Bakkt Exchange: Bitcoin Futures Trading Review Guide

bakkt-krypto-udveksling

Bakkt: Bitcoin Futures Trading Crypto Exchange Review

Bakkt, der drives af Intercontinental Exchange (ICE), moderselskab for New York Stock Exchange (NYSE), er en førende institutionel klasse Bitcoin Futures-handelsplatform, der ser ud til at legitimere kryptovalutaudvekslingsarenaen ved at bringe gennemsigtighed og tillid til digitale aktiver i grandiose. mode.

Bakkt, der ser ud til at forbedre muligheden for at købe, sælge, opbevare og bruge Bitcoin sammen med at fungere som en reguleret handels-, clearing- og lagerløsning, sprang ud på scenen i september 2019 efter over et års forventning. Den allerførste historiske rekord af Bakkt var tilbage den 3. august 2018, da nyhederne om bitcoin futures udveksling brød om ICE, Microsoft og Starbucks, der alle var involveret i lanceringen for at tage Bitcoin mainstream og tiltrække institutionelle investeringspenge. Lad os gennemgå, hvordan Bakkt fungerer.

Bakkt Brugervejledning: Institutional-Crypto Exchange

Her er en opsplitning af alle de grundlæggende byggesten, som den nye bitcoin trading exchange tilbyder:

Funktioner

  • Fysisk leverede bitcoin-futureskontrakter
  • Ejes af Intercontinental Exchange (som også driver NYSE)
  • Rettet mod institutionelle investorer

Indbetalingsmetoder

  • Ikke relevant (indskud kun tilgængelig for institutionelle investorer)

Fordele

  • Institutionel kvalitet kryptoopbevaring og handel
  • Højreguleret og kompatibelt miljø
  • Bruger ICEs eksisterende institutionelle markedsinfrastruktur

Ulemper

  • Henvender sig udelukkende til institutionelle investorer
  • I øjeblikket tilbyder det kun bitcoin-futureshandel

Virksomhedsoplysninger

  • ICE Futures US (IFUS) produkter: Bakkt Bitcoin Daily Futures + Bakkt Bitcoin Monthly Futures
  • Grundlagt / lanceret: August 2018 / september 2019
  • Beliggenhed: Atlanta, Georgien
  • Officiel hjemmeside: Bakkt.com
  • Ejer: Intercontinental Exchange (ICE), moderselskab for New York Stock Exchange (NYSE)
  • Hold: Kelly Loeffler CEO, Adam White COO, Balaji Devarasetty VP Tech, Mike Blandina CPO
  • Sociale profiler: Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, Blog
  • E-mail: [email protected]

Introduktion

Bakkt har været en meget forventet bitcoin-handelsplatform, siden den blev annonceret i august 2018, fordi den planlægger at være den første til at tilbyde dag-1 fysisk afregnede Bitcoin-futureskontrakter. Endelig, efter over et års forventning, startede Bakkt bitcoin-futureshandel den 23. september 2019. De tidligste rapporter om Bakkt viser langs ICE og Microsoft, M12 (Microsofts Venture Capital-arm), Pantera Capital, Galaxy Digital, Boston Consulting Group og Horizons Ventures var også initialinvestorer. Bakkt, der hidtil har skaffet over $ 182,5 millioner, er også tilpasset Susquehanna International Group, Parafi Capital, PayU, Goldfinch Partners, Fortress Investment Group og Eagle Seven i et forsøg på at tilbyde bitcoin-pensionsfonde, investeringsforeninger og børshandlede fonde (ETF’er) for større pengeforvaltere i fremtiden.

Bakkt, der teknisk set ikke er en børs eller clearinghus, er en kvalificeret depotmand af digitale aktiver, der ønsker at styrke forbrugerapplikationer og betalinger for virtuelle valutaer ved officielt at lancere en bitcoin futures-platform med regulerede prisopdagelsesfunktioner, der ikke stoler på handelsdata fra stedet markeder.

Andre platforme tilbyder allerede bitcoin futureshandel. Så hvad gør Bakkt anderledes? Bakks bitcoin-futures er fysisk afgjort eller leveres, hvilket betyder, at ægte bitcoin flyttes med hver handel.

bakkt-bitcoin-futures-kontrakt-detaljerBakkt adskiller sig også fra konkurrencen med institutionel infrastruktur. Børsen blev lanceret af InterContinental Exchange (ICE), der ejer og driver New York Stock Exchange (NYSE) og andre større handelsplatforme. ICE har implementeret sin NYSE-stil, CFTC-kompatible infrastruktur i Bakkt fra bunden. Ved at parre denne infrastruktur med institutionelle forvaringsløsninger kunne Bakkt trække flere institutionelle investorer til bitcoin end nogen platform, der er kommet før den.

bakkt-bitcoin-udvekslingsfordele

Det er også vigtigt at bemærke, at bitcoin futures kun er det første produkt, der tilbydes af Bakkt. Platformen sigter mod at lancere flere produkter fremad, herunder fuldgyldig kryptohandel for institutionelle investorer og offentligheden. Og fordi dens regulerede bitcoin-prisopdagelsesfunktionalitet, vil den ikke blive udført af handelsvolumenmanipulation som vaskehandler og andre falske aktiviteter.

bakkt-bitcoin-futures-trading-diagram

I sidste ende er Bakkt stadig i starten af ​​lanceringen, men det giver allerede institutionelle investorer en sikker og tilgængelig måde at komme ind på kryptomarkeder. Det næste spørgsmål er: vil institutionelle investorer hoppe om bord?

Nøglefunktioner

Bakkt, der sigter mod at muliggøre adgang for ethvert spektrum af investorer til at blive involveret i kryptokurver, fra forbrugere til handlende til institutioner, ser ud til at prioritere sikkerhed og tillid til den nye digitale aktivklasse ved at tilbyde smart depot, betalinger, markeder og compliance-løsninger.

Nøglefunktioner i Bakkt inkluderer:

Institutionel kryptoformand: Bakkt gør sikker lagring af institutionel kvalitet til et nøglefunktion på sin platform. Bakkt bruger avanceret fysisk og cybersikkerhed kombineret med institutionel kvalitetsteknologi og styring til at sikre digitale aktiver til klienter. Disse er de samme cybersikkerhedsforsvar, der understøtter børser som ICE og NYSE. Alle kunde-bitcoins opbevares i Bakkt Warehouse, som drives af et tillidsfirma med begrænset formål, der er reguleret af New York State Department of Financial Services (NYSDFS), der fungerer som en kvalificeret depotmand. De erhvervede også virksomheder Rosenthal Collins Group (RCG – den 16. januar 2019) og Digital Asset Custody Company (DACC – den 30. april 2019) for at hjælpe med at øge sin kryptoasset-depot og lagerudvidelse sammen med et tæt samarbejde med BNY Mellon bank.

Fysisk leverede futureskontrakter: Bakkt introducerer fysisk leverede futureskontrakter, hvor fysisk bitcoin handles via futureskontrakter. Selvom andre bitcoin-futuresmarkeder helt sikkert eksisterer, er Bakkt den første til at tilbyde fysisk leverede bitcoin-futureskontrakter.

Åben for akkrediterede investorer: Alle Bakkt-deltagere gennemgår gældende AML / KYC-evalueringer i overensstemmelse med CFTC-regulerede markeder og opretter derefter forbindelse til Bakkt ved hjælp af ICEs eksisterende infrastruktur.

Overensstemmende og reguleret miljø: Bakkt er designet som et kompatibelt og reguleret miljø fra grunden på både institutionelt og forbrugerniveau. On-chain analyse og overvågning er tilgængelig for alle indskud og udbetalinger. Bakkt vil også rutinemæssigt deltage i finansielle og sikkerhedsrevisioner samt gennemgang af lovgivningsmæssig overensstemmelse.

Reguleret, kompatibel Bitcoin Futures Trading: Bakkts daglige og månedlige handel med bitcoin-futures overholder CFTCs lovgivningsmæssige krav såvel som overholdelsesordningen for andre kontrakter hos IFUS, et CFTC-reguleret Designated Contract Market (DCM) og hos ICE Clear US (ICUS), et CFTC-reguleret derivat Clearing Organization (DCO).

Støttet af virksomhedspartnere: Microsoft, Starbucks og andre større virksomheder har været Bakkt-partnere, siden projektet blev annonceret. Der har været få projekter i kryptorummet med den type virksomhedsstøtte, vi ser med Bakkt.

Tilgængelig for institutioner og forbrugere: Bakkt er oprindeligt fokuseret på at bringe reguleret kryptohandel til institutionelle investorer, selvom den ultimative plan er at tilbyde en platform for både forbrugere og institutionelle investorer.

Handelsstøtte: Ud over catering til institutionelle investorer og forbrugerinvestorer, vil Bakkt samarbejde med handlende og give dem lettere adgang til det digitale økosystem.

Fuldt forsikret: Bakks kolde og varme tegnebøger er dækket af en forsikringspolice på 125 millioner dollars. Dette betyder ikke kun, at midlerne er dækket i tilfælde af tab, men det betyder også, at forsikringsselskabet er tilfreds med Bakks sikkerhedsprocedurer.

Bakkt valutaer og par

Ved lanceringen i september 2019 understøtter Bakkt kun en enkelt type handel: bitcoin (USD) futures:

  • Bitcoin (USD) Daglige futures
  • Bitcoin (USD) Månedlig futures

bakkt-btc-usd-daglig-fremtidige-marked-specs

Bakkt Bitcoin Daily (BTC) og Monthly (BTM) Futures-kontrakter handles i 22 timer hver dag fra 8 PM ET søndag til 6 PM ET fredag. Der er heller ingen forfinansierings-, hold- eller deponering af bitcoinkrav til handel med Bakks futureskontrakter.

Tilbagetrækningsmetoder

Bakkt henvender sig i øjeblikket udelukkende til institutionelle investorer, og almindelige forbrugerdepositum og tilbagetrækningsmetoder er ikke blevet offentliggjort.

Bakkt registrerings- og loginproces

Bakkt henvender sig til institutionelle investorer og har endnu ikke åbnet registrering for almindelige forbrugere. Fuldstændige oplysninger om KYC / AML og verifikationsprocessen er ikke frigivet.

Bakkt kræver dog, at institutionelle investorer springer gennem betydelige bøjler for at bruge platformen. Deltagerne gennemgår f.eks. Gældende AML / KYC-vurderinger, der er i overensstemmelse med CFTC-regulerede markeder og opretter forbindelse til børsen ved hjælp af ICEs eksisterende infrastruktur. Bakkt hævder, at dets KYC / AML-krav er “bankniveau”.

Bakkt handel

Bakkt tilbyder i øjeblikket kun bitcoin (USD) daglige og månedlige futures. Den fysisk leverede futures-handelsplatform er udelukkende tilgængelig for institutionelle investorer fra lanceringen i september 2019. Når Bakkt åbner for almindelige forbrugere på et eller andet tidspunkt i fremtiden, forklarer vi nærmere detalje hvordan handel fungerer på Bakkt.

Vi er live!

Den første handel med Bakkt Bitcoin Futures blev udført kl. 20:02 ET til en pris på $ 10.115

– Bakkt (@Bakkt) 23. september 2019

I øjeblikket er Bakkts handel med futureskontrakter i USD opført under navnet ICUS på skærmbilledet. Der er ingen daglig prisbegrænsning. Kontraktstørrelser er 1 bitcoin, med pristilbud i amerikanske dollars pr. Bitcoin ned til to decimaler. Der er en minimumsprissvingning på $ 2,50 pr. Bitcoin ($ 2,50 pr. Kontrakt), og Block Trades kan udføres til $ 0,01 pr. Bitcoin ($ 0,01 pr. Kontrakt). Der er et Block Trade-minimum på 10 partier.

bakkt-bitcoin-usd-månedligt-futures-diagram

Her er hvad det officielle Bakkt-websted viser som en del af sit ‘Bitcoin Futures Workflow’-diagram:

bakkt-bitcoin-futures-workflow-diagram

Bakkt Bitcoin-optioner på futures:

Bakkt Bitcoin Options-kontrakterne er en nyligt dannet meddelelse, der har til hensigt at blive lanceret den 9. december 2019. Som en kryptokurrencyindustri først vil Bakks regulerede optionskontrakter for bitcoin-futures debut med nøgleegenskaber som kapitaleffektivitet, kontanter eller fysisk afvikling, Europæisk stilmulighed, attraktive gebyrer, bred distribution og likviditet, instant messaging, blokhandler og optioner. Vi opdaterer denne Bakkt-gennemgang af deres Bitcoin Options-kontrakt, som vil blive benchmarket af deres Bakkt Monthly Bitcoin Futures-kontrakt, når flere detaljer er tilgængelige i slutningen af ​​dette år.

Bakkt lagerforældremyndighed

Bortset fra lanceringen af ​​Bakkt Bitcoin Futures er forvaring af Bakkt Warehouse, der blev bygget af ICE fra bunden og tog over to år at oprette, den næste store funktion, de bringer til kryptovaluta-økosystemet..

Bakkt Warehouse, som er en smart kryptoopbevaringsløsning til muliggør fysisk levering af Bitcoin, er designet med to hovedfunktioner i tankerne. For det første hjælper det med at fjerne behovet for futrues-kommissionærhandlere for at interagere med Bitcoin, og for det andet fungerer det som en kvalificeret depotmand på grund af dets Bakkt Trust Company, hvilket er afgørende for at opfylde institutionelle standarder..

bakkt-crypto-custody-review

Med en sikkerhed-første tilgang og reguleret af New York State Department of Financial Services (NYDFS) har Bakkt depotløsning til formål at beskytte kundens aktiver ved hjælp af beskyttelsesfunktioner på virksomhedsniveau, ligesom de bruger til New York Stock Exchange og ICE’s dusin andre udveksle platforme rundt om i verden.

Det bankkvalitetskompatible Bakkt Warehouse vil udnytte mulighederne for online (varm) og offline (kold) cifret aktivlagring for at hjælpe med at bygge bro over kløften mellem funktionalitet og brugervenlighed samt minimere risici forbundet med varme tegnebøger. Begge sæt tegnebøger, fra luftgappede bankhvælvninger til væbnet sikkerhed 24 timer i døgnet, har en forsikringspolice på 125 millioner dollars og har et partnerskab med BNY Mellon for at hjælpe med at opbevare kryptoassets.

De berører også hele deres systemsikkerhed funktioner såvel som katastrofegendannelse af private kryptografiske nøgler for sine brugere. De vil implementere alle AML- og KYC-protokoller (anti-hvidvaskning af penge og kende din kunde) samt implementere on-chain-overvågningsteknikker for at verificere kryptoaktiver. Det blev rapporteret, at den eneste interaktion mellem Bakkt og Bitcoins blockchain vil finde sted på Bakkt Warehouse, når brugerne deponerer og trækker deres BTC-beholdninger tilbage..

Bakkt-gebyrer

Bakkt opkræver følgende gebyrer for bitcoin daglige og futures kontrakter:

Ombytnings- og clearinggebyr – skærmhandler: $ 1,00 pr. Kontrakt (dagligt) $ 1,25 pr. Kontrakt (månedligt)

Gebyr for udveksling og clearing – EPP & Bloker handler: $ 1,60 pr. Kontrakt (dagligt) $ 1,85 pr. Kontrakt (månedligt)

Forsendelsesgebyr: $ 9,75 pr. Kontrakt (dagligt) $ 9,75 pr. Kontrakt (månedligt)

Gebyr for forældremyndighed: Bakkt har planlagt en “gebyrferie” for sin Bakkt Warehouse-forældremyndighed indtil 30. juni 2020. Bakkt’s forvaringstjeneste er gratis indtil den dato.

Bakkt har ikke frigivet sin gebyrplan for andre kryptotransaktioner, og vi ved ikke, hvordan Bakks gebyrstruktur vil konkurrere med andre større børser og handelsplatforme.

Bakkt sikkerhedsproblemer og nedetid

Bakkt blev lanceret 23. september 2019. Børsen har ikke været udsat for større sikkerhedsbrud eller nedetid siden lanceringen. ICE og NYSE er lige så sikre og har ikke lidt større sikkerhedsbrud i nyere tid. Samlet set forventes Bakkt at være en af ​​de sikreste og sikreste bitcoin-handelsplatforme, der er tilgængelige. Bakkt Holdings LLC’s datterselskab, Bakkt Trust Company LLC, er en New York-statskvalificeret licenseret Bitcoin-forældremyndighedsudbyder, der er registreret hos FinCEN (Financial Crimes Enforcement Network). Her er et diagram, der viser forholdet mellem juridiske regulerende organer og ICEs Bakkt Bitcoin Futures Market:

bakkt-bitcoin-futures-markedsregulering

Brugervenlighed

Bakkt henvender sig i øjeblikket til institutionelle investorer, der bruger den samme platform set med ICE og NYSE. Platformen er kendt for dem, der tidligere har brugt andre ICE-platforme. En forbrugerversion af platformen er endnu ikke frigivet, så vi ved ikke, hvordan Bakkt sammenligner med traditionelle krypto-udvekslingsgrænseflader. Her er også Bakkt-handelstiderne om kryptobørs baseret på tidslinjerne i New York, London og Singapore:

bag-exchange-trading-timer

Tillid og fortrolighed

Bakkt har strenge standarder for tillid og fortrolighed. Alle kunders bitcoin opbevares i Bakkt Warehouse, som drives af et selskab med begrænset tillid, der er reguleret af New York State Department of Financial Services. Det tillidsfirma fungerer som en kvalificeret depotmand. Bakkt har hidtil ikke været udsat for større krænkelser af privatlivets fred eller sikkerhedsbrud.

Kunde service

Bakkt kan kontaktes via e-mail eller online formular. Firmaet har endnu ikke afsløret sine fulde kundeservicemuligheder, men vi forventer at se disse muligheder, når Bakkt lancerer sit forbrugervendte produkt.

Brugervejledning til Bakkt: Sådan opsættes og bruges Bakkt

Bakkt har åbnet sin handelsplatform for institutionelle kunder. Imidlertid har platformen endnu ikke åbnet handel for almindelige forbrugere eller brugere.

bakkt-exchange-opdateringer

Når Bakkt åbner sin handelsplatform for brugere i den nærmeste fremtid, offentliggør vi en komplet guide, der forklarer, hvordan man tilmelder sig, bliver verificeret og begynder at handle på Bakkt.

Institutionelle investorer, der ønsker at tilmelde sig Bakkt, skal i mellemtiden sende en e-mail til [email protected] for at komme i gang.

Fremtiden for Bakks succes skal stadig ses, men som deres officielle twitter-tagline siger, “udvide adgangen til den globale økonomi ved at opbygge tillid til og frigøre værdien af ​​digitale aktiver” – prognosen for Bakkt-kryptokursudvekslingen med deres fysisk afregnede Bitcoin Futures-handelsplatform ser helt sikkert ud til at være et lyspunkt for markedet.

Som en del to af denne gennemgang af NYSEs ICE-kryptobørs- og bitcoin-futuresplatform, lad os tage en tur ned ad hukommelsesbanen og hacke igennem alle de nyeste Bakkt-nyhedsopdateringer.

Historien hidtil: Et tilbageblik på Bakkt

Vi er nu vidne til virkningerne af den officielle Bakkt-lancering for et meget ivrig og internationalt publikum, og at sige, at det vil være en udvikling, der er bredt isoleret fra det bredere marked, ville være at indrømme, at du ikke fuldt ud ‘får’ kryptovaluta.

Historisk set, når vi har set Bakkt dukke op i nyhederne, der går tilbage til august 2018, faldt det sammen med en række toppe og trug til Bitcoin blandt andre slags kryptokurver. Denne uge og alle efter har ikke været nogen undtagelse fra det; som entusiasmen bygger efter at den endelig blev lanceret, har vi allerede set Bitcoin svinge opad.

Der er meget værdi, som Bakkt bringer til kryptovalutamarkedet, og lanceringen har alt potentiale til at tage hele markedet til det næste niveau. I et interview med Coin Telegraph for nylig blev Tom Lee, medstifter af Fundstradt Global Advisors, efterladt uden hentydninger om, at Bakkt ville have en positiv indflydelse på kryptos troværdighed i øjnene af institutionelle forhandlere:

“Jeg er meget positiv til Bakkt og dets evne til at forbedre tilliden til institutioner til krypto.”

Mens det står over for sin rimelige andel af forhindringer, hvad enten det er fra tekniske problemer eller endda stædigt push-back fra regulerende agenturer, specielt Securities and Exchange Commission; der startede som et forslag tilbage i august 2018. Administrerende direktør Kelly Loeffler, der er kone til ICE-administrerende direktør Jeffrey Sprecher, hjælper med at køre Bakkt-blogwebstedet, der deler alle de seneste nyhedsopdateringer og fremskridt.

Så med en sådan vigtig lejlighed, der er over os nu, ud over alle fakta og tal ovenfor, er det grund til at vi skal dykke ned i virksomheden, og hvordan det er gået fra en innovativ idé til en af ​​de højest- forventet bitcoin-centreret selskab i kryptoverdenen.

Tilbage i Bakkt – Starten

Med henblik på bedre sammenhæng – svarede vi, hvad i alverden er Bakkt nøjagtigt? Og hvad bringer det til markedet ovenfor? Men til at begynde med igen er Bakkt hjernebarnet for New York Stock Exchange (NYSE) -spiller og moderselskab – Intercontinental Exchange (ICE). Det skete med, at virksomhederne øgede interessen for at levere en Bitcoin Futures-løsning til en voksende investorbase.

Slutresultatet var Bakkt, som blev grundlagt den 31. juli 2008 ifølge Bloomberg, men først blev offentliggjort i august. Og nogle af de motiverende faktorer bag dette projekt var, at hvis investorer skulle begynde at lægge penge i kryptokurver, ville de stå over for det skræmmende udsigter til at håndtere et højrisikomarked med høj volatilitet uden nogen juridisk beskyttelse på plads for at beskytte deres aktiver. Som vi har dokumenteret mange gange, er “smart custody” den næste bølge af Bitcoin og cryptoassets, og Bakkt er i en førende position for at være førende inden for denne kapacitet.

Dette er, hvad der forhindrer kryptoer i virkelig at bryde ind i mainstream, så hvis en virksomhed skulle dukke op på scenen og give et system med tiltrængt ansvarlighed og professionalisme, ville det blive hilst velkommen med et suk af lettelse fra tilsynsmyndigheder og en indbydende omfavnelse fra investorer, der i stigende grad er interesseret i rummet.

Virksomhedens bagvedliggende forudsætning er at med firmaets ord fra sit websted, som nævnt ovenfor – “at bringe gennemsigtighed og tillid til digitale aktiver” takket være et ønske fra Bakkt-teamet om at engagere sig meget tættere på investeringen samfund og deres kollektive behov for større risikostyring og ansvarlighed fra rummet.

Så hvad er det, der virkelig adskiller Bakkt fra sine decentrale kolleger? For det første er det meget mere end bare en futuresudbyder, selvom det er det, vi sandsynligvis forbinder med dem. Faktisk er dens futures-kontrakt kun en af ​​de tjenester, de leverer, her er de løsninger, som Bakkt har til hensigt at bringe til sine brugere:

Bakkt Crypto Custody Solutions

Sikker opbevaring er faktisk noget, som investeringssamfundet er meget efter, og det er en ting, som Bakkt er helt opmærksom på. Bakkt har til hensigt at yde sikkerhed i investeringsklasse til sine brugere, så de virkelig kan kapitalisere på markedet og sikre investeringer i den viden, at de har den bedste sikkerhed, der kan leveres.

Ifølge virksomhedens websted:

”Med avanceret fysisk og cybersikkerhed, institutionel kvalitet og styring og bakket op af forsikring for digitale aktiver, der opbevares i frosne tegnebøger, leverer Bakkt en ny standard inden for digital opbevaring ved at udnytte de cybersikkerhedsværktøjer, hvorpå NYSE påberåber sig. ”

Der er langt mere i dens depotløsninger end bare sikkerhed i investeringsklasse, som virksomheden gjorde klart i et blogindlæg tilbage i august:

”Bakkt Warehouse, som er en del af Bakkt Trust Company, er bygget ved hjælp af cyber- og fysisk sikkerhedsbeskyttelse, der understøtter verdens mest aktivt handlede markeder, inklusive NYSE,” pr. Post. “Desuden betyder de uafhængige styrings- og overholdelseskrav for en kvalificeret depotmand, at Bakkt Warehouse er designet til at opfylde de højeste standarder for tilsyn.”

Dedikerede betalingsløsninger

Kryptovalutaer er velkendte for deres potentiale for peer-to-peer-handel, køb og salg. Men selv med dette er det stadig meget nødvendigt at have et pålideligt, tillidsløst system i den institutionelle investeringsverden.

Dette er et element i Bakkt, der virkelig er rettet mod investorer, især i betragtning af det faktum, at investorer, der ønsker at udnytte denne del af Bakks tjenester, skal give et ret betydeligt nedbetaling, når det gælder forbrugerbaserede investorer..

Ifølge en rapport tidligere på denne måned skal investorer give en indledende nedbetaling på $ 3.700 Bitcoin til både sin futureskontrakt og betalingsløsninger. Så ikke et lille depositum.

Her er hvad Bakkt siger om sine betalingsløsninger:

”Uanset om det er mellem forbrugere og forhandlere eller jævnaldrende, har evnen til at gennemføre transaktioner med digitale aktiver et løfte, da disse nye globale valutaer udvikler sig ud over et lager af værdi eller spekulative aktiver og som skalaer med distribueret hovedbogsteknologi. Bakkt arbejder med førende forhandlere, der genkender potentialet i digitale aktiver. ”

Overensstemmelsesløsning

Vi har tidligere undersøgt emnet for, hvad der adskiller decentraliseret fra centraliserede udvekslinger, og en af ​​dem er den slags forhold, som disse har til spørgsmålet om overholdelse.

Lovgivningsmæssig overholdelse er en stor hindring, som decentraliserede børser undgår som en kryptovalutarelateret pest, mens centraliserede tendens til at overholde dem for at blive anerkendt som professionelle spillere af investorer.

Bakkt er ikke kun et firma, der hurtigt bliver tilføjet til den institutionelle familie på grund af dets forhold til ICE. Men også takket være det faktum, at det giver sine kommende brugere en investeringsramme, der fuldt ud er i overensstemmelse med lovgivningsmæssige procedurer, der er fastlagt af De Forenede Staters Securities and Exchange Commission. Specifikt når det kommer til dets krav til robuste sikkerhedsfunktioner for brugere såvel som anti-hvidvaskning af penge (AML) og Know Your Customer (KYC) -checks.

”Bakks fokus på overholdelse spænder over alle aspekter af vores operationer. Uanset om AML og KYC på institutionelt niveau og forbrugerniveau eller on-chain-analyse og overvågning af alle kryptoindskud og -udtag, tilføjer vi løbende for at sikre, at vores er den mest robuste, pålidelige platform. Derudover vil Bakkt rutinemæssigt deltage i økonomiske og sikkerhedsmæssige revisioner samt gennemgang af lovgivningsmæssige overholdelser. ”

Futures kontrakt

Og det ville selvfølgelig være afslappet for os ikke at dykke ned i futurekontrakternes verden, i betragtning af det faktum, at det er, hvad Bakkt er mere almindeligt kendt for. Årsagen til dette er, at virksomheden bryder nye baner takket være, at disse kontrakter leveres til købere i forbindelse med egne lovgivningsmæssige løsninger, såsom eget clearinghus.

Sidstnævnte element betyder, at Bakkt hurtigt kan blive et stort globalt navn, der giver Bitcoin futures-kontrakter til investorer i USA såvel som 30 lande over hele kloden..

Ifølge Bakkt-teamet er dette langt mere end blot en række virtuelle futureskontrakter, da det er købt og gjort nogle alvorlige fremskridt med sine egne fysiske lagringsløsninger. På sin dedikerede Twitter-konto den 28. august begynder Bakkt-teamet at give sine brugere lagerplads til sin brede vifte af fysiske futureskontrakter.

”Den 6. september begynder vores lager at tilbyde sikker opbevaring af kunde bitcoin for at forberede sig på lanceringen af ​​Bakkt Bitcoin Daily & Månedlige futures, når de lanceres den 23. september. Disse kontrakter muliggør fysisk levering af bitcoin med end-to-end-regulerede markeder og depot. ”

Ifølge kilder giver disse lagerpladser en vis højspecifik beskyttelse for investorers aktiver, men er også dækket af forsikringspolicer på over $ 125 millioner.

Sikkerhedsforanstaltninger

Udover at have forsikringspolitikker i hundreder af millioner leverer Bakkt en række sikkerhedsløsninger til sine brugere, herunder en række ‘kolde’ og ‘varme’ tegnebøger, ifølge virksomheden:

“Bakkt Warehouse består af både online (“ varm ”) og offline, luft-gapped (“ kold ”) digital aktivlagring. Bakkt-systemer balancerer algoritmisk mellem både varme- og koldlagringsniveauer for at minimere risici forbundet med varm opbevaring. ”

Afhængigt af hvilken type sikker opbevaring investorer er på udkig efter, har de valget mellem disse ‘varme’ tegnebøger; som består af sikkerhedsmoduler på niveau 3, samtidig med at de er netværksforbundet, hvilket giver investorer klar adgang til deres aktiver. Dette giver implikationen, at denne form for opbevaring er mere rettet mod dem, der er interesserede i mellemhøj til kort positionshandel.

I mellemtiden lyder dens kølelagringsløsning til investorer som noget, der ligner et kryptokurrency Fort Knox;

  • Størstedelen af ​​bitcoin, der er gemt i Bakkt Warehouse, er offline
  • Luftgapede systemer gemt i bankhøjde med sofistikerede fysiske sikkerhedskontroller
  • Tegnebøger er splittet og krypteret ved oprettelsen, hvor der er behov for flere nøglebrikker for at underskrive en enkelt transaktion
  • Geografisk distribueret signering af transaktion med flere signaturer
  • Opdeling af opgaver mellem interne hold
  • 24 × 7 på stedet, væbnet sikkerhed

Så det er sikkert at sige, at investorer får deres penge, når de køber kontrakter med Bakkt.

Når det kommer til investorsikkerhed og overholdelse af lovgivningen, er Bakkt forberedt på nogle ret unikke situationer. Igen er dette ifølge virksomheden selv og en kort gennemlæsning af dens sikkerhedsfunktioner.

Disse funktioner inkluderer handlingspolitikker og planlægning af større katastrofer, der involverer tab af investor private nøgler. Bakkt kommer ind på markedet med foruddefinerede “Disaster Recovery (DR) og Business Continuity Planning (BCP)” -forfald ved sin egen optagelse, trods alt.

Seneste Bakkt Nyheder

Selvom dette har været en oversigt over, hvad der har foregået med Bakkt, og hvad dets produkter består af, er det vigtigt også at se på nogle af dens nyere udviklinger. I 2019 har virksomheden indgået en række nye partnerskaber forud for det grønne lys.

Nogle af disse inkluderer dets vellykkede erhvervelse af Digital Asset Custody Company (DACC) tidligere i 2019. Denne erhvervelse tjener grundlæggende til at give en større opgave over sine egne depotløsninger; bringe DACC’s ekspertise i folden for bedre at forfine Bakks tilbud.

Sammen med dette indledte Bakkt for nylig et tættere samarbejde med BNY Mellon for yderligere at forbedre sine lagerløsninger, både bredere, men også mere specifikt, når det kommer til privat nøgleopbevaring..

Bliv ved med at vende tilbage til Bakkt-opdateringer: Endelig ord

Bakkt har været en meget forventet krypto-handelsplatform, siden den blev annonceret i juli 2018. Oprindeligt planlagt til lancering i begyndelsen af ​​2019 blev Bakks lancering skubbet tilbage til 23. september 2019, det er da platformen officielt lancerede sin daglige og månedlige bitcoin / USD futures for institutionelle investorer.

Fremadrettet planlægger Bakkt at tiltrække institutionelle investorer med et meget sikkert, reguleret og kompatibelt handelsmiljø. Samtidig åbner Bakkt til sidst handel for offentligheden.

Lanceringen af ​​september var en milepæl, men ikke målstregen. Det hårde arbejde – markedsudvikling – sker i de kommende måneder sammen med nye produkter og kontrakter. https://t.co/zPvH7oQNiQ

– Adam White (@WhiteAdamL) 25. oktober 2019

Med støtte fra nogle af Amerikas største virksomheder og finansielle handelsplatforme kunne Bakkt let blive den mest indflydelsesrige kraft i bitcoin-handelsscenen. Vi håber, at denne brugervejledning hjælper alle med at forstå, hvor vigtig den nye handelsudveksling for Bakkt Bitcoin Futures er for kryptovalutamarkedet som helhed.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner