Bisq Exchange: Master Crypto User Review Guide

bisq udveksling anmeldelse

Sådan bruges, handles og tilmelder dig Bisq DEX

Bisq er en open source, peer-to-peer desktop-applikation, hvor du kan købe og sælge kryptovalutaer til nationale valutaer uden registrering krævet. Find ud af, hvordan Bisq fungerer i dag i vores guide og gennemgang.

Hvad er Bisq?

Bisq, der findes online på Bisq.network, er en valutaudvekslingsapplikation tilgængelig til stationære platforme. Open source-platformen forbinder valutahandlere i et peer-to-peer-miljø. Ved hjælp af Bisq kan alle handle med kryptovalutaer og fiat-valutaer uden registrering krævet.

bisq decentraliseret børsanmeldelse

Bisq er tilgængelig som gratis download til Windows, Mac, Debian / Ubuntu, Red Hat / Fedora og Arch Linux.

Bisq tilbyder også mobilapps til iOS og Android, selvom mobilapps ikke understøtter fuld Bisq-handel; I stedet lader mobilapps dig blot holde dig opdateret om dine Bisq-handler og modtage underretninger på din mobiltelefon.

Bisq giver dig mulighed for at handle stort set enhver national valuta i verden sammen med snesevis af kryptovalutaer. Den eneste begrænsning er, at den ene side af hver Bisq-handel altid skal være i bitcoin. Bortset fra denne begrænsning er du fri til at handle stort set alt gennem Bisq.

bisq decentraliseret krypto-udveksling

Bisq svarer til LocalBitcoins, da du ikke handler med en central server eller foretager en swap; du vælger din nationale valuta og gennemser derefter en liste over køb eller salg af tilbud til den nationale valuta. Hvis du f.eks. Køber eller sælger USD for bitcoin, kan du overføre penge ved hjælp af Zelle eller andre betalingsmetoder. Alle betalinger er lette via Bisqs platform, og Bisq har et tvistbilæggelses-, voldgifts- og deponeringssystem på plads til eventuelle konflikter.

hvordan bisq fungerer

Bisq var tidligere kendt som Bitsquare. Virksomheden blev grundlagt i 2014 i Barcelona.

Bisq-funktioner

Fås til flere stationære operativsystemer: Bisq er tilgængelig som gratis download til Windows, Mac, Debian / Ubuntu, Red Hat / Fedora og Arch Linux.


Open Source: Bisqs kildekode er fuldt tilgængelig for alle, der kan tjekke online.

P2P-udveksling: Bisq peer-to-peer-netværket inkluderer alle, der kører Bisq-software. Du opretter forbindelse til dette P2P-netværk, når du handler via Bisq.

Tor support: Bisq opretter automatisk forbindelse til Tor-netværket, hver gang det starter for at give maksimal fortrolighed. Al kommunikation er krypteret ende-til-ende og dirigeres over Tor.

Privat: Ingen undtagen handelspartnere udveksler personligt identificerende data. Alle personlige data gemmes lokalt på din computer.

Decentraliseret: Bisqs P2P-netværk er decentraliseret uden et enkelt fejlpunkt. I modsætning til centraliserede udvekslingsplatforme, der kan lukkes ned, er Bisq et peer-to-peer-netværk distribueret og decentraliseret rundt om i verden.

Ikke-depot: Bisq har aldrig dine midler. Det er en ikke-frihedsberøvende udvekslingsplatform. Du bytter simpelthen kryptokurver med andre brugere.

Decentraliserede voldgiftssystem og sikkerhedsindskud: Bisq har et decentraliseret voldgiftssystem til løsning af eventuelle tvister på platformen. Bisq bruger også sikkerhedsindskud til at beskytte handlende.

Gennemse Marketplace-tilbud: I lighed med LocalBitcoins og andre P2P-markedspladser viser Bisq en liste over tilbud, der er målrettet mod din nationale valuta. Hvis du f.eks. Har USD og ønsker BTC, kan du gennemse Bisq-tilbudsbogen for folk, der er villige til at sælge BTC til gengæld for amerikanske dollars.

Ingen automatisk ordreafstemning: Bisq har ingen automatisk ordreafstemning. Handlende skal manuelt søge efter og vælge specifikke tilbud, de ønsker at tage. Brugere har fuld kontrol over, hvilke modparter de handler med.

Mobilapps: Bisq tilbyder mobilapps til iOS eller Android. Mobilappene giver dig mulighed for at modtage underretninger og se handelsoplysninger på en mobilenhed, selvom du ikke faktisk kører Bisq-softwaren eller er i stand til at foretage handler fra din mobile enhed.

Uden for band Fiat-betalinger: Bisq integreres ikke direkte med banker eller andre nationale valutabetalingssystemer på nogen måde. I stedet tillader Bisqs handelsprotokol købere og sælgere at afvikle fiat-betalinger uden for Bisq-applikationen (f.eks. Ved at gennemføre en bankoverførsel).

Køb Crypto With Bank Transfers: Fordi Bisq arrangerer ud af band fiat-betalinger, kan du bruge Bisq til at købe krypto med bankoverførsler. Afhængigt af din nationale valuta skal du være i stand til at finde tilbud fra folk, der er villige til at acceptere nationale bankoverførsler til gengæld for bitcoin. Australiere kan f.eks. Finde sælgere, der er villige til at bruge BPay, mens canadiere kan bruge lokale bankoverførselsmetoder som Interac.

Ingen registrering eller identitetsbekræftelse påkrævet: Bisq giver dig mulighed for at handle kryptokurrency uden registrering eller centraliseret identitetsbekræftelse. I modsætning til en udveksling behøver du ikke bekræfte din identitet med en central server.

Ikke et firma eller et centraliseret selskab: Bisq understreger gentagne gange, at det ikke er et firma. Det er bare kode. Bisq er ikke indarbejdet, og det er ikke centraliseret nogen steder. Det er en decentral enhed, der ikke kan lukkes ned. Så længe mindst to jævnaldrende kører Bisq-softwaren, kan to personer foretage handler over Bisq.

Escrow-system med 2-af-3 Multi-Sig: Bisq bruger et escrow-system, der låser midler i en 2-af-3 multi-signatur adresse. Dette sikrer, at køber og sælger (eller en part og Bisq) har brug for at godkende transaktionen for at frigøre midler.

Transaktionsgebyrer går til voldgiftsmænd: Bisqs transaktionsgebyrer går dels til udviklere og dels til voldgiftsmænd.

Billige gebyrer: Bisq hævder, at gebyrer er nødvendige “til beskyttelse mod tilbudsbogs spam, markedsmanipulation og identitetshøstning”. Gebyrer går også til voldgiftsmænd for deres tjenester. Det koster 0,001 BTC at oprette et tilbud eller tage et tilbud fra Bisq-tilbudsbogen, og et minegebyr på 0,0009 BTC tilføjes også. Dette er de eneste gebyrer, du betaler.

Tilgængelig overalt i verden: Bisq er anonym handelssoftware, der bruger Tor-protokollen. Det kan bruges overalt i verden. Bisqs udviklere anbefaler dog at være forsigtige, hvis de handler bitcoin i dele af verden, hvor bitcoin er ulovligt. Bisq hævder, at “undercover-agenter kan fungere som peer-handlende” på Bisq, og handlende kan blive udsat for alvorlige sanktioner.

Grænse på 1 BTC: Bisq anvender en grænse på 1 BTC pr. Handel for at reducere risikoen for kriminel aktivitet på platformen. Denne grænse kan dog hæves i fremtiden. Visse sælgere eller betalingsmetoder kan også have lavere grænser. Generelt er betalingsgrænser på Bisq ret lave for at modvirke brugen af ​​platformen til kriminel aktivitet.

Hvordan fungerer Bisq?

hvordan bisq dex fungerer

I modsætning til de fleste kryptohandelsplatforme køres Bisq gennem downloadet software. Det skyldes, at Bisq ikke kører en central server til at afgive og tage tilbud, så handel på Bisq-webstedet er ikke mulig.

I stedet administrerer Bisqs software handelstilbud gennem et peer-to-peer-netværk. Det P2P-netværk består af et globalt samfund af mennesker, der også kører Bisq på deres egne computere.

Bisq ser sin desktop-software som en fordel i forhold til traditionelle online-udvekslingsplatforme:

“Dette er en god nyhed for brugerne, fordi centraliserede tjenester er nemme at overvåge, blokere og lukke, mens peer-to-peer-netværk som BitTorrent, Bitcoin og Bisq er vanskelige at overvåge, censurere og hacke.”

Med dette i tankerne er Bisq en decentral udveksling bygget på tre hovedkomponenter:

Desktop applikation: Bisq er en desktop applikation tilgængelig til Windows, Mac og Linux. Ved hjælp af desktop-applikationen kan enhver købe og sælge bitcoin i bytte for nationale valutaer eller fiat-valutaer.

Handelsprotokol: Bisq er også en handelsprotokol, der giver enkeltpersoner mulighed for at udveksle direkte med hinanden over internettet, hvilket eliminerer behovet for pålidelige tredjepartsudvekslingstjenester.

Peer to Peer-netværk: Bisq er et peer-to-peer-netværk (P2P) oprettet af Bisq-applikationer, der opdager, opretter forbindelse til og arbejder sammen om at implementere Bisq-handelsprotokollen. Bisq-netværket er helt peer-to-peer, da det ikke kræver nogen centralt kontrollerede servere og ikke har nogen fejlpunkter.

Efter installation af softwaren er her de grundlæggende trin, du vil bruge til at handle med Bisq:

Trin 1) Download og kør Bisq-applikationen på din computer

Trin 2) Konfigurer Bisq med dine betalingsmetodoplysninger (Bisq fungerer med amerikanske dollars og enhver anden national valuta eller fiat-valuta over hele verden)

Trin 3) Du gennemser Bisqs tilbudsbog efter eksisterende tilbud til at sælge din nationale valuta til BTC; hvis du f.eks. vil veksle canadiske dollars (CAD) til bitcoin (BTC), vil du gennemse tilbudsbogen på udkig efter nogen, der er villige til at købe CAD til gengæld for BTC

Trin 4) Du sender din nationale valuta fra din bank til sælgerens bank og angiver derefter, at du har gennemført transaktionen i Bisq

Trin 5) Du og sælgeren venter på, at din betaling i national valuta ankommer til sælgerens bank

Trin 6) Sælgeren modtager din betaling i national valuta og angiver derefter, at de har modtaget din betaling i Bisq

Trin 7) Du modtager sælgerens bitcoin, og handlen er afsluttet

Fra et teknologisk synspunkt er Bisq-applikationen bygget i Java 8 med JavaFX til GUI. For at interagere med bitcoin-netværket bruger Bisq bitcoinj-biblioteket. Til decentral messaging og datalagring bruger Bisq et brugerdefineret oversvømmelsesnetværk (sladder) over Tor.

Bisq-priser og gebyrer

Bisq-priser og gebyrer

Bisqs gebyrer går til dets udviklere og dets menneskelige voldgiftsmænd.

Producentgebyr: 0,001 BTC (betalt til voldgiftsmændene, inklusive minegebyr inkluderet)

Takstgebyr: 0,001 BTC (også betalt til voldgiftsmændene)

Bitcoin minegebyr: 0,0003 BTC for hver transaktion (der er tre transaktioner i hver handel, inklusive indbetaling fra en ekstern tegnebog, handel og tilbagetrækning til en ekstern tegnebog), 0,0009 BTC pr. Handel.

Depositum: 0,1 BTC (returneres i sin helhed til den erhvervsdrivende efter transaktionen, hvis der ikke rapporteres om nogen ondsindet aktivitet)

Voldgiftssikkerhedsdepositum: 2 BTC (en del af hvert opkrævet voldgiftsgebyr fra uærlige handlende er låst i depositummet, og dette akkumulerede beløb returneres i sin helhed til voldgiftsmanden, når voldgiftsmanden træder tilbage fra voldgiftsopgaver).

Forskellige sælgere vil også have forskellige valutakurser – svarende til hvad du ser på LocalBitcoins og andre platforme. Alle valutakurser oplyses på forhånd, inden du handler. Nogle sælgere har et 0% spredning på valutakursen, hvilket betyder, at de opkræver den aktuelle markedskurs. Andre sælgere opkræver en præmie.

Sådan bruges Bisq

Bisq er ligetil at opsætte og bruge – selvom du er en første kryptohandler. Du har ikke brug for nogen krypto for at komme i gang. Hvis du har en national valuta (som amerikanske dollars) og en bankkonto, skal du være i stand til at finde en handelspartner gennem Bisqs P2P-netværk.

Sådan bruger du Bisq:

Trin 1) Download og installer Bisq

Besøg Bisq.network og gå til ‘Downloads’. Som standard vil Bisq fremhæve din operativsystemversion. Windows-, Mac- og Linux-versioner er alle tilgængelige.

Download og installer Bisq

Når du kører.exe for at installere Bisq, kan du få en advarsel fra Windows om blokering af en ondsindet fil. Ignorer denne advarsel, og fortsæt med installationen.

ved hjælp af bisq-netværk

Trin 2) Start Bisq

Start Bisq, når installationen er færdig. Marker for at bekræfte, at du er enig med brugeraftalen.

bisq brugeraftale

Igen modtager du muligvis en advarsel fra Windows Defender om blokering af Bisqs funktioner. Marker afkrydsningsfelterne for at give Bisq mulighed for at kommunikere på private og offentlige netværk.

bisq dex guide

Endelig vil Bisq gennemføre installationsprocessen og starte Tor-protokollen.

Trin 3) Opret en ny konto

Du bruger nu Bisq og synkroniseres med bitcoin mainnet (ved hjælp af Tor).

bisq brugerkonto

Før du handler på Bisq, skal du oprette en ny konto. Åbn Bisq-applikationen, og gå til ‘Konto’ i øverste højre hjørne af skærmen.

tilmeld dig bisq-konto

Klik på ‘Tilføj ny konto’, og vælg derefter den ønskede betalingsmetode.

bisq betalinger

Afhængigt af din valgte betalingsmetode skal du udføre forskellige opsætningsmuligheder. Bisq viser også eventuelle begrænsninger, der er specifikke for din betalingsmetode.

bisq betalingsmetoder

Som du kan se her, har Interac e-overførsler for eksempel en maksimal handelsvarighed på 1 dag, et maksimalt køb på 0,01 BTC og et maksimalt salgsbeløb på 0,0625 BTC.

ny bisq dex-konto

Når du har bekræftet disse oplysninger, skal du klikke på ‘Gem ny konto’. Derefter kan du begynde at handle med Bisq.

Trin 4) Vælg din nationale valuta

Når du har oprettet din betalingskonto, kan du gennemse Bisqs tilbudsbog for at se tilbud i din ønskede valuta.

bisq-handel

Hvis du f.eks. Vil købe bitcoin ved hjælp af canadiske dollars på din canadiske bankkonto, kan du finde tilbud i Bisq.

Teknisk set understøtter Bisq enhver national valuta i verden. Imidlertid vil større og bedre kendte valutaer have flere tilbud i tilbudsbogen tilgængelig.

bisq krypto udveksling

Trin 5) Gennemfør en handel

Hvis du køber bitcoin i din nationale valuta, skal du klikke på ‘Køb BTC’. Hvis du sælger, skal du klikke på ‘Sælg BTC’.

bisq bitcoin trading udveksling

Gennemse derefter tilgængelige tilbud i din region. Hvert tilbud inkluderer detaljerede oplysninger om valutakurs, minimums- eller maksimumbeløb og betalingsmetode. Zelle er for eksempel en populær betalingsmetode for USD-handlere, mens Interac er populær for CAD-handlende. Du skal være i stand til at købe eller sælge bitcoin ved hjælp af den bankoverførselsmetode, der er almindelig i dit land.

Når du er klar til at tage et tilbud, skal du klikke på “Take Offer to Sell BTC” eller “Take Offer to Buy BTC”.

Alternativt, hvis du vil sende et tilbud til Bisq ordrebogen, kan du klikke på ‘Opret nyt tilbud for at købe BTC’ eller ‘Opret nyt tilbud for at sælge BTC’.

Hver sælger har en anden procedure til at sende og modtage penge gennem Bisq. Generelt sender du penge til Bisqs deponering, så frigives disse midler, når både sælger og køber har bekræftet betalingen.

Trin 6) Tilpas indstillinger

Det er ikke nødvendigt at trække dine penge fra Bisq efter afslutning af en handel. Bisq er et ikke-frihedsberøvende handelssystem, hvilket betyder, at midlerne allerede er på din bankkonto (hvis du solgte BTC) eller din bitcoin-tegnebog (hvis du solgte fiat-valuta).

bisq udveksling oversigt

Du kan dog tilpasse dine indstillinger til fremtidige handler. Fra Bisq-indstillingsmenuen kan du tilpasse dit sprog, land og foretrukne valutaer. Du kan f.eks. Fjerne bestemte nationale valutaer eller kryptokurver fra din tilbudsbog.

Om Bisq

Bisq er omhyggelig med at forklare, at det ikke er et firma. I stedet er Bisq gratis software frigivet under version 3 af GNU Affero General Public License.

Bisq er udviklet af et distribueret team af enkeltpersoner over hele verden. Disse personer er kommet sammen med det mål at skabe en sikker, privat og censurresistent måde at udveksle kryptovalutaer og fiatvalutaer over internettet..

Bisq var tidligere kendt som Bitsquare. Projektet blev først lanceret i Barcelona, ​​Spanien i 2014.

Sidste ord

I sidste ende er Bisq en ideel udvekslingsapplikation for alle, der ikke ønsker at miste kontrol eller privatliv for en central myndighed til at handle med andre personer. Det er en privatlivsfokuseret desktopapplikation, der gør det let at handle snesevis af kryptokurver og enhver national valuta for bitcoin.

Besøg Bisq.network i dag for at downloade Bisq til Mac, Windows eller Linux. Du kan straks begynde at gennemse P2P-krypto-udvekslingstilbud i dit område.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map