Bybit Exchange: Master Crypto User Review Guide

bybit-krypto-udveksling

Sådan bruges, handles og tilmelder dig ByBit Exchange

Bybit er en kryptovalutaderivatudveksling med hovedkontor i Singapore. Børsen sigter mod at give brugerne en hurtig, sikker og brugervenlig platform, hvor de kan handle kryptoderivater og evige futureskontrakter.

Funktioner

 • Cryptoderivater udveksles med op til 100 gange gearing
 • Ingen verifikation eller KYC krævet
 • Foretag flere handler på tværs af flere større kryptokurver

Indbetalingsmetoder

 • BTC
 • ETH
 • EOS
 • XRP

Fordele

 • Handel med kryptokurver anonymt uden verifikation krævet
 • Let at bruge
 • Enorme gearingsmuligheder
 • Overraskende god kundeservice (24/7 live chat med 1 minut svartid)

Ulemper

 • Begrænset gennemsigtighed fra Bybit
 • Begrænsede indbetalingsmuligheder
 • Begrænset valutapar

Introduktion

Bybit blev grundlagt i 2018 med det mål at levere handel med kryptovaluta-derivater, inklusive evige kontrakter. Platformen henvender sig til både individuelle detailkunder og professionelle derivathandlere. Fra og med 2019 hævder Bybit at have en 24-timers handelsvolumen, der overstiger $ 500 millioner USD og over 100.000 registrerede brugere.

Bybit understreger også hastighed. Platformen dedikerer over 100.000 transaktioner pr. Sekund (TPS) til hvert handelspar, der er angivet på sin platform, hvilket betyder, at brugerne ikke skal have noget problem med at handle på tværs af ethvert par. Bybit har heller ikke lidt nogen rapporterede hacks eller sikkerhedsbrud i hele sin unge historie.

Evige futures var et nyt koncept for to år siden, men de er siden blevet mere mainstream. Mens BitMEXs evige futures er de mest kendte, har konkurrenter som Bybit gjort evige futures mere og mere mainstream. Evige futureskontrakter er kontrakter uden nogen fast udløbsdato. De ”vælter” hele tiden. Bybit tilbyder evige futures-kontrakter med op til 100: 1 gearing.

En anden unik ting ved Bybit er, at udvekslingen giver brugerne mulighed for at handle med total anonymitet. Så længe du har en bekræftet e-mail-adresse eller et telefonnummer, har du ikke noget problem med at handle på Bybit. Ingen KYC-verifikation er påkrævet eller endda tilgængelig. Så vidt vi kan se, er der ingen grænser for værdien af ​​handler, du kan foretage med en ikke-verificeret konto.

Af alle disse grunde hævder Bybit at være fremtidens kryptobørs. Men er det virkelig sandt? Fortsæt med at læse for at opdage alt, hvad du har brug for at vide om Bybit. 

Nøglefunktioner

Nøglefunktioner i Bybit inkluderer:

Forsikringsfond: Bybit har en forsikringsfond for underskud på futureskontrakter. I situationer hvor en erhvervsdrivende afvikles til en pris under konkursprisen, dækker forsikringsfonden forskellen. Dette forhindrer, at hele udvekslingen straffes.

Levereret handel: Bybit tilbyder gearing op til 100 gange på hver handel. Hvis du får adgang til gearing på op til 100X, skal den erhvervsdrivende oprette en margen på 1% af det teoretiske beløb for handlen. Udnyttelse er tilgængelig på XRP og EOS handler op til 25X.

Dollarkontrakter: Hver Bybit-kontrakt er kun værd $ 1.

Marginbonuser: Bybit tilbyder i øjeblikket marginbonuser op til $ 200 for at overbevise folk om at tilmelde sig børsen.

Tilknyttede bonusser: Få $ 10, når nogen, du henviser, indbetaler mindst 0,02 BTC til Bybit.

Flere handelspar: Bybit tilbyder BTC / USD, ETH / USD, EOS / USD og XRP / USD handelspar.

Matchende motor: Bybits matchende motor hævder at arbejde 10 gange hurtigere end andre branchematchende motorer og levere 100.000 TPS pr. Par.

24/7 Live Chat kundesupport: Bybit tilbyder kundesupport døgnet rundt via et praktisk live chat-system, og svartiderne er så lave som 1 minut. Bybit tilbyder også Telegram og e-mail supportchat.

100.000+ brugere: Bybit hævder at have mere end 100.000 registrerede brugere.

Flersproget support: Bybit understøtter engelsk, kinesisk, traditionel kinesisk, koreansk og japansk.

Omløbsvalutaer og par

Bybit tilbyder følgende valutaer og par:

 • BTC / USD
 • ETH / USD
 • EOS / USD
 • XRP / USD

Bybit-understøttede indbetalings- og udbetalingsmetoder

Bybit accepterer kun indskud og udbetalinger i BTC, ETH, EOS eller XRP. Du kan ikke indbetale eller hæve fiat-valuta fra platformen.

Bybit-registrering og loginproces

Bybit har en hurtig og nem registrerings- og verificeringsproces uden KYC-verifikation påkrævet. Tilmeld dig bare på Bybit.com, indtast dit nummer eller din e-mail-adresse, og bekræft derefter dit nummer eller din e-mail-adresse.

Det er det. Når du har gennemført denne grundlæggende verifikation, kan din konto handles på Bybit

Bybit-handel

Med Bybit kan du tage en lang eller kort position på fire forskellige crypto / fiat-par, inklusive BTC / USD, ETH / USD, EOS / USD og XRP / USD.

Omløbsgebyrer

Bybit opkræver følgende gebyrer:

Positionsfinansieringsgebyr

Bybits positionsfinansieringsgebyr udveksles mellem købere og sælgere og beregnes hver 8. time (kl. 00:00 UTC, 08:00 UTC og 16:00 UTC). Positionsfinansieringsgebyret angiver den margen, som systemet besidder for at betale for den næste finansiering. Sådan beregnes positionsfinansieringsgebyret:

 • For lange positioner: (Mængde / konkurspris) x Funding Rate
 • For korte positioner: (antal / indgangspris) x finansieringssats

Handelsgebyrer

Bybit belønner producenterne med penge og opkræver takere et gebyr:

 • Producentgebyr: -0,025% (en rabat på 0,025% af handlen vil blive opkrævet for at placere en handel i ordrebogen)
 • Takstgebyr: 0,075%

Tilbagetrækningsgebyrer

Bybit opkræver et tilbagetrækningsgebyr på 0,0005 BTC, hvilket er lidt lavere end det gennemsnitlige tilbagetrækningsgebyr opkrævet af konkurrerende børser.

Problemer med bybitsikkerhed og nedetid

Bybit har ikke haft kendte større sikkerhedsbrud, hacks eller brugerdatalækager siden lanceringen i 2018. Virksomheden lægger vægt på sikkerhed på lavt niveau og på højt niveau. Børsen er fuldt SSL-krypteret for at reducere risikoen for phishing-angreb. Bybit har også implementeret et hierarkisk deterministisk (HD) opbevaringssystem til koldt tegnebog for alle dets aktiver.

En anden smidig sikkerhedsfunktion, som vi sætter pris på med Bybit, er risikostyringssystemet for futureskontraktafvikling. I lighed med visse andre handelsplatforme for futureskontrakter driver Bybit en forsikringslignende fond til at håndtere underskud i kontraktforlig. I situationer, hvor en erhvervsdrivende bliver likvideret på et niveau under konkursprisen, erstattes midlerne med den oprindelige margen, som den likviderede erhvervsdrivende havde uden for handelen. Forskellen mellem den pris, hvor den erhvervsdrivende afvikles, og konkursprisen trækkes fra forsikringsfonden. Andre platforme vil “give brugerne en klipning” og trække midler fra hver brugers konto i denne situation.

Bybit tilbyder også komplet to-faktor autentificering (2FA) funktionalitet.

Brugervenlighed

Bybit tilbyder en standard handelsgrænseflade, der er kendt for dem, der har brugt BitMEX og lignende handelsplatforme. Som med andre leverede handelsplatforme er dette ikke rigtig designet til begyndere af kryptobrugere. Interfacet er dog stadig let nok til, at alle kan bruge det.

Tillid og fortrolighed

Som med andre børser med minimale regler afslører Bybit kun lidt information om sit team. Vi ved, at børsen har hovedkontor i Singapore og er for eksempel registreret på De Britiske Jomfruøer. Vi kender også navnene på visse medarbejdere og den administrerende direktør, hvilket er mere information, end vi får fra andre børser. Bybit er bestemt ikke den mest transparente udveksling derude, men det er mere gennemsigtig end mange af dens skyggefulde alternativer. Bybit ledes af CEO Ben Zhou, og du kan se yderligere medarbejderinfo på Bybits LinkedIn-side.

Kunde service

Bybit tilbyder 24/7 chatsupport med svartider på 1 minut, hvilket typisk kun de største børser tilbyder. Det er rart at se, at Bybit har investeret i at oprette en dedikeret kundeserviceafdeling. De fleste andre nye eller mindre børser tilbyder kun e-mail-formularer eller lignende muligheder. Du kan endda kontakte Bybit via Telegram eller via e-mail på [email protected]

Bybit Brugervejledning: Sådan konfigureres og bruges Bybit

1. Tilmeld dig

bybit-tilmeldingsproces

Registreringsprocessen starter på Bybit-hjemmesiden. Klik på Registrer, og indtast derefter dit navn og din adgangskode for at komme i gang.

Fra den næste side kan du vælge at registrere med enten din e-mail-adresse eller telefonnummer (bare skift navigationslinjen for at vælge din mulighed).

På dette tidspunkt kan du også indsætte en henvisningskode for at belønne den person, der henviste dig til platformen. Hvis du vil henvise andre til platformen i fremtiden, modtager du en belønning på $ 10 USD, når en person, du henviser, deponerer mindst 0,02 BTC på platformen.

En registreringskode sendes til din e-mail-indbakke.

2. Verifikation

Bybit ser ikke ud til at være reguleret i noget land. Så vidt vi kan fortælle, kræver udvekslingen ingen brugerbekræftelse eller KYC overhovedet.

Når du har bekræftet dit telefonnummer eller din e-mail-adresse, har du fuld adgang til Bybit.

Indtast bare din kode på denne side, og vent derefter på at blive automatisk logget ind på platformen.

3. Upload dokumentation

Bybit giver dig ikke engang muligheden for at uploade dokumenter. Der er ingen yderligere verifikationskrav på Bybit, og du behøver ikke at gennemføre KYC-verifikation eller uploade nogen form for ID.

4. Godkendelse af to faktorer

Bybit opfordrer brugerne til at oprette tofaktorautentificering (2FA). For at gøre dette skal du klikke på dit brugernavn øverst til højre på siden og derefter klikke på “Konto & Sikkerhed ”, derefter tofaktorautentificering. Du kan oprette 2FA med SMS, e-mail eller Google Authenticator.

5. Indbetalingsmetode

Inden du begynder at handle, skal du deponere penge i Bybit. Bybit accepterer kun fire kryptokurver, inklusive BTC, ETH, EOS og XRP.

For at foretage en indbetaling i din valgte kryptokurrency skal du klikke på Aktiver øverst på siden. Du kan se alle aktiverne på din konto.

Klik på Indbetaling, og følg derefter instruktionerne for at overføre penge til den pågældende cryptocurrency-tegnebog.

6. Handel med kryptovaluta

For at handle på Bybit skal du enten tage en lang (køb) eller kort (sælge) position. Hvis du forventer, at priserne vil stige, vil du spille en lang eller købe ordre. Hvis du forventer, at priserne falder, vil du placere en kort eller sælge ordre.

bybit-trading-exhange-platform

De tre ordreindstillinger på Bybit inkluderer:

 • Begræns rækkefølge
 • Markedsordre
 • Betinget rækkefølge

Du kan også oprette stoptab og / eller tage profitgrænser. Som med enhver gearet handelsplatform kan stop loss-grænser være særlig vigtige for at undgå likvidation.

Bybit gør det nemt at oprette et stoptab. Siden viser en forudbestemt procentdel af det samlede beløb for dit handelsaktiv, hvor du enten vil stoppe et tab eller tage et overskud. Bybit genererer endda automatisk en “estimeret likvidationspris”, der viser dig den mulige likvidationsmængde baseret på gearingsværdien.

bybit-exchange-stop-loss-investering-optioner

I skærmbilledet ovenfor har vi indstillet den procentdel, som vi er villige til at tage overskud til, som 50% af handelsværdien. Bybit viser dig automatisk den forventede fortjeneste i BTC. Bybit viser også det forventede tab på skærmen på det stoptab, du har indstillet (i dette tilfælde $ 8800).

Du kan også foretage markedsordrer for at få et aktiv til den bedste tilgængelige pris eller oprette betingede ordrer for at indstille et avanceret stoptab til enten en grænse eller en markedsordre. Med en betinget ordre kan du kun poste for en lang position eller lukke på udløseren for en kort position. Hvis du lukker aftrækkeren, skal du indtaste en pris, hvor din ordre vil komme ind i ordrebogen. Når triggerprisen er nået, leveres ordren til ordrebogen.

7. Tilbagetrækning

For at hæve penge på Bybit skal du gå til fanen Aktiver øverst på siden og se kryptokurverne på din konto.

Du bliver nødt til at gennemføre 2FA-verifikation, før pengene kan trækkes ud af din konto.

Sidste ord

Bybit er en kryptokursudveksling, der er vokset hurtigt siden lanceringen i 2018. Den Singapore-hovedkvarter tilbyder fire grundlæggende handelspar, inklusive BTC / USD, ETH / USD, EOS / USD og XRP / USD. Du kan tage en lang eller kort position på ethvert par og nyde gearing fra 25x til 100x.

Bybit kræver ingen brugerbekræftelse overhovedet: du kan handle anonymt uden at udføre KYC-verifikation. Så længe du har en e-mail-adresse eller et telefonnummer, kan du handle på Bybit uden problemer.

Sammenlign ByBit med Kraken, Gemini, Binance og Bittrex.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner