ChangeNOW Exchange: Master Crypto 2020 Review Guide

ChangeNOW gennemgang

Sådan bruges, handles og tilmelder dig ChangeNOW Exchange

ChangeNOW er en crypto swap-platform tilgængelig online på ChangeNOW.io. Find ud af alt, hvad du har brug for at vide om denne ubegrænsede, anonyme kryptobyttetjeneste i dag i vores anmeldelse.

Hvad er ChangeNOW?

ChangeNOW er en ikke-frihedsberøvende krypto-swap-platform, der fungerer svarende til Shapeshift og Changelly: du bytter to kryptovalutaer uden faktisk at deponere nogen krypto i en ChangeNOW-tegnebog.

Du kan begynde at bytte i dag på ChangeNOW.io. Platformen understøtter snesevis af forskellige kryptokurver, inklusive stort set alle større kryptokurrency og masser af mindre kendte mønter. BTC, BCH, LTC, XMR, EOS, BNB, ADA og andre er alle tilgængelige for handel på platformen. ligesom fiat-valutaer som EUR og USD.

ChangeNOW udvekslingsanmeldelse

ChangeNOW har et simpelt slogan: “Hurtige kryptoswaps, fri for forvaring.” ChangeNOW har også unikke frynsegoder, som du ikke finder på alle andre swap-platforme – som muligheden for at købe krypto med Visa eller MasterCard.

En af de største fordele ved ChangeNOW sammenlignet med andre swap-platforme er dog, at der ikke er nogen grænser: der er intet maksimumbeløb, du kan handle på ChangeNOW. Du kan bytte så meget som du vil, når du vil.

ChangeNOW har endnu en fordel over konkurrerende swap-platforme: der kræves ingen brugerbekræftelse. Brugere behøver ikke engang at angive et telefonnummer eller en e-mail-adresse. Du behøver bestemt ikke at uploade noget regeringsudstedt foto-id eller bevis for adresse.

ChangeNOW er også meget let at bruge for alle i verden. Uanset hvor du er baseret, uanset hvor mange penge du vil sende, kan du nemt bytte det med ChangeNOW.

Baseret på alle disse oplysninger, hvorfor skulle du stole på ChangeNOW med dine penge? ChangeNOW behandler dette spørgsmål på siden med ofte stillede spørgsmål, og dets svar er mindre end betryggende:

“Oprettet af et team af erfarne blockchain-udviklere er ChangeNOW en fuldt sikker service med et twist – vi er fuldstændig registreringsfri. Dette gør det muligt for vores kunder at undgå identifikation eller økonomisk tyveri. Vi tilbyder de bedste priser på markedet, da vi bruger pålidelige kryptovaluta-handelsplatforme. ”

Vi ved faktisk ikke noget om det “team af erfarne blockchain-udviklere”. Faktisk ved vi meget lidt om ChangeNOW og de mennesker, der kører det overhovedet.

Når en udskiftningsplatform ikke kræver brugerbekræftelse, geografiske begrænsninger eller pengegrænser, gør det det til et hotbed for hvidvaskning af penge og andre kriminelle aktiviteter.


For ChangeNOWs kredit hævder platformen at bruge “et automatiseret risikostyringssystem” til at kontrollere alle transaktioner. Eventuelle mistænkelige transaktioner vil blive markeret i henhold til “Europæiske AML-direktiver, KYC-regler og platformkrav.” Hvis en transaktion er markeret, kan det være nødvendigt, at brugeren gennemfører KYC / AML-verifikation. Det er dog uklart, hvor mange brugere der faktisk er markeret på platformen.

Fortsæt med at læse for at opdage alt, hvad du har brug for at vide om ChangeNOW, dets funktioner og hvordan det fungerer.

ChangeNOW-funktioner

ChangeNOW fordele

Nøglefunktioner i ChangeNOW inkluderer alt af følgende:

Ikke-depotbytte: ChangeNOW er en ikke-frihedsberøvende swap-platform. Ligesom ShapeShift og Changelly giver ChangeNOW dig mulighed for at bytte kryptokurver uden at deponere dem i en børs. Du vælger de valutaer, du vil bytte, og sender derefter en valuta til en ChangeNOW-tegnebogadresse. Så snart ChangeNOW modtager valutaen frigives den anden valuta til din tegnebog for at fuldføre swap. Der trækkes ikke din kryptovaluta fra børsen, fordi den aldrig forbliver i børsen: den er allerede i din egen tegnebog.

170+ mønter: Fra december 2019 har ChangeNOW mere end 170 mønter til udveksling.

Fiat og Cryptocurrency: ChangeNOW understøtter snesevis af kryptovalutaer og flere fiat-valutaer (USD og EUR).

ChangeNOW-kryptokurrencyudveksling

Ingen grænser: En af de største fordele, som ChangeNOW har over sine konkurrenter, er, at der ikke er nogen grænser. Du kan bytte et hvilket som helst beløb via ChangeNOW.

Ingen tilmelding eller verifikation påkrævet: ChangeNOW har ingen tilmelding krævet før en handel foretages. Du behøver ikke engang at angive en e-mail-adresse eller adgangskode. Så længe du har den valuta, du vil bytte, kan du bruge ChangeNOW.

Ingen KYC / AML-verifikation: Regulerede udvekslinger kræver, at du gennemfører Kend din kunde (KYC) og bekæmpelse af hvidvask af penge (AML), hvilket indebærer verifikation af din identitet og adresse blandt andre oplysninger. ChangeNOW kræver ikke engang et navn.

Tilgængelig over hele verden: Da ChangeNOW ikke kræver nogen brugerbekræftelse, er den tilgængelig for alle i verden. Uanset hvor du er baseret, skal du være i stand til at få adgang til ChangeNOW uden problemer.

hvordan man bruger changenow

Visa og MasterCard Support: ChangeNOW har indgået et samarbejde med en tredjeparts betalingsprocessor (Simplex) for at acceptere Visa- og MasterCard-betalinger. Hvis du har et kreditkort og ønsker at købe krypto, kan du gøre det via ChangeNOW.

Byt via børser: ChangeNOW hævder vagt at “arbejde med flere udvekslingspartnere” for at “vælge den bedste valutakurs på markedet til enhver tid”. Når du starter en handel via ChangeNOW, vil platformen søge på børser for at finde den bedste handelspartner.

Intet minimumsbeløb: Du kan handle ethvert beløb, stort eller lille, via ChangeNOW. Der er ingen minimums- eller maksimumsgrænser (selvom du skal sende mindst nok til at dække standardgebyret for blockchain-netværk).

Flersproget support: ChangeNOW er tilgængelig på snesevis af forskellige sprog, herunder engelsk, fransk, russisk, tysk, arabisk, kinesisk, japansk og alle andre større sprog.

Automatiseret risikostyring: ChangeNOW kan virke som det ‘vilde vest’ af krypto-udvekslinger. Imidlertid hævder platformen at have automatiserede risikostyringsprocedurer til at markere mistænkelige transaktioner. Hver enkelt transaktion kontrolleres, og eventuelle markerede transaktioner standses, indtil brugeren fuldfører yderligere KYC / AML-verifikation (f.eks. Ved at uploade et foto af et pas eller nationalt ID-kort).

Brug USD eller EUR: Du kan købe kryptovaluta med fiat gennem ChangeNOW ved hjælp af ethvert kort, der giver dig mulighed for at bruge USD eller EUR. ChangeNOW har indgået et samarbejde med Simplex for at understøtte fiat- og kryptovalutaoverførsler.

Ingen bankoverførsler: ChangeNOW understøtter ikke bankoverførsler.

Tilknyttet program: ChangeNOW tilbyder et tilknyttet program. Hvis du henviser nogen til ChangeNOW, og de handler, så kan du lave 0,4% af deres handler.

changenow-funktioner

API-adgang: ChangeNOW tilbyder en API til udviklere. Du kan bruge denne API til at tilføje en ChangeNOW-swap-knap til dit eget websted og derefter optjene provision baseret på swaps foretaget gennem denne platform.

Telegram Bot: ChangeNOW giver dig mulighed for at bytte tokens ved hjælp af en Telegram-bot. Fortæl bare Telegram-bot de mønter, du vil bytte, og boten vil gennemføre handlen.

NU Betalinger: ChangeNOW tilbyder en tjeneste kaldet NOWPayments, der gør det let for enhver at acceptere kryptovaluta-betalinger – sig, hvis du sælger varer eller tjenester online.

Høje og forvirrende handelsgebyrer: ChangeNOW ser ud til at opkræve gebyrer på 0,5% til 4,0%, skønt gebyrer ikke oplyses gennemsigtigt hvor som helst på hjemmesiden (i det mindste vi kunne finde). For at gøre tingene mere forvirrende er gebyret indbygget i ChangeNOW-valutakursen. Gebyrer på 0,5% til 4,0% er ikke så høje for denne type bekvemmelighed, men vi vil sætte pris på mere gennemsigtighed.

NU poletter: ChangeNOW har sine egne native utility-tokens kaldet NOW Tokens. Disse tokens fungerer som en intern valuta for NOW-produkter. Mønten blev først udgivet 23. april 2019. Det er et ERC-20-token og et Binance Change (BEP2) -token.

ændre nu NU tokens

Mobilapp: ChangeNOW tilbyder en mobilapp til Android.

changenow app

Hvordan fungerer ChangeNOW?

ChangeNOW bytter kryptovaluta og fiat-valuta i fem enkle trin:

Trin 1) Vælg valuta: Vælg de valutaer, du vil bytte. Hvis du f.eks. Bytter BTC og ETH, skal du vælge BTC i rullemenuen under afsnittet “Du sender” og derefter vælge ETH i rullemenuen under afsnittet “Du får”. ChangeNOW beregner automatisk mængden af ​​ETH, du modtager baseret på den aktuelle valutakurs.

Trin 2) Indtast din Wallet-adresse: Indtast din modtagende tegnebog-adresse (din ETH-adresse). ChangeNOW giver dig også mulighed for at oprette en ny tegnebog (f.eks. Hvis du ikke allerede har en ETH-adresse).

Trin 3) Bekræft oplysningerne: Bekræft alle detaljerne på siden ChangeNOW-transaktion.

Trin 4) Depositum til adresse: ChangeNOW genererer derefter en bitcoin-indbetalingsadresse til dig. Send din bitcoin til den adresse.

Trin 5) Modtag dine mønter: Så snart ChangeNOW modtager din mønt til sin genererede tegnebogadresse, frigiver ChangeNOW dine mønter (i dette tilfælde ETH) til den tegnebog, du har angivet.

Som du kan se, er der ingen tilmelding eller verifikation overhovedet påkrævet. Du behøver ikke engang at indtaste en e-mail-adresse eller et telefonnummer. Der er ingen adgangskoder. Det er en simpel møntudvekslingsplatform, der ikke er noget vrøvl.

ChangeNOW-priser og gebyrer

Her er de vigtigste ChangeNOW-gebyrer, du har brug for at vide om.

  • Handelsgebyr: 0,5% til 4,0% (indbygget i spread)
  • Maksimum handelsbeløb: Intet maksimum
  • Minimum handelsbeløb: Intet minimum
  • Gebyr for kreditkortkøb: 5%
  • Minimum kreditkortbeløb: $ 10
  • Minimumsbeløb for køb af Crypto med et bankkort: $ 50 (krævet af Simplex)
  • Maksimumbeløb for køb af Crypto med et bankkort: $ 20.000 (pr. Dag) eller $ 50.000 (pr. Måned) pr. Person

Det er ikke helt klart, hvordan ChangeNOW håndterer exchange swaps. Da vi udførte en testbytte med ChangeNOW, så det ud til at opkræve et gebyr på 4%:

Hvordan fungerer ChangeNOW

ved hjælp af ChangeNOW

Ved handel med en større mængde ETH forbedredes valutakursen en smule, selvom vi stadig syntes at betale handelsgebyrer på omkring 2,0%.

changenow handelsmuligheder

At gøre tingene endnu mere komplicerede er, at ChangeNOW ikke afslører sine handelsgebyrer nogen steder på sin officielle hjemmeside. En indledende tråd, der annoncerede lanceringen af ​​ChangeNOW, foreslog handelsgebyrer på 0,5% til 1,0%. I virkeligheden ser det ud til, at et betydeligt handelsgebyr er indbygget i ChangeNOWs valutakurs, der ikke oplyses gennemsigtigt for handlende.

I sidste ende anbefaler vi at dobbelttjekke ChangeNOW-handelsgebyret i forhold til den reelle valutakurs, før vi bytter på ChangeNOW, da det ser ud til, at kurserne kan variere meget.

Sådan bruges ChangeNOW

Brug af ChangeNOW er ligetil, hvad enten du er ny i krypto eller en avanceret bruger. Her er den grundlæggende proces, du vil bruge til at bytte med ChangeNOW:

1) Valg af dine valutaer

Gå først til ChangeNOW.io og vælg dine valutaer. Du kan vælge en klassisk rente (hvor renten svinger baseret på de nuværende markedsforhold) eller en fast rente (hvor du betaler en lille spænding, men får en fast, garanteret rente).

Sådan bruges ChangeNOW

For denne bytte bytter vi ETH til USDT.

Klik på ‘Exchange’.

Alternativt, hvis du ikke har ETH (eller nogen kryptovaluta), kan du også købe krypto med Visa eller MasterCard. ChangeNOW bruger Simplex som sin betalingsprocessor. Klik på knappen ‘Køb krypto med Visa / MasterCard’, og indtast derefter dine handelsoplysninger og kreditkortoplysninger.

2) Indtast modtagerens tegnebog

På den næste side vil ChangeNOW bede dig om at indtaste modtagerens tegnebog-adresse. Dette er den adresse, hvor du ønsker, at de mønter, du køber, skal sendes. I dette tilfælde skal du indtaste din modtagers USDT-adresse.

changenow crypto tegnebog

3) Bekræft detaljer

Dernæst vil ChangeNOW bede dig om at bekræfte alle de oplysninger, du har givet. ChangeNOW viser det beløb, du sender, det omtrentlige beløb, du får, den aktuelle valutakurs, den anslåede ankomsttid og modtagerens tegnebogadresse.

ændre mønter

Dobbeltkontrol af alle disse oplysninger, før du klikker på ‘Bekræft’.

4) Send midler

ChangeNOW genererer en tegnebogadresse. Du sender penge til denne adresse, og ChangeNOW venter på, at dine midler ankommer.

sende krypto-midler på changenow

Når ChangeNOW modtager dine midler, fyldes bjælken op, og derefter foretager ChangeNOW swap ved hjælp af en af ​​sine udvekslingspartnere.

5) Modtag midler

Når swap er gennemført, sender ChangeNOW pengene til din tegnebog.

Du kan indtaste en e-mail-adresse for at modtage en underretning, når swap er gennemført, selvom det er valgfrit.

modtagelse af midler på ændringsnatten

Om ChangeNOW

ChangeNOW er indarbejdet under navnet ChangeNOW International Ltd. Det officielle ChangeNOW-websted viser en registreret adresse i Belize City, Belize, skønt ChangeNOW også har en postadresse i Amsterdam.

Om ChangeNOW

Der er en vis kontrovers over ChangeNOWs placering og baggrunden for dets grundlæggere. Som det ses i original 2017 tråd annoncerer virksomheden, synes ChangeNOWs grundlæggere at omfatte to russiske statsborgere, herunder Roman Lapin Dmitrievich (50% ejer) og Petr Sergeev Konstantinovich (50% ejer). En tredje person, Konstantin Brumm Aleksandrovich, er også opført som administrerende direktør.

Da denne type forretning er ulovlig i Rusland, så det ud til, at stiftende hold var flygtet fra deres oprindelige kontorer i St..

kontakt ChangeNOW

Under alle omstændigheder synes ChangeNOW at være legitimt i dag, og virksomheden fortsætter med at drive forretning ved hjælp af sin registrerede adresse i Belize City og sin kontoradresse i Amsterdam. Virksomheden er gennemsigtig med hensyn til sine kontaktoplysninger, telefonnummer og sociale medier.

Sidste ord

ChangeNOW er en af ​​de mest unikke swap-platforme, der er tilgængelige i dag. ChangeNOW hævder at tillade nogen at bytte enhver kryptokurrency i ethvert beløb uden forvaring, registrering eller KYC / AML-verifikation krævet.

Der er dog nogle bekymringer over, hvordan ChangeNOW fungerer. For det første afslører platformen ikke sine gebyrer på forhånd, men ser ud til at samle gebyrer på 1,0% til 4,0% i sin valutakurspredning. For det andet ved vi lidt om virksomhedens stiftende team, eller hvor de er baseret. For det tredje ser ChangeNOW ikke ud til at være en “ægte” ikke-frihedsberøvende udveksling, da du stadig stoler på platformen med dine mønter, mens det fungerer at finde en udvekslingspartner, inden du udfører swap.

Hvis ingen af ​​disse problemer vedrører dig, kan ChangeNOW være en af ​​de mest kraftfulde swap-platforme, der er tilgængelige i dag. Det ser ud til at tilbyde nemme, registreringsfri krypto- og fiat-valutaswaps uden minimums- eller maksimumbeløb. Det er noget, du ikke kan se med andre swap-platforme som Changelly og ShapeShift.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map