Coinsquare Exchange: Master Crypto User Review Guide

coinsquare-exchange-review

Sådan bruges, handles og tilmelder dig Coinsquare Crypto Exchange

Coinsquare er Canadas mest populære kryptovalutaudveksling. I dag tilbyder den moderne børs en brugervenlig brugergrænseflade, en proprietær handelsplatform, CAD / BTC-handel og andre nyttige funktioner.

Funktioner

 • Handel nemt canadiske dollars for BTC og andre kryptokurver
 • QuickTrade til øjeblikkelig kryptokøb
 • Coinsquare Rigdom for institutionelle / højinvestorer

Indbetalingsmetoder

 • Interac E-overførsel
 • Flexepin
 • Bankoverførsel
 • Kryptovalutaer

Fordele

 • Bekvem kryptohandelstjeneste til begyndere og avancerede kryptohandlere
 • Brugervenligt layout
 • God service for både begyndere, avancerede, institutionelle og værdifulde handlende

Ulemper

 • Et begrænset antal tilgængelige kryptokurver (ti i alt)
 • Høje gebyrer
 • Mobile apps har brug for arbejde

Introduktion

Coinsquare er Canadas førende kryptovalutaudveksling. Da Coinsquare blev lanceret, var dens hovedkonkurrent dens canadiske modstykke, QuadrigaCX. I 2018 døde naturligvis grundlæggeren af ​​QuadrigaCX og tog de private nøgler til Quadrigas kolde tegnebøger med sig. QuadrigaCX er siden lukket ned og efterlader Coinsquare som den bedste kryptovalutaudveksling i Canada.

coinsquare-krypto-udveksling

I dag tilbyder den Toronto-baserede børs let handel med krypto fra en veldesignet grænseflade. Hvis du finder andre kryptoudvekslinger forvirrende eller informationstunge, kan den enkle, minimalistiske brugergrænseflade af Coinsquare være det rigtige valg for dig.

Coinsquares QuickTrade-funktion er især nyttig for begyndere. I stedet for at navigere gennem en kortgrænseflade og vælge forskellige ordretyper kan du blot indtaste det ønskede beløb og derefter købe det. Det er det. Du betaler en lille præmie for at handle ved hjælp af QuickTrade (0,2% købsgebyr for handler, der involverer BTC, eller 0,4% for handler uden BTC). Det er dog en nem måde for enhver at købe krypto for allerførste gang.

En anden unik ting ved Coinsquare er, at virksomheden har bygget sin platform internt med proprietær teknologi. Du vil blive overrasket over, hvor mange andre kryptobørs kun Whitelabel en tredjepartsudvekslingsplatform. Derfor ser så mange andre børser identiske ud. Coinsquare hævder, at dens 100% proprietære løsning er blevet stresstestet og DDoS testet. Plus, systemet er SSL og 2FA aktiveret, og Coinsquare har en politik på 95% om kold opbevaring af al digital valuta.

Coinsquare har også et unikt krav, som ikke mange andre børser kan gøre: Siden virksomheden blev grundlagt i 2014 har den aldrig mistet en mønt.

Samlet set er Coinsquare den bedste Canada-baserede kryptobørs, der er tilgængelig i dag. For et par år siden kunne canadiere kun virkelig købe bitcoin gennem QuadrigaCX eller Coinsquare. I dag har store amerikanske baserede børser som Coinbase åbnet deres døre for canadiere. Coinsquare har dog fortsat nogle fordele, herunder CAD / BTC-parret og brugen af ​​Interac e-overførsler til canadiske bankkunder.

Nøglefunktioner

Nøglefunktioner i Coinsquare inkluderer:

Brugervenlighed: Coinsquare er blandt de mest brugervenlige børser, der findes i dag. Virksomheden har gjort det latterligt nemt at købe krypto, uanset om det er din første gang, eller hvis du har gjort det hundreder af gange. QuickTrade-optionen opkræver højere gebyrer (0,2% til 0,4%), men lader dig købe mønter med det samme, blande din portefølje og engagere dig i andre handler.

Ti kryptovalutaer: Fra oktober 2019 giver Coinsquare dig mulighed for at handle ti top kryptovalutaer, herunder BTC, BCH, BSV, ETH, ETC, DOGE, DASH, LTC, XLM og XRP. Mest likviditet er koncentreret i BTC- og ETH-par.


Handel med canadiske dollars: Coinsquare er en af ​​de få børser, hvor du kan købe og sælge kryptokurrency til canadiske dollars (CAD). Fra oktober 2019 ligger cirka 75% af børsens handel i BTC / CAD-parret.

95% kold opbevaring: Coinsquare har en politik på 95% om kold opbevaring af alle digitale valutaer. Vi har set nogle børser annoncerer 98% eller 99% koldopbevaringspolitikker, selvom mange børser ikke overhovedet reklamerer for deres kølelagringspolitikker.

SSL og 2FA: Coinsquare tilbyder Secure Socket Layer (SSL) og to-faktor-godkendelse (2FA) for forbedret sikkerhed.

100% proprietær platform: Mange andre krypto udveksler Whitelabel-platforme fra eksisterende udbydere. Coinsquare har dog skabt sin platform fra bunden. Det er en 100% proprietær platform.

Rimelige gebyrer: Coinsquare havde tidligere meget højere gebyrer, men virksomheden har siden reduceret sine gebyrer for at være mere konkurrencedygtige med andre børser. I dag kommer Coinsquares standardhandler med et producentgebyr på 0,1% og et takgebyr på 0,2%.

OTC-markeder: Coinsquare har et OTC-marked for investorer, der ønsker at holde deres handler væk fra børsens ordrebeholdning. OTC-markeder er populære blandt institutionelle investorer og enkeltpersoner med høj nettoværdi, der søger at foretage større handler uden at påvirke markedet.

Coinsquare rigdom: Coinsquare har introduceret en eksklusiv tjeneste kaldet Coinsquare Wealth. Tjenesten er beregnet til kvalificerede personer eller institutioner med et minimum på $ 25.000 eller mere i digital valuta. Coinsquare tildeler en kontodirektør til dig med det mål at udvide din digitale valutaportefølje.

KYC-verifikation: Coinsquare er en reguleret og velrenommeret børs, så alle handlende har brug for at gennemføre KYC-verifikation, før de handler med appen.

Fås på engelsk eller fransk: Coinsquare fås på Canadas to officielle sprog – engelsk og fransk.

Gennemsnitlige mobilapps: Coinsquare har for nylig frigivet mobilapps til iOS og Android, men de har brug for noget arbejde. Brugere klager for eksempelvis over en begrænset evne til at handle via appen.

Valutakurser og par i mønter

Coinsquare accepterer canadiske dollars (CAD) som sin vigtigste fiat-valuta, selvom der også accepteres USD-indskud. Du kan lave QuickTrades med CAD i de fleste større kryptovalutaer. Eller du kan handle med populære par som CAD / BTC. Ti kryptovalutaer er tilgængelige i alt inklusive bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Satoshi Vision (BSV), Dogecoin (DOGE), Dash (DASH), Ripple (XRP) , Ethereum Classic (ETC) og Stellar Lumens (XLM).

Coinsquare-understøttede indbetalings- og udbetalingsmetoder

Mønterkant tilbyder tre forskellige finansieringsmuligheder i canadiske dollars, herunder Interac e-transfer, Flexepin og bankoverførsel. De tilbyder også tre finansieringsmuligheder for amerikanske dollars, herunder Wealth Gold Wire, Wealth Platinum Wire og Wealth Diamond Wire (minimum depositum på $ 25.000 kræves for US Dollars). Tilbagetrækningsmuligheder inkluderer direkte bankindskud og bankoverførsler. Du kan også indbetale en af ​​de ti understøttede kryptokurver på din Coinsquare-konto.

Coinsquare registrering og login proces

Coinsquare har en ligetil registrerings- og loginproces. Du bliver nødt til at bekræfte din identitet, når du foretager indskud i Fiat-valuta (f.eks. Kræves bevis for adresse og regeringsudstedt billed-id for alle CAD-indskud). 2FA er tilgængelig, når du har konfigureret din konto for at sikre sikre logins. Vi forklarer registrerings- og loginprocessen detaljeret nederst.

Coinsquare-handel

Coinsquare tilbyder flere forskellige handelsmuligheder. Begynderhandlere vil sætte pris på QuickTrade-indstillingen, som giver dig mulighed for at købe krypto lige så let som at købe noget fra Amazon: Indtast bare det beløb, du ønsker at købe, og klik derefter på Køb. Høj nettoværdi og institutionelle investorer har adgang til Coinsquare Wealth og OTC-handelsdisken. Almindelige handlende kan i mellemtiden få adgang til en konventionel handelsgrænseflade med Coinsquare.

Coinsquare gebyrer

Coinsquares handelsgebyrer er konkurrencedygtige, selvom visse ind- og udbetalingsmuligheder er underligt dyre.

 • Producentgebyr: 0,1%
 • Takstgebyr: 0,2%
 • QuickTrade-gebyr: 0,2% (ved køb eller salg af BTC) eller 0,4% (når begge mønter ikke er BTC)
 • Flexepin-indskud: 3,5% gebyr (minimum $ 20, maksimum $ 500)
 • Interac-e-transferindskud: 1,5% gebyr ($ 100 minimum, $ 10.000 maksimalt)
 • Bankoverførsler: 0,5% gebyr (minimum $ 10.000, intet maksimum)
 • Tilbagekaldelse af direkte bank: 2% gebyr ($ 100 minimum, $ 10.000 maksimalt)
 • Wire Transfer tilbagetrækning: 2% gebyr (minimum $ 10.000, maksimum $ 100.000)
 • Tilbagetrækning af rigdomstråd: 1% gebyr (minimum $ 10.000, maksimum $ 100.000)
 • Rushed Wire tilbagetrækning: 2% gebyr ($ 50.000 minimum, intet maksimum)
 • USD Bankoverførselsindskud: 0,5% gebyr ($ 25.000 USD minimum) til 0% gebyr ($ 250.000 USD minimum)
 • USD Bankoverførsler: 1% gebyr (normal bankoverførsel) eller 2% gebyr (hastet bankoverførsel)

Samlet set er Coinsquares handelsgebyrer meget konkurrencedygtige, men ind- og udbetalingsmulighederne er dyre sammenlignet med andre udbydere. Selvfølgelig er du fri til at overføre kryptokurrency fra din konto uden gebyrer (bortset fra minegebyret), så det er en mulighed for dem, der ikke ønsker at betale gebyrer på 1% bare for at trække deres penge.

Coinsquare sikkerhedsproblemer og nedetid

Coinsquare hævder stolt, at han aldrig har mistet en mønt siden starten i 2014. Så vidt vi kan se, er det sandt. Coinsquare har heller ikke lidt større sikkerhedsbrud, datalækager eller andre hændelser, som offentligheden kender til. Coinsquare tilskriver sin succes sin patenterede teknologi, der lover at tilbyde det bedste inden for klassesikkerhed: Coinsquare har bygget sin platform fra bunden, hvilket betyder, at udnyttelsen, der påvirker andre børser, ikke nødvendigvis påvirker Coinsquare

Coinsquare brugervenlighed

Coinsquare er designet til at være let for en nybegynder eller avanceret handlende at bruge. QuickTrade-funktionen er den nemmeste måde at købe kryptovaluta i dag, selvom du aldrig har set en online-udveksling før. Brugergrænsefladen er minimalistisk og brugervenlig. Samtidig ligner Coinsquare ikke nøjagtigt enhver anden børs på markedet, så hvis du er vant til at handle på andre børser, kan det tage et par minutter at vænne sig til Coinsquare.

Coinsquare tillid og fortrolighed

Coinsquare har et stort ry i Canada og i udlandet. Virksomheden er en velreguleret børs baseret i Toronto centrum. Coinsquare blev grundlagt i 2014 og har ikke gennemgået større sikkerhedsbrud gennem årene. Coinsquares rekord for tillid og privatliv ser især godt ud i betragtning af, hvad der skete med dets rivaliserende børs, QuadrigaCX, i 2018, da kunder mistede penge, efter at grundlæggeren døde og tog de private nøgler med sig.

Coinsquare kundeservice

coinsquare-kundeservice

Coinsquare har et ligetil support-system, hvor du kan indsende en billetanmodning. Coinsquare har dog ikke et gratis telefonnummer til kundeservice og har heller ikke en e-mail-adresse til kundeservice. Du skal indsende en billet. Generelt svarer Coinsquare til billetter på en rimelig tid. Du ser ikke så mange klager over Coinsquare online som med andre børser. Besøg din kontoside for at se alle åbne supportbilletter.

coinsquare-support-billetter

Coinsquare Brugervejledning: Sådan opsættes og bruges Coinsquare

Coinsquare har en ligetil registreringsproces. Følg nedenstående trin for at registrere og bruge Coinsquare for første gang.

1. Tilmeld dig

Besøg Coinsquare.com og klik på Tilmeld.

coinsquare-bruger-konto

Indtast dit brugernavn, din e-mail-adresse og din adgangskode. Hvis nogen henviste dig til børsen, kan du indtaste vedkommendes henvisningskode her.

2. Verifikation

Derefter sender Coinsquare dig en e-mail. Bekræft din e-mail-adresse ved at klikke på knappen. Derefter omdirigeres du til en side, hvor du kan gennemføre bekræftelsesprocessen.

coinsquare-udveksling-e-mail-adresse

Du skal bruge tre varer til at gennemføre bekræftelsen, herunder et mobilnummer, en regning eller et kontoudtog og et statsudstedt id.

coinsquare-crypto-kyc-verifikation

Coinsquare sender dig et sms-verifikationsnummer. Indtast dette nummer for at fortsætte.

coinsquare-exchange-identity-authentication

På dette tidspunkt kan du også vælge at markere afkrydsningsfeltet for at bekræfte oplysninger med Equifax. Dette er en alternativ verifikationsmetode, der kan fremskynde bekræftelsesprocessen (hvilket gør det stort set øjeblikkeligt), selvom det ikke er nødvendigt.

coinsquare-crypto-exchange-tilmeldingsproces

Hvis du ikke accepterer tredjeparts Equifax-verifikation, kan det tage alt fra et par timer til et par dage, før dine kontooplysninger bekræftes.

3. To-faktor-godkendelse

Coinsquare anbefaler, at du opretter to-faktor-godkendelse (2FA) for at beskytte din konto. Du kan konfigurere 2FA ved hjælp af Google Authenticator til iOS eller Android.

For at aktivere 2FA skal du logge ind på din konto og navigere til siden Kontoindstillinger, derefter vælge 2FA-godkendelse og vælge Google Authenticator. Klik på Generer nøgle, og scan derefter QR-koden med din Authenticator-mobilapp, og indtast de seks cifre. Til sidst skal du trykke på Aktivér for at bekræfte 2FA-indstillinger.

coinsquare-crypto-exchange-2fa

4. Betalingsmetode

Når Coinsquare har bekræftet dine oplysninger, kan du vælge at deponere midler ved hjælp af fiat-valuta (CAD eller USD) eller kryptokurrency.

Bankoverførsler:

 • Log ind på din Coinsquare-konto
 • Klik på ‘Fund’ fra den øverste menulinje (eller nederst på skærmen på mobilversionen)
 • Vælg CAD eller USD som din valuta (USD-indskud via bankoverførsel kræver mindst $ 25.000 USD)
 • Vælg bankoverførsel som din finansieringsmetode, og følg derefter instruktionerne for at gennemføre overførslen.

Interac-e-transferindskud:

Inden du bruger Interac e-Transfer, skal du være opmærksom på, at navnet på e-Transfer skal matche navnet på din Coinsquare-konto. Alle e-overførsler kommer også med gebyrer på 1,5% af det samlede transaktionsbeløb, og overførsler tager ca. 3 dage at behandle.

 • Log ind på din Coinsquare-konto
 • Klik på ‘Fund’ fra den øverste menulinje (eller nederst på skærmen, hvis du bruger den mobile version)
 • Vælg CAD som din valuta (Interac e-Transfer er et canadisk bankoverførselssystem, og du kan ikke overføre USD)
 • Få e-mail-adresse, besked, sikkerhedsspørgsmål og sikkerhedssvar fra denne skærm
 • Log ind på din onlinebank og start en Interac e-overførsel, indtast den nøjagtige e-mail-adresse, besked, sikkerhedsspørgsmål og sikkerhedssvar, som Coinsquare har givet dig

Når Interac e-Transfer-midlerne er på din konto, udsættes de for en yderligere tilbageholdelsesperiode på tre dage. Du kan handle i denne periode, selvom du ikke kan trække penge.

Flexepin-indskud:

Hvis du vil overføre penge til Coinsquare uden at bruge en canadisk bank eller et kreditkort, så er Flexepin en mulighed. Coinsquare opkræver 3,5% gebyrer for Flexepin, og du er begrænset til $ 10.000 CAD pr. Måned i indskud.

 • Log ind på din Coinsquare-konto
 • Klik på ‘Fund’ fra den øverste menulinje
 • Vælg CAD som din valuta fra venstre side
 • Vælg Flexepin
 • Indtast den 16-cifrede Flexepin-kuponkode

Du kan købe Flexepin-kuponer fra en lang række kilder. Du kan købe dem fra for eksempel visse dagligvarebutikker og forskellige onlineforhandlere. Når du har den 16-cifrede kuponkode, kan du hurtigt indbetale penge i Coinsquare. Flexepin.com har en butiksfinder her der lader dig finde den nærmeste Flexepin-forhandler.

Indskud i kryptovaluta:

Du kan også nemt finansiere din Coinsquare-konto med kryptokurrency.

 • Log ind på din Coinsquare-konto
 • Klik på ‘Fund’ fra den øverste menulinje (eller tryk på ‘Transfer’ i mobilappen i bundmenuen og derefter på ‘Fund’
 • Vælg den kryptokurrency, du vil deponere
 • Klik på “Hent adresse”
 • Kopier den genererede adresse til dit krypteringsoverførselsvindue
 • Send pengene fra din eksisterende kryptotegnebog
 • Coinsquare understøtter indskud i alle ti af sine kryptokurver.

5. Handel med kryptovaluta

Det er nemt at handle kryptovaluta med Coinsquare. Du kan bruge QuickTrade-indstillingen til hurtigt at bytte et aktiv til et andet.

coinsquare-crypto-handelsplatform

QuickTrade gør det også let at opdele din portefølje. Du kan øjeblikkeligt vælge at bruge f.eks. 25%, 50% eller 100% af dine midler på BTC. Disse handler er underlagt gebyrer på 0,2% (for handler, der involverer BTC) eller 0,4% (for handler, der ikke involverer BTC). Med QuickTrade udføres handlen med det samme til markedsprisen.

Hvis du vil have en mere konventionel handelsgrænseflade, kan du også finde den på CoinSquare. Coinsquares diagrambaserede grænseflade giver dig mulighed for at se børsens ordrebog, udføre marked eller begrænse ordrer og skifte mellem dybde- og prisdiagrammer.

coinsquare-exchange-market-trading

Du finder ikke de samme avancerede ordretyper (som f.eks. OCO-handler) på Coinsquare som på andre børser. Stop-loss-funktionen er også begrænset. Hvis du vil have et grundlæggende marked eller begrænse handel, gør Coinsquare jobbet.

coinsquare-bitcoin-pris-diagram

For at gennemføre en handel skal du skifte til ‘Køb’ eller ‘Sælg’ i handelsvisningen og derefter klikke på ‘Afgiv købsordren’ eller ‘Afgiv sælgerordren’.

coinsquare-exchange-buy-bitcoin-sell-btc

Coinsquare afslører gebyret lige under handelsvinduet.

6. Tilbagetrækning

Du kan trække penge fra Coinsquare ved at navigere til udvekslingssiden for børsen.

coinsquare-crypto-hæve

Tilbagetrækningssiden opsummerer dine saldi i fiat og crypto. Du kan også se, om der i øjeblikket tilbageholdes penge.

Du kan vælge at trække dig tilbage i fiat eller kryptokurrency.

Fiat-udbetalinger:

 1. Vælg din ønskede valuta (CAD eller USD) i menuen til venstre.
 2. Indtast det beløb, du vil hæve, og vælg derefter din udbetalingsmetode.
 3. Rul ned, og tilføj den bankkonto, du vil bruge, og klik derefter på ‘Anmod om tilbagetrækning’

Tilbagekaldelse af krypto:

 1. Vælg den kryptovaluta, du ønsker at trække ud
 2. Indtast det beløb, du vil hæve
 3. Indsæt den adresse (din tegnebogadresse), du vil bruge til udbetalinger

Sidste ord

Coinsquare er Canadas førende kryptovalutaudveksling. Den Toronto-baserede børs har en dokumenteret sikkerhedsrekord og et stærkt omdømme. Siden grundlæggelsen i 2014 hævder Coinsquare, at han aldrig har mistet en mønt.

Visse gebyrer er højere end andre børser, især for visse fiatvalutaindbetalings- og udbetalingsmetoder og QuickTrade-funktionen (0,2% til 0,4% handelsgebyrer). Samlet set er grænsefladen dog ligetil at navigere, og normale handelsgebyrer er konkurrencedygtige (0,1% til 0,2%).

Hvis du er en canadier, der ønsker at købe krypto for første gang, så er CoinSquare den bedste Canada-baserede mulighed, der er tilgængelig i dag – især hvis du vil bruge canadiske dollars og foretage Interac e-overførsler.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map