Deribit Exchange: 2020 Master Crypto User Review Guide

Deribit

Sådan bruges, handles og tilmelder dig Deribit Crypto Exchange

Deribit er en hollandsk krypto-handelsplatform, der lader brugere over hele verden deltage i futures og optionshandel. Find ud af alt hvad du behøver at vide om Deribit i dag i vores gennemgang og brugervejledning.

Funktioner

 • Futures, optioner og evig swap-handel
 • Kun BTC- og ETH-par tilgængelige
 • Ureguleret (ingen KYC / AML-verifikation krævet for tilmelding)

Indbetalingsmetoder

 • Bitcoin

Fordele

 • Den hurtige og nem registreringsproces uden verifikation krævet
 • Gennemsigtig virksomheds-, team- og placeringsoplysninger
 • Billige handelsgebyrer

Ulemper

 • Kun BTC- og ETH-par tilgængelige
 • Færre par og mindre volumen end BitMEX

Introduktion

Deribit er en hollandsk-baseret kryptokursudveksling, der er mest kendt for sin futures trading markedsplads og gearede handel. Takket være Deribit kan brugere overalt i verden få adgang til op til 100x gearing, mens de handler med bitcoin-futures.

Deribit gennemgang

Navnet ‘Deribit’ kommer fra en sammenblanding af to ord: derivater og bitcoin.

Ligesom BitMEX beskæftiger Deribit sig med bitcoin-derivater. Det betyder, at du ikke håndterer ‘ægte’ bitcoin med nogen af ​​handlerne; i stedet beskæftiger du dig med produkter baseret på bitcoin – som bitcoin futures-kontrakter.

Deribit blev lanceret i 2016 af nuværende administrerende direktør John Jansen og CTO Sebastian Smyczýnski. Inden lanceringen af ​​Deribit, havde Jansen været optionshandler på Amsterdam-børsen siden 1999. I 2012 hørte Jansen for første gang om bitcoin og begyndte at handle. Han indså, at der var et marked for handel med bitcoin-optioner. I begyndelsen af ​​2014 mødte han Sebastian. De to ville lancere Deribit to år senere for at konkurrere med eksisterende bitcoin-handelshandelsplatforme som BitMEX.

Virksomheden er registreret som Deribit D.V. Deribit har adresse på Stationsstraat 2 B, 3851 NH, Ermelo, Holland. Deribit er overraskende gennemsigtig med hensyn til holdinformation og placering. Andre bemærkelsesværdige teammedlemmer, herunder CMO Marius Jansen og Lead Developer Andrew Yanovsky, er også angivet på Deribit-holdsiden. Det er et større niveau af gennemsigtighed, end vi får med den gennemsnitlige kryptobørs.

Guide til udveksling af deribit

Deribits popularitet steg i 2018, efter at BitMEX-brugere begyndte at klage over mistanke om insiderhandel. Nogle mente, at BitMEX’s handel var rigget. Deribit lancerede sin krypto-udveksling med høj gearing omkring dette tidspunkt som et alternativ. I dag er Deribit vokset til at blive BitMEXs største konkurrent.

En del af årsagen til Deribits succes er den evige bytte. BitMEX introducerede først den evige swap, som er en futures-kontrakt, der aldrig udløber. Fra og med 2019 har Deribit sin evige bytte. Den evige swap – simpelthen kaldet ‘Perpetual’ af Deribit – bruger finansieringsbetalinger mellem købere og sælgere svarende til en futureskontrakt. På en traditionel futureskontrakt overføres finansieringsbetalinger hver otte time, hvilket forårsager ujævnheder i kontraktprisen omkring betalingstidspunktet. Med Deribits Perpetual-kontrakter foretages der små betalinger hvert mikrosekund. Dette hjælper med at undgå prisforstyrrelser, samtidig med at prisen holdes meget tæt på bitcoins markedsværdi.

Deribit-kryptokursudveksling

Deribit har en registreret adresse i Amsterdam, selvom børsen ikke er reguleret i nogen jurisdiktioner, hvor den opererer. Deribit overholder ikke nogen specifikke statslige eller nationale lovgivningsmæssige krav.

På grund af manglen på regler kræver Deribit ikke brugere at gennemføre KYC- eller AML-verifikation, før de tilmelder sig. Du kan registrere din konto med en e-mail-adresse og derefter overføre bitcoin for at starte handel med det samme. Hvis du leder efter anonym handel uden begrænsninger, kan Deribit være det rigtige valg.


Manglen på regulering tillader også Deribit at åbne sine døre for brugere overalt i verden. I det meste af sin historie accepterede Deribit brugere fra USA. Fra januar 2020 har amerikanske baserede brugere dog forbud mod at registrere sig.

Lad os se nærmere på nøglefunktionerne i Deribit, herunder hvordan Deribit fungerer, og forskellene mellem Deribit versus BitMEX.

Nøglefunktioner

Deribit-kryptobørsfordele

Nøglefunktioner i Deribit inkluderer:

Handel med futures og optioner: Deribit er en bitcoin-derivatudveksling, hvilket betyder, at du ikke handler ‘rigtig’ bitcoin; du handler produkter baseret på prisen på bitcoin, inklusive optioner og futures.

99% kold opbevaring: Deribit hævder at have mere end 99% af sine midler i kølerum. Deribit er aldrig blevet hacket eller kompromitteret på nogen væsentlig måde.

Op til 100X gearing: Deribit understøtter gearing op til 100x på BTC-futures, mens gearing på op til 10x er tilgængelig på live optionshandel.

Gennemsigtig virksomhedsinformation: Med uregulerede udvekslinger er vi vant til, at udvekslingen afslører lidt information om sig selv. Deribit er dog overraskende gennemsigtig. Vi kender navnene på de store teammedlemmer. Vi kender Deribits registrerede adresse. Deribit er overraskende gennemsigtig.

Hurtig infrastruktur: Deribits platform har fået bred ros i hele samfundet. Det er hurtigt og solidt. Deribit har bygget sin infrastruktur fra bunden for at sikre, at den kan håndtere et stort antal anmodninger med mindre end 1 ms ventetid.

Billige handelsgebyrer: Deribits gebyrer svarer meget til BitMEX’s gebyrer. Producenter får rabat på futures og evige kontrakter (0,025% rabat), mens takers betaler et gebyr på 0,05% til 0,075%. Derib er ingen depositum eller udbetalingsgebyrer på Deribit.

Accepterer kun Bitcoin: Ligesom BitMEX accepterer Deribit kun indskud i bitcoin.

Evige swaps: Deribit introducerede sine evige swaps for at konkurrere med BitMEX. Deribits evige swaps fungerer på samme måde med mikropayments foretaget trinvist i stedet for en gang hver otte time ved afviklingspunktet.

Deribit-indeks: Deribits valutakurs beregnes ud fra de gennemsnitlige priser fra fem større børser.

Ingen verifikation påkrævet: Deribit kræver ikke, at brugerne gennemfører nogen form for KYC- eller AML-verifikation, før de bruger platformen. Du kan kun tilmelde dig en e-mail-adresse. Så længe du har bitcoin at deponere, kan du begynde at handle på Deribit med det samme.

Tilgængelig over hele verden: Deribit accepteres i de fleste lande i verden. De eneste lande, der officielt er forbudt at bruge Deribit, er USA, Cuba, Iran, Sudan, Syrien og Nordkorea.

Forsikringsfond: Deribit har ligesom BitMEX en forsikringsfond til dækning af undersøiske handler. Alle handler sikres af en køber og en sælger i begge positioner, men hvis en af ​​parterne ikke kan dække omkostningerne ved handlen, betales forskellen fra Deribit-forsikringsfonden. I stedet for at brugere får en ‘haircut’ betaler brugerne et mindre gebyr i denne forsikringsfond ved likvidation.

Intet depositum eller udbetalingsgebyr: Deribit opkræver ikke nogen form for depositum eller udbetalingsgebyrer, selvom du bliver nødt til at betale et standard bitcoin-netværksgebyr, når du trækker dine penge ud.

TradingView Support: Deribit har fremragende kortværktøjer takket være brugen af ​​TradingView. Hvis du er vant til TradingViews diagrammer og tekniske analyser på andre børser, finder du de samme værktøjer her.

Demohandel: Deribit har et demo-handelssystem, der kan hjælpe dig med at forstå, hvordan Deribit-handel fungerer.

Ureguleret: Deribit er ureguleret, hvilket betyder, at det ikke følger lovene eller reglerne i nogen jurisdiktion i verden. Fra januar 2020 har Deribit kun forbudt brugere fra en håndfuld lande (inklusive USA).

Kun BTC-handler: Alle handler på Deribit er denomineret i bitcoin. Der er teknisk set kun seks handelspar til rådighed, herunder tre bitcoin evige / futures par og tre Ethereum evige / futures par.

Amerikanske investorer tilladt: En af de største fordele, som Deribit havde over konkurrenter som BitMEX, var, at amerikanske investorer fik lov til at handle på Deribit. Desværre har Deribit fra januar 2020 blokeret amerikanske IP-adresser.

Deribit valutaer og par

Deribit understøtter kun to kryptovalutaer: BTC og ETH. Deribit har seks par opført fra januar 2020, herunder:

 • Bitcoin (optioner, evige swaps, futures)
 • Ethereum (optioner, evige swaps, futures)

Selvom Deribit kun har seks par, udfører børsen angiveligt ca. $ 500 millioner i realvolumen pr. Dag, ifølge en nylig podcast med Deribit-grundlægger og administrerende direktør John Jansen.

Deribit-understøttede indbetalings- og udbetalingsmetoder

Deribit understøtter kun bitcoinindskud og udbetalinger. BTC-indskud og udbetalinger er gratis.

Deribit-registrering og loginproces

Deribit har en nem registrerings- og loginproces. Du behøver ikke at bekræfte din identitet eller fuldføre KYC-verifikation for at tilmelde dig. Du kan tilmelde dig hvor som helst i verden ved blot at bruge en e-mail-adresse.

Deribit-handel

Deribits handel er mere kompliceret end en grundlæggende cryptocurrency-udveksling. Du har at gøre med derivater, hvilket betyder, at du ikke handler ‘ægte’ krypto. Hvis du er ny inden for futures, optioner og gearet handel, kan Deribit være kompliceret. Heldigvis tilbyder Deribit demohandel til nybegyndere.

Tilgængelige ordretyper på Deribit inkluderer:

 • Marked
 • Begrænse
 • Stop Limit
 • Stop markedet

Du kan handle på tre markedspladser: evige swaps, optioner og futures.

Gebyrer for deribit

Deribit bruger en producent-taker-gebyrmodel. Alt i alt svarer gebyrerne meget til BitMEX’s gebyrer, hvor producenter modtager rabat, og takere betaler et mindre gebyr. Husk: forhandlere beskæftiger sig med bitcoin-derivater, hvorfor handelsgebyrer er lavere på Deribit end på en konventionel børs.

Gebyrer for deribit

Indskud og udbetalinger

 • Indskud: Gratis
 • Tilbagetrækning: Gratis

Indskud og udbetalinger er gratis, selvom du skal betale et bitcoin-netværksgebyr på alle udbetalinger.

BTC evige kontrakter

 • Producentgebyr: -0,025%
 • Takstgebyr: 0,075%

BTC Futures

 • Producentgebyr: -0,02%
 • Takstgebyr: 0,05%

ETH Evig & Fremtid

 • Producentgebyr: 0,00%
 • Takstgebyr: 0,05%

BTC og ETH muligheder

 • 0,04% af underliggende eller 0,0004 BTC / optionskontrakt
 • 0,04% af underliggende eller 0,0004 ETH / optionskontrakt

Gebyrer kan aldrig være større end 12,5% af optionens pris. Hvis en option for eksempel handles til 0,0001 BTC, vil takergebyret være 0,0000125 BTC (i stedet for 0,0004 BTC) eller 12,5% af 0,0001 BTC.

Leveringsgebyrer (afregningsgebyrer ved udløb)

 • BTC og ETH Futures: 0,025% for futures
 • BTC- og ETH-optioner: 0,02% af den underliggende (for optioner kan gebyret aldrig være mere end 12,5% af optionens værdi)

Deribits sikkerhedsproblemer og nedetid

Deribit blev grundlagt i 2016, hvilket gjorde det til en relativt ung udveksling. Børsen har ikke haft nogen større sikkerhedshændelser eller nedetid gennem årene.

Den eneste bemærkelsesværdige hændelse opstod i oktober 2019, da Deribit tilbagebetalt brugere over $ 1,3 millioner i tab på grund af en fejlberegningsproblem med bitcoin-valutakurs. Deribit brugte sine midler til at dække disse tab: den brugte ikke Deribit-forsikringsfonden. Problemet var knyttet til et problem på Deribits side af tingene. Det var ikke knyttet til en hacker.

Bortset fra dette mindre problem har Deribit en ren sikkerhedshistorik. Ligesom BitMEX er Deribit aldrig blevet hacket. Deribit hævder at have over 99% af sin bitcoin i kølerum.

Deribit brugervenlighed

Som enhver børs med optioner og futureskontrakter er Deribit ikke den mest nybegyndervenlige børs. Du skal vide, hvad du laver, når du begynder at engagere dig i kryptoderivater. Deribit UI er dog meget let at bruge. Det er en veldesignet, hurtig platform, som mellemliggende og avancerede kryptohandlere vil sætte pris på.

Deribit tillid og fortrolighed

Deribit er ureguleret, selvom udvekslingen generelt er pålidelig og gennemsigtig. Deribit har fuldt ud videregivet sine teamoplysninger, registrerede adresse i Amsterdam og anden virksomhedsinformation. Som enhver ureguleret kryptobørs kan Deribit blive udsat for yderligere sanktioner i fremtiden eller forbyde brugere fra bestemte jurisdiktioner. I dag er udvekslingen dog pålidelig og tilgængelig over hele verden.

Deribit tillid og fortrolighed

Deribit kundeservice

Deribit har et gennemsnitligt kundesupportsystem. Brugere kan indsende en anmodning via en e-mail-formular eller via live chat. Der er også en FAQ-sektion.

Deribit Brugervejledning: Sådan opsættes og bruges Deribit

Deribit lader alle i verden tilmelde sig med bare en e-mail-adresse. Sådan tilmelder du dig og bruger Deribit for første gang:

1. Tilmeld dig

Besøg Deribit.com og klik på ‘Opret konto’.

hvordan man bruger Deribit

Indtast din e-mail-adresse, kaldenavn eller alias, adgangskode og bopælsland.

Opret Deribit-konto

Hvis du er i en forbudt jurisdiktion (som USA), vil du se en besked som denne:

Deribit sikkerhed

Som med BitMEX overtræder du teknisk servicevilkårene, hvis du bruger en proxy til at omgå denne geografiske begrænsning. Deribit ser imidlertid ikke ud til at gribe ind over for amerikanske baserede handlende, der bruger fuldmagter.

2. Verifikation

Klik på det link, du modtog i din e-mail-indbakke for at bekræfte din konto.

Bekræftelse af Deribit-konto

3. To-faktor-godkendelse

Deribit understøtter tofaktorautentificering (2FA) via Google Authenticator.

For at opsætte 2FA skal du gå til din konto – sikkerhedsside. E-mail-underretninger er aktiveret som standard (du modtager en e-mail-underretning for hvert login), men du kan aktivere andre 2FA-muligheder for ekstra sikkerhed.

4. Betalingsmetode

Deribit accepterer kun indskud i bitcoin. Gå til Min konto, og deponer derefter for at se din bitcoin-tegnebogadresse. Send penge til den adresse, og de føjes til din Deribit-konto.

Deribit opdateringer

5. Handel med kryptovaluta

Deribit Cryptocurrency Trading

Når du har deponeret bitcoin i din Deribit-tegnebog, kan du handle i et af de seks understøttede par på Deribit. Klik på ‘Handel’ og vælg derefter ‘Bitcoin’ eller ‘Ethereum’ i topmenuen. Du kan se de evige swapmarkeder langs venstre side sammen med optionsmarkederne med forskellige udløbsdatoer.

ved hjælp af Deribit-udveksling

Når du er klar til at handle, skal du gå til handelsvinduet, der svarer til enhver kryptobørsens handelsvindue, men med ekstra tilpasningsmuligheder:

Deribit-handelsplatformguide

6. Tilbagetrækning

Du kan til enhver tid trække dine penge fra Deribit uden beregning.

Deribit-betalinger

Du betaler et bitcoin-netværksgebyr, der spænder fra medium til sindssyg, baseret på hvor meget du vil bruge.

Sidste ord

Deribit er et forfriskende pålideligt og gennemsigtigt navn i den ellers skyggefulde verden af ​​uregulerede kryptobørs. Ligesom andre uregulerede børser er der en chance for, at Deribit kan lukkes i ethvert land til enhver tid. Vi sætter dog pris på det faktum, at Deribit er gennemsigtig med hensyn til sit team, firma og placeringsoplysninger.

Samlet set tilbyder Deribit anonyme, verifikationsfri kryptoderivater, der handler i et glat og hurtigt miljø. Der er kun et lille antal par tilgængelige med BTC og ETH, men Deribit er stadig en af ​​de største og mest populære markedspladser for kryptoderivater i verden i dag.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map