Jaxx Wallet: Master The Crypto User Review Guide

Jaxx

Jaxx er en kryptovaluta-tegnebog, der giver dig mulighed for sikkert at administrere 85+ kryptokurver. Find ud af alt, hvad du har brug for at vide om Jaxx, og hvordan det fungerer i dag i vores anmeldelse.

Hvad er Jaxx?

Jaxx er en cross-platform blockchain-tegnebog fyldt med nyttige funktioner. Jaxx giver dig mulighed for at udveksle mønter, se din samlede portefølje, spore markeder og følge kryptovaluta-nyheder alt sammen inden for en app.

Jaxx tegnebog

Fra december 2019 understøtter Jaxx 80+ kryptokurver, så du kan se din saldo, se transaktionshistorik og se detaljerede møntoplysninger for enhver af de understøttede kryptokurver.

Og ligesom andre krypto-tegnebøger har Jaxx også indbygget ShapeShift-support, hvilket betyder, at du med det samme kan bytte kryptokurver i din tegnebog uden at overføre dem til en børs. Køb og sælg med det samme digitale aktiver som BTC, ETH eller LTC, blandt andre kryptovalutaer, ved hjælp af ShapeShift.

Jaxx er tilgængelig til stationære enheder (til Windows, Mac OS X eller Linux), til browsere (via en Chrome-udvidelse) eller til mobilapps (til Android eller iOS).

Jaxx anmeldelse

Teknisk set består Jaxx af to separate platforme, herunder Jaxx Classic og Jaxx Liberty. Jaxx Liberty er den opdaterede version af tegnebogen, og det er den tegnebog, som langt de fleste Jaxx-brugere bruger i dag. Det er flagskibsversionen af ​​Jaxx. Jaxx Classic er en ældre version af Jaxx-tegnebogen, der ikke er opdateret siden februar 2019 og ikke vil blive opdateret i fremtiden, selvom nogle brugere fortsætter med at bruge den.

Fortsæt læsning for at finde Jaxxs bedste funktioner, hvordan du bruger Jaxx med mere.

Jaxx-funktioner

Fordele ved Jaxx

85+ Understøttede kryptovalutaer: Jaxx understøtter 85+ kryptokurver, inklusive alle større kryptokurver. BTC, ETH, DASH, ETC, BCH, REP, LTC, ZEC, RSK, DOGE, ICN, GNT, GNO, DGD, BCAP, CVC, STX, POE, MCI og QTUM er blot nogle få af de kryptovalutaer, der understøttes af Jaxx.

24/7 kundesupport: Sammen med Coinomi er Jaxx en af ​​de få tegnebøger, der tilbyder 24/7 kundeservice. De fleste crypto-tegnebøger tilbyder kun grundlæggende kundeservice, og de tilbyder bestemt ikke 24/7 kundeservice.

Lokalt gemte private nøgler: Som de fleste kryptotegn på klientsiden gemmer Jaxx dine private nøgler på din egen enhed. Dine lokalt gemte private nøgler er kun dine og dine. Jaxx har ikke adgang til dine private nøgler, og Jaxx kan ikke få adgang til eller manipulere med dine private nøgler på nogen måde.

Adgangskodebeskyttelse: Jaxx giver dig mulighed for at konfigurere en adgangskode, når du opretter din tegnebog for første gang. Du kan også tilpasse Jaxx til at bede om din adgangskode hver gang du sender en transaktion, starter ShapeShift eller udfører andre vigtige funktioner.

12-ords sætning til sikkerhedskopier: Gendan din Jaxx tegnebog til enhver tid ved at indtaste din 12-ords frase sætning på enhver enhed. Denne frøsætning giver dig adgang til dine Jaxx-midler fra enhver enhed – sig, hvis du mister adgang til den enhed, som Jaxx oprindeligt blev installeret på. Hold denne 12-ords frøsætning sikker. Hvis du mister adgang til denne frøsætning, kan din Jaxx-tegnebog ikke gendannes.

Aldrig hacket: Jaxx er aldrig blevet hacket som følge af sårbarheder i slutningen af ​​Jaxx. Jaxx indrømmer dog, at nogle brugere har mistet penge i Jaxx på grund af “sikkerhedsfejl i deres egen ende”, som usikrede Wi-Fi-netværk eller malware-inficerede computere.

Send og modtag transaktioner: Som enhver kryptotegnebog giver Jaxx dig mulighed for at sende og modtage transaktioner ved hjælp af en af ​​de understøttede kryptovalutaer. Vælg bare den kryptokurrency, du vil sende eller modtage, og foretag derefter en transaktion.

Udveksling med ShapeShift: Jaxx har indbygget support til ShapeShift, hvilket betyder, at du med det samme kan overføre nogen af ​​dine Jaxx-kryptoaktiver uden at forlade appen. Som med enhver ShapeShift-integration betaler du et mindre gebyr (0,25% til 0,50% pr. Handel) og skal registrere dig til ShapeShift inden du handler.

Følg Blockchain News: Jaxx har et komplet nyhedsmodul, der giver dig mulighed for at få daglige blockchain-overskriftsnyheder og opdateringer fra en række pålidelige kilder. Hvis du vil holde dig ajour med de seneste kryptonyheder, mens du sporer din portefølje på samme tid, så lader Jaxx dig gøre det.

Spor markedsdata: Jaxx har også et komplet kryptomarkedssporingssystem, der giver dig mulighed for at følge de 100 bedste kryptoaktiver efter markedsdækning, sammenligne prisændringer, se markedsændringer og følg tendenser. Du behøver ikke at forlade din crypto wallet-app for at spore markedsændringer.

Blockchain Explorer: Jaxx har en indbygget blockchain explorer. Du kan kontrollere saldi og transaktionsdata på tværs af flere blokkæder. Se for eksempel enhver historisk bitcoin-transaktion eller Ethereum-transaktion.

Fås til flere enheder: Jaxx er tilgængelig til Android, iOS, Windows, Mac, Linux og Chrome (via en udvidelse). Uanset om du leder efter en kryptotegnebog til en mobil-, desktop- eller browserkrypto, kan Jaxx muligvis arbejde for dig.

Brugervenlig: Som enhver god kryptotegnebog er Jaxx brugervenlig. Det er let for enhver at bruge, uanset om de er nye inden for kryptokurrency eller erfarne.

Ingen gebyrer: Og ligesom de fleste krypto-tegnebøger opkræver Jaxx ingen gebyrer overhovedet. Jaxx giver dig mulighed for at indbetale eller trække krypto til eller fra din tegnebog uden ekstra gebyrer. Som med enhver tegnebog skal du betale alle gældende netværksgebyrer.

Ingen 2FA: En ting, der adskiller Jaxx fra andre kryptobøger, er at der ikke er nogen tofaktorautentificering (2FA). Andre tegnebøger giver dig mulighed for at tilføje en sekundær enhed (som et mobiltelefonnummer eller en mobilapp) som en ‘anden faktor’ for at godkende yderligere transaktioner. Jaxx har ikke den funktion.

Opret QR-koder til specifikke beløb: Vil du sende nogen et billede, der siger “Giv mig 0,1 BTC”? Med Jaxx kan du oprette mængdebaserede QR-koder. Du kan vælge det beløb, du ønsker at modtage, og derefter oprette en QR-kode, der leverer det beløb til din tegnebog-adresse. Få andre tegnebøger tilbyder denne funktion.

Hvordan fungerer Jaxx?

Hvordan fungerer Jaxx

Jaxx fungerer på samme måde som enhver cryptocurrency-tegnebog. Du installerer appen på din stationære enhed, mobilenhed eller browser. Derefter gemmer tegnebogen dine private nøgler på din enhed. Jaxx sender ikke dine private nøgler til en ekstern server og styrer heller ikke dine private nøgler på nogen måde.

Jaxx er helt gratis at bruge. Det koster intet at sende eller modtage nogen af ​​de 85+ understøttede kryptokurver til eller fra Jaxx, selvom du altid betaler netværksgebyrer for den kryptokurrency, du handler..

Jaxx er aldrig blevet hacket eller kompromitteret som følge af en fejl på Jaxx’s side. En Jaxx-bruger blev imidlertid hacket og mistede $ 400.000 i ETH i slutningen af ​​2017, da han installerede Jaxx på en jailbroken iPhone. Hacket blev sporet af det faktum, at brugeren brugte en kompromitteret iPhone. Det havde intet at gøre med Jaxx eller dets kode.

Som nævnt ovenfor har Jaxx ingen tofaktorautentificering (2FA) tilgængelig. Du kan ikke linke din Jaxx-tegnebog med et telefonnummer eller en mobilapp for at fungere som et andet forsvarslag. Hvis nogen stjæler din enhed, indtaster din Jaxx-adgangskode og får adgang til din Jaxx-tegnebog, så har denne person fuld kontrol over dine midler.

Jaxx har ikke 2FA, men du kan ændre dine sikkerhedsindstillinger, så Jaxx anmoder om en adgangskode, hver gang du udfører en handling – som at foretage en handel via ShapeShift eller sende en transaktion. Så længe din adgangskode er sikker, kan ingen få adgang til dine Jaxx-midler, selvom de har adgang til din konto.

Endelig har Jaxx en frøsætning, du kan se under opsætningen. Denne frøsætning kan bruges til at gendanne din tegnebog til enhver tid. Du kan indtaste 12-ords frøsætningen på enhver enhed for at gendanne dine midler til enhver tid. Hvis du f.eks. Mister adgang til din mobile enhed eller desktop, som Jaxx er installeret på, kan du installere Jaxx på en separat enhed og indtaste din frøsætning for fuldt ud at gendanne adgangen til dine midler. På samme tid er det afgørende, at du holder denne frøsætning privat. Enhver kan også bruge din frøfrase til at inddrive dine midler, så det er vigtigt, at ingen kender frøfrasen, bortset fra dig.

Jaxx har også unikke funktioner, som vi ikke ser med mange andre tegnebog-apps. Der er for eksempel en Jaxx blockchain-opdagelsesrejsende, der lader dig se blockchain-historikken på tværs af flere blockchains. Du kan f.eks. Kontrollere historiske blockchain-transaktioner.

Jaxx-priser

Jaxx-priser

Jaxx er gratis at bruge på alle platforme og operativsystemer.

Du betaler netværksgebyrer, når du overfører krypto til eller fra din konto, selvom du ikke betaler ekstra gebyrer for at deponere eller trække penge til eller fra din Jaxx-tegnebog. Som de fleste kryptobøger er Jaxx gratis at bruge.

Sådan bruges Jaxx

Sådan konfigureres og bruges Jaxx for første gang.

Trin 1) Download Jaxx

Jaxx er tilgængelig til Android, iOS, Mac OS X, Windows, Linux eller Google Chrome (som en udvidelse).

Sådan bruges Jaxx

Besøg Jaxx.io/downloads for at downloade den version, du ønsker at bruge.

Jaxx kryptotegnebog

Inden du downloader Jaxx, vil webstedet give dig et ‘kontrolsum’. Denne kontrolsum giver dig mulighed for at kontrollere, at den fil, du downloader, er ægte. Hvis kontrolsummen, der vises her, stemmer overens med kontrolsummen, der blev leveret, når du installerer Jaxx, bruger du en ægte version.

Trin 2) Installer Jaxx

Kør filen Jaxx.exe for at starte installationen.

installer Jaxx bitcoin-tegnebog

Trin 3) Åbn Jaxx

Jaxx er installeret på din enhed. Når du kører Jaxx for første gang, bliver du spurgt, om du vil oprette en ny tegnebog eller parre / gendanne en eksisterende tegnebog.

åben jaxx kryptovaluta tegnebog

Klik på ‘Opret ny tegnebog’, accepter servicevilkårene, og åbn derefter Jaxx for at se detaljer om din bitcoin-tegnebog eller andre kryptotegnebøger.

Jaxx Liberty tegnebog

Du kan f.eks. Se din personlige tegnebogadresse, saldo i dollar-ækvivalent og QR-kode til modtagelse af transaktioner. Som standard ser Jaxx tegnebogsgrænsefladen sådan ud:

ved hjælp af Jaxx tegnebog

Som du kan se, er tegnebogen kun en del af, hvad Jaxx tilbyder. Jaxx tilbyder også nyhedsopdateringer, porteføljesporing, markedssporing og mere.

handel med bitcoin på jaxx

Trin 4) Tilføj nye tegnebøger

I alt kan du gemme 85+ kryptokurver ved hjælp af Jaxx.

gem kryptovaluta på jaxx

For at tilføje nye tegnebøger til nogen af ​​disse 85+ understøttede kryptokurver skal du kigge efter fanen ‘Tegnebøger’ i øverste venstre hjørne af Jaxx. Tryk på venstre eller højre pil for at rulle gennem listen over de mest populære kryptokurver. Som standard har Jaxx oprettet tegnebøger til BTC, BCH, ETH, LTC, DASH, ETC, ZEC, DOGE, RBTC, GNT, JXX og REP.

jaxx brugervejledning

For at tilføje en ny tegnebog, der ikke er angivet her, skal du klikke på ‘Tegnebøger’ og derefter klikke på ‘Rediger’ i øverste højre hjørne af skærmen. Du får vist en liste over kryptokurver, der kan slås til eller fra. Slå en hvilken som helst kryptovaluta til, så ser du den vises i din tegnebog.

crypto tegnebog jaxx

Klik på en af ​​dine tegnebøger under menuen ‘tegnebøger’ for at se mønt-specifikke oplysninger, herunder en QR-kode, din samlede saldo og din offentlige tegnebog-adresse. Du kan nu sende penge til den tegnebog for at have de private nøgler gemt på din enhed.

Trin 5) Afsendelse af mønter til en anden

For at sende mønter til en anden ved hjælp af Jaxx skal du bare åbne tegnebogen, vælge den kryptokurrency, du vil sende, fra fanen ‘Tegnebøger’ og derefter klikke på ‘Send’.

sender mønt på jaxx

Indtast den modtagende tegnebog-adresse i det felt, der vises. Indtast derefter det beløb, du vil sende. Du kan også klikke på QR-kodeikonet og derefter tage et billede af modtagerens stregkode.

send bitcoin på jaxx tegnebog

Jaxx viser det aktuelle bitcoin-transaktionsgebyr nederst på siden.

Når du har bekræftet alle detaljerne og dobbelttjekket tegnebogens adresse, skal du klikke på ‘Send’.

Trin 6) Modtagelse af midler

For at modtage penge via Jaxx normalt skal du bare bruge din QR-kode eller din offentlige tegnebog-adresse.

Hvis du modtager bitcoin, skal du bruge din bitcoin QR-kode eller offentlige adresse. Åbn Jaxx, klik på din modtagende tegnebog under ‘Tegnebøger’, og klik derefter på ‘Modtag’. Jaxx viser din QR-kode og offentlige adresse.

jaxx tegnebog hjælp

Alternativt kan du klikke på ‘Modtag kryptovaluta’ fra hovedvinduet i Jaxx. Vælg den kryptokurrency, du vil modtage, og brug derefter den offentlige tegnebog-adresse eller QR-kode til at modtage pengene.

brugervejledning til jaxx cryptocurrency-tegnebog

Trin 7) Udveksle mønter via ShapeShift

Hvis du har mønter i din Jaxx-tegnebog og vil overføre dem til forskellige kryptovalutaer, kan du gøre det uden at overføre penge til en børs. Jaxx har indbygget support til ShapeShfit.

myjaxx tegnebog med shapeshift

Åbn Jaxx, og se derefter efter knappen ‘Exchange nu’ på venstre side.

jaxx tegnebog udveksling

Indtast den kryptovaluta, du vil sende til ShapeShift, og vælg derefter den kryptokurrency, du vil modtage. Indtast det beløb, du sender, og klik derefter på ‘Fortsæt’.

jaxx og shapeshift

Trin 8) Andre Jaxx-funktioner

Jaxx har en komplet pakke med værktøjer til rådighed for kryptohandlere. Klik på ‘Portefølje’ nederst for at spore udførelsen af ​​eventuelle mønter, der f.eks. Er i din kryptotegnebog.

jaxx tegnebog funktioner

Eller klik på ‘Markeder’ for hurtigt at få oplysninger om kryptomarkedsbevægelser de sidste 24 timer eller 7 dage.

jaxx marked

Jaxx er også en af ​​de få krypto-tegnebøger med en indbygget ‘Nyheder’-funktion. Klik på ‘Nyheder’ for at se de nyeste historier fra hele kryptorummet.

fordelene ved jaxx crypto tegnebog

Endelig har Jaxx en block explorer, der giver dig mulighed for at kontrollere transaktioner og se historiske data for snesevis af forskellige blockchains og kryptokurver. Der er indbyggede block explorers til BTC, BCH, ETC, DASH, LTC, ZEC, DOGE og andre større kryptokurver. Indtast en adresse, TXID eller blokhash for at se transaktionen i blockchain.

jaxx frihedsanmeldelse

Om Jaxx

Jaxx er udviklet af Decentral Inc., et firma til softwareudvikling og “innovation hub” med base i Canada. Virksomheden fremstiller både Jaxx Classic og Jaxx Liberty.

Decentral Inc. blev grundlagt af Anthony Di Iorio, som også grundlagde og medstifter Ethereum i 2013. Di Iorio grundlagde Decentral Inc. i 2014.

I dag bruges Jaxx af millioner af mennesker over hele verden. Virksomheden har hovedkontor i Toronto centrum.

Sidste ord

Jaxx er en af ​​verdens mest populære kryptovaluta tegnebøger. Tegnebogen har en næsten perfekt sikkerhedshistorik siden lanceringen i 2014. I dag kan du gemme 85+ kryptokurver ved hjælp af Jaxx. Jaxx er tilgængelig til mobile enheder eller desktops, med alle private nøgler gemt på klientsiden for maksimal sikkerhed.

For at lære mere om Jaxx eller prøve Jaxx i dag, besøg online på Jaxx.io.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner