Casa Keymaster Wallet: Master The Crypto User Review Guide

casa tegnebog gennemgang

Casa er en starttjeneste for kryptoformand, der har til formål at gøre det lettere at sikre og kontrollere din bitcoin. I dag gennemgår vi alt om Casa-personalets nøglehåndteringssystem, og hvordan Casa fungerer.

Hvad er Casa?

Casa er et kryptoforvaringsfirma, der tilbyder tre kerneprodukter og tjenester, herunder Keymaster, Casa Node og Casa Covenant (til arv).

casa bitcoin tegnebog

Alle Casa-produkter og -tjenester gør det lettere at sikre og kontrollere din bitcoin. Du betaler for et Casa-abonnement og får derefter adgang til bestemte produkter og tjenester baseret på dit abonnementsniveau.

Casa gør en stor ting ud af, at det er en tjeneste “bygget til hodlers af hodlers”. Hvis du har en stor mængde krypto, du skal sikre, er Casa en god mulighed. Da Casa først annoncerede sig for verden i marts 2018, beskrev virksomheden sig selv som “verdens mest sikre kryptovaluta-tegnebog.”.

Casa er bedst kendt for Keymaster. Casa beskriver Keymaster som ”verdens første brugervenlige multisig-system”. Takket være Keymaster kan enhver bruger forblive sikker og i direkte kontrol over deres nøgler. Keymaster er rettet mod hodlers, enkeltpersoner med høj nettoværdi, fonde og teams. Hvis du har en betydelig mængde krypto, kan det være i din bedste interesse at beskytte den krypto med Keymaster. Keymaster giver dig let opsætning, kontrol og adgang til 2-af-3 multi-sig tegnebøger og 3-af-5 multi-sig tegnebøger.

casa keymaster anmeldelse

Andre vigtige produkter og tjenester, der tilbydes af Casa, inkluderer Casa Node 2, som giver dig mulighed for at tjene bitcoin, mens du understøtter bitcoin- og Lightning-netværket. Det er en Raspberry Pi 4 med 4 GB RAM og en 1 TB SSD.

casa node 2

Casa tilbyder også Sats-appen, som er en Venmo-lignende app, der er beregnet til kryptobrugere. Med Sats-appen kan du sende eller modtage bitcoin ved hjælp af SatsTags, optjene bitcoin med SatsBack Rewards eller få adgang til din Casa Node fra hvor som helst i verden.

app til casa sats

Der er også en Casa-udvidelse til Chrome, der lader dig foretage eller modtage lynbetalinger på websteder uden at forlade webstedet. Udvidelsen parres med din Casa Node, så du kan foretage transaktioner uden at navigere gennem node-interface.

I 2019 introducerede Casa en særlig unik service kaldet Casa Covenant, som kombinerer multi-signatur-autorisation med en sikkerhedsprotokol til at tildele bitcoin-beholdninger til senere arv. Ved hjælp af Casa Covenant kan alle sikre, at deres bitcoin videregives til kære. Casa integrerer dine kryptobesiddelser direkte i din sidste testamente. Casa vil endda gå gennem dine arvinger gennem processen med at inddrive dine midler, hvis det er nødvendigt.

Ved at abonnere på Casa får du adgang til et eller flere af disse produkter og tjenester. Abonnementer spænder fra $ 34 til $ 420 pr. Måned, selvom en gratis prøveversion også er tilgængelig.

Sådan opsummerer Casa sin mission samlet:

”Casa giver dig værktøjerne. Du tager kontrol over dine penge og data tilbage. Casa maksimerer din individuelle suverænitet. ”

Målet er at give hver kryptoindehaver deres suverænitet ved at give dem de værktøjer, de har brug for for at sikre deres digitale liv.

Casa Funktioner

fordele ved casa-kryptotegnebog

Nøglefunktioner i Casas produkter og tjenester inkluderer:

Ideel til alle med masser af Crypto: Casas abonnementer spænder fra $ 34 til $ 420 pr. Måned (faktureres årligt). Tjenesten er tilgodeset dem med en betydelig mængde krypto for at beskytte, inklusive enkeltpersoner med høj nettoværdi, hodler, hvaler, fonde eller startups.

Gratis og betalte abonnementer tilgængelige: Du kan prøve Casas Keymaster og Sats-appen gratis med et prøveabonnement. Guld-, platin- og diamantabonnementer ($ 34 til $ 420 pr. Måned) er også tilgængelige baseret på dine behov.

Keymaster: Keymaster er en kryptonøglehåndteringstjeneste, der henvender sig til alle, der besidder en stor mængde krypto – inklusive hodlers, personer med høj nettoværdi, midler og andre. Med Keymaster har du stadig dine egne bitcoin-nøgler, selvom de er meget mere sikre.

Casa Node 2: Casa tilbyder også Casa Node 2, en bitcoin- og Lightning-node, der giver dig mulighed for at tjene bitcoin, mens du understøtter både bitcoin- og Lightning-netværket. Det er en Raspberry Pi 4.

Sats-app: Casa har bygget Sats-appen, som giver dig mulighed for at sende og modtage bitcoin ved hjælp af SatsTags. Du kan også tjene bitcoin med SatsBack Rewards eller bruge din Casa Node fra hvor som helst i verden.

casa lynbetalinger

Sats forlængelse: Casa tilbyder en browserudvidelse, der giver dig mulighed for nemt at foretage og modtage bitcoin- og Lightning-netværksbetalinger på internettet ved hjælp af din Casa-node. Du kan indtaste din adgangskode via udvidelsen for at oprette forbindelse til din Casa-node i et enkelt trin. Du kan også hurtigt foretage og modtage betalinger uden at forlade siden.

Flere signaturer, flere enheder og flere placeringer: Casa’s KeyShield er den ultimative multi-sig sikkerhedsopsætning. Du kan sikre dine midler med flere underskrifter på flere enheder flere steder.

Maksimer fysisk sikkerhed: Du har muligvis en multisignaturopsætning, der er sikret med en frøsætning, men den er kun så sikker som din personlige sikkerhed. En person med en betydelig mængde krypto udsættes for fysiske angreb. Du har muligvis for eksempel husket din frøfrase, men nogen kan udtrække frøfrasen fra dig med tortur. Med Casa er der ikke behov for at udsætte dig selv (eller din kryptoformue) for fysiske trusler, fordi der ikke er noget enkelt fejlpunkt.

Bygget til Hodlers, af Hodlers: Casa har gentagne gange nævnt, at det blev “bygget til hodlers, by hodlers”. Hvis du har en stor mængde krypto, du vil beskytte over en lang periode, er Casa en ideel mulighed.

Et abonnement på flere tjenester: Casa har flere abonnementsniveauer, og du får adgang til flere Casa-produkter og -tjenester med hvert abonnement.

Nemmeste og sikreste Multi-Sig-opsætninger: Det er smart at beskytte store fonde med opsætninger med flere signaturer. Der er dog også en vis risiko involveret: hvad sker der, hvis du mister en eller to af signeringsenhederne? Hvad sker der, hvis en person, der kontrollerer underskrifterne, bliver skurk? Casa hjælper dig med at undgå problemer og inddrive penge med sine Keymaster- og Key Shield-tjenester. Disse tjenester gør det lettere og mere sikkert at betjene multi-sig-opsætninger.

Abonnementer inkluderer hardware tegnebøger: Dit Casa-abonnement inkluderer 1 hardware-tegnebog (til guldabonnenter) eller 3 hardware-tegnebøger (til Platinum- og Diamond-medlemmer). Denne hardware-tegnebog fungerer som en signeringsenhed i din Key Shield multi-sig-opsætning.

Dedikeret 24/7 kundeservice: Casa leverer dedikeret kundeservice, herunder personlige klientrådgivere, 1-til-1-opsætningssessioner og andre personaliserede supportmuligheder.

Nødsignering og nøglegendannelsestjenester: I en Key Shield-opsætning med 3-af-5-signaturer kræves, vil Casa holde en af ​​nøglerne. Casa tilbyder nødsignering og gendannelse af nøgler.

Udskiftningsenheder, der sendes natten over: Platinum- og Diamond-abonnenter kan få udskiftningsenheder sendt natten over. Hvis du f.eks. Mister adgang til en hardware-nøgle i din multi-sig-opsætning og har brug for at udskifte den, så sender Casa en ny hardware-tegnebog til dig så hurtigt som muligt.

Understøtter flere hardware tegnebøger: Casa-abonnementer inkluderer som standard en Trezor One. Imidlertid understøtter opsætningerne også Trezor Model T, Ledger Nano S og Ledger Nano X.

Understøtter iOS og Android: Casa fungerer med både Apple- og Android-enheder.

Gå Seedless: At have en frøsætning er fantastisk til genopretning, men det præsenterer også et enormt hul i sikkerhedsopsætningen. Hvis nogen får adgang til frøfrasen, sætter det dine midler i fare. Casa har en frøfri opsætning, der eliminerer behovet for sikkerhedskopiering af papir.

Casa Faraday Tasker: Casa Diamond og Platinum-abonnenter modtager Faraday-tasker for ekstra beskyttelse. Du kan f.eks. Placere din hardware-tegnebog og anden elektronik i en Faraday-taske for at sikre, at der ikke kan sendes nogen signaler.

Medlemsbegivenheder og frynsegoder: Casa afholder specielle begivenheder for medlemmer af Diamond og Platinum. Disse medlemmer får også forskellige frynsegoder og andre medlemsfordele.

Hvordan fungerer Casa?

Casa tilbyder tre kerneprodukter og tjenester. Her er en grundlæggende forklaring på, hvordan hver enkelt fungerer:

Hvordan fungerer Casa Keymaster?

Keymaster lader dig sikre din bitcoin ved hjælp af en håndfuld forskellige opsætninger med flere signaturer. De dyrere Casa-abonnementer leveres med flere multi-sig tegnebogsmuligheder.

hvordan man bruger casa keymaster

Flagskibet Keymaster-produkt er Casas Key Shield, som tilbyder 3 af 5 multisignatur-sikkerhed. Målet er at give brugerne den “ultimative ro i sikkerhed om [deres] kryptokurrency”, forklarer den officielle hjemmeside. Det er også designet til at være let at bruge af alle på ethvert teknisk niveau.

Med 3-af-5-multi-sig-systemet er din krypto beskyttet af 5 forskellige nøgler på 5 forskellige enheder på 5 forskellige placeringer. Hvis nogen får adgang til 1 eller 2 nøgler eller enheder, er dine kryptofonde ikke kompromitteret. Målet er at beskytte brugere mod hackere og personangreb.

Med Casa Key Shield behøver du ikke skrive ned en frøsætning. Hvis du mister en af ​​dine hardwaretaster, kan du nemt udskifte den og bruge dine resterende enheder til at sende pengene til dit nyoprettede nøglesæt. Du har ikke sikkerhedsrisikoen forbundet med at nedskrive en frøsætning, fordi dine hardwareenheder kan fungere som gendannelsesenheder.

casa sikkerhedsguide

Casa’s Diamond- og Platinum-medlemmer får adgang til et dedikeret 24/7 team af kundeservicemedarbejdere, der gennemgår brugerne gennem hele installationsprocessen. Casa leverer de indledende hardwareenheder såvel som erstatningsenheder i tilfælde af tab, så brugerne bekymrer sig om intet.

Derudover holder Casa en af ​​de 5 taster i dit nøgleskærm til nødsituationer. Casa har ikke adgang til dine midler på nogen måde, fordi de kun har en nøgle. Men hvis du nogensinde mister to af dine nøgler på samme tid, kan du bruge Casas nødnøgle til at hjælpe dig med at overføre dine penge til et nyt, helt nøglesæt.

Samlet set er Casas Keymaster ideel til opsætninger til flere personer – som familier, hold, startups eller fonde. Hvis du vil sikre en stor mængde krypto mellem flere parter, fungerer Keymaster godt.

Casa tilbyder også en grundlæggende 2 af 3 multi-sig sikkerhedsopsætning. Det fungerer på samme måde som Casa’s Key Shield. De tre nøgler inkluderer din telefon, en hardware-tegnebog og Casa Recovery Key, hvor hver transaktion kræver en signatur fra 2 af de 3 nøgler. Casas 2 af 3 multi-sig-opsætning annonceres som et fryselagersystem på indgangsniveau.

Hvordan fungerer Casa Covenant?

Casa Covenant er et bitcoin-arvesystem, der holder din bitcoin sikker, selv efter at du er gået bort. Du kan beskytte dine kære og sikre, at de modtager din bitcoin som en del af din sidste testamente.

Når du bruger bitcoin uden Casa, er arv vanskelig. Hvis du administrerer dine egne nøgler, har du brug for en plan for at videregive din formue i slutningen af ​​dit liv. Mange bitcoinere er døde med deres midler låst for evigt, simpelthen fordi de ikke efterlod instruktioner til nogen kære.

casa bitcoin arveprotokol

Casa Covenant arbejder med en eksisterende ejendomsadvokat, hvilket betyder at du kan undgå ekstra arbejde og risikoen for at få din bitcoin videregivet adskilt fra andre aktiver.

Nøglefunktionen i Casa Covenant er multi-sig-funktionen, som sikrer, at dine midler kun overføres, når det ikke er – og ikke før. Du har fuld kontrol over processen. Casa vil også guide din familie eller advokat gennem hele processen og vil endda udvide støtte til arvinger, efter du er bestået.

Det almindelige Casa-nøglehåndteringssystem giver dig mulighed for at oprette en 2 af 3 eller 3 af 5 multi-sig tegnebog. Casa Covenant bruger dog en valgfri 3 af 6 opsætning. Du har brug for en signatur fra 3 af de 6 nøglehavere for at en transaktion er gyldig. Den ekstra nøgle (den 6. nøgle) aktiveres under processen med opsætning af Covenant-tjenesten og holdes af brugerens ejendomsadvokat. Hvis klienten dør, så udnyttes ejendomsadvokatens nøgle, Casa-genopretningsnøglen og værdiboksnøglen til at inddrive midlerne.

Casa Covenant er tilgængelig for alle Casa Diamond-medlemmer. Casa Diamond er prissat til $ 420 pr. Måned (faktureres årligt), så denne service er hovedsagelig til højtstående enkeltpersoner i stedet for almindelige bitcoin-brugere.

Da Casa lancerede Covenant i 2019, beskrev virksomheden tjenesten som et ”første af sin slags” -system. Der er andre bitcoin-arvtjenester til rådighed, selvom Casa har integreret det i den eksisterende arv, testamente og testamente bedre end sine konkurrenter – selvom priserne naturligvis også er meget højere.

Hvordan fungerer Casa Node 2?

Casa Node 2 giver dig mulighed for at tjene bitcoin, mens du understøtter bitcoin- og Lightning-netværk. Du får en Casa Node 2 som en del af hvert betalt Casa-abonnement.

casa bitcoin node

Casa Node 2 er en Raspberry Pi 4 med 4 GB RAM og en 1 TB SSD. Du styrer noden ved hjælp af Casas egen NodeOS (som nu har mørk tilstand).

Ved at kombinere Casa Node 2 med Sats-appen kan du tjene bitcoin og bruge lyn fra hvor som helst. Derudover kan du køre Node Heartbeats på Node 2 for at tjene bitcoin hver uge bare for at køre en sund node og støtte bitcoin-netværket.

casa lyn netværk knude

Med Casa Node 2 kan du også køre BTCPay Server for nemt at acceptere e-handelsbetalinger i bitcoin. Casa planlægger at annoncere andre Node-funktioner i den nærmeste fremtid.

Casa-priser

Du får adgang til et eller flere af Casas produkter og tjenester med hvert abonnementsniveau. Abonnementer spænder fra sølv (gratis) til Diamond ($ 420 pr. Måned). Alle priser nedenfor antager årlig fakturering.

casa tegnebogstjenester

Sølv (gratis)

 • Prøv Keymaster og Sats-appen gratis
 • Gem bitcoin i din telefon ved hjælp af Keymaster og Sats-appen

Guld ($ 34 pr. Måned faktureret årligt)

 • Et startsæt til brug og sikring af bitcoin
 • 2 af 3 nøglesikkerhed med flere signaturer)
 • 1 x hardware tegnebog (Trezor One)
 • Casa Node 2
 • Casa Faraday taske
 • Direkte e-mail-support fra Casa
 • Brug Sats-appen til at optjene belønninger med din Casa Node

Platin ($ 150 pr. Måned faktureres årligt)

 • Fuldservice-kryptoopbevaringsløsning til individuelle sikkerhedsbehov
 • Key Shield (3 ud af 5 nøglesæt med flere signaturer)
 • 3 x hardwaretegnebøger
 • Dedikeret 24/7 kundeservice
 • Personal Client Advisor og 1-til-1 installationssession
 • Casa Key Recovery Service og nødsignering
 • Udskiftningsenheder sendes natten over
 • Fuld Casa udstyrspakke, inklusive Casa Node 2 og Faraday tasker
 • Ekskluder begivenheder, frynsegoder og medlemsfordele

Diamant ($ 420 pr. Måned faktureret årligt)

 • Fuldtjenesteudbud til den ultimative kryptosikkerhed
 • Key Shield (3 ud af 5 nøglesæt med flere signaturer)
 • 3 x hardwaretegnebøger
 • Multi-user support til familier og teams
 • Casa-arveplanlægning til generationsoverførsel af aktiver
 • Dedikeret 24/7 kundeservice
 • Casa Key Recovery Service og nødsignering
 • Personal Client Advisor og 1-til-1 installationssession
 • Udskiftningsenheder sendes natten over
 • Fuldt udstyrspakker til Casa, inklusive to Casa-noder og Faraday-tasker
 • Eksklusive begivenheder, frynsegoder og medlemsfordele

Om Casa

Casa ledes af grundlægger og administrerende direktør Jeremy Welch. Andre nøglemedlemmer i teamet inkluderer Kelly Lyons (præsident) og Jameson Lopp (CTO).

casa kryptoteam

Casa har hovedkontor i New York City. Virksomheden annoncerede sig selv i marts 2018 via et Medium-indlæg, der beskriver sin tjeneste som “verdens mest sikre kryptovaluta-tegnebog.”

Casa har hidtil skaffet over $ 3,5 millioner.

Sidste ord

Casas kernetjeneste er Keymaster, som er den ultimative multi-sig-opsætning. Keymaster gør det nemt, sikkert og sikkert at betjene en 2-af-3 eller 3-af-5 multi-sig opsætning. Casa vil lede dig gennem installationsprocessen, kontrollere en enkelt nøgle som sikkerhedskopi og eliminere behovet for en frøsætning. Undervejs tilbyder Casa også nødoptioner til sikkerhedskopiering, levering af hardware-tegnebog natten over og andre frynsegoder, som du ikke ville modtage, hvis du kører din egen multi-sig-opsætning.

For nylig har Casa også introduceret sin Casa Node 2, en bitcoin- og Lightning-node samt Casa Covenant-arvetjenesten, hvilket gør det let at overføre din kryptoformue til dine arvinger.

Af alle disse grunde hjælper Casa (prissat fra $ 34 til $ 420 pr. Måned) brugere med at sikre deres kryptobesiddelser på flere måder med en række unikke værktøjer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner