Suosituimmat 7 syytä omistaa kirjanpitolompakko

Ledger Nano on laitteisto- / kylmäsäilytyslompakko ja yksi parhaista kryptovaluutta-lompakoista, joita käytetään kolikoiden varastointiin. Sen lisäksi, että tallennat digitaaliset valuutat paperilompakolle, laitteistolompakko olisi seuraavaksi tullut sydämeen sen turvallisuusominaisuuksien vuoksi. Tärkein syy siihen, että ihmiset käyttävät laitteistolompakoita, kuten Ledger-lompakko, on suojata yksityiset avaimet, jotka ovat ovi omistamillesi kryptovaluutoille. Huolimatta laitteesta, jolla yksityinen avain on voitu luoda, sitä voidaan käyttää minkä tahansa muun kanavan kautta, kuten työpöydän lompakosta, matkapuhelimesta tai vaihdosta, jonka avulla kuka tahansa pääsee kolikoihinsa yksityisillä avaimillaan.

Ainoa tapa olla turvassa on varmistaa, että yksityiset avaimesi on piilotettu siellä, missä kukaan ei näe niitä, eikä niitä ole myöskään Internetiin kytketyissä laitteissa. Älä myöskään tee niistä pääsyä sähköpostiosoitteellasi.

Jos turvallisuus on sinulle välttämätöntä, sinun kannattaa tietää tärkeimmät syyt, miksi sinun pitäisi omistaa a Ledger Nano Hardware -lompakko joka on tällä hetkellä turvallisin ja halvin markkinoilta.

Turvallisuus

Koska Internet-palveluntarjoajiasi voidaan helposti hakkeroida ja tietoja varastaa, tämä tekee myös pienistä yksiköistämme ja mobiililaitteistamme haavoittuvia. Tärkein asia lompakossa on siemenavain / yksityinen avain / palautusavain. Siksi et halua, että se luodaan tai tallennetaan laitteeseen, joka voidaan helposti hakkeroida.

Kanssa Ledger Nano -lompakko, yksityiset avaimesi näet yksin laitteen OLED-näytön kautta. Sitä ei voi käyttää henkilökohtaisen tietokoneesi kautta, eikä sitä voi kopioida. Tämä jättää yksityiset avaimesi turvallisiksi suoraan laitteellesi, jotta vain silmäsi näkevät.

Toinen suojaustaso tulee olemaan, kun asetat laitteelle salasanan. Jos kadotat sen tai se varastetaan, siitä ei ole mitään hyötyä kenelle tahansa, joka näkee sen, ellei henkilö pysty selvittämään PIN-koodiasi 3 kokeilussa. Jos näin ei tehdä, laite palauttaa tehdasasetukset, ja yksityiset avaimesi vaaditaan uudelleen.

Siksi virtuaalivaluuttojen tallentaminen Ledger Nano -laitteeseen, kuten Ledger Nano, on yksi parhaista päätöksistä, jotka sijoittaja voi tehdä, jos hänellä on paljon virtuaalivaluuttoja, jos hän käsittelee varojaan keskitetyn pörssin kautta..

Tuki kryptovaluutoille

Ledger Nano -lompakon hankkiminen säästää joudut lataamaan ja asentamaan erilaisia ​​lompakoita kaikille merkittäville kryptovaluutoille. Kanssa Ledger-lompakko, voit tallentaa Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, ZCash, Dash, Stratis, Ripple, Bitcoin Cash, Ethereum Classic ja paljon muuta. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden tallentaa kaikki omaisuutesi yhteen paikkaan.

Tämä laitteistolompakko tarjoaa tukea useille digitaalisille valuutoille, jolloin käyttäjät voivat tallentaa kaikki digitaaliset omaisuutensa tähän laitteeseen. Tämä helpottaa sijoittajia, joilla on hajautettu salkku ja joiden ei tarvitse pitää virtuaalivaluuttojaan erillisillä lompakoilla.

Sen lisäksi käyttäjät voivat lähettää, vastaanottaa ja lopulta vaihtaa digitaalivaluuttansa nopeasti ja helposti samalla lompakolla..

Helppokäyttöinen

Ledger Nanon OLED-näyttö ja selainlaajennukset, sinun ei tarvitse olla tekninen asiantuntija sen selvittämiseen. Laitteen asentaminen on melko helppoa, sinun tarvitsee vain noudattaa laitteen näytöllä näkyviä yksinkertaisia ​​ohjeita tallentaaksesi yksityiset avaimesi kirjoittamalla ne muistiin ja asettamalla myös erilaisia ​​kryptovaluutta-lompakoita painamalla laitteen painikkeita vaihtaaksesi näyttöä ja myös merkkien ja numeroiden valitsemiseksi.

Huolimatta laitteistolompakosta, sitä ei ole monimutkainen käyttää, jos sinulla on aikaisempaa tietoa virtuaalivaluutoista ja jos olet perehtynyt osoitteisiin, yksityisiin avaimiin ja erilaisiin tapoihin salata valuuttoja.

Asentaaksesi sen sinun tarvitsee vain noudattaa ruudulla näkyviä ohjeita. Ledger Nano S on suosituin ja yleisin laitteistolompakko, jossa on kaksi painiketta, joiden avulla voit helposti käsitellä näytettyjä tietoja.

Samalla Ledgerin matkapuhelimille ja pöytätietokoneiden käyttäjille luoman sovelluksen avulla se helpottaa asioita, joilla on digitaalista omaisuutta. Lisäksi se voidaan integroida useiden muiden kolmansien osapuolten ohjelmistosovellusten kanssa. Lisää tästä aiheesta myöhemmin.

Suojattujen tapahtumien vahvistus

Ylimääräisen vahvistuskerroksen avulla voit olla varma, ettei kukaan voi lähettää mitään omaisuuttasi ilman, että hänellä on pääsy itse laitteeseen. Tapauksessa, jossa hakkerit voivat etähallita henkilökohtaista tietokonettasi, vaikka Ledger Nano -laitteesi olisi kytketty USB-porttiin, he voivat tehdä kaikkia muita asioita paitsi lähettää salauksesi. Tämä johtuu siitä, että sinulla on laite mukanasi ja sinä yksin voit valtuuttaa tapahtuman pitämällä laitteen painikkeita painettuna. Siihen asti tapahtuma käsitellään ja tapahtuma vahvistetaan. Niin kauan kuin et tee tätä, ei ole mitään syytä huoleen.

Kuten aiemmin mainittiin, laite on turvallinen, koska sitä ei ole yhdistetty Internetiin ja sillä on pidempi käyttöikä kuin perinteisellä paperilompakolla. Jos kadotat laitteen, voit aina palauttaa varasi käyttämällä lompakon tarjoamaa palautuslausetta, kun asetat sen ensimmäisen kerran. Se helpottaisi varojesi käsittelyä, jos sinulla ei ole pääsyä Ledger-lompakon laitteeseesi.

Ledger Nano S - turvallinen laitteistolompakko

Tyylikäs muotoilu

Kompaktin rakenteensa ansiosta se voi siirtyä tasaisesti avainrenkaaseen tai kaulaketjuun riipukseksi. Mutta tietysti et halua kantaa sitä mukanasi kaikkialla, missä menetät sen.

Ohjelmistojen integrointi

Ledger Nano laitetta ei ole rakennettu toimimaan vain sen sille tehtyjen laajennusten kanssa; se voi toimia myös useiden muiden valmistajien ohjelmistosovellusten, kuten Electrum, MyCellium (Only with Legacy, Not Segwit), GreenBits, Bitgo, MyEtherWallet ja Copay kanssa. Tämä tarjoaa sinulle paljon vaihtoehtoja kryptovaluuttasi käyttämiseen.

Hinta

Ledger Nano on markkinoiden halvin pariensa joukossa. Olitpa uusi salausvaluutta tai olet ollut siellä pitkään tai ehkä käytät kolikoitasi päivittäisiin liiketoimiin tai olet vain pitkäaikainen sijoittaja, Ledger-lompakko antaa sinulle halvemman ja turvallisemman tapa pitää sijoituksesi turvassa.

Mitä tapahtuu, kun Ledger Nano -laite tukee uutta kryptovaluutta?

Sinun ei tarvitse ostaa uutta laitetta joka kerta, kun Ledger-lompakkoon lisätään uusi kryptovaluutta; yksinkertainen opas vie sinut läpi prosessin, jolla pääset kyseisen salauksen lompakko-osoitteeseesi.

Johtopäätös

Suuren määrän hakkerointeja ja hyökkäyksiä, jotka vaikuttivat erilaisiin kryptovaluutanvaihtoihin, paras tapa pitää kryptovaluutta on tehdä se laitteiston lompakon kautta, ja Ledger-lompakko on yksi tunnetuimmista yrityksistä, jotka tekevät niin.

Ledger Nano on turvallinen, sillä on futuristinen muotoilu, sitä on helppo käyttää henkilöille, joilla on aikaisempaa tietoa virtuaalivaluutoista, ja sen avulla sijoittajat voivat käsitellä suurta määrää kryptovaluuttoja yhdellä laitteella. Lisäksi tämä lompakko on yhteensopiva myös muiden kolmannen osapuolen palveluiden kanssa, mikä luo paljon paremman käyttökokemuksen.

Tällä hetkellä Ledger myy salauskäyttäjille kahta päälaitteistolompakkoa, mukaan lukien Ledger Nano S ja Ledger Nano X. Voit lukea siitä lisää Ledgerin virallisella sivustolla.

Lopuksi, Ledger-lompakossa on myös loistava tiimi, joka on valmis tarjoamaan tukea tarpeisiisi ja kuinka ratkaista asioita, jotka voivat vaikuttaa lompakon normaaliin käyttöön. Vaikka lompakko ei ole ilmainen, on aina tärkeää olla suojattu hakkeroilta, hyökkäyksiltä ja huijareilta.

Kuvan lähde: HardwareWallets.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner