Lumi Wallet: Master The Crypto User Review Guide

Lumi er en kryptotegnebog og udveksling, der hævder at være “den glateste kryptotegnebog.” Læs vores anmeldelse af Lumi, og find ud af, hvordan du bruger appen i dag.

Funktioner

 • Crypto-pung-app tilgængelig til iOS, Android eller som en webpung
 • Nem PIN-kode eller 12-ords-mnemonic sætning tegnebog adgang
 • Velegnet til begyndere eller avancerede brugere

Indbetalingsmetoder

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin kontanter
 • EOS
 • ERC20 tokens
 • ERC721 tokens

Fordele

 • Håndterer hundredvis af forskellige tokens
 • Let at bruge på enhver mobil enhed
 • Hierarkisk deterministisk (HD) støtte

Ulemper

 • Høje valutagebyrer ved køb af krypto (1%)
 • Ingen understøttelse af flere signaturer
 • Ikke open source
 • Bekymringer over private nøgler, der sendes til eksterne servere

Introduktion

Lumi Wallet er en brugervenlig kryptotegnebog, der er velegnet til både begyndere og avancerede brugere. Som de fleste kryptotegnebøger sætter tegnebogen brugere kontrol over deres private nøgler, hvilket betyder, at du har fuldt ejerskab af dine private nøgler og kryptokurver.

Derudover har Lumi Wallet alle de funktioner, du forventer at se i en veldesignet kryptopung, inklusive sikkerhedskopifunktionalitet (via en 12-ords mindesætning), HD-understøttelse, let kryptofondstyring og mere. Vi sætter også pris på, at Lumi nu understøtter mere end bare BTC: tegnebogen understøtter også ETH-, BCH-, EOS-, ERC20-tokens og ERC721-tokens. Det betyder, at du potentielt kan gemme over 1200 forskellige mønter i din Lumi Wallet, inklusive Tether (USDT).

Lumi Wallet fungerer bedst på mobile enheder. Det er en gratis download fra iOS- eller Android-appbutikken. Du kan dog også tilmelde dig stationære enheder eller en hvilken som helst internetforbundet enhed på LumiWallet.com, i hvilket tilfælde du får din egen webpung.

En anden smidig funktion med Lumi er, at du kan købe krypto ved hjælp af kreditkort – svarende til Coinbase. Du betaler et gebyr, men det er overraskende ligetil. Du vælger bare dit beløb, gennemgår en simpel KYC-proces, indtaster dine kreditkortoplysninger og får derefter din krypto. Det er det.

Hvis du aldrig køber kryptovaluta gennem Lumi, er det ikke nødvendigt at give nogen personlige oplysninger til din Lumi Wallet. Du kan bruge appen eller webpungen på en helt anonym måde. Denne funktion er af design, og den fungerer på samme måde som de fleste andre kryptobøger.

Endelig har Lumi Wallet en integreret DApp-browser. I stedet for at have tusindvis af individuelle DApps på din telefon og flere faner i din browser, kan du få adgang til alt fra DApp-browseren i Lumi, hvilket giver dig øjeblikkelig adgang til hundredvis af decentrale apps.

Lumi Wallet ser ud til at være en god kryptotegnebog ved første øjekast. Der er dog nogle bekymringer med tegnebogen. Den største bekymring er, at tegnebogen blev fanget ved at sende brugernes private nøgler til en ekstern server (via webappen). Efter at dette problem blev afsløret, hævdede nogle mennesker, at Lumi var en fidus designet til at stjæle brugernes private nøgler, efter at nok brugere havde downloadet appen. At gøre tingene værre var, at Lumi ikke benægtede påstanden.

I modsætning til de fleste populære kryptobøger, der er tilgængelige i dag, er Lumi ikke en open source. Udviklerne har ikke afsløret tegnebogens kode online, hvilket er særligt bekymrende i betragtning af det private nøgleproblem, vi har beskrevet ovenfor. Lumis udviklere hævdede oprindeligt, at de ville frigive koden i sommeren 2019, men den kode er ikke frigivet fra oktober 2019.

Nøglefunktioner

Nøglefunktioner i Lumi inkluderer:


Køb og sælg kryptovalutaer: Lumi giver dig mulighed for at købe og sælge kryptokurrency direkte i appen ved hjælp af konventionelle betalingsmetoder som kreditkort (VISA og MasterCard). Du kan købe og sælge BTC, ETH, EOS og alle ERC20 tokens (via Changelly).

Integreret DApp-browser: Lumi Wallet har en integreret DApp-browser i appen, der fungerer med alle decentrale apps.

Citater og diagrammer: Appen indeholder tilbud og pristabeller for alle mønter og poletter.

Anonym: Der er ikke behov for at give personlige oplysninger for at bruge Lumi Wallet. Det er helt anonymt. Hvis du ønsker at købe kryptovaluta fra appen, skal du dog gennemføre KYC-verifikation.

Komplet privat nøglekontrol: Lumi Wallet sætter dig i fuld kontrol over dine private nøgler, og disse nøgler sendes aldrig hvor som helst eller gemmes uden for din enhed. Med andre ord har du fuld kontrol over dine private nøgler.

Gratis: Lumi Wallet er, ligesom de fleste kryptobøger, helt gratis at bruge.

Ikke open source: Lumi Wallet er ikke open source, hvilket betyder, at tegnebogskoden ikke er videregivet til offentligheden til gennemgang. Dette er bekymrende i betragtning af Lumis problem med offentliggørelse af private nøgler.

Udveksle eventuelle kryptoaktiver med det samme i appen: Hvis du har kryptokurver i din tegnebog og vil udveksle dem, kan du gøre det inden for Lumi Wallet via Changelly. Udveksle ethvert kryptoaktiv med blot et par klik.

Fås til Android, iOS eller Web: Lumi kommer i form af en iOS- eller Android-app, som er den mest populære måde at bruge Lumi på. Der er dog også en webapp, du kan bruge fra enhver browser eller internetforbundet enhed.

Lumi Collect-app: Lumi har for nylig lanceret en anden app kaldet Lumi Collect, som kun er tilgængelig for iOS-enheder. Det gemmer samleobjekter ERC721 tokens – svarende til Metamask, men til mobile enheder. Lumi Collect kan også underskrive enhver DApp-transaktion fra browseren i appen.

Lumi-valutaer og -par

Lumi Wallet understøttede oprindeligt kun BTC. Seneste opdateringer har dog tilføjet support til ETH-, EOS-, BCH-, ERC20-tokens og ERC721-tokens. Du kan gemme alle understøttede tokens i Lumi Wallet-appen. Du kan også udveksle disse tokens med hinanden via Changelly.

Lumi-understøttede indbetalings- og udbetalingsmetoder

Du kan købe kryptovaluta i Lumi Wallet-appen ved hjælp af Visa eller MasterCard. Eller som enhver tegnebog kan du sende eller modtage nogen af ​​de understøttede kryptokurver i appen. Hvis du for eksempel allerede har bitcoin eller et ERC20-token, kan du når som helst sende disse tokens til tegnebogen og få adgang til dem. Samlet set understøtter Lumi mere end 1200 indbetalings- og udbetalingsmetoder.

Lumi registrerings- og loginproces

Registrering til Lumi Wallet er lige så let som at downloade appen til iOS eller Android. Du behøver ikke at indtaste personlige oplysninger for at bruge tegnebogen. Hvis du imidlertid ønsker at købe kryptovaluta inden for tegnebogen, skal du gennemføre KYC-processen. Yderligere tilmeldingsinstruktioner er tilgængelige nederst på denne side.

Lumi-handel

Lumi giver dig mulighed for at handle 1200+ valutaer i appen ved hjælp af Changelly. Du kan også købe og sælge krypto ved hjælp af VISA eller MasterCard.

Lumi-gebyrer

Når du sender penge til og fra Lumi Wallet, kan du tilpasse minegebyret baseret på den ønskede hastighed på din transaktion. Du kan f.eks. Betale et højere gebyr for at få din transaktion behandlet med det samme. Lumi Wallet opkræver de almindelige bitcoin-mineafgifter:

 • Lumi Wallet Exchange-gebyr: 1%
 • Standard minearbejde: 40 til 250 satoshier pr. Byte (2 til 24 timer)
 • Hurtig minearbejdsgebyr: Over 250 satoshier (1 time)
 • Billigt minearbejde: 20 satoshier pr. Byte (op til 1 uge)
 • Brugerdefineret minearbejde: Indtast dit eget gebyrbeløb (varierer)

Det eneste bemærkelsesværdige gebyr, der opkræves af Lumi (bortset fra de almindelige bitcoin-minedriftgebyrer) er 1% udvekslingsgebyr.

Lumi sikkerhedsproblemer og nedetid

Lumi Wallet har ikke haft større hacks eller sikkerhedsbrud siden lanceringen – i det mindste ingen overtrædelser, der er blevet opdaget eller afsløret offentligt. Der er dog nogle bekymringer over, hvordan Lumi håndterer private nøgler (som vi vil tale om nedenfor).

Lumi Brugervenlighed

Lumi er ekstremt let at bruge, og mange er enige om, at det er en af ​​de nemmeste crypto wallet apps til brug på mobile eller stationære enheder. Hvis du har brugt andre crypto-tegnebog-apps, vil Lumi Wallet-oplevelsen virke meget velkendt. Selvom du er helt ny i krypto, men har grundlæggende computerfærdigheder, skal du ikke have noget problem med at finde ud af, hvordan Lumi fungerer.

Lumi tillid og fortrolighed

I 2018 havde Lumi Wallet-brugere lidt af en skræmme, da det blev afsløret, at appen sendte mnemonic-sætninger (din 12-ords gendannelsessætning) til sine servere. En sikkerhedsforsker forklarede problemet her. Spørgsmålet var så alvorligt, at sikkerhedsforskeren konkluderede, at “Dette er enten uansvarligt stratosfærisk eller Lumi er en fidus tegnebog, der sigter mod at stjæle alles midler på et eller andet tidspunkt i fremtiden.” Lumi i sidste ende benægtede ikke påstandene men insisterede på, at tegnebogen var sikker. Det er også vigtigt at bemærke, at dette problem kun ser ud til at påvirke web-tegnebogversionen af ​​Lumi – ikke Android- eller iOS-apps.

Lumi kundeservice

Lumi afslører deres e-mail-adresse, hvilket gør det nemt at kontakte virksomheden (på [email protected]). Bortset fra denne e-mail ser Lumi imidlertid ikke ud til at have betydelige kundeservicemuligheder. Husk: Lumi er en gratis tegnebog-app og ikke en børs, så dette er ikke nødvendigvis usædvanligt.

Lumi Brugervejledning: Sådan opsættes og bruges Lumi

1. Tilmeld dig

Du kan tilmelde dig Lumi ved at besøge LumiWallet.com.

skabe-lumi-tegnebog

Eller besøg Android-butikken, hvor Lumi Wallet er tilgængelig som gratis download. Bare klik på ‘Installer’.

download-lumi-tegnebog

Der er også Lumi Wallet iOS-appen, som også er tilgængelig som en gratis download.

lumi-tegnebog-app

2. Opret eller importér tegnebog

hvordan man bruger lumi-tegnebog

Nye brugere af Lumi Wallet vil vælge indstillingen Opret tegnebog.

open-lumi-tegnebog

Men hvis du tidligere har oprettet en kryptotegnebog og vil gendanne tegnebogen i Lumi ved hjælp af din 12-ords gendannelsessætning, kan du gøre det under indstillingen Import tegnebog. Du kan importere en tegnebog på tre forskellige måder: ved at indtaste din mnemonic-sætning, uploade din tegnebogsfil og indtaste din adgangskode eller indtaste din private nøgle.

lumi-tegnebog-opsætning

3. To-faktor-godkendelse

Lumi tilbyder tofaktorautentificeringsmuligheder (2FA) på både sin webpung og mobile wallet-apps. Du kan f.eks. Oprette fingeraftryk 2FA eller e-mail eller SMS-baseret 2FA.

4. Betalingsmetode

På dette tidspunkt har du oprettet din Lumi Wallet-app, og du er klar til at deponere kryptofonde i appen. Hvis du allerede har krypto, kan du sende den til tegnebogen og gemme dine penge.

lumi-tegnebog-køb-krypto

Hvis du dog ikke allerede har krypto, kan du købe den direkte fra Lumi Wallet-appen, i hvilket tilfælde betaler du et gebyr på 1%. Du kan betale med VISA eller MasterCard.

5. Handel med kryptovaluta

Du kan handle kryptokurrency i Lumi Wallet-appen. Lumi har integreret Changelly, hvilket betyder, at du nemt kan handle 1200+ tokens uden at forlade appen.

lumi-trading-kryptokurrency

6. Tilbagetrækning

For at trække tokens fra Lumi Wallet-appen kan du enten sælge tokens ved hjælp af tilgængelige betalingsmetoder i appen. Eller du kan overføre tokens til en separat kryptotegnebog.

Med Lumi Wallet har du fuld kontrol over dine private nøgler, hvilket betyder, at du ikke behøver at trække din kryptokurrency tilbage til et andet sted for at “gøre det til din”.

Sidste ord

Lumi virker som en god, brugervenlig crypto wallet-app. Der er dog nogle bemærkelsesværdige problemer, herunder mangel på understøttelse af flere signaturer og kontinuerlig afvisning af at afsløre Lumis kildekode.

Manglen på kildekode er især bekymrende efter at Lumi blev fanget ved at sende private nøgler til eksterne servere. Da han blev konfronteret på Twitter, benægtede Lumi ikke engang, at de gjorde det.

Samlet set giver Lumi dig mulighed for at gemme 1200+ kryptokurver på en brugervenlig måde. Sikkerhedsfokuserede enkeltpersoner vil dog vælge en mere etableret crypto wallet-app.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map