Evercoin Wallet: Master The Crypto Exchange Review Guide

evercoin anmeldelse

Evercoin Wallet Guide: Sådan fungerer Crypto Exchange-appen

Evercoin er en cryptocurrency-tegnebog og handelsudvekslingsapp, hvor du kan bytte kryptoassets sikkert og øjeblikkeligt uden at registrere dig. Find ud af alt hvad du behøver at vide om den YubiKey-integrerede, ikke-plejemæssige, multicoin Evercoin kryptotegnebog med en indbygget udveksling i dag i vores anmeldelse.

Funktioner

 • Handel med kryptokurrency straks uden registrering
 • Handel via mobilapps til iOS eller Android
 • Det er mere en “bytter” (som ShapeShift) end en traditionel børs
 • Fungerer nu som en ikke-frihedsberøvende mobil tegnebog (patentanmeldt)
 • Sikkerhedskopiering og gendannelse af Crypto-tegnebog for aldrig at miste private nøgler

Indbetalingsmetoder

 • 19 understøttede kryptokurver
 • USD bankoverførsler

Fordele

 • Ingen registrering
 • Understøtter de fleste større kryptokurver
 • Ekstremt let handelsgrænseflade
 • Evercoin splinter din private nøgle, så sikkerhedskopier er sværere at gendanne

Ulemper

 • Ingen fiat-valutaindskud eller -udtag
 • Ingen desktop-handel
 • Høje gebyrer

Introduktion

evercoin-tegnebog-gennemgang

Evercoin er en udvekslingstjeneste for kryptokurver, der lader brugere handle mellem en række kryptokurver uden at gennemføre en registreringsproces. Du kan installere appen og derefter handle med en af ​​19 forskellige kryptokurver med det samme. De har også netop frigivet Evercoin 2 som en næste generations mobile hardware-tegnebog (til både iOS- og Android-enheder), der hævder at være den første ende-til-ende ejerskabsløsning til kryptoassets, der er på størrelse med en husnøgle..

Evercoin blev grundlagt i midten af ​​2017 med det mål at give brugerne en platform, hvor de let kunne handle med kryptokurver uden en langvarig og kompliceret verificeringsproces. Hvis du med det samme ønskede at handle mønter uden at udføre KYC / AML-verifikation, kunne du gøre det med Evercoin.

Selvfølgelig er der masser af uregulerede børser, hvor du kan handle kryptokurrency uden nogen som helst registrering. Så hvad er forskellen med Evercoin? Er dette bare endnu en ureguleret børs og tegnebog?

For det første accepterer Evercoin ikke fiat-valutaer til indskud eller udbetalinger. I stedet kan brugere handle mellem 19 kryptovalutaer, inklusive BTC, USDC, ETH, LTC, XRP, EOS, BCH, BSV, DASH, ETC, XMR, ZEC, BTG, DOGE, DCR, QTUM, BTT, DGB og TRX.

evercoin-crypto-token-support

For det andet er Evercoin ikke en børs. Du opretter ikke forbindelse til andre forhandlere. Du foretager eller handler ikke fra ordrebogen. I stedet for som ShapeShift bytter du simpelthen kryptokurver med et firma og betaler et gebyr.

evercoin-hardware-tegnebog-sikkerhed

For at handle med Evercoin er alt, hvad du skal gøre, at downloade mobilappen til iOS eller Android. Uden at registrere kan du begynde at bruge Evercoin, så snart appen er installeret.

Når du er klar til at købe og sælge en kryptovaluta, skal du blot åbne appen. Du får vist to kasser. Vælg den krypto, du vil deponere, og den, du vil få i bytte, og indtast derefter det beløb, du vil deponere, og handle. Derefter angiver du to tegnebog-adresser. Én tegnebog er til de mønter, du køber. Den anden tegnebog er en refusionsadresse, hvis transaktionen mislykkes.

Efter indtastning af alt viser Evercoin det samlede beløb på hver side af handelen. Det samlede beløb inkluderer netværksgebyret og Evercoyns eget gebyr, der varierer fra 0,5% til 0,8%. Gebyret er ikke baseret på handelsvolumen: det ændres i realtid baseret på likviditet og andre faktorer.

Bekræft transaktionen, så har du 10 minutter til at indbetale penge til den tegnebogadresse, der leveres af Evercoin. Når netværket bekræfter modtagelsen af ​​midlerne, udføres transaktionen. Du har dine nye mønter i din tegnebog, og Evercoin har dine gamle mønter.

Da netværksgebyrer ændrer sig konstant, har brugerne ti minutter til at deponere kryptovalutaen og foretage handelen. Ud over ti minutter justerer Evercoin netværksgebyrer. Evercoyns handelsgebyrer, som nævnt ovenfor, varierer fra 0,5% til 0,8%.

Gennem hele handelsprocessen behøver brugerne aldrig at dele deres egne midler undtagen det beløb, de handler med Evercoin. I stedet for at deponere 10 BTC på platformen og kun handle for eksempel 5 BTC, behøver du kun at deponere 5 BTC.

En anden smidig ting ved Evercoin er, at appen nu integreres med YubiKey, en hardwareenhed, der giver dig et ekstra lag af godkendelse. Du kan indstille Evercoin til kun at tillade handel, når din YubiKey er tilsluttet f.eks. Din enhed.

I sidste ende leverer Evercoin service svarende til ShapeShift, men med ekstra gebyrer. Imidlertid tjener ShapeShift penge ved at bruge spredningen mellem køb og salg, mens Evercoin ikke gør det. Plus, ShapeShift kræver registrering, mens Evercoin ikke gør det.

Evercoin blev grundlagt af Talip Ozturk, der tidligere byggede et Java-baseret open source in-memory datagitter kaldet Hazelcast. Ozturk skabte Evercoin i partnerskab med et lille team i Silicon Valley. Evercoin CEO havde dette for nylig at sige:

”Evercoin-brugere fortjener ro i sindet. Vi beskytter brugere mod hackere med YubiKey-hardware, ”[…]“ Men vi beskytter dem også mod ulykker, når de har mistet deres telefon, deres YubiKey eller deres adgangskode. Ulykker sker, og vi vil sikre, at midlerne altid er sikre og kan inddrives. ”

Ud over disse udsagn om sikkerheden for Evercoin-kryptotegnebogen og udvekslingsapp-platformen tilføjede Evercoin-grundlæggeren og formanden Miko Matsumura:

“[T] her er et ordsprog: ‘Dine nøgler, din krypto.’ Dette betyder, at hvis du ikke har den private kryptografiske nøgle, så kontrollerer en anden din Bitcoins,” […] “Problemet er, at folk plejede at tabe eller forkert håndtere disse taster. Hvad vi har gjort er at samarbejde med Yubico om at gøre deres YubiKey til en hardware-sikkerhedsenhed til opbevaring af Bitcoin og andre kryptokurver. “

Yderligere fortsætter med at udvide, hvordan de fleste kryptoholdere skriver deres adgangskoder ned på papir, computere eller USB-enheder (og bemærker, at 3 millioner bitcoin anslås at være tabt eller stjålet):

”Så den største ting i Evercoin er, at vi har en patentanmeldt måde at sikkerhedskopiere en privat nøgle uden, at tjenesteudbyderen (Evercoin) engang har nøglen,” […] “Dette betyder, at du er sikker fra dig selv (brugerfejl), men du er også sikker på, at Evercoin nogensinde går i skurk og prøver at stjæle dine penge. ”

Evercoin modtog over 1 million dollars i finansiering fra Gumi Cryptos Capital, Roger Ver, Ross Mason, Marc Fleury, John Pigott og Eman Pulis under udviklingen. Firemandsholdet bag Evercoin er gennemsigtigt angivet på Evercoin.com/about, herunder links til deres LinkedIn-profiler og andre offentlige sociale medieprofiler.

evercoin-bankkonto

Evercoin startede livet som en simpel udvekslingsplatform. Appen tilbyder nu fulde tegnebogstjenester, dog så du kan gemme penge direkte i appen. Det er stadig ikke frihedsberøvende, hvilket betyder, at Evercoin ikke kontrollerer dine private nøgler. Du kan dog linke bankkonti og derefter overføre USD direkte til og fra din Evercoin-tegnebog og til specifikke kryptovalutaer.

Opdatering – november 2019: Den 12. november 2019 annoncerede Evercoin lanceringen af ​​Evercoin 2 på New York Consensus Invest Summit. Evercoin hævder, at dets nye tegnebog er den sikreste hardware-tegnebog på markedet og tilbyder brugerne en ende-til-ende krypteret ejerskabsløsning til opbevaring af kryptokurrency. Tegnebogen er drevet af YubiKey 5ci og opretter forbindelse direkte til din telefon.

Evercoin Wallet: Nøglefunktioner

evercoin-hardware-tegnebog-sikkerhed

Bortset fra Evercoin ved hjælp af kryptografiske API’er fra YubiKey til at kryptere brugerens private nøgler, hvilket gør det sværere at miste dine nøgler.

Andre vigtige funktioner i Evercoin-tegnebogen inkluderer:

Ingen registrering påkrævet: Evercoin lader dig handle med kryptokurver uden nogen som helst registrering krævet. Download bare mobilappen, så kan du begynde at handle med det samme.

Ikke-depot Crypto-handel: Du behøver aldrig at sende mere krypto til Evercoin end det, der handles. Det er en ikke-frihedsberøvende krypto-udvekslingsplatform.

19 kryptovalutaer: Evercoin understøtter i øjeblikket 19 forskellige kryptovalutaer, herunder BTC, USDC, ETH, LTC, XRP, EOS, BCH, BSV, DASH, ETC, XMR, ZEC, BTG, DOGE, DCR, QTUM, BTT, DGB og TRX.

Indbygget Silicon Valley: Evercoin blev bygget i Silicon Valley af et erfaren udviklingsteam. Det blev også bakket op af bemærkelsesværdige investorer som blandt andet Gumi Cryptos Capital og Roger Ver.

Gennemsigtig: Evercoin er fuldstændig gennemsigtig om sit team, finansiering og kode. Dette niveau af gennemsigtighed er ikke usædvanligt for crypto-apps og blockchains, men der er stadig masser af udvekslinger, der nægter ethvert niveau af gennemsigtighed.

Minimalistisk, brugervenlig grænseflade: Evercoin er en veldesignet mobilapp, der er overraskende minimalistisk. Der er to felter på hovedskærmen. Indtast destinationsadressen for den mønt, du køber, og en refusionsadresse (hvis transaktionen mislykkes).

Biometrisk beskyttelse: Evercoin bruger biometriske godkendelsesfaktorer på enheden som fingeraftryk og ansigtsbekræftelse for ekstra sikkerhed. Du kan konfigurere Evercoin til at anmode om identitetsbekræftelse, inden du gennemfører en handel.

Ingen begrænsninger for tilbagetrækning: Fordi Evercoin er en ikke-frihedsberøvende handelsplatform, er der ingen begrænsninger for tilbagetrækning. Evercoin har aldrig dine penge, så du behøver aldrig trække dem ud.

Ingen AML eller KYC påkrævet: I modsætning til regulerede børsplatforme kræver Evercoin ikke brugere at gennemføre AML- eller KYC-verifikation, hvilket betyder, at brugerne kan begynde at handle uden at uploade identifikation, en selfie eller noget andet bevis, der kræves i dagens børser..

Ingen desktop handel: Evercoin har slet ingen desktop-handel. Alle dine interaktioner med udvekslingen finder sted via iOS- eller Android-appen.

Ingen måde at købe Fiat-valuta på: Evercoin understøtter kun køb og salg af kryptokurrency. Der er ingen måde at købe fiat-valuta gennem platformen.

Begrænsede muligheder for avancerede handlende: Evercoin er ikke egnet til aktive handlende eller forhandlere med mere avancerede ordretyper. Det er ikke en traditionel børs og understøtter ikke mere avancerede eller højere frekvens handler.

Ingen diagrammer: Igen er Evercoin en ligetil krypto-udvekslingsapp. Det er ikke en udveksling. Du kan ikke se diagrammer, der viser de seneste bitcoin-prisbevægelser.

Live chat kundesupport: Live chat kundesupport er sjældent i krypto-udvekslingsverdenen. Evercoin leverer dog heldigvis kundesupport gennem live chat. Selv verdens største børser har tendens til at bruge langsomme e-mail-baserede supportsystemer, så dette er en bemærkelsesværdig forbedring.

support til evercoin tegnebog

YubiKey Support: Evercoin tilføjede for nylig support til YubiKey. YubiKey er en hardwareenhed, der tilsluttes din telefon, hvilket giver dig et andet lag af godkendelse. Du kan indstille din telefon til kun at tillade bestemte handlinger, når YubiKey er tilsluttet. Du kan blokere apps som Gmail, Dropbox, LastPass, Facebook eller Evercoin fra at blive åbnet, medmindre YubiKey er forbundet, for eksempel.

Link til bankkonto: Evercoin understøtter nu bankkontolinks til visse amerikanske kunder. Du kan linke banker som Chase, Bank of America, Wells Fargo, Citi, US Bank, CapitalOne og TD Bank til din Evercoin-konto og derefter overføre USD direkte til og fra din Evercoin-tegnebog.

Evercoin 2 tegnebog: Evercoin annoncerede for nylig lanceringen af ​​sin Evercoin 2 hardware-tegnebog. Tegnebogen opretter forbindelse direkte til din Android eller iPhone. Det handler om størrelsen på en husnøgle. Evercoin hævder, at deres tegnebog er den sikreste hardware-tegnebog på markedet og tilbyder en end-to-end krypteret ejerskabsløsning til kryptolagring.

Evercoin valutaer og par

Evercoin understøtter 19 kryptokurver, inklusive BTC, USDC, ETH, LTC, XRP, EOS, BCH, BSV, DASH, ETC, XMR, ZEC, BTG, DOGE, DCR, QTUM, BTT, DGB og TRX.

Evercoin-understøttede indbetalings- og udbetalingsmetoder

Evercoin understøtter handler i alle de 19 understøttede kryptovalutaer, der er anført ovenfor. Men da Evercoin er en ikke-frihedsberøvende udveksling, har Evercoin ikke tekniske indskud eller udbetalinger.

Hvis du bruger Evercoin som en mobil tegnebog, kan du dog overføre USD fra alle følgende banker: Chase, Bank of America, Wells Fargo, Citi, USBank, CapitalOne, PNC, USAA, TD Bank, SunTrust, Regions og Navy Føderale.

Evercoin registrerings- og loginproces

Evercoin er en af ​​de få handelsapps eller -udvekslinger, der ikke kræver nogen som helst registrering. Det er en simpel udvekslingstjeneste, du kan bruge uden registrering eller verifikation krævet.

Evercoin-handel

Evercoyns handelsproces er let let. Åbn appen. Du får vist to vinduer. Vælg den kryptokurrency, du køber, og den kryptokurrency, du sælger. Indtast derefter to tegnebog-adresser: en for at modtage dine nye mønter og en anden som en refusionsadresse, hvis transaktionen mislykkes af en eller anden grund. Endelig se den samlede mængde mønter, du skal sende (som inkluderer Evercoyns eget gebyr og netværksgebyrer), og overfør derefter pengene til Evercoyns viste tegnebog inden for 10 minutter. Så snart Evercoin modtager dine mønter, frigiver Evercoin dine købte mønter til dig.

Evercoin-gebyrer

Evercoin opkræver handelsgebyrer fra 0,5% til 0,8%. Evercoin afslører gennemsigtigt alle gebyrer til begge parter i handelen. Evercoin vil f.eks. Vise det kumulative beløb, som brugerne skal modtage i det sidste trin i oprettelse af en transaktion. Dette beløb inkluderer netværksgebyret og Evercoin-handelsgebyret på 0,5% til 0,8%.

Evercoin sikkerhedsproblemer og nedetid

Evercoin blev lanceret i 2017 og har ikke haft nogen større sikkerhedsbrud, hacks, datatab eller nedetid, så vidt offentligheden ved.

Evercoin brugervenlighed

Evercoin er ikke designet til begyndere-kryptovaluta-brugere. For det første skal du allerede bruge cryptocurrency for at bruge Evercoin (Evercoin accepterer ikke fiat-indskud eller udbetalinger). For det andet skal du også have to eksisterende tegnebøger – en til den valuta, du prøver at sælge, og en anden til den, du prøver at købe. Men hvis du har grundlæggende fortrolighed med kryptokurrency og hvordan den fungerer, skal du ikke have problemer med at bruge Evercoin-appen.

Evercoin Trust og Privacy

En af de bedste dele ved Evercoin er, at brugerne aldrig behøver at dele deres egne midler undtagen det beløb, de handler med Evercoin. Du behøver ikke stole på nogen mønter ud over det transaktionsbeløb.

Evercoin kundeservice

Evercoin har en live chat-mulighed, hvilket er bedre end e-mail-supportmuligheden, der tilbydes af de fleste børser. Evercoin har også officielle Facebook- og Twitter-konti, hvor de accepterer spørgsmål og kundeserviceproblemer.

Evercoin Brugervejledning: Sådan opsættes og bruges Evercoin

1. Tilmeld dig

Download Evercoin Exchange-appen til iOS eller Android direkte fra app store.

evercoin-crypto-wallet-exchange-app

2. Start handel

Det er rigtigt: du kan begynde at handle med Evercoin straks efter tilmelding.

Evercoin Crypto Trading

Indtast den kryptovaluta, du vil sende, i den øverste boks, og den kryptovaluta, du vil sælge, i den nederste boks.

evercoin krypto udveksling

Indtast derefter det beløb, du vil sende, og det beløb, du ønsker at modtage. Du kan indstille en bestemt grænse (med en grænseordre) eller vælge markedskursen.

Evercoin viser valutakursen i bunden af ​​handelsboksen. Denne valutakurs inkluderer Evercoyns gebyr på 0,5% til 0,8%.

Når du er tilfreds med handlen, skal du klikke på ‘Exchange’ for at bytte de to kryptovalutaer.

3. Gennemfør handlen

Evercoin viser en modtagende tegnebog-adresse. Du bliver nødt til at sende penge til denne tegnebog-adresse inden for 10 minutter, før din handel kan gennemføres.

Så snart Evercoin modtager midlerne til den tegnebogadresse, frigiver Evercoin dine købte mønter til dig.

evercoin crypto swaps

4. Godkendelse af to faktorer

Du kan oprette tofaktorautentificering via Evercoin. Den bedste måde at oprette 2FA på er din telefons eksisterende biometriske verifikationssystemer. Du kan f.eks. Konfigurere fingeraftryk og ansigtsbekræftelse.

evercoin kryptosikkerhed

Du kan også oprette en 12-ords gendannelsesfrase eller tilføje en reset-e-mail og adgangskode til Evercoin.

For ekstra sikkerhed kan du også linke YubiKey fysiske hardwareenhed til Evercoin. Du kan konfigurere Evercoin, så handler kun behandles, når YubiKey er forbundet til din telefon.

Sidste ord

Efterhånden som den smarte forældremyndighed med kryptooptagelse tager fart, ser Evercoin-mobilpungappen og kryptoudvekslingen ud som en levedygtig mulighed, der opstår i ‘penge som software’-økosystemet sammenlignet med Ledger, Trezor og KeepKey (eller Ballet, Bitski osv.).

I sidste ende ligner Evercoin ShapeShift, men med ekstra handelsgebyrer på 0,5% til 0,8%. Du betaler disse handelsgebyrer for nemheds skyld at du ikke behøver at registrere dig for børsen. Evercoin, der er udråbt som en smukt designet brugerbrugeroplevelsesapp beregnet til at undgå 2FA-angreb, online identitetstyveri og phishing-angreb, er tilgængelig som en gratis download til iOS eller Android.

Hvorvidt den mobil-første Evercoin-kryptotegnebog med en indbygget udveksling er den rigtige for dig, afhænger af dine behov og ønsker selvforældremyndighed (har fuld kontrol over din private nøgle), sikker nøgleinvestering (intet enkelt svigtpunkt og biometrisk) godkendelsesfaktorer som fingeraftryk-ID eller ansigts-ID), en smartphone-app, der muliggør øjeblikkelig udveksling (uden begrænsningsordrer, der ikke er frihedsberøvende).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner