Mistä ja miten ostaa Kin | Vaiheittainen opastus

Viime vuonna kanadalaisen Kik Interactive -yrityksen omistama viestintäsovellus Kik toi markkinoille oman kryptovaluuttansa nimeltä KIN. ICO: n aikaan KIN keräsi yli 50 miljoonaa dollaria (yli 160 000 ETH) – todennäköisesti kannustaneet sijoittajat innostuneina Kikin miljoonien käyttäjien joukosta.

Tunnuksella Kik ja KIN -tiimi loivat uuden digitaalisten palvelujen ekosysteemin; tätä digitaalista omaisuutta käytetään palkitsemaan kehittäjiä palveluista ja jossain määrin käyttäjiä näiden palvelujen käytöstä (kuten pelaajat).

AdobeStock 220858839

Tänä vuonna kryptovaluutta on saanut vetovoiman ensimmäisen julkaisunsa jälkeen mobiilisovellus, ja salauksen lompakko. Tämä kolikko, joka lehdistön aikaan on noin 0,0000830 dollaria ja markkina-arvo 62 094 564 dollaria, on joillakin sijoittajasuunnitelmilla “oltava”, koska se kykenee tunkeutumaan mobiilikäyttäjiin nopeasti.

Mutta miten voit ostaa KIN: n?

1. Hanki KIN-lompakko

Kin Foundation, KIN: n takana oleva yritys, ilmoitti KIN-lompakon lanseeraamisesta 17. heinäkuuta 2018, Kinit beeta, joka on nyt saatavilla Google Play Kaupassa. Kinit ei kuitenkaan ole valmis olemaan täysimittainen KIN-lompakko, koska se ei voi hyväksyä pörsseistä ostettuja ERC-20-rahakkeita.

Joten, koska KIN on rakennettu Ethereum-lohkoketjuun, voit käyttää MyEtherWalletia, joka tukee mitä tahansa Ethereum-lohkoketjuun rakennettua kolikkoa. Jos sinulla on KIN-lompakko, voit tallentaa KIN-tunnuksia, se antaa sinulle myös osoitteen (yleisesti merkitty Oma / Oma osoite), jonka avulla voit vastaanottaa tunnuksia.

Voit lukea täydellisen oppaan MyEtherWalletista (“MEW”) täältä. Varmista, että pysyt ajan tasalla kaikista sivuston ehdottamista nykyisistä turvatoimista.

2. Osta Ethereum

Tällä hetkellä voit ostaa KIN: n vain muutamalla valuutalla; mikään niistä ei ole USD tai EUR. Saadaksesi KIN: n, sinun on ostettava ETH, BTC tai XLM (Stellar) ja vaihdettava siihen. Suurimmalla käytettävissä olevalla kaupankäyntimäärällä suosittelemme ostamaan Ethereumin, jota käytät KIN-kaupankäyntiin.

ETH on listattu fiat-ostoihin monissa tunnetuissa pörsseissä; helpoin navigoida on Coinbase, Gemini tai Kraken. Et tarvitse ETH-lompakkoa, koska siirrät ETH: n uuteen pörssiin kauppaamaan KIN: ää välittömästi.

3. Rekisteröidy IDEXiin

KIN on kaupankäynnin kohteena useissa pörsseissä, joista näet tässä (lueteltu tilavuuden mukaan). Nämä eivät ole suuria vaihtoja (yksi kritiikki KIN: lle, mutta myös alue, jolla se voi kasvaa).

Suosittelemme (syyskuusta 2018 alkaen) käyttämään kaupankäyntiin IDEX: ää tai HitBTC: tä. Tässä artikkelissa keskitymme IDEX: ään.

Joten seuraava askel on menossa IDEX virallinen verkkosivusto, johon voit kirjautua luomalla uuden lompakon. Jälleen, lue ja ymmärrä ehdot ja varmista, että tietosi ovat turvallisia. Sinun on ladattava Keystore-tiedosto, ja kun olet ladannut Keystore-tiedoston ja saanut yksityisen avaimen lompakkoon, palaa lompakkoon ja avaa lompakon lukitus lataamallasi Keystore-tiedostolla..

Voit nyt siirtyä profiiliisi, napsauttaa Lompakko ja etsiä Ethereum, jotta voit kopioida osoitteen leikepöydälle. Tämä on osoite, johon lähetät Ethereumin (ETH). Kun lähetät Ethereumin henkilökohtaisesta lompakosta tai ostamastasi pörssistä kopioituun osoitteeseen, sen pitäisi näkyä Oma IDEX-saldo -sivustolla.

4. Vaihda ETH KIN: ään

Seuraavaksi pääsivulta voit etsiä KIN-luetteloa luettelosta, johon IDEX on asettanut kaikki kaupankäynnin kohteena olevat kolikot. Napsauta KIN-vaihtoehtoa ja se tuo uuden sivun, jossa voit nyt vaihtaa KINin saamasi Ethereumin kanssa. Voit tehdä tämän ostamalla nykyisellä hinnalla, joka on listattu SELL-kaaviossa (ts. Joku on tarjonnut KInin myyntiä hinnalla), tai voit antaa oman hinnan ja luoda ‘ostaa’ suunnitelman ETH: lle. Aloittelijoille suosittelemme käyttämään vaihdon antamaa hintaa, jonka pitäisi olla alin hinta, jonka joku on tehnyt SELL-tilauksen.

Voit tehdä tämän napsauttamalla IDEX: n avattavasta valikosta Market. Anna sitten kuinka paljon KIN-arvoa haluat ostaa. Se kertoo sinulle, oletko yrittänyt ostaa enemmän kuin ETH: si sallii sinun käydä kauppaa. Ja pörssin yläpuolella pörssi näyttää jäljellä olevan ETH-saldosi.

Voit tarkistaa Walletisi (oikeassa yläkulmassa) varmistaaksesi, että KIN-tunnuksesi on käynyt läpi.

AdobeStock 222424582

5. Lähetä KIN lompakkoon

On tärkeää huomata, että jotkut pörssit eivät pidä KIN: ää sinulle. Jos esimerkiksi lähetät kolikkosi pörssiin, kuten Coinbase, ne menetetään. Kun olet noudattanut annettuja ohjeita ostaa KIN-kolikoita onnistuneesti, ne näkyvät Oma IDEX-saldo -osiossa. Jos haluat siirtää nämä kolikot henkilökohtaiseen lompakkoosi, paina ‘Poista’ ja seuraa ohjeita siirtäessäsi KIN-kolikoita IDEX lompakkoon, jonka teit ensimmäisessä vaiheessa.

Tässä vaiheessa sinulla pitäisi olla KIN-tunnuksia, jotka voit nyt lähettää lompakkoosi MyEtherWalletissa. Älä lähetä Kinit-sovelluksellesi (nyt), mutta voit käyttää Kinit-sovellusta ansaitaksesi enemmän KIN-tietoja (vain ei Ethereum-pohjainen KIN)

Kuva: SNB

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner