MagicSeed: Backup af Crypto Hardware Wallet Seedphrase

magicseed anmeldelse

MagicSeed er en krypteringsenhed til kryptering af kryptovaluta-hardware-tegnebog, der hjælper hver bitcoin- og cryptoasset-bruger med at huske deres ord som ‘hvem der ejer frøet, der ejer mønten’.

Introduktion til MagicSeed: En omfattende gennemgangsvejledning

Tidligere dykkede vi ind i en verden af ​​hårde tegnebøger (Trezor, Ledger, KeepKey) for de mennesker, der leder efter en mere solid og sikker måde at gemme deres digitale aktiver på. Men for dem, der mere pålideligt besøger crowdfunding-sider som IndieGoGo, har du sandsynligvis bemærket et nyt navn, der skal tilføjes til listen, der kan sammenlignes med CryptoSteel, CryptoTag og BillFodl, der kan prale af mange fordele, herunder at være 100% offline (ingen forbindelse eller risiko for hacking ), hukommelsesfri (ingen datalagring eller tyveririsici), let at opsætte (5 minutter eller mindre og gendanne seedphrase på under 1 minut), hypersikker krypteringsalgoritme på bankniveau og kan bruges til multikurrencyformål.

Den ene er selvfølgelig MagicSeed, som for nylig startede sin crowdfunding-kampagne med sit meget interessante udseende. Så hvad er det nøjagtigt? Hvad får det til at skille sig ud? Og har det virkelig de fysiske legitimationsoplysninger, der er nødvendige for at placere det lige ved siden af ​​de mere etablerede navne som Trezor eller Ledger?

Lad os finde ud af det.

Om produktet

om magisk frø

Det unikke salgsargument, der i det store og hele spilles af virksomheden, ser ud til at være dets evne til at forenkle din frøsætning. Hvis du ikke ved, hvad dette er: det er en sammensætning af 24 randomiserede ord, der bruges for at få adgang til din digitale eller offline tegnebog. Uden disse ord husket, mister du adgang til dine aktiver, hvilket kan være et forfærdeligt slag.

Så hvordan adskiller MagicSeed sig fra hinanden? For det første gemmer tegnebogen disse sætninger digitalt, som brugerne nemt kan vælge ved hjælp af tegnebogen. Når alle disse er valgt [korrekt], kan du derefter vælge en hemmelig nøglesætning, som du let kan huske.

Derfra opretter tegnebogen en QR-kode efterfulgt af en hemmelig nøgle, som du derefter bruger til at få adgang til dit originale frø.

Det kommer ind i, hvordan det fungerer, men hvordan ser det ud i forhold til dets kolleger? For det første skiller det sig ud visuelt, men det er ikke så godt. Alt i alt, og dette er fra tidlige glimt, det ser klodset ud og meget lomme uvenligt. Husk, der er kun fire enkle trin til opsætning af MagicSeed-kryptobackup-enhed.

magicseed-crypto-seedphrase-backup


1) vælg frøsætning

2) vælg din hemmelige nøgle (noget du let kan huske)

3) MagicSeed genererer en QR-kode, der er knyttet til din hemmelige nøgle

4) Ved hjælp af QR-kode plus SecretKey kommer du tilbage til det originale frø

Her er et sejt indvendigt kig på MagicSeed-enheden, og hvordan den sikkert gemmer dine kryptobesparelser:

Hvorfor? Ser man på det fra video og billeder, er det stort sammenlignet med Ledgers Nano og Trezor, som er langt mere bærbare.

Ur med rødt flag

magiske frø risici

Ikke alle crowdfunding-kampagner er skabt ens, så det er værd at tage et mere metodisk kig på MagicSeed for at sikre, at der ikke er noget mistænkt.

Martin Bryant fra The Next Web diskuterede spørgsmålet om Red Flags, når det kommer til disse fundraising-kampagner på crowdfunding-platforme som IndieGoGo, og det er værd at holde det bagest i sindet, da det altid er vigtigt at undgå bitcoin-svindel. Et ord til de kloge siger ved, at hvis og når bitcoinprisen stiger igen (som mange kryptoeksperter forudsiger om BTC / USD), vil værdien af ​​de mønter, du går ind i dine bitcoin-tegnebøger, være endnu mere lokkende for hackere og skemere online. Gør altid alt hvad du kan for at beskytte og sikre dine kryptokurver.

Så er der noget at overveje et rødt flag her? For det første er der en tydelig overmætning af information. Men om dette for at blinde potentielle investorer med information, eller at de havde denne dokumentation til rådighed, skal allerede ses.

De har de største medlemmer let synlige, en god mængde af deres kontaktoplysninger er let tilgængelige for deres sociale mediekonti og deres domænenavn. Ud over dette er dets højtstående medarbejdere tydeligt synlige, hvilket altid er en god ting.

Ifølge selskabets IndieGoGo-side søger virksomheden at rejse over £ 43.000 i kapital med en anslået leveringsdato for bagmænd i juli 2020. Og i betragtning af det faktum, at denne kampagne først blev lanceret i begyndelsen af ​​oktober med £ 6.200 allerede rejst, ser tingene ud oprindeligt optimalt i det mindste.

MagicSeed har en Facebook-, Youtube- og Twitter-side og siger, at de vil begynde at sende krypto-hardware tegnebog seedphrase backup-enheder i juli 2020.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map