Ballet: Ikke-elektronisk hardware-tegnebog med kryptovaluta

ballet krypto tegnebog anmeldelse

Ballet-tegnebog er en ikke-elektronisk kryptovaluta-hardwarelagerenhed med en mobilapp til sikre bitcoin-beholdninger offline. Ballet multicurrency fysisk tegnebog er fra Bobby Lee, grundlæggeren og CEO.

Lad os gennemgå produktlinjen Ballet REAL for at se, hvordan den 100% offline kølelager-kryptotegn fungerer, og om verdens første ikke-elektroniske 24K forgyldte hardware med flere valutaer er den rigtige for dig.

Ballet Crypto Wallet: Et kig ind i Ballet Mobile App

Hver innovation kommer med deres retfærdige andel af snublesten, der enten bremser eller endda forhindrer folk i at bruge dem i første omgang. Blockchain- og kryptokurrencyprojekter er bestemt ikke undtaget fra disse sticking points, men der er applikationer, der har demonstreret sig i stand til at overvinde disse.

Introduktion til Ballet, der er baseret i Las Vegas, Nevada og har 20 teammedlemmer over hele verden, er en af ​​de nyeste fysiske tegnebøger med en kryptokurrency-mobilapp. På den ene overfladelæsning af produktet er det relativt let at se, hvordan et produkt som dette nedbryder den ene hastigheds bump efter den anden. Det kan prale af at være en krypto-tegnebog, der ikke kræver nogen opsætning, ingen adgangskoder og ingen KYC, mens den tilbyder sikker fysisk kryptoasset-lagring.

En kort introduktion til ballet

ballet krypto

Vi kan ikke nøjagtigt sige, at virksomheden endnu har haft en lang historie. grundlæggende er i sin barndom endnu. Efter at have startet på Kickstarter tilbage i september i år gjorde firmaets administrerende direktør Bobby Lee det ret klart, at komplikationer måtte fordømmes, hvis masseadoption skulle opnås for kryptoer.

”Ved at fjerne alle komplikationerne omkring ejerskab af kryptokurrency håber vi at bringe større adoption til resten af ​​verden. Nu kan du se det, røre ved det og tage din investering med dig overalt. ”

Det betyder ikke, at Ballet ønsker at skabe Mad Max-stil ‘frihed’ for sine brugere. Langt fra det har Lee og Ballet sat sig på en smartere og mere effektiv måde at bringe krypto i offentlighedens hænder. Og for de fleste kryptosamfundsinsidere behøver Mr. Bobby Lee ingen introduktion, da han er en kryptoinfluencer og er bror til Litecoin-skaberen Charlie Lee. Bobby var medstifter og administrerende direktør for BTCC (BTCChina), som var den første kinesiske bitcoin-udveksling og blev erhvervet i januar 2018, startede minedrift af bitcoin tilbage i 2011. Nu er Ballet-kryptotegnebær Lee’s (kaldenavn ‘møntmager’) Nyeste kryptocentriske opstart, der forsøger at bringe enkel og elegant ind i bitcoin-lagringsmuligheder.

Så hvordan har det været for deres Kickstarter hidtil? Ganske godt i betragtning af det faktum, at det er i sin offentlige beta for øjeblikket. Og med næsten $ 13.000, der er rejst af de samme interesserede brugere, har det noget potentiale, der endnu ikke skal udforskes.

Den håndholdte metalbaserede Ballet-tegnebog med kreditkortstørrelse genererer brugerens offentlige adresser og private nøgler på forhånd og udskriver en QR-kode for at knytte hver kryptotegneadresse ledsaget af en streng udskrevet krypteringskode, som brugerne skal skrabe af for at se. Skaberen af ​​Ballet havde dette at sige:

“Vi genererede nøglerne til dig to steder tusindvis af miles fra hinanden,” […] “[Derefter] fremstiller vi os selv ud af processen.”

Lee, der talte ved en blockchain-begivenhed i Singapore angående den nye udgivelse af Ballet, fokuserer disse REAL-serieprodukter på Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) og Ripple (XRP) under sin præsentation:


“Jeg har arbejdet hårdt på dette siden januar i år,” […] “Vi har gennemgået seks iterationer af dette hardware tegnebog design.”

Sikkerhed og strømlining ombordstigning

ballet ægte kryptotegnebog

Til at begynde med lægger Ballet mindre vægt på behovet for hele processen om bord; med brugere, der er i stand til helt at omgå KYC og konti.

”Scan bare QR-koden på din Ballet-cryptocurrency-tegnebog for at begynde at bruge mobilappen. Ingen konti eller KYC-registreringer er nødvendige. ”

Dette smider al autonomi og vigtigst af alt anonymitet tilbage til brugeren ved simpelthen at lade dem gøre gratis brug af deres kortbaserede og mobile tegnebog uden behov for restriktiv registrering.

Ville dette på nogen måde have en negativ indvirkning på sikkerheden? Overhovedet ikke indeholder dens serie af hårde tegnebøger BIP38-protokollen, som giver mulighed for meget anonym og sikker nøglegenerering. Dette er hvad Ballet-kryptotegneteamet satte sig for at hjælpe med at reducere vanskelighederne ved elektroniske hardware-tegnebøger.

Så hvad medfører BIP38? Det er vigtigt, at det betyder, at ballet har og gør brug af 2 Factor Key Generation. For dem, der ellers ikke er bekendt med dette: 2FKG kræver, at en bruger indtaster både en privat nøgle sammen med en unik adgangssætning fra deres tegnebog. Sikkerhed er bestemt øverst på dagsordenen for Ballet.

Det kan lide at sige, hvordan Ballet er anderledes, når man sammenligner med Ledger, Trezor og KeepKey, fordi det er let at opsætte, tilbyder enkle sikkerhedskopieringsprocedurer, bedre mulighed for ikke at miste penge på grund af glemte adgangskoder, private nøgler og sikkerhedskopier. Balletfordelene inkluderer heller ingen strøm- eller batteriproblemer, firmwareopgraderingsproblemer eller hardwarekompatibilitet / forbindelsesproblemer. Balletpung er også sat til at konkurrere med OpenDime og Tangem, da den ikke indeholder nogen computerchips eller elektroniske kredsløb..

Hvad der synes at være en gentagende tendens inden for det officielle Ballet crypto wallet-websted, er at det adskiller sig fra alle typer varme, kolde og papir tegnebogsløsninger som Cardwallet, bitaddress.org, Xapo, TenX, Cobo og Mobi. Den offline køleopbevaringsløsning, Ballet tilbyder, har også forskellige grader af funktioner fra BitPay, BRD Wallet, imToken, Trust Wallet og Blockstream Green Wallet.

Mobilappen: Styr din krypto

app til balletbøger

Dette gøres mere tydeligt af det faktum, at Ballet hævder at sikre fuldstændig brugeranonymitet, simpelthen ved ikke at holde fast i oplysninger om brugere, herunder deres private nøgler.

”Mobilappen bevarer eller gemmer aldrig de private nøgler til Ballet-kryptovaluta-tegnebogen. Det sporer eller lagrer heller aldrig personlige eller økonomiske data uden for selve din mobile enhed. ”

Mens dette lyder godt alene, især når man overvejer et stort antal digitale tegnebogsløsninger derude, skal du enten gemme dine nøgleoplysninger eller delegere dem til en tredjepart. Alt, der udgør mindre risiko for brugernes sikkerhed, er velkomment. Men hvordan klarer det det nøjagtigt?

Dette er sandsynligvis ved anvendelse af ikke-frihedsberøvende tegnebøger som standard. Men at have sit sortiment af hårde tegnebøger være enkle at bruge, hvor brugerne er i stand til at skrabe af for at afsløre deres private nøgle og unikke adgangssætning. Det er ved at gøre dette, at Ballet som standard kan give mulighed for ikke-frihedsberøvende tegnebøger.

Det er en ret interessant egenskab ved den mobile tegnebog, som brugerne kan vælge at bruge både den hårde og den mobile tegnebog eller den ene uden den anden. Men folk vil gå glip af nogle imponerende funktioner fra den mobile tegnebog, som giver brugerne mulighed for at fordele aktiver til bestemte fonde, uanset hvilken slags kryptoer de består af.

Her er en liste over 23 forskellige mønter, som Ballet-kryptotegnen understøtter såvel som ERC20-tokens baseret på Ethereum:

ballet-krypto-tegnebog-mønter

Og hvad der er endnu mere imponerende ved Ballet-tegnebogen for kryptoinvestorer, er hvordan mobilappen giver brugerne mulighed for at sende og modtage kryptovalutaer samt kontrollere markedspriser og aktivere yderligere værdifulde mønter.

fordele ved ballet-tegnebog

Ballet: Crypto-tegnebøger, der er sikre og udvider sig i variation

ballet cryptocurrency hardware tegnebog

Ud over at lægge særlig vægt på sikkerhed, alsidighed og nytte for sine (kommende) brugere, forsøger rustfrit stål Ballet REAL Bitcoin Wallets også at give meget mere variation til sine fremtidige brugere.

Vi kan let se dette med antallet af ‘accepterede’ kryptoer, som brugerne kan gemme ved hjælp af Ballet, som på dette tidspunkt består af 23 forskellige kryptoer. Ifølge virksomheden er dette klar til også hurtigt at ekspandere med over et dusin andre digitale aktiver, der forventes at blive inkluderet i en overskuelig fremtid. De oprindelige forudbestillingsomkostninger for Ballet-crypto-tegnebog, der tilbyder avanceret koldopbevaringssikkerhed, kommer med en pris på $ 29, hvilket er meget mindre end Trezor, Ledger og KeepKey.

Der er ingen tidsramme sat i sten for disse nye tilføjelser, men det er alligevel imponerende at se så meget variation i disse tidlige stadier.

Når slangen ‘være din egen bank’ i samfundet ønsker at blive en realitet og gå i opfyldelse, skal en bitcoin-bruger ‘(omend køb, handel, indtjening eller investering) prioritere den tilgængelige sikkerhed for hver eneste satoshi (mindste regningsenhed i bitcoin) for enhver pris. Efterhånden som den smarte forældreløsnings æra begynder at slå rod, vil det være uvurderligt at gå en ekstra mil for at anvende passende sikkerhedsforanstaltninger, hvis prisen på bitcoin fortsætter med at stige. Det er ikke altid let at undgå bitcoin-svindel, da kryptohackhistorien er fyldt med masser af uheldige eksempler. Uanset om du køber og prøver REAL tegnebogserie eller ej, bør kryptoholdere kraftigt overveje at gå langt i at implementere den bedst mulige beskyttelsespraksis, og Ballet mener, at de har en ny måde at øge blockchain-finansiering ved hjælp af en ikke-elektronisk krypto-hardware-tegnebog.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map