Cryptocurrency Wallets: Hvorfor har du brug for tegnebøger?

Nogle af linkene i dette indlæg er fra vores sponsorer. Vi giver dig nøjagtige, pålidelige oplysninger. Læs vores reklameoplysning.

Cryptocurrency tegnebøger

Artikeloversigt: Dette er en omfattende guide til cryptocurrency-tegnebøger, som alle bør kende. Vi har samlet en liste over de forskellige typer crypto-tegnebøger og forklarer behovet for, at du har en.

Hovedformålet med oprettelsen af ​​Bitcoin som en decentral valuta var at give masserne magt til at kontrollere og styre deres egne penge. Du kan spørge dig selv:

“Nå, har jeg ikke fuld kontrol over mine penge?”

Da de penge, du deponerer i banken, normalt bruges til at låne dem ud til andre, har du teknisk set ikke fuld kontrol over dem.

Det, du ejer, er simpelthen en IOU eller et løfte fra banken om at betale dig. Det kan virke skørt, men vores nuværende monetære system har mange grundlæggende mangler, der undgår de fleste af os.

Bitcoin – og kryptokurver – giver dig magten til at have absolut og total kontrol over dine penge.

Og i betragtning af det faktum, at Bitcoin og andre kryptokurver er steget i værdi, er det vigtigt at have din egen kryptovaluta tegnebog til at opbevare og administrere dine mønter.

Lær hvordan man laver mere end 100% returnerer investering i Crypto

GRATIS TRÆNING Hurtig navigation Hvad er en Crypto Wallet?Hvordan virker det?

Hvad er en Crypto Wallet?

Forenklet definition: Det er et softwareprogram, der gemmer dine mønter

Teknisk definition: Det er et softwareprogram, der gemmer dine private og offentlige nøgler (de kommer parvis), så du kan sende og modtage mønter gennem blockchain samt overvåge din saldo.

Hvordan virker det?


For det første er digitale tegnebøger ret forskellige i forhold til din fysiske tegnebog. I stedet for at gemme penge gemmer digitale tegnebøger private og offentlige nøgler.

Private nøgler er som dit PIN-nummer for at få adgang til din bankkonto, mens offentlige nøgler ligner dit bankkontonummer. Når du sender Bitcoin, sender du VALUE i form af en transaktion og overfører ejerskabet af din mønt til modtageren.

For at modtageren skal bruge den nyoverførte Bitcoin, skal hans private nøgler matche den offentlige adresse, som du sendte Bitcoins til. (Læs også: Guide til gafler: Alt hvad du behøver at vide om gafler, hårdgaffel og softgaffel)

Ejerskab af dine private nøgler giver dig total kontrol over de midler, der er knyttet til dine tilsvarende offentlige nøgler. Derfor er det vigtigt at sikre, at du holder dine private nøgler skjult, så KUN DIG kend dine private nøgler.

Hvis nogen anden person får fat i dine private nøgler, har de kontrol over dine mønter. Det er også lige så vigtigt at have en sikkerhedskopi af dine private nøgler for at beskytte dig mod utilsigtet tab.

Du mister også dine midler, hvis du ikke kan gendanne dine mistede private nøgler.

(Læs også: Vejledning om privatlivsmønter: sammenligning af anonyme kryptovalutaer)

Anmod om din GRATIS Crypto IRA-guide og modtag en GRATIS DVD “The Rise of Bitcoin”

ANMOD DIN GRATIS GUIDE Stigning af Bitcoin DVD

Kan jeg bare holde dem på en udveksling for at undgå kompleksiteten?

Du kunne, men du ville ikke have det. Selvom du automatisk ville have en tegnebog, når du åbner en cryptocurrency-udvekslingskonto (exchange-hosted wallet), har du ikke kontrol over de private og offentlige nøgler.

At have kontrol over dine nøgler betyder at have kontrol over dine mønter. Børs fungerer som en bank; det er en tredjepartstjenesteudbyder, som du stoler på for at holde dine mønter sikre.

Der er dog altid en sandsynlighed for, at børsen lukker ned eller bliver hacket, hvilket resulterer i tab af mønter (tilfældet er: Mount Gox Exchange).

I betragtning af manglen på lovgivningsmæssige rammer for børser og kryptokurver som helhed såvel som brancheens barndom er den bedste måde at holde dine mønter i sikkerhed ved at have total kontrol over dine mønter. Du kan kun have absolut kontrol ved at have din egen tegnebog.

Derudover kræver deltagelse i ICO’er, at du har dine egne private tegnebøger, hvorfra du kan investere. Du kan ikke investere i ICO’er via din udvekslingskonto.

Her er en begyndervejledning til ICO-investering: Sådan deltager du i ICO’er.

(Se mere: Vejledning til decentrale udvekslinger: sammenligning af populære DEX’er)

Lad os komme igang!

Det kan være skræmmende at vælge den rigtige tegnebog, men bare rolig! Vi har samlet de forskellige typer tegnebøger til forskellige mønter i henhold til deres pris, sikkerhedsniveau og mobilitet for din bekvemmelighed.

Ansvarsfraskrivelse: Af hensyn til enkelheden viser denne vejledning ikke fulde klientbøger som Bitcoin core, Mist eller Parity, da download af hele blockchain muligvis ikke er en brugervenlig oplevelse, selvom vi indrømmer at det er den sikreste måde at opbevare dine mønter på.

Guide til Cryptocurrency Wallets: Hvorfor har du brug for tegnebøger? | MasterTheCrypto.com

Hvis du vil komme i gang med at åbne en gratis Ether (og ERC20-kompatibel) online tegnebog, læs venligst denne guide til Cryptocurrency Wallets: Åbning af en MyEtherWallet (MEW).

Alternativt, hvis du vil åbne en gratis Bitcoin online tegnebog, se venligst denne guide til Cryptocurrency Wallets: Åbning af en Bitcoin Wallet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map