BHEX Exchange: Hallitse salauksen käyttäjän tarkistusopas

BHEX Exchange -katsaus

BHEX on uusi kryptovaluutanvaihto, joka tarjoaa salauksen futuurikauppaa ja muuta. Tutustu kaikkeen, mitä sinun tarvitsee tietää BHEX: stä ja miten se toimii tänään, tarkastelusta ja käyttöoppaasta.

ominaisuudet

 • Maltalla toimiva salausvaihto käynnistettiin joulukuussa 2018
 • Tukena suuret salauslaitokset, kuten Huobi ja OKEX
 • Helppo salaus-salaus-kauppa vähäisessä määrin säännellyssä ympäristössä, joka palvelee enimmäkseen kiinalaisia ​​salakauppiaita

Talletusmenetelmät

 • Salaus

Plussat

 • Halpa ja helppo salaus salauksesta kaupankäynti
 • Optiokauppa
 • Futuurisopimukset maksetaan USDT: ssä

Haittoja

 • Ainoastaan ​​salaustalletukset ja krypto-salaus-kauppa
 • Vähimmäissäännökset
 • Ei yhdysvaltalaisia ​​kauppiaita

Johdanto

BHEX on kryptovaluutanvaihto, joka lanseerattiin joulukuussa 2018. Pörssi kuvaa itseään “johtavaksi teknologiavetoiseksi kryptovaluuttakauppapaikaksi”. BHEX on lyhenne sanoista Blue Helix Exchange.

BHEX-salauksenvaihto-opas

Nykyään BHEX tarjoaa salauksesta salakirjoitukseen, ikuisten sopimusten kaupankäynnin, optiosopimukset, OTC-kaupankäynnin ja varallisuuden hoidon muun kaupankäynti- ja sijoituspalvelun lisäksi.

Kuten muutkin vähän säännellyt salauspörssit, BHEX perustuu Maltalle. Pörssi tarjoaa myös erittäin kilpailukykyisiä 0,10% kaupankäyntimaksuja (sekä valmistajalle että ottajalle). Maksat vain 0,0006 BTC: n nostomaksun.

Yksi BHEX: n haitoista on, että rahoitusmenetelmät rajoittuvat vain salaukseen. Et voi siirtää rahaa BHEX: ään esimerkiksi pankin tai luottokortin kautta. Lisäksi yhdysvaltalaisia ​​sijoittajia ei ole teknisesti sallittu tilillä (vaikka BHEX ei näytä estävän tai ryhtyvän toimenpiteisiin alustaa käyttäviin yhdysvaltalaisiin kryptokauppiaisiin).

BHEX: n päätavoitteena on tarjota salauksesta salakirjoitukseen ja futuurikaupasta vähän säännellyssä ympäristössä. BHEX: n kautta on kuitenkin saatavana myös muita tuotteita ja palveluita, mukaan lukien BHEX DeFi Market (BHDM), BHEX Chain ja useat SaaS-pilvipalvelujärjestelmät.

BHEX-pörssi

Huolimatta vasta joulukuussa 2018 käynnistetystä BHEXistä on kasvanut yksi salausmaailman suurimmista pörsseistä. Pörssillä on säännöllisesti yli 100 miljoonan dollarin kaupankäyntimäärät 24 tunnin välein, sijoittamalla se maailman johtavien kryptovaluuttapörssien numeron 50 ympärille kaupankäyntimäärän mukaan.

Blue Helix Exchange -katsaus

BHEX väittää myös tukevansa joitain salausteollisuuden suurimpia nimiä. BHEX väittää saavansa tukea esimerkiksi 56 institutionaaliselta sijoittajalta, ja Huobi ja OKEX – kaksi maailman suurinta kryptovaluutanvaihtoa – on molemmat listattu sijoittajiksi.

Siellä on hyvä syy, miksi BHEX on läheisessä yhteydessä Huobiin: pörssin perusti Ju Jianhua, Huobin entinen johtaja. Loput BHEX-perustajaryhmästä koostuvat entisistä fintech- ja IT-ammattilaisista.

BHEX on erityisen suosittu kiinalaisten kauppiaiden keskuudessa, vaikka vaihto on täysin saatavana englanniksi ja seitsemällä muulla kielellä.


Jatka lukemista saadaksesi selville BHEXin tärkeimmät ominaisuudet ja miten se toimii.

Sininen Helix-salausvaihto

Avainominaisuudet

BHEX: n tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

Halpa kaupankäyntimaksu: BHEX veloittaa valmistajapalkkion 0,10% ja ottopalkkion 0,10%. Tämä on halvempaa kuin keskimääräinen kryptovaluutan vaihto, vaikka se on samanlainen kuin vähemmän säännellyistä pörsseistä maksetut palkkiot (0,10% – 0,15% on sääntelemättömien, salauksesta salakirjoitukseen liittyvän alan standardi).

Halvat vetomaksut: BHEX ei veloita talletusmaksuja, ja maksat vain 0,0006 BTC: n nostomaksut. Vähimmäisostosummat koskevat kaikkia kryptovaluutan nostoja (esimerkiksi 0,01 BTC tai 50 USDT).

Alkuperäinen tunnus: BHEX: llä on oma natiivi apuohjelmatunnus nimeltä BHEX Token (BHT). Kyseinen tunnus on ERC20-merkki, jota voidaan käyttää BHEX: n kaupankäyntimaksujen alentamiseen.

Tukee 56 institutionaalista sijoittajaa: BHEX perustettiin joulukuussa 2018, mutta siitä on jo tullut yksi alan suurimmista salauspörsseistä. Osa syystä menestykseen on institutionaalinen tuki. BHEXiä tukee 56 institutionaalista sijoittajaa, mukaan lukien sinisen sirun salauspörssit, kuten Huobi ja OKEX.

Huoltajuus & Tyhjentäminen: BHEX: n perustaso toimii Bluehelixin hajautetun omaisuuden säilytys- ja selvitystekniikan avulla. Teknologia käyttää lohkoketjua ja salaustekniikkaa yhteisön konsensusmekanismin käyttämiseksi. Maallikkokielellä BHEX siirtää rahaa käyttämällä blockchainia turvallisuuden lisäämiseksi.

Selainkauppa: Suurin osa käyttäjistä on vuorovaikutuksessa BHEX: n kanssa BHEX.com-verkkoalustan kautta, joka on saatavana kaikille Internetiin kytketyille laitteille.

Työpöytäohjelmisto: Jos et halua käyttää BHEX-selainalustaa, voit myös ladata BHEX-työpöytäohjelmiston Windows- ja Mac OS -käyttöjärjestelmille.

Mobiilisovellukset: BHEX tarjoaa mobiilisovelluksia iOS: lle ja Androidille.

Optioiden kauppa: Optiokaupan osuus BHEX: n volyymista on merkittävä.

BHEX-salauskauppapaikka

Jatkuvat sopimukset: Kuten BitMEX ja muut futuurikauppapaikat, BHEX tarjoaa ikuisia sopimustenvaihtosopimuksia, mukaan lukien USDT-marginaalinvaihtosopimukset ja kolikkomarginaalien vaihtosopimukset.

BHEX Blue Helix -käyttöopas

Fiat OTC -kauppa: BHEX: llä on OTC-markkinat, joihin kuka tahansa voi lähettää kauppoja pitääkseen ne poissa laajemmasta pörssitilauskirjasta. USDT- ja BTC-tarjouksia on saatavana OTC-markkinoiden kautta, ja useimmat kaupat ovat Kiinan juaneja (CNY). Yksi BHEX OTC -pöydän käytön suurimmista eduista on, että et maksa mitään kaupankäyntimaksuja mistään OTC-kaupasta.

Blue Helix Exchange -kauppavaihtoehdot

Suosittu Kiinassa: BHEX on erityisen suosittu Kiinassa, ja kiinalaisten kauppiaiden osuus BHEX: n kaupankäyntimääristä on merkittävä.

Monikielinen tuki: BHEX on saatavana seitsemällä eri kielellä, mukaan lukien englanti, venäjä, turkki, vietnam, korea, japani ja kiina.

Ei yhdysvaltalaisia ​​sijoittajia: BHEX ei ole amerikkalaisten sijoittajien saatavilla. Kuten edellä mainittiin, BHEX on enimmäkseen suosittu kiinalaisten kryptovaluuttakauppiaiden keskuudessa, ja amerikkalaisilla käyttäjillä on virallisesti rajoitettu kaupankäynti alustalla.

Bonus koron ansaitsevat säästötilit: BHEX tarjoaa kolme erillistä säästötiliä, joita kutsutaan bonustileiksi. Joulukuussa 2019 BHEX tarjoaa bitcoin- (BTC), ETH- ja USDT-bonustilejä, joiden vuotuinen tuotto on 5,00%. Jos haluat ansaita korkoa salausomistuksistasi, BHEX antaa sinun tehdä sen.

BHEX-valuutat ja -parit

Joulukuun 2019 jälkeen BHEX listaa spot-kaupankäyntimarkkinoillaan noin 50 kryptovaluutta ja paria. Kuten voit odottaa, suurimman volyymin kaupankäyntiparit sisältävät jonkin verran BTC: n, ETH: n, XRP: n, LTC: n, EOS: n, BCH: n, ETC: n ja TRON: n yhdistelmiä..

BHEX listaa myös paljon vähemmän tunnettuja kryptovaluuttoja tai pienempiä pareja, mukaan lukien muun muassa Bytom (BTM), Litex (LXT), Artfinity (AT), Alogrand (ALGO) ja Lambda (LAMB).

BHEX-tuetut talletus- ja nostomenetelmät

BHEX tukee vain kryptovaluutta käyttäviä talletuksia ja nostoja. Jos salaus on sinulle uusi, sinun on ostettava salaus muualta (pankkikortteja, luottokortteja tai pankkisiirtoja käyttäen) ennen kuin pääset BHEX: ään.

BHEX hyväksyy talletukset kaikissa tuetuissa kryptovaluutoissa, mukaan lukien suuret kryptovaluutat, kuten BTC, ETH ja XRP, sekä runsaasti vähemmän tunnettuja vaihtoehtoja.

BHEX-rekisteröinti ja kirjautumisprosessi

Kuten useimmissa vähiten säännellyissä tilien vaihdoissa, myös BHEX: llä on nopea ja helppo sääntelyprosessi. Voit aloittaa kaupankäynnin ilman vahvistusta. Jos haluat nostaa tilisi rajoituksia tai käydä kauppaa OTC-pöydällä, sinun on suoritettava KYC-vahvistus antamalla koko nimesi henkilökortti ja tunnistenumero.

Tavallisena (ei-OTC) kauppiaana voit käydä kauppaa BHEX: ssä suorittamatta KYC / AML-vahvistusta. Sinun tarvitsee vain vahvistaa sähköpostiosoite tai puhelinnumero rekisteröinnin viimeistelemiseksi. Voit nostaa nostorajaasi täyttämällä KYC-todennuksen, vaikka sitä ei vaadita.

BHEX-kaupankäynti

BHEX: llä on tavallinen kaupankäyntirajapinta, joka on tuttu kaikille, jotka ovat aiemmin käyttäneet kryptovaluutan vaihtoa. Kuten edellä mainittiin, voit käydä kauppaa BHEX: llä verkkoselaimellasi tai BHEX-työpöydän tai mobiilisovelluksen kautta.

BHEX-palkkiot

BHEX: n kaupankäyntimaksut ovat kilpailukykyisiä useimpien muiden vähemmän säänneltyjen pörssien kanssa. Maksat 0,10%: n maksun jokaisesta kaupasta (valmistaja tai ottaja), kun taas optiokaupan palkkioksi määritetään 0,5% kullekin osapuolelle. Tässä ovat tärkeimmät BHEX-palkkiot, joista sinun on tiedettävä:

 • Kaupankäyntimaksut (valmistaja): 0,10%
 • Kaupankäyntimaksut (Taker): 0,10%
 • Optiokaupan palkkiot (valmistaja): 0,5%
 • Optiokaupan palkkiot (Takaaja): 0,5%
 • Fiat OTC -kauppamaksu: Vapaa
 • Sopimuskauppamaksut (valmistaja): 0,02%
 • Sopimuskauppamaksut (Taker): 0,05%
 • Talletusmaksut: Vapaa
 • Nostomaksut: 0,0006 BTC

BHEX: llä on tietyt vähimmäis nostomaksut. Tarvitset vähintään 0,01 BTC tilillesi esimerkiksi Bitcoin-nostolle tai 50 USDT USD Tether -nostolle.

BHEX-palkkiot

Voit tarkastella täydellisiä tietoja BHEX: n kaupankäyntimaksuista heidän virallisilla verkkosivuillaan tässä.

BHEXin turvallisuuskysymykset ja seisokit

BHEX aloitti toimintansa joulukuussa 2018. Nuorella vaihdolla ei ole ollut merkittäviä, julkisesti ilmoitettuja turvallisuusongelmia tai seisokkeja aloituksen jälkeen.

Helppokäyttöisyys

BHEX on helppokäyttöinen. BHEX hyväksyy kuitenkin vain salaustalletukset, minkä vuoksi se ei ole paras vaihtoehto jokaiselle, joka on täysin uusi salauksessa. Sinun on jo pidettävä salausvaluutta ennen BHEX: n käyttöä.

Luottamus ja yksityisyys

BHEX: llä on rajallinen läpinäkyvyys toiminnassaan, johtoryhmässään tai pörssin toiminnassa. Tiedämme, että vaihdon aloitti entinen Huobi-teknologiajohtaja Ju Jianhua, mutta emme tiedä paljoakaan muista vaihtoon osallistuvista “IT- ja fintech-ammattilaisista”. pörssin Tietoja meistä -sivun on vain yksi kappale epämääräistä, kukkaista tekstiä, joka kuvaa vaihtoa.

Asiakaspalvelu

BHEX: llä on yllättävän hyvä asiakaspalvelu. Yritys tarjoaa live-chat-asiakaspalvelua suoraan BHEX.comin kautta. Voit myös lähettää muodollisemman asiakaspalvelupyynnön BHEX: n Zendesk-sivulta. Sikäli kuin voimme kertoa, BHEX tarjoaa asiakaspalvelua sekä englanniksi että kiinaksi.

BHEX-käyttöopas: Kuinka asentaa ja käyttää BHEX-ohjelmaa

1. Rekisteröidy

Voit rekisteröityä BHEX: ään kahdella tavalla: vahvistamalla puhelinnumero tai vahvistamalla sähköpostiosoite.

miten BHEX-vaihtoa käytetään

Aloita menemällä kohtaan www.BHEX.com ja napsauttamalla “Rekisteröidy”.

Napsauta “Puhelin” rekisteröitymään vahvistamalla puhelinnumerosi tai napsauttamalla “Sähköposti” rekisteröityäksesi sähköpostitse.

BHEX-salausvaluutan vaihto

Kirjoita sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi ja valitse sitten salasanasi BHEX: lle. Salasanasi on oltava 8–20 merkkiä, numeroilla sekä isoilla että pienillä kirjaimilla.

rekisteröidy BHEX: ään

Napsauta Hae koodi saadaksesi vahvistuskoodin puhelinnumeroosi tai sähköpostiosoitteeseesi.

2. Todentaminen

BHEX-rekisteröintitili

BHEX lähettää vahvistuskoodin puhelinnumeroosi tai sähköpostiosoitteeseesi. Tämä vahvistuskoodi on aktiivinen 10 minuutin ajan.

BHEX-vaihdon turvallisuus

Kirjoita saamasi koodi BHEX-rekisteröintisivulle ja tarkista sitten, että hyväksyt BHEX-tietosuojakäytännön.

Tässä vaiheessa voit myös syöttää viittauskoodin.

Viimeistele rekisteröinti ja tilisi on valmis aloittamaan.

3. Kahden tekijän todennus

Kaksivaiheinen todennus (2FA) on valinnainen BHEX: ssä. BHEX suosittelee kuitenkin 2FA: n perustamista tilisi suojaamiseksi.

BHEX tukee 2FA: ta Google Authenticatorin, sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron kautta. Voit mukauttaa tiliasetuksiasi kirjautumisen vahvistamiseksi millä tahansa näistä menetelmistä.

4. KYC / AML-vahvistus

Jos haluat nostaa nostorajasi tai harjoittaa fiat OTC -kauppaa, sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi suorittamalla BHEX: n KYC / AML-todennusprosessi.

BHEX KYC ja AML

Valitse kansalaisuutesi ja kirjoita sukunimesi, etunimesi, sukupuoli ja henkilötodistuksen tyyppi (ajokortti, passi, kansallinen henkilötodistus tai muu).

BHEX-vaihdon turvallisuus

Lataa sitten valokuva sinusta, jolla on voimassa oleva henkilötodistus. Kuvan on oltava “korkealaatuinen ja esteetön” ja kooltaan enintään 10 Mt. Hyväksyttäviä tiedostomuotoja ovat.jpg, .png ja.jpeg.

BHEX vie yleensä 24 tuntia pyyntösi tarkistamiseen ja vahvistamiseen.

BHEX-käyttäjän suojausprotokolla

5. Maksutapa

BHEX hyväksyy talletukset vain salauksessa. Voit tallettaa varoja millä tahansa BHEX: ssä hyväksytyllä kryptovaluutalla.

Käy tilisi sivulla nähdäksesi käytettävissä olevat lompakot. Tarkastele haluamasi salausvaluutan lompakkoa ja lähetä sitten varat kyseiseen lompakkoon. Rahat näkyvät tililläsi pian, ja sitten ne ovat kaupankäynnin kohteena.

BHEX ei veloita talletusmaksuja.

6. Kaupankäynti kryptovaluutalla

Kun varat on talletettu BHEX-tilillesi, olet valmis aloittamaan kaupankäynnin.

kuinka käydä kauppaa kryptovaluutalla BHEX: llä

Löydät BHEX-kaupankäynnin alustan osoitteesta bhex.com/exchange. Valitse haluamasi kryptovaluuttapari sivun reunassa olevasta ikkunasta. Syötä sitten summa, jonka haluat ostaa tai myydä.

Limit-tilauksia ja markkinatilauksia on saatavana kaikille pareille.

Kehittyneempiä tilaustyyppejä, mukaan lukien futuurit ja jatkuvat sopimukset, on saatavana myös BHEX: n kautta. Napsauta USD-marginaalinvaihtosopimusten tai kolikkomarginaalien vaihtosopimusten yläpalkin valikkoriviltä Perpetual Contract. Tai napsauta ”Asetukset”, jos haluat ostaa ja myydä optioita BHEX.com/option -sivuston kautta.

Voit myös käydä BHEX fiat OTC -työpöydällä lähettämään tai tekemään jonkin käytettävissä olevista kaupoista. Ainoastaan ​​USDT- ja BTC-kaupat ovat saatavilla tämän kaupankäyntipisteen kautta. Toisin kuin tavallisessa BHEX-pörssissä, kauppaa ei veloiteta tehdessäsi tai ottaessasi kauppaa BHEX fiat OTC -pöydän kautta.

7. Peruuttaminen

BHEX: llä on tiettyjä minimaalisia nostosummia ja pienet nostomaksut.

BHEX-kolikkomaksut

Jos nostat esimerkiksi BTC: tä, tililläsi on oltava vähintään 0,02 BTC ja maksettava 0,0006 BTC: n maksu. Jos nostat USDT: tä, tarvitset tilillesi vähintään 50 USDT.

Viimeinen sana

BHEX on uusi kryptovaluutanvaihto (käynnistettiin joulukuussa 2018), joka tarjoaa pääsääntöisesti Kiinan salamarkkinoille. Pörssi on kasvanut yllättävän suureksi volyymiksi sen jälkeen kun se aloitettiin vuosi sitten, ja se on tällä hetkellä yksi maailman 50 parhaasta salauspörssistä kaupankäynnin määrän mukaan.

BHEX tukee laajaa salaus-salaus-kauppaa ilman KYC / AML-varmennusta. Voit myös vaihtaa ikuisia swap- tai optiosopimuksia.

Jos haluat lisätietoja BHEX: stä tai rekisteröityä tänään, käy osoitteessa BHEX.com.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map