Vejledning til Bittrex Exchange: Sådan handler du på Bittrex

Nogle af linkene i dette indlæg er fra vores sponsorer. Vi giver dig nøjagtige, pålidelige oplysninger. Læs vores reklameoplysning.

hvordan man handler på bittrex exchange

Artikeloversigt: Denne guide dækker alt, hvad du har brug for at vide om Bittrex-børsen, og hvordan du handler på Bittrex-børsen.

Du er meget interesseret i at købe dine første altcoins, og du er i færd med (eller allerede har) åbning af en kryptovaluta-udveksling.

Imidlertid kan kompleksiteten ved at købe kryptoer være skræmmende for mange, der ikke har en økonomisk eller handelsbaggrund. Bare rolig!

Denne guide giver dig de nødvendige færdigheder til nemt at købe og sælge kryptokurver. (Se også: 4 grunde til, at det nu er den bedste tid for dig at investere i kryptovalutaer)

Til denne vejledning bruger vi hovedsageligt Bittrex-udveksling, da det er den største krypto-accepterende udveksling med over 1 milliard dollars i daglig handelsvolumen.

De fleste andre børser deler de samme funktioner, og handelsprocessen er derfor ens.

Lær hvordan man laver mere end 100% returnerer investering i Crypto

GRATIS TRÆNING Hurtig navigation Trin 1: Køb Bitcoin / EthereumTrin 2: Åbn en Bittrex-kontoTrin 3: DepositumvalutaTrin 4: Vælg dit basisvalutamarkedTrin 5: Indstilling af købsordrerTrin 6: Indstilling af salgsordrerSidste trin: Opbevaring af alle mønter i en tegnebogYderligere Information

Trin 1: Køb Bitcoin / Ethereum

Sørg for, at du allerede har købt Bitcoin (BTC) eller Ether (ETH) fra din lokale kryptobørs, der accepterer din lokale valuta.

Bitcoin og Ether er de største mønter, der repræsenterer basisvalutaen for kryptoverdenen; at købe nogen af ​​de 1.300+ tilgængelige altcoins kræver brug af BTC / ETH, da du normalt ikke kan købe altcoins i din lokale valuta.

En populær børs er Coinbase, som er let at bruge for begyndere, men har relativt højere gebyrer. Alternativt kan du tjekke Local Bitcoin, som er en peer-to-peer-markedsplads.

Henstilling: Ethereum kan behandle meget flere transaktioner end Bitcoin, hvilket gør overførsel og bekræftelsestider meget hurtigere. I gennemsnit vil du normalt vente et par minutter på din ETH-overførsel, mens BTC-overførsler kan tage timer. Derudover er overførselsgebyrerne meget mindre ved hjælp af ETH end BTC.


Trin 2: Åbn en Bittrex-konto

Åbning af en Bittrex-konto

Åbn en Bittrex-konto ved at registrere dit navn og din e-mail, og sørg for at aktivere 2-faktor-godkendelse for yderligere at sikre din konto mod hacks.

Den næste ting at gøre er at bekræfte din konto ved at give dine personlige oplysninger og dine officielle identifikationsdokumenter.

Bekræftelse af dig selv giver dig mulighed for at øge din tilbagetrækningsgrænse fra 0,4 BTC til 100 BTC og sparer dig masser af hovedpine til fremtidige udbetalinger. Du kan følge bekræftelsesvejledningen her.

Trin 3: Depositumvaluta

Du kan nu indbetale BTC / ETH, som du har købt fra din lokale børs, på din nyåbnede Bittrex-konto.

Du bruger basisvalutaen til at købe altcoins efter eget valg. For at få en detaljeret proces om, hvordan du deponerer din BTC / ETH, skal du følge denne vejledning her.

Trin 4: Vælg dit basisvalutamarked

Der er 3 markeder i Bittrex:

  1. Bitcoin marked
  2. Ethereum-markeder
  3. USDT Markets

Disse 3 markeder er repræsenteret af fælles basisvalutaer bruges til at købe det store udvalg af tilgængelige altcoins.

Hvis du deponerede BTC som din basisvaluta, kom du til Bitcoin Market og vælg et altcoin, som du vil købe ved hjælp af Bitcoin. Hvis du på den anden side har deponeret ETH, skal du vælge altcoins efter eget valg på Ethereum Market.

Trin 5: Indstilling af købsordrer

Indtast detaljerne for dine købsordrer i feltet “Køb” under handelssektionen. Antag, at du køber Monero (XMR) ved hjælp af ETH:

Køb med Bittrex

Tip: Det er ikke obligatorisk at købe nøjagtigt 1 enhed Cryptocurrency, da de er meget delelige. Du kan købe / sælge de beløb, du ønsker, afhængigt af dit budget. Så du kan købe 0,000001 Bitcoin uden bekymring!

Enheder: Mængden / mængden af ​​mønter, du vil købe. I dette eksempel er mængden af ​​Monero, du vil købe, 2,50

Bud: Den pris, du er villig til at betale pr. Enhed Monero. Efter eksemplet er den pris, du er villig til at betale for 1 Monero, 0,42100972

Type: Dette refererer til ordretypen, som består af en “Limit” (standardordre) eller “Conditional” Order. “Begræns” ordre indstiller den maksimale pris (som angivet i “Bud”), som du er villig til at købe. Dette garanterer, at du ikke betaler mere end 0,42100972 ETH for 1 Monero.

“Betingede” ordrer er mere komplekse, da de kun føjes til den offentlige ordrebog, når priserne når de definerede “Betingede” priser, du har angivet. Medmindre du ved hvad du laver, skal du holde dig til “Begræns” ordrer

Total: Den samlede mængde basisvaluta (i dette tilfælde ETH), som du vil give op til gengæld for det samlede antal altcoins, du vil købe. Alternativt er dette de samlede omkostninger ved at købe Monero ved hjælp af din basisvaluta på ETH

Tip: Betinget ordre bruges, når du ikke ønsker, at dine ordrer skal vises i ordrebogen, der viser alle aktive købs- og salgsordrer. Først når priserne nåede den betingede pris, du har angivet, vil ordrene være offentlige. Det er som en “ninja-ordre”, der normalt bruges af investorer, der køber en enorm mængde mønter og ikke vil have nogen til at vide, at de placerer en enorm ordre for ikke at påvirke prisen.

Trin 6: Indstilling af salgsordrer

Indtast detaljerne om dine salgsordrer i feltet “Køb” under handelssektionen. Antag at du sælger Aragon (ANT) og betales i BTC:

https://support.bittrex.com/hc/en-us/articles/115000199631-How-do-I-deposit-coins-to-Bittrex-

Enheder: Mængden / mængden af ​​mønter, du vil sælge i bytte for BTC’s basisvaluta. I dette eksempel er mængden af ​​Aragon (ANT), som du ville sælge, 500 mønter

Spørg: Den pris, du er villig til at sælge pr. Enhed af Aragon, angivet i BTC. Efter eksemplet er den pris, du er villig til at sælge for 1 ANT (citeret i BTC) 0,00018449

Type: Dette refererer til ordretypen, som består af en “Limit” (standardordre) eller “Conditional” Order. “Begræns” ordre indstiller den mindstepris (som angivet i “Bud”), som du er villig til at sælge. Dette garanterer, at du modtager ikke mindre end 0,00018449 BTC for 1 ANT

“Betingede” ordrer er mere komplekse, da de kun føjes til den offentlige ordrebog, når priserne når de definerede “Betingede” priser, du har angivet. Medmindre du ved hvad du laver, skal du holde dig til “Begræns” ordrer

Total: Den samlede mængde basisvaluta (i dette tilfælde BTC), som du modtager i bytte for det samlede antal altcoins, du vil sælge. Alternativt er dette det samlede beløb, du får (citeret i BTC) ved at sælge ANT

Vigtig: Prisen på den mønt, du vil købe / sælge på (Bid / Ask), er denomineret i en basisvaluta, som enten kan være USD, BTC eller ETH. Pålydende værdi i USD er let, da det giver dig den numeriske markedspris (fx at købe Ripple til $ 0,30), men pålydende værdi i BTC / ETH kan være vanskelig i starten, da du køber forholdet mellem Ripple i sammenligning med BTC / ETH. For eksempel kan prisen på Ripple sammenlignet med BTC (XRP / BTC-par) være 0.000024, da Ripples pris sammenlignes med Bitcoins pris for at danne det forhold, du ser.

Sidste trin: Opbevaring af alle mønter i en tegnebog

Den sikreste måde at opbevare dine mønter på er ved at have dine personlige tegnebøger. Selvom du automatisk har en tegnebog, når du åbner en udvekslingskonto (udvekslingshostet tegnebog), du ikke har kontrol over de private og offentlige nøgler.

At have kontrol over dine nøgler betyder at have kontrol over dine mønter. Børs fungerer som en bank; det er en tredjepartstjenesteudbyder, som du stoler på for at holde dine mønter sikre.

Der er dog altid en sandsynlighed for, at børsen lukker ned eller bliver hacket, hvilket resulterer i tab af mønter (tilfældet er: Mount Gox exchange).

I betragtning af manglen på lovgivningsmæssige rammer for børser og kryptokurver som helhed såvel som brancheens barndom er den bedste måde at holde dine mønter i sikkerhed ved at have total kontrol over dine mønter.

Du kan kun have absolut kontrol ved at have din egen tegnebog.

Yderligere Information

Under “Bud” -prisen er der 3 typer bud, der er:

  • Sidste: Den sidste pris, hvor den sidste handel fandt sted
  • Bud: Den højeste pris, som en køber er villig til at betale for mønten, der ses som den første ordre i afsnittet “Ordrebog” under “Bud”
  • Spørg: Den laveste pris, som en sælger er villig til at sælge mønten til, som ses som den første ordre i afsnittet “Ordrebog” under “Spørg”

Hvis du skulle oprette dine egne ordrer ved at indtaste “bud” -beløbet, gælder dette ikke for dig. De 3 kategorier ovenfor er for dem, der er dovne, at indtaste deres numre manuelt og bare vil vælge den nærmeste pris fra ordrebogen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map