετε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης. Κάθε συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης σάς επιτρέπει να αγοράζετε ή να πουλάτε ένα συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο σε μια συγκεκριμένη τιμή σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο μέλλον.

Διαρκή ανταλλαγή: Τα διαρκή ανταλλαγή είναι παρόμοια με τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, εκτός εάν δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης για αυτούς και καμία διευθέτηση. Οι διαρκείς ανταλλαγές διαπραγματεύονται επίσης κοντά στην υποκείμενη τιμή δείκτη αναφοράς, ενώ τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης μπορούν να αποκλίνουν σημαντικά από την τιμή δείκτη.

Συναλλαγές και μόχλευση περιθωρίου: Το BitMEX υποστηρίζει τη μόχλευση συναλλαγών έως και 100x σε ορισμένα συμβόλαια. Υπάρχουν δύο τύποι συναλλαγών περιθωρίου στο BitMEX, συμπεριλαμβανομένων των Απομονωμένων και Cross-Margin.

Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσω συμβατικής διεπαφής ανταλλαγής. Το BitMEX πρέπει να είναι εύκολο στη χρήση για όποιον έχει χρησιμοποιήσει προηγουμένως ανταλλαγή κρυπτογράφησης.

Προμήθειες BitMEX

Το BitMEX έχει πολύ λογικές χρεώσεις σε σύγκριση με τα παραδοσιακά χρηματιστήρια spot (θυμηθείτε ότι κάνετε συναλλαγές σε παράγωγα bitcoin, πράγμα που σημαίνει ότι το κόστος του BitMEX είναι πολύ χαμηλότερο).

Ακολουθούν μερικές από τις αξιοσημείωτες χρεώσεις στο BitMEX:

 • Διαρκής προμήθεια συμβολαίου (XBT και ETH): -0,0250%
 • Διαρκής αμοιβή ανάληψης συμβολαίου (XBT και ETH): 0,0750%
 • Προμήθειες για Futures Maker: -0,050% (BCH, ADA, EOS, ETH, LTC, XRP και TRX) ή -0,025% (XBT)
 • Προμήθειες μελλοντικών συμβολαίων: 0,250% (BCH, ADA, EOS, ETH, LTC, XRP και TRX) ή 0,0750% (XBT)
 • Προμήθεια κατάθεσης: Ελεύθερος
 • Χρέωση ανάληψης: Ελεύθερος
 • Τέλη χρηματοδότησης Bitcoin (XBT): -0,0198% (διάστημα χρηματοδότησης κάθε 8 ώρες)
 • Σύντομα τέλη χρηματοδότησης Bitcoin (XBT): 0,0198% (διάστημα χρηματοδότησης κάθε 8 ώρες)
 • Έξοδα χρηματοδότησης Ethereum (ETH): -0,0225% (διάστημα χρηματοδότησης κάθε 8 ώρες)
 • Σύντομα τέλη χρηματοδότησης Ethereum (ETH): 0,0225% (διάστημα χρηματοδότησης κάθε 8 ώρες)
 • Χρέωση διακανονισμού: Δωρεάν (BCH, ADA, EOS, ETH, LTC, XRP και TRX) ή 0,050% (XBT)
 • Προμήθειες συμβολαίου ανάποδα / μειωμένα κέρδη: Δωρεάν (χωρίς αμοιβή κατασκευαστή, λήψης ή διακανονισμού)

Να θυμάστε ότι το BitMEX δέχεται μόνο καταθέσεις και αναλήψεις σε bitcoin. Δεν υπάρχουν χρεώσεις για την κατάθεση ή ανάληψη bitcoin προς ή από το BitMEX, αν και θα πληρώσετε ένα τυπικό τέλος δικτύου bitcoin.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι τα τέλη λήψης 0,075% πολλαπλασιάζονται με τη μόχλευση, πράγμα που σημαίνει ότι θα πληρώνετε τέλη 0,75% όταν χρησιμοποιείτε μόχλευση 10x (10 x 0,075%).

Ζητήματα ασφαλείας και χρόνος διακοπής BitMEX

Το BitMEX δεν έχει υποστεί σημαντικές παραβιάσεις δημοσίου χαρακτήρα. Το μόνο σημαντικό συμβάν ασφαλείας στην ιστορία του BitMEX ήταν το Νοέμβριο του 2019 όταν το Twitter του BitMEX παραβιάστηκε για λίγο. Οι χάκερς χρησιμοποίησαν τον λογαριασμό για να στείλουν ένα tweet που δηλώνει ότι «έχουν παραβιαστεί» και ότι οι χρήστες θα πρέπει να «πάρουν το BTC και να τρέξουν», επειδή σήμερα ήταν η «τελευταία ημέρα για αναλήψεις». Τα παραβιασμένα tweets αφαιρέθηκαν γρήγορα και το BitMEX δεν υπέστη σημαντικές επιπτώσεις.

Όσον αφορά την ασφάλεια, το BitMEX χρησιμοποιεί συστήματα κατάθεσης και ανάληψης πολλαπλών υπογραφών για να εξασφαλίσει την κατοχή κρυπτογράφησης. Το BitMEX χρησιμοποιεί επίσης Amazon Web Services (AWS) για τους διακομιστές του και όλοι οι διακομιστές προστατεύονται με μηνύματα κειμένου, διακριτικά υλικού και άλλα συστήματα 2FA.

Το BitMEX είναι επίσης μοναδικό στο ότι η διεπαφή συναλλαγών είναι γραμμένη σε kdb +, η οποία είναι μια βάση δεδομένων και ένα σύνολο εργαλείων που χρησιμοποιούνται από μεγάλες τράπεζες σε εφαρμογές συναλλαγών υψηλής συχνότητας. Οι έμποροι γενικά επαινούν το BitMEX για την ταχύτητα και τη σταθερότητά του.

Ευχρηστία BitMEX

Το BitMEX δεν είναι η πιο εύχρηστη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης για αρχάριους. Η μόχλευση συναλλαγών (ειδικά με μόχλευση 100x) είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για τους άπειρους εμπόρους.

Η διεπαφή, ωστόσο, είναι απλή για όσους έχουν χρησιμοποιήσει άλλα ανταλλακτήρια forex ή crypto. Έχετε ένα βιβλίο γραφημάτων και παραγγελιών που εμφανίζεται στην κύρια σελίδα του BitMEX, διευκολύνοντας την εκτέλεση συναλλαγών σε οποιοδήποτε από τα υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα ή νομίσματα fiat.

Εμπιστοσύνη και απόρρητο BitMEX

Το BitMEX είναι πιο αξιόπιστο από το μέσο μη ρυθμιζόμενο χρηματιστήριο. Γνωρίζουμε τα ονόματα της ιδρυτικής ομάδας, συμπεριλαμβανομένων των Arthur Hayes (συνιδρυτής και CEO), Ben Delo (συνιδρυτής) και Samuel Reed (συνιδρυτής και CTO). Ο Arthur Hayes είναι μια γνωστή, δημόσια προσωπικότητα στην κοινότητα κρυπτογράφησης. Γνωρίζουμε επίσης ότι το BitMEX είναι εγγεγραμμένο στις Σεϋχέλλες. Άλλα βασικά βιογραφικά δεδομένα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα BitMEX σχετικά με εμάς εδώ.

για το bitmex

Συνολικά, ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να εμπιστευόμαστε το BitMEX. Όπως και άλλες μη ρυθμιζόμενες ανταλλαγές, το BitMEX θα μπορούσε να κλείσει οποιαδήποτε μέρα.

Εξυπηρέτηση πελατών BitMEX

Το BitMEX παρέχει υποστήριξη πελατών 24/7 μέσω φόρμας επικοινωνίας μέσω email. Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη στα Αγγλικά, Κινέζικα, Ρωσικά, Κορεάτικα και Ιαπωνικά.

Οδηγός χρήσης BitMEX: Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το BitMEX

Το BitMEX δέχεται χρήστες από όλο τον κόσμο (αν και οι χρήστες των ΗΠΑ δεν μπορούν να κάνουν συναλλαγές στην πλατφόρμα). Δείτε πώς μπορείτε να εγγραφείτε στο BitMEX και να κάνετε συναλλαγές για πρώτη φορά:

1. Εγγραφείτε

Επισκεφτείτε το BitMEX.com και κάντε κλικ στην επιλογή «Εγγραφή» στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το BitMEX

Λάβετε υπόψη ότι η εγγραφή BitMEX δεν είναι επίσημα διαθέσιμη στους κατοίκους των ΗΠΑ, αν και πολλοί χρήστες των ΗΠΑ συνεχίζουν να έχουν εύκολη πρόσβαση στο BitMEX χρησιμοποιώντας έναν διακομιστή μεσολάβησης. Οι πελάτες των ΗΠΑ μπορούν ακόμα να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό στο BitMEX, αν και δεν θα μπορείτε να κάνετε συναλλαγές χωρίς πληρεξούσιο. Οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών του BitMEX δεν επιτρέπουν στους χρήστες των ΗΠΑ να χρησιμοποιούν διακομιστή μεσολάβησης, παρόλο που ο ιστότοπος δεν λαμβάνει μέτρα για να σας εμποδίσει να χρησιμοποιήσετε διακομιστή μεσολάβησης.

εγκατάσταση BitMEX

Εισαγάγετε τη διεύθυνση email, τον κωδικό πρόσβασης και τη χώρα σας. Μπορείτε να εισαγάγετε το όνομα και το επώνυμό σας, αν και δεν απαιτείται. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Εγγραφή”.

2. Επαλήθευση

Το BitMEX θα στείλει ένα email στον λογαριασμό σας. Κάντε κλικ στην επιλογή “Επαλήθευση του email μου”.

ασφάλεια bitmex

Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να κάνετε για να επαληθεύσετε το email σας στο BitMEX. Τώρα είστε έτοιμοι να καταθέσετε bitcoin και να κάνετε συναλλαγές.

λογαριασμός bitmex

3. Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Το BitMEX υποστηρίζει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA), αν και δεν απαιτείται.

οδηγός ανταλλαγής bitmex

Η διαχείριση όλων των ρυθμίσεων 2FA γίνεται στο Κέντρο ασφαλείας BitMEX. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το 2FA μέσω του Google Authenticator ή του Yubikey.

επαλήθευση χρήστη bitmex

4. Μέθοδος κατάθεσης

Το BitMEX δέχεται μόνο καταθέσεις και αναλήψεις σε bitcoin (με την ονομασία XBT στο BitMEX). Για να πραγματοποιήσετε μια κατάθεση, κάντε κλικ στο «Λογαριασμός» και μετά κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί «Κατάθεση». Το BitMEX θα δημιουργήσει μια διεύθυνση κατάθεσης για τον λογαριασμό σας. Στείλτε bitcoin από το πορτοφόλι σας σε αυτό το πορτοφόλι.

πληρωμές bitmex

5. Συναλλαγή κρυπτονομισμάτων

ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στο bitmex

Το BitMEX διαθέτει μια τυπική διεπαφή συναλλαγών που θα είναι γνωστή σε οποιονδήποτε έχει χρησιμοποιήσει άλλες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης. Μπορείτε να επιλέξετε τα νομίσματα που θέλετε στην αριστερή πλευρά, να επιλέξετε τον τύπο παραγγελίας σας και να δείτε τις τρέχουσες λεπτομέρειες της αγοράς.

τοποθέτηση παραγγελίας σε bitmex

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τη διαπραγμάτευση μόχλευσης στην αριστερή πλευρά, επιλέγοντας από μόχλευση 5x έως 100x, ανάλογα με το ζεύγος που διαπραγματεύεστε.

χρησιμοποιώντας το bitmex το 2020

6. Απόσυρση

Για ανάληψη χρημάτων από το BitMEX, μεταβείτε στο «Λογαριασμός» από το επάνω μενού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί «Ανάληψη» και εισαγάγετε τη διεύθυνση bitcoin σας.

αναθεώρηση ανταλλαγής κρυπτογράφησης bitmex

Τελικό Word

Τελικά, το BitMEX έχει εξελιχθεί σε ένα από τα υψηλότερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο. Από τον Ιανουάριο του 2020, ο 24ωρος όγκος συναλλαγών της BitMEX ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων θα το τοποθετούσε # 1 στα διαγράμματα Coinmarketcap εάν η CMC παρακολουθούσε παράγωγα bitcoin.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι έμποροι αρέσουν στο BitMEX. Πολλοί έμποροι εκτιμούν την έλλειψη κανονισμών, για παράδειγμα (μπορείτε να εγγραφείτε από οπουδήποτε στον κόσμο μόνο με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε μόχλευση έως και 100x ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε μοναδικά προϊόντα συναλλαγών, όπως διαρκή ανταλλαγή. Ανεξάρτητα από το ποια είναι η πρόβλεψη τιμής του bitcoin σας ή τι θα κάνει το BTC κατά το ήμισυ στην αγορά κρυπτογράφησης, το BitMEX είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης και δύναμη που πρέπει να υπολογιστεί μέσα στη βιομηχανία χρηματοδότησης blockchain.

Για όλους αυτούς τους λόγους και πολλά άλλα, το BitMEX παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο – αν και η πλήρης έλλειψη ρύθμισης θα απομακρύνει ορισμένους εμπόρους.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map